Sepalus selällään

Muistui eilen mieleen yhdet treffit, jossa kuningas alkoholi näytteli jälleen suurta osaa. Miten näitä sattuukin kohdalle. Olin töissä Kreikan saarella Zakynthoksella. Siellä oli aika hiljaista Tinderin osalta. Saari on todella kaunis, mutta en oikein viihtynyt siellä ja paikallisiin oli vähän vaikeaa saada kontaktia. Ajattelin, etten halua jäädä saarelle, joten ei varmaan kannata sieltä miestäkään etsiä.

Olin kirjoitellut Tinderissä muutaman päivän englantilaisen miehen kanssa, joka toimi risteilijällä kokkina. Hän aikoi viettää saarella vapaapäivänsä. Oli puhetta, että nähtäisiin illalla töideni jälkeen. Hän kuitenkin peruutti treffit, koska aikoi lähteä katsomaan jalkapalloa. Kerta se on ensimmäinenkin, kun jalkapallo menee treffien ohi. Ajattelin siinä vaiheessa, että antaa olla koko homma. Lähdin kollegojen kanssa syömään ravintolaan.

Ravintolassa näytettiin kyseistä jalkapallopeliä ja siellä oli melkoinen häly. En ollut kuullut, kun mies oli soittanut parikin kertaa. Hän oli lähtenyt pelistä takaisin vuokraamallensa villalle, koska ei jaksanutkaan katsoa peliä. Hän pyysi minua käymään. Ajattelin, että voisin käväistä, kun ei peli minua kiinnostanut, eikä minulla ollut muutakaan ohjelmaa. Ajelin villalle ja soitin pihasta, että olen nyt täällä. Kohta näin hänen hoippuvan villalta päin. Hän oli selvästi ottanut jo reilummin viiniä. Toisin kuin hän oli aikaisemmin sanonut, kun asiasta kysyin, hänen kuulostaessaan vähän juopuneelta.

Villa oli upea, mutta mies jotain aivan muuta. Hänellä oli paita juopon napissa, sepalus auki ja hän sisälle päästyään kävi sohvalle pitkälleen. Siinä vaiheessa alkoi kyllä naurattaa, että eihän tämä voi olla todellista! Sanoin puolen tunnin jälkeen, että eiköhän tästä jouda kotiin hänen edelleen makoillessa sohvalla sepalus auki. Hän yritti kovasti saada minua jäämään, olihan villassa useita makuuhuoneita, mutta olin nähnyt tarpeeksi.

Autolla takaisin kotia ajellessa nauroin vain ja kerroin tapahtuneesta ystävälleni. Kaikenlaisia sankareita sitä on tullut kohdattua. Tuo alkoholin liikakäyttö on kyllä sellainen turn off, ettei toista ole. Olenko ainut jolle sattuu tälläisiä treffejä?

Ihanaa aurinkoista viikonloppua!

-Henna

 

Lue myös:

Miten treffit sujui?

suhteet sinkkuus oma-elama
Kommentit (2)
  1. Hei Henna,

    tarinasi ovat aikamoisia :O Tsemppiä! ”Pahinta” mitä minulle on tapahtunut treffeillä on se, että eräs nainen sanoi minulle treffien alussa, että hänen bussinsa lähtee tuntia myöhemmin. Mietin siinä, että annettiinko minulle aikaraja hänen hurmaamiseensa, joten kiinnostukseni tössäsi siihen. Höpistiin sen tunnin ajan, ja totesin, että kerta riitti. That’s it 😀 Ei juopuneita naisia, ei huonoa käytöstä, ei oikeastaan mitään valittamisen aihetta naisista treffeiltäni… Miehet, mitä helvettiä? 😀 Mistähän kolosta nämä sinun ja monien muiden naisten treffitarinoiden uunot ryömivät aina esiin… 😀

    1. Kiitos kommentista Herra J! Sitä samaa olen miettinyt, että mistä näitä oikein löydän! Tuollainen aikaraja ei olekaan vielä tullut vastaan. Aika erikoinen tapa ja varmasti latistaa tunnelmaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *