Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?

Monesti puhutaan rakkaudesta ensisilmäyksellä, mutta onko sitä todellisuudessa olemassa. Uskotaanko siihen vielä tänä päivänä. Luulen, että se täytyy itse kokea, jotta siihen voi täysin uskoa.

Astelin portaita alas Tampereen Love Hotel yökerhossa, kun katseemme kohtasivat. Asuimme molemmat pääkaupunkiseudulla ja mikä sattuma, että tiemme kohtasivat Tampereella. Sinä seisoit kavereidesi kanssa portaiden alaosassa. Jäin juttelemaan kanssasi ja siitä se kaikki alkoi. On uskomatonta, miten jonkun ihmisen kanssa voi vain jutut mennä niin yksiin. Lähdin teidän kaveriporukan mukaan jatkoille Omena hotelliin. Matkalla keksimme tarinan yhteisestä lomamatkasta, jossa olimme juuri olleet ja se meni ihan täysin läpi miehelle, jonka kanssa matkalla juttelimme. Meillä oli niin hauskaa. Kaverisi oli myös tavannut mukavan tytön ja nukuimme kaikki neljä Omena hotellin levitettävällä 120cm sohvalla. Kokemus sekin sinänsä.

Seuraavana päivänä te lähditte kohti Helsinkiä ja minä lähdin vielä takaisin ystäväni luo. Muistan hotellilta lähdettyäni ajattelevani, että eihän tämä voi olla totta. Miten on mahdollista, että olen voinut tavata noin komean, ystävällisen ja hauskan miehen! Leijuin hymykorvissa ystäväni luo. Samaan aikaan mielessä kummitteli ajatus, etten ehkä koskaan näe sinua uudestaan. Eihän minulle tunnetusti voi käydä näin hyvä onni.

Laitoit minulle viestin illalla ja voi sitä onnen määrää. Halusit tutustua minuun paremmin ja tavata minut vielä uudestaan. Olin onneni kukkuloilla. Tapasimme ja tutustuimme paremmin, muttei tarinalla lopulta ollut niin onnellinen loppu kuin olisin toivonut. Olit tauolla tyttöystäväsi kanssa ja päätitte yrittää vielä uudestaan. Minä jäin sijalle kaksi.

Vielä tänäkin päivänä tiedän, että meidän välillämme on jotain erityistä. Tunnen sen ja uskon, että myös sinä tunnet sen. Tapasimme viimeksi pari vuotta sitten ja kävimme lounaalla. Näen ja tunnen sinussa vieläkin sen mihin rakastuin. Eivät ne tunteet mihinkään katoa, ne vain muuttavat muotoaan.

Kyllä, minä uskon rakkauteen ensisilmäyksellä.

-Henna

Kommentit (5)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *