Happy new year!

Viimeaikoina on tullut vähän harvakseltaan postauksia; joulukuu on niin hektistä aikaa ja suurimpana syynä täytyy myöntää miten sählä mä oon.. onnistuin kaataa kahvit n. kuukausi sitten tän koneen päälle ja vaikka aloin heti putsauspuuhiin, menetin suurimman osan näppäimistön toimivuudesta ja joudun käyttää tietokoneen helppokäyttötoimintojen näyttönäppäimistöä! Tää on yks hirviö. Normaalilla näppäimistöllä oon nopea kirjoittaja, tällä saa suunnilleen 10 kirjainta 10 sekunnissa, hermo menee ja savu nousee korvista. Ajattelin ottaa tabletin käyttöön mutta jo kesällä haljenneessa näytössä vasta nyt alkoi tulemaan pelkkiä väriläiskiä ruutuun, aiemmin se on toiminut moitteetta eikä halkeemat haitannut yhtää. Nyt sillä ei voi tehä mitään. Joku vieraistamme on varmaan istunut sen päälle sohvalla eikä oo uskaltanut kertoa, sillä eihän se yksikseen voi tolleen hajota..?  

Vaikka rakastankin joulua, oon iloinen että kaikki se hössötys ja kiire on tältävuodelta ohitse. Aatto oli ihana, saatiin viettää arvokasta aikaa kummankin perheen luona, syötyä tuli enemmän kuin tarpeeksi, maa oli valkoinen ja plussana saatiin mahtavia lahjoja vaikka ei meille pitänyt ostella mitään. 

Onko teillä uudenvuoden suunnitelmia? me ei vielä tiedetä, ollaanko vaan kotona vai lähdetäänkö juhlistamaan. Jos en ennen vuodenvaihdetta tee postausta, niin toivotan kaikille oikein mahtavaa uuttavuotta 2015! <3 olkaa nätisti 😉 

italia-uusi-vuosi-istockphoto.jpg

 

rantasipi_315xx225_skumppa.jpg

suhteet oma-elama hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *