2 x Parempi BB-voide

Saara Sarvas

Molemmat tuotteet saatu testiin valmistajalta/maahantuojalta.

Mä tiedän, että suurin osa teistä siinä ruuduna takana on vähintäänkin yhtä laiskoja kuin minä. Juuri sen takia tahdon tuoda teidän tietoonne kaksi kerrassaan loistavaa BB-voidetta, jotta viimeinenkin meistä löytäisi sen oikean. Onhan tässä myös hyvä tilaisuus vaihtaa vanha suosikki entistä parempaan voiteeseen. 

Olen käyttänyt näitä nimenomaisia voiteita parin kuukauden ajan niinä päivinä kun ei vaan jaksaisi, mutta tiedän että peiliin katsominen helpottuu ja olo piristyy heti kun saan kevyesti peittävän rasvan naamaan.

Voiteet ovat tietysti kuvassa näkyvät:

  • Lumene Bright Now Vitamin C Balancing BB Cream 
  • Iroisie Soin Parfait Ultimate BB Cream

En osaa pistää näitä voiteita mihinkään paremmuusjärjestykseen joten en edes yritä, vaan nautin siitä että molemmat ovat olemassa! Lumene on edullinen, erittäin toimiva ja sopii etenkin rasvoittuvalle iholle. Iroisie taas on ylellinen ja ihoa hellivä. 

 

Lumenen tasapainottava BB-voide on uusi vedos supersuositusta, pari vuotta sitten lanseeratusta BB-voiteesta. Uusi versio on kehitetty nimensä mukaan tasapainottamaan rasvoittuvaa ihoa, mutta kosteuttavia ja hoitavia ominaisuuksia ei silti ole unohdettu minnekään. Rasvoittuvalle ja sekaiholle suositeltu voide jättää iholle todella kauniin, kevyesti kuultavan mattapinnan, ja se peittää ihon epätasaisen värin sekä pienet epäpuhtaudet näyttämättä maskimaiselta. Voide myös lupaa häivyttää näkyviä ihohuokosia, mutten huomannut tässä mitään suurta eroa mihinkään muuhun BB- tai meikkivoiteeseen verrattaessa. 

Tuotteen koostumus on voidemainen, ja sormilla levitettäessä todella ohut. Lisää peittokykyä saa helposti taputtelemalla voidetta toisen kerroksen tarvittaville alueille. Sävyltään vaaleampi BB-voide on Lumenen ensimmäistä vedosta selkeästi parempi ja neutraalimpi, mutta esimerkiksi Iroisieta punapohjaisempi. Kovin kalpeille kasvoille tuote lienee myös liian tumma.

Itse tykkään voiteesta sen iholle jättämän tunteen ja lopputuloksen takia. Iho pysyy kevyen mattaisena ja tasaisen näköisenä tunteja ilman meikattua lopputulosta.

Todella loistava lisä BB-voiteiden valtavaan kirjoon, ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

 

Iroisien BB-voiteesta puolestani en voine kertoa taustoja paremmin, kuin sen maahantuoja Jolie: 

"Ainutlaatuinen yhdistelmä luonnon omia ihmeaineita; rantajuurikas vaalentaa ihoa ja ehkäisee näppyjä, tomaatin siemenistä saatava luonnon oma pigmentti antaa sävyä ja toimii antioksidanttina, karpaloöljy sisältää runsaasti hoitavia omega 3- ja 6 rasvahappoja sekä ehkäisee tulehduksia. Kellertävä sävy, joka sopii hyvin skandinaaviselle iholle."

Iroisie ei välttämättä ole kovinkaan monelle tuttu sarja, joten briiffaan lyhyesti sen olevan ranskalainen luksustason ihonhoitoon keskittyvä luonnonkosmetiikkamerkki. Se tarkoittaa siis INCI-listoja jotka tekee mieli levittää suoraan leivän päälle, ja huumaavan ihania yrttisiä tuoksuja. Suomessa Iroisie on ollut vasta viime vuoden lopulta, mutta uskon sen löytävän tiensä ensimmäisenä luonnonkosmetiikasta innostuneiden kylpyhuoneisiin. 

Tämä BB-voide voisi kuitenkin olla hyvä laatua vaativan kuluttajan ensiaskel luonnonkosmetiikan maailmaan!

Pienenpieneltä näyttävästä tuubista löytyy 15ml superriittoisaa värivoidetta, joka tuoksuu kukkasilta. Ensimmäisellä kerralla annostelin voidetta aivan liikaa, ja ihmettelin hehkutusta sen ympärillä. Seuraavalla kerralla kokeilin viisaampana levittää tuotetta nuppineulan pään kokoinen pisara kerrallaan, ja koin ahaa-elämyksen.

Kevyesti kellertävä sävy neutraloi ihosta nopeasti ylimääräisen punakkuuden, ja ihon pintaan jää todella omalaatuinen tuntuma, joka on samaan aikaan kuiva ja silti kuin juuri kosteutettu.  Kosteutusta iho tuntuukin saavan pitkän päivän ajaksi, ja Iroisien voide tuntuukin enemmän ylelliseltä seerumilta, joka nyt sattuu samalla vaivalla tekemään ihosta tasaisen värisen ja heleän.  Pieni tuubi on kieltämättä melko tyyris, mutta koko rahan arvoinen. Ostan uuden tuubin, kunhan tämä joskus tyhjentyy!

 

Ylempää postauksesta löytyy kuva aamunaamastani, ja tästä puolestaan näette lopputuloksen molemmilla voiteilla. Lopputulokset erosivat toisistaan paljaalle silmälle lopulta niin hiuksenhienosti, että levitin kuvauksen jälkeen koko kasvoille vain ohuen kerroksen mineraalipuuteria, joka kadotti sävyeron kokonaan.

Onko joku teistä testannut näitä voiteita? 

Kommentit

pupuista (Ei varmistettu)

Näyttääpäs huolitellulta :)

...Iroisiekaan ei taida olla eläinkokeeton? Osaatko vinkata hyvää eläinkokeetonta bb-voidetta?

HaLo

Iroisie, kuten kaikki muukin sertifioitu luonnonkosmetiikka, on aina eläimillä testaamatonta kosmetiikkaa :) 

Luonnonkosmetiikan virallisia sertifikaatteja ovat mm. Ecocert (Iroisiella on tämä), NaTrue jne, lisää löydät täältä: http://www.luonnonkosmetiikka.fi/sertifioinnit/sertifiointitahot/

pupuista (Ei varmistettu)

Kiitos! :)

miita (Ei varmistettu)

"EU on kieltänyt kosmetiikan eläinkokeet aluellaan. Vuonna 2004 astui voimaan kosmetiikkadirektiivi, joka askelittain kielsi sekä kosmetiikan eläinkokeet EU:ssa että lopulta myös EU:n ulkopuolellakin eläimillä testattujen kosmetiikkatuotteiden myynnin EU:n alueella. Kiellon valvonta kuitenkin ontuu, sillä kukaan viranomainen ei ole ottanut tehtäväkseen todella tarkastaa EU-alueelle TULEVIEN kosmetiikkatuotteiden eläinkoemattomuuden".

Lullah

Lumenea voisi käydä fiilistelemässä. Itselleni löysin BB-voiteen aikoinaan Maybellinelta ja CC-voide sitten Lumenelta. Nyt olisi taas tarvetta juuri kevyelle kesämeikille, kun pakista löytyy nyt aika tuhti meikkivoide, eikä puuterikaan ole mikään maailman ohuin translucent powder. Pitänee fiilistellä

marsusanoo (Ei varmistettu)

Lumenen CC on ollut itselläkin kovassa käytössä, kiinnostaisi tietää, onkohan tämä BB yhtä peittävä.. täytynee käydä nuuskimassa Stockalla.

Auroraa (Ei varmistettu)

Kiitos tästä postauksesta Saara :) Lumenen BB-voide lähtee ehdottomasti kokeiluun!

Jennipenni (Ei varmistettu)

Sopiiko tuo Lumene myös pintakuivalle sekaiholle?

Iroisien on, paitsi kaikkien aikojen paras bb-voide, myös kaikkien aikojen paras... no mikään :)

Sen ainoa huono puoli on se pieni koko mutta toisaalta se on uskomattoman riittoisaa jos laittaa vain kevyen kerroksen.

lovingbee (Ei varmistettu)

Hei, kaikki euroopassa myytävä kosmetiikka on ollut jo muutaman vuoden ajan eläinkokeilla testaamalla kiellettyä. RIIPPUMATTA siis onko kyseessä luonnon kosmetiikka vai ei.
kosmetiikka yritykset, merkit saavat kuitenkin hyödyntää vanhoja tutkimus tuloksia.

Iroisie=mahtavuutta (Ei varmistettu)

Annan ääneni Iroisielle! Ostin tämän tuotteen kuukausi sitten Tukholman Neil's Yeard Remediestä (koska niillä ei ole NYR kosmetiikkaa, nyyh), ja voi pojat että on huippuhyvää. Tämä oli ylipäätään ensimmäinen BB-voide mitä olen koskaan käyttänyt (ikä +30), ja mietin, että olenpa jäänyt paljosta paitsi...Mutta ilmeisesti se onkin joku poikkeuksellisen hyvä tuote?! Kestää kasvoilla todella hienosti työpäivän yli ja iltaan asti. En muuten kokenut mitään erityisiä "ylellisyys" kicksejä tästä, lähinnä vain että ihan loistava tuote on löytynyt mun valkonaamalle ja että on kiva käyttää sitä joka aamu :)

Torey
Näissä neliöissä

Täytyykin testata uutta Lumenea kun vanha loppuu! Itse en tee aamuisin muuta kuin levitän BB-voiteen, hiukan aurinkopuuteria ja ripsien taivutus. Valmis ja saa olla tyytyväinen huoliteltuun ulkonäköön! :)

Mimimii (Ei varmistettu)

Itseäni eniten ilahduttaa tuo Lumenen suojakerroin 20! Kesäksi voisi kokeilla..? :)

raek (Ei varmistettu)

Mulle on ainakin paristakin eri kosmetiikkaliikkeestä sanottu, ettei noihin meikkituotteiden suojakertoimiin oikein kannata luottaa, vaan aina kannattaa käyttää erikseen aurinkorasvaa alla. Yksi myyjä KICKSissä kertoi, että meikin suojakerroin 20 voi oikeasti olla lähempänä kymppiä. Ja toki kuten aurinkorasvaakin niin sitä pitäisi lisäillä pitkin päivää. En ole tarkemmin perehtynyt asiaan, mutta näin mulle on tosiaan sanottu :-)

Napaja (Ei varmistettu)

En uskoisi Kicksin myyjiä. Eivät ole kaikki aina kovin päteviä eivätkä tiedä lähdekritiikistä juuri mitään :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Riippuu käytetystä määrästä. Aurinkovoidetta pitäisi käyttää noin teelusikallinen kasvoille, jotta kerroin toteutuu. Tuleekohan monella käytettyä beebeetä noin paljon? Se kans tulee huomioida, että aurinkosuojan teho alkaa heikentyä kun paketti on avattu. Vuoden kuluttua luvattuun kertoimeen ei olekaan enää luottamista.

Saara S.
Saara Sarvas

Hyvää keskustelua suojakertoimista. Tässä voinen kertoa, että aurinkosuojakerroin määritellään edelleen silmämääräisesti. Jep. Ihmiskoehenkilölle siis levitetään testattavaa tuotetta iholle, joka altistetaan sitten UV-valolle. Sen jälkeen testaaja määrittelee tuotteen suojakertoimen, joka ei siis välttämättä ole mitenkään kiveen hakattu!

Taitaa olla erillisen aurinkosuojapostauksen paikka - vihdoin ja viimein :)

Tereez (Ei varmistettu)

Kaikkien aurinkorasvojenkaan suojakertoimiin ei voi luottaa tutkimusten mukaan, saati sitten meikkeihin lisättyyn kertoimeen. Suosittelen kanssa aurinkorasvan käyttöä lisänä.

Juille1 (Ei varmistettu) http://juilles.blogspot.com

Tosi jännä juttu, mun tarpeisiin ja makuun Iroisie on vaan niin ei-hintansa-arvoinen millään muotoa, olen sitä omassa blogissakin joskus sivuuttanut. Ihmettelen siis lähinnä sen hinnoittelua kovasti, varsinkin kun tuntuu että esim. Terren bb ja Laveran meikkivoide ovat niin eri planeetalta, toli imagoltaan erilaisia. Pettymys taisi olla kova senkin takia, koska Iroisieta oli Jolien blogissa niin kovasti kehuttu, odotin oikeasti jotain todella poikkeuksellisen hyvää. Tietysti ihoja ja tarpeita on erilaisia, mutta on vaan tuote jonka hypetystä en yhtään ymmärrä. Lumenesta sen sijaan tykkään. :)

Saara S.
Saara Sarvas

Höh, ikävä kuulla! Itsekin rehellisesti sanottuna kummastelin koko tuotetta ensimmäisellä käyttökerralla, mutta olen todella iloinen, että annoin sille uuden mahdollisuuden. Minulle se on ehkä jopa kaikista luonnollisimman näköinen vaihtoehto.

Ehkäpä homma kosahti juuri siihen, että odotit siltä niin paljon? Käytitkö tuubin kuitenkin loppuun? :)

Juille1 (Ei varmistettu) http://juilles.blogspot.com

En saanut käytettyä, mutta meni kylläkin siskolle joka käyttää tätä kosteusvoiteeseen sekoitettuna. Silloin levittyvyys paranee, ja hän pitää e-r-i-t-t-ä-i-n kevyestä meikkipohjasta. :)

sope (Ei varmistettu)

Heippa Saara :) Oon aatellu värjäyttää hiukseni lähelle omaa väriä. Eli sävy olisi sellainen kuin ystävälläs Juulialla. Muistaakseni hän on maininnu sinun värjänneen hiuksiaan nii kysyisinkin, että mitä sävyä pyydän kampaajalta? Sekä sanoin että numeroin. :D Haluun selittää tarkasti sävyn ettei mene taas liian tummaksi.

Saara S.
Saara Sarvas

Jaiiiks en ole pitkään aikaan värjännyt Julevin hiuksia, mutta sanoisin sävyn olevan jotain 7/3 tienoilla. Eli siis kultainen tummanvaalea. Parasta olisi varmaan ottaa Jullen hiuksista kuva mukaan kampaajalle, koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kerroppa millä tuotteilla hoidat omaa ihoasi ja millaiset ihonhoitorutiinit sulla on?! Luulenpa että meillä on aikasamanlaiset normaali/sekaihot, pintakuivuutta varsinkin talvella ja herkkyyttä löytyy myös. En ole vielä löytänyt iholleni sopivia aineita, mikä on todella turhauttavaa. Olet varmasti kokeillut monenlaisia aineita, joten kerro pliis omista kokemuksista;)

Saara S.
Saara Sarvas

Käytän puhdistukseen hieman sekaisin Lumenen puhdistusvaahtoa, Neal's Yard Remediesin Orange Flower Facial Washia ja L'Atelier Delicesin sitruunamarenki-geeliä. Ihania kaikki kolme!

Kosteutusta vaihtelen aina testijakson mukaan, mutta tykkään käyttää lähinnä seerumeita. Suosikkejani ovat:

- Patyka Biokalift Repair Night Serum

- Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Concentrate

- Kiehl's Midnight Recovery

Näiden lisäksi suihkin kasvoille erilaisia kasvovesiä, esim.:

- Neal's Yard Remedies Orange Flower Toner

- Neal's Yard Remedies Frankincense Hydrating Facial Mist

- Jane Iredale Pommist

- Jane Iredale Do2

Siitä alkutekijöiksi :D Näiden lisäksi sitten naamioita aina kun osuvat silmiin! ^_^

Emsku1 (Ei varmistettu)

Siis missä sun etusormen kynsilakka on? Noinko hyvin se Isadora kesti :O

-e (Ei varmistettu)

ihana, munkin huomio kiinnitty heti siihen! :D

Saara S.
Saara Sarvas

hahaha en edes huomannut!! Isadora kesti 4 päivää lohkeamatta, ja sitten raivolla repäisin koko etusormen lakan irti, kun piti lakata kynnet uudestaan kuvausta varten >:D 

Pulina (Ei varmistettu)

Hei, en tiedä järkyttyikö mun iho tänä vuonna tuosta auringon paahteesta, vai miksi pintakuiva sekaihoni alkoi yllättäin työntää öljyä pintaan enemmän kuin koskaan!? Voiko tällainen johtua siitä, että iho kuivuu auringossa nopeammin ja yrittää nyt itse hoitaa tilannetta? En ole kuitenkaan luistanut hoitovoiteesta yhtään kertaa.
Tuo lumene voisi olla kokeilemisen arvoinen, jos tämä kuontalo ei ala tästä nyt normalisoitua. Tähän asti olen käyttänyt sitä aikaisempaa lumenen bb-voidetta ja ollut siihen tyytyväinen :)

Saara S.
Saara Sarvas

Mystiset ovat ihon tiet.. Siihen voi vaikuttaa joku yllättävä hormonihässäkkä, jokin muutos ruokavaliossa, reaktio valoon ja muuhun ulkoilmaan tai oikeastaan melkein mikä vaan. Ärsyttävä iho >:D

Sanoisin, että tasapainottava voide on mukava tuote ihan normaalillekin iholle, jos tykkää mattaisemmasta lopputuloksesta!

Charkku
Charlotan silmin

Ootko kokeillut korealaisia bb-voiteita? Ite löysin MISSHAN vähän aikaa sitten, ja oon ihan koukussa <3______<3 kirjotin siitä blogiinkin.

Saara S.
Saara Sarvas

Tällä hetkellä testattavia voiteita on jo jokaiselle sormelle ja varpaalle, joten olen sysännyt aasian ihmeisiin tutustumista hamaan tulevaisuuteen :D Pitääpä käydä lukaisemassa tuo juttusi!

Charkku
Charlotan silmin

Ah, tietenkin :D voi että. Kiva jos luet!

Jihuu (Ei varmistettu)

Lumenen version vaalein sävy (00 Fair) sopii vaaleallekin iholle. Ihan kalpealle ei varmasti sovi, koska siinä on pigmenttiä, mutta läpikuultavan kalpealle nahalleni sopi täydellisesti ! :)

Saara S.
Saara Sarvas

Oi, kiitos tästä infosta, pitääkin kokeilla kämmenselkään tuota sävyä, kun seuraavan kerran tallustan Lumenen pisteen ohi!

Hosuli
Hömppäblogi

Aaaaaa nyt mää ymmärrän, miksi kaikki hehkuttaa Iroisieta. Se siis oikeasti kosteuttaa samalla? Ei tarvi erillistä voidetta alle? Mää oon jotenkin tottunut siihen, ettei BB:t riitä yksinään kuin korkeintaan kesällä. Seerumi-BB kuulostaa tosi hyvältä.

Saara S.
Saara Sarvas

Mä itse en tarvitse siihen alle yhtään mitään, mutta tähän hätään ei ole esim. kuivaihoisen käyttäjän kommenttia aiheesta :)

What else is there?

Mä olin jo ostamassa tota Lumenen BB-voidetta, mutta jätin sen sitten hyllyyn kun huomasin tuon antiage-ominaisuuden. Olen vaan oppinut karttamaan niitä kun joskus ainakin kauneuslehdissä painostettiin niin paljon, ettei nuoret naiset saa niitä käyttää :D onko se sitten oikeasti niin?

Saara S.
Saara Sarvas

Hahah, ei hätää! Myös nuorelle iholle voi käyttää tehokkaampia anti-age -tuotteita kuuriluontoisesti, ja tässä yhteydessä veikkaan sanaparin kertovan antioksidanteista, jotka eivät tee pahaa minkään ikäiselle iholle :) Kyseessä on kuitenkin pääasiassa värivoide, joten mitään huikeaa hoitotehoa siltä on turha toivoa... Tai siis pelätä!

Jennipenni (Ei varmistettu)

Ostin tuota Lumenea, kun myyjäkin sitä suositteli. Vaikka pintakuiva ihoni rasvoittuu erityisesti otsasta, ei tuo kyseinen voide silti levity kunnolla esimerkiksi poskiin, nenänpieliin ja kulmien väliin :(( Miksi, oi miksi?

Saara S.
Saara Sarvas

Hmmm.. Veikkaan että ongelmana on se pintakuivuus. Kai käytät jotain kunnolla kosteuttavaa voidetta tai seerumia ja kuorit ihoa säännöllisesti? (Pakko tarkistaa.)

Pintakuivuus on kyllä itse p*****e kaikille meikkivoiteille :(

öö (Ei varmistettu)

Käytetäänkö tuota iroisien bb-voidetta ilman päivävoidetta vai päivävoiteen kanssa?

Saara S.
Saara Sarvas

Itse käytän ilman, mutta kuivemmalla iholla seerumi tai voide voi olla paikallaan.

luomufriikki (Ei varmistettu)

Terre d'Ocin BB-voide on ihanan heleyttävä ja kaunis. Paras! Melvitan BB-voiteessa luksusta on hentoinen, luonnollinen koostumus ja aurinkosuoja 15. Se on luonnonkosmetiikassa harvinaista.

Pstr (Ei varmistettu)

Mulla on pintakuiva sekaiho (joka on vähän oireillut ehkäisyn vaihtamisen jälkeen, joten pientä näppyä on), ja Lumenen uudistettu BB on mulle ainakin ihan täydellinen ^___^ suosittelen ehdottomasti kesänaamalle, tuote korostaa ihanasti ihon omaa päivettynyttä hehkua. Light 01 on mulle täydellinen kesäsävy, mut mä olenkin tällainen kalkkilaivan kapteeni :D Yhtä asiaa jäin kaipaamaan: nimittäin mun "talvipuuteri" (Lumene Natural Code) on tähän tarkoitukseen liian mattainen ja paksu... haluaisin BB:n kaveriksi jonkun koostumukseltaan vähän sheerimmän, mutta sellaisen että se kuitenkin kiinnittäisi pohjan hyvin. Auta, Saara?

Lullah

Etsi sanaa translucent. Lumenella on oma translucent powder, samoin Max Factorilla. Suosittelen myös L'orealin BB puuteria! Se on ohut ja kevyt juuri BB-voiteen kaveriksi käytettävä tuote. Itse pidin siitä paljon, kun tarvitsin kevyttä puuteria. Pitäisi ehkä kesää vasten ostaa se taas. 

Hillukka (Ei varmistettu)

Mulla on pintakuiva, herkkä (punaiset posket) ja T-alueelta rasvoittuva iho ja isot iso huokoset nenn päällä. Tää Lumenen Bright Now BB on mun uus ehdoton lemppari! Levittyy ja asettuu paikoilleen helposti ja nopeasti! Ja häivyttää mun näkyvät suuret isohuokoset todella hyvin (paremmin kuin edelliset bb-voiteet joita oon kokeillu). Ekan kokeilun jälkeen pohdin itsekseni, et voiko näin hyvä bb-voide olla totta! :D Ja itse en oo kaivannu alle kosteusvoidetta.

Hillukka (Ei varmistettu)

*siis isot IHO huokoset NENÄN päällä :D

Tennarityttö (Ei varmistettu)

Pitää nyt toden teolla hehkuttaa tuota Lumenen BB:tä! Ostin sen viime viikolla hätäisesti ruokakauppareissulla, kun auringosta nautiskelun seurauksena tähän asti käytössä ollut meikkivoide oli ihan liian vaalea. Olen niin iloinen siitä ostoksesta, että olen jo uhonnut ettei tähän naamaan tarvitse enää muita värivoiteita laittaakaan, talveksi vain astetta vaaleampi sävy. :D Mun iho rasvoittuu niin paljon, että yleensä mattameikkivoiteetkaan eivät pidä kiiltoa poissa koko työpäivää. Ja se kiilto ei ole mitään tervettä hehkua, vaan ihan todella rasvaisen näköistä. Mutta tämä BB pysyy sopivan tasaisena mattana aamusta iltaan näyttämättä silti meikatulta! Olen niiiin iloinen. &lt;3 :D

Lulli (Ei varmistettu)

Miksei tästä lumenen bb stä ole tullut sävyä 01 :( eikö suomalainen iho ole vaalea ja suurimmalla osalla vielä sekaiho?

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.