2 x Parempi BB-voide

BB2.jpg

Molemmat tuotteet saatu testiin valmistajalta/maahantuojalta.

Mä tiedän, että suurin osa teistä siinä ruuduna takana on vähintäänkin yhtä laiskoja kuin minä. Juuri sen takia tahdon tuoda teidän tietoonne kaksi kerrassaan loistavaa BB-voidetta, jotta viimeinenkin meistä löytäisi sen oikean. Onhan tässä myös hyvä tilaisuus vaihtaa vanha suosikki entistä parempaan voiteeseen. 

Olen käyttänyt näitä nimenomaisia voiteita parin kuukauden ajan niinä päivinä kun ei vaan jaksaisi, mutta tiedän että peiliin katsominen helpottuu ja olo piristyy heti kun saan kevyesti peittävän rasvan naamaan.

Voiteet ovat tietysti kuvassa näkyvät:

 • Lumene Bright Now Vitamin C Balancing BB Cream 
 • Iroisie Soin Parfait Ultimate BB Cream

En osaa pistää näitä voiteita mihinkään paremmuusjärjestykseen joten en edes yritä, vaan nautin siitä että molemmat ovat olemassa! Lumene on edullinen, erittäin toimiva ja sopii etenkin rasvoittuvalle iholle. Iroisie taas on ylellinen ja ihoa hellivä. 

 

BB4.jpg

Lumenen tasapainottava BB-voide on uusi vedos supersuositusta, pari vuotta sitten lanseeratusta BB-voiteesta. Uusi versio on kehitetty nimensä mukaan tasapainottamaan rasvoittuvaa ihoa, mutta kosteuttavia ja hoitavia ominaisuuksia ei silti ole unohdettu minnekään. Rasvoittuvalle ja sekaiholle suositeltu voide jättää iholle todella kauniin, kevyesti kuultavan mattapinnan, ja se peittää ihon epätasaisen värin sekä pienet epäpuhtaudet näyttämättä maskimaiselta. Voide myös lupaa häivyttää näkyviä ihohuokosia, mutten huomannut tässä mitään suurta eroa mihinkään muuhun BB- tai meikkivoiteeseen verrattaessa. 

Tuotteen koostumus on voidemainen, ja sormilla levitettäessä todella ohut. Lisää peittokykyä saa helposti taputtelemalla voidetta toisen kerroksen tarvittaville alueille. Sävyltään vaaleampi BB-voide on Lumenen ensimmäistä vedosta selkeästi parempi ja neutraalimpi, mutta esimerkiksi Iroisieta punapohjaisempi. Kovin kalpeille kasvoille tuote lienee myös liian tumma.

Itse tykkään voiteesta sen iholle jättämän tunteen ja lopputuloksen takia. Iho pysyy kevyen mattaisena ja tasaisen näköisenä tunteja ilman meikattua lopputulosta.

Todella loistava lisä BB-voiteiden valtavaan kirjoon, ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

 

BB1.jpg

Iroisien BB-voiteesta puolestani en voine kertoa taustoja paremmin, kuin sen maahantuoja Jolie: 

”Ainutlaatuinen yhdistelmä luonnon omia ihmeaineita; rantajuurikas vaalentaa ihoa ja ehkäisee näppyjä, tomaatin siemenistä saatava luonnon oma pigmentti antaa sävyä ja toimii antioksidanttina, karpaloöljy sisältää runsaasti hoitavia omega 3- ja 6 rasvahappoja sekä ehkäisee tulehduksia. Kellertävä sävy, joka sopii hyvin skandinaaviselle iholle.”

Iroisie ei välttämättä ole kovinkaan monelle tuttu sarja, joten briiffaan lyhyesti sen olevan ranskalainen luksustason ihonhoitoon keskittyvä luonnonkosmetiikkamerkki. Se tarkoittaa siis INCI-listoja jotka tekee mieli levittää suoraan leivän päälle, ja huumaavan ihania yrttisiä tuoksuja. Suomessa Iroisie on ollut vasta viime vuoden lopulta, mutta uskon sen löytävän tiensä ensimmäisenä luonnonkosmetiikasta innostuneiden kylpyhuoneisiin. 

Tämä BB-voide voisi kuitenkin olla hyvä laatua vaativan kuluttajan ensiaskel luonnonkosmetiikan maailmaan!

Pienenpieneltä näyttävästä tuubista löytyy 15ml superriittoisaa värivoidetta, joka tuoksuu kukkasilta. Ensimmäisellä kerralla annostelin voidetta aivan liikaa, ja ihmettelin hehkutusta sen ympärillä. Seuraavalla kerralla kokeilin viisaampana levittää tuotetta nuppineulan pään kokoinen pisara kerrallaan, ja koin ahaa-elämyksen.

Kevyesti kellertävä sävy neutraloi ihosta nopeasti ylimääräisen punakkuuden, ja ihon pintaan jää todella omalaatuinen tuntuma, joka on samaan aikaan kuiva ja silti kuin juuri kosteutettu.  Kosteutusta iho tuntuukin saavan pitkän päivän ajaksi, ja Iroisien voide tuntuukin enemmän ylelliseltä seerumilta, joka nyt sattuu samalla vaivalla tekemään ihosta tasaisen värisen ja heleän.  Pieni tuubi on kieltämättä melko tyyris, mutta koko rahan arvoinen. Ostan uuden tuubin, kunhan tämä joskus tyhjentyy!

 

BB3.jpg

Ylempää postauksesta löytyy kuva aamunaamastani, ja tästä puolestaan näette lopputuloksen molemmilla voiteilla. Lopputulokset erosivat toisistaan paljaalle silmälle lopulta niin hiuksenhienosti, että levitin kuvauksen jälkeen koko kasvoille vain ohuen kerroksen mineraalipuuteria, joka kadotti sävyeron kokonaan.

Onko joku teistä testannut näitä voiteita? 

Kommentit (53)
 1. Bb-voide | Puoli Yhdeksän Uutiset
  27.7.2020, 16:01

  […] 2 x Parempi BB-voide – Saara Sarvas | Lily – Tämä BB-voide voisi kuitenkin olla hyvä laatua vaativan kuluttajan ensiaskel luonnonkosmetiikan maailmaan! Pienenpieneltä näyttävästä tuubista löytyy 15ml superriittoisaa värivoidetta, joka tuoksuu kukkasilta. Ensimmäisellä kerralla annostelin voidetta aivan liikaa, ja ihmettelin hehkutusta sen ympärillä. […]

 2. Bb Voide | Uutiset Suomi
  18.4.2020, 12:57

  […] 2 x Parempi BB-voide – Saara Sarvas | Lily – Tämä BB-voide voisi kuitenkin olla hyvä laatua vaativan kuluttajan ensiaskel luonnonkosmetiikan maailmaan! Pienenpieneltä näyttävästä tuubista löytyy 15ml superriittoisaa värivoidetta, joka tuoksuu kukkasilta. Ensimmäisellä kerralla annostelin voidetta aivan liikaa, ja ihmettelin hehkutusta sen ympärillä. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *