3 + 1 asiaa, joiden takia rakastut Maybellinen Dream Wonder Nude -meikkivoiteeseen!

Saara Sarvas

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Maybelline New York

Istuin alkutalvesta koulutuspäivän INCI-luennolla, jossa kouluttaja paloitteli YSL:n uutuusmeikkivoiteen ominaisuuksia ainesosaluettelon perusteella. Haihtuvia alkoholeja, öljyjä ja silikoneja jotka tekevät tuotteesta ohueksi mutta hyvin tasaiseksi levittyvää. Työstöaika on melko nopea, mutta asetuttuuaan iholle tuote pysyy hyvin paikoillaan. 

YSL:n voiteen testaus jäi testeritasolle, mutta arvatkaas, mistä löytyisi selektiiviselle lompakkoystävällisempi vaihtoehto? En yhtään arvaa.. Mistä voisi olla kyse... Hmmm... MYSTISTÄ!

Maybelline New Yorkin Dream Wonder Nude -meikkivoide on lasipulloon (kierrätysmahdollisuus, you know :P) pakattu nestemäinen meikkivoide, joka on samaan aikaan samettisen mattaista ja täysin läpikuultavaa. Kyseessä on ehdottomasti kokeilemistani tämän hintaluokan meikkivoiteista (ja oikeastaan myös selektiivisistä) ohuin, mutta silti yllättävän peittävä. 

Koska teidät todennäköisesti toi tänne houkutteleva klikkiotsikko (kiitos vaan elämäni pilaamisesta ampparit.com ja facebook..), käydään asiaan! Olen sivunnut suurimman osan rakastumisen syistä jo aiemmassa tekstissäni, mutta jos et jaksanut lukea ylempiä lätinöitä, nappaa vinkit ja rakastumisen syyt talteen tästä:

1. Paksuus tai siis... Ohuus

Vaikka tiesin, mitä odottaa pullon avatessani, yllätti meikkivoiteen juokseva koostumus minut silti. Minimaalinen määrä levittyy ohuemmaksi kuin aikanani testaamani Armanin Maestro, mutta se ei jätä jälkeensä samaa kevyen öljyistä tunnetta vaan lopputulos on samaan aikaan kuultava ja mattainen. Peittävä ja ohut... Niin outo, niin siisti!!!!

Tuotteessa on pakko olla älytön määrä todella hienojakoisia pigmenttejä, sillä tämä levityskokemus ja iholle jäävä tunne ovat kevyemmät kuin monessa sävyttävässä päivävoiteessa tai BB-voiteessa, mutta peittokyky on silti huomattava.

Aluksi Dream Wonder Nuden valuvuus ärsytti, mutta sitten muistinkin, mitä minulle oli vinkattu... Toinen syy rakastua, onkin vastaus hetkelliseen ärsytykseeni!

 

2. Levitystapa

Kuten ylemmästä kuvasta näkyy, levitin kämmenselkääni valtavan määrän tuotetta.. Se johtuu siitä, että levitin tuotetta ensin kuvausalustalle, mistä kahmaisin sitä esimerkkiä varten käteeni. Tämä oli tietysti aivan typerää, sillä yksi tuotteen erityisominaisuuksista on hieman hupsun mallinen tippa-annostelija! 

Koska meikkivoidetta tarvitaan niin vähän, on pulloon kehitetty tämä hyvin spesifi tippatikku. Tämän ansiosta tuotetta ei tule turhaan käytettyä liikaa, sillä kuten aiempi kohta osoittaa, vähempikin riittää.. Eivätkä levitystapaan liittyvät uutiset oikeastaan tähän vielä loppuneet!

Tämä meikkivoide on nimittäin tehty sormin levitettäväksi! Suurimman osan meikkivoiteista voi tietysti levittää sormin, mutta Dream Wonder Nude on suunniteltu sorminäppärät naiset mielessä. Koostumuksen jo muutenkin ohut jälki korostuu ja parantuu entisestään, kun se saa avukseen sormien aiheuttaman kitkan ja lämmön.

Älä siis turhaan imeytä tätä ohutta ja nestemäistä nektaria meikkisieneen vaan käytä sormiasi, hyvä ihminen! Kun teet sen, ymmärrät myös viimeisen rakastumisen syyn.

 

3. Lopputulos

Tässä taas kerran suoraan kamerasta photariin siirretyt ja leikatut kuvat ilman muokkausta. Vaikka Dream Wonder Nude -meikkivoide on ihan tajuttoman ohutta, se peittää oman ihoni epätasaisen värin ja pintarakenteen. No, kuva puhuu tässä tapauksessa mielestäni jo puolestaan. Oikeastaan näitä kuvia ottaessani puuhiani seurannut ystäväni kävi hakemassa toisen värisen pullon itselleen ja alkoi ihmetellä, mikä meikkivoide näyttää noin hyvältä noin pienellä vaivalla :D 

Suurimmalla osalla kasvoistani on yksi ohut kerros, joka riitti täydellisesti tasoittamaan ihon pinnan sävyn ja nenänpielissä ja epäpuhtauksien kohdalla kerrostin tuotetta kevyesti. Käytin itse tuotteen sävyä 20 Cameo Beige Eclat.

Meikkivoiteen kerrostaminen on ehdottoman mahdollista peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kerrostuksen voi tehdä halutessaan joko kostean, tai kuivuneen tuotteen päälle, mutta tästä ja muista kikoista lisää sitten toisella kertaa ;)

 

+1 Ilokseni lisään, että tämä meikkivoide kuluu kasvoilta todella luonnollisesti pois. Ideaalitilanteessa meikki toki säilyisi koskemattomana iltaan asti, mutta jos on meikannut aamuviideltä ja tulee töihin yli 12h työpäivän jälkeen jonka aikana itkee ja nauraa, voi olla onnellinen siitä että naama ei ole kirjava ja raitainen. Dream Wonder Nuden kanssa en joutunut pettymään, vaan näytin huolitellulta jopa pienten päiväunien jälkeen :D

Onko joku jo ehtinyt kokeilla tätä meikkivoidetta, joka lanseerataan nyt helmikuussa?

Kommentit

Aavee (Ei varmistettu)

Just tuossa alkuviikosta ihmettelin näitä Cittarissa. Muistan että ainakin omalla äidilläni on joskus 90-luvun alkupuolella ollut tämmösiä samantyyppisiä meikkivoiteita, täytynee tuo testata siis itsekin, kunhan edellinen puteli on tyhjä.

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.purkkimafia.fi

Itse tykkään levittää meikkivoiteen juurikin eniten sormin, kyllä käytän sientä ja sivellintä aina välillä, mutta itselle ei ole sormien voittanutta. :D Aivan ihanan pinnan kyllä jättää ja pakko käydä kurkkimassa tätä kaupasta itselle.

Linda2 (Ei varmistettu) http://juilles.purkkimafi.fi

Hei voi ei, mähän suorastaan tarvitsen tämän! :D Todella kaunista jälkeä näyttää tekevän, tätä täytyy käydä ostamassa jos vaan löytyy hyvä sävy. :)

neetta (Ei varmistettu)

Ostin tuossa viikko-kaksi sitten tämän kyseisen, samassa sävyssä, eli tuo 20. Ensimmäinen meikkivoide itselläni, ellei lumenen cc voidetta lasketa. Mitkään meikkivoiteet ei ole olleet mun mieleen, mutta tämä on mun iholle aivan mahtava. Peiteaineen kanssa peittää jopa mun pikimustat silmänaluset erittäin hyvin, paremmin kuin muilla kokeilemillani meikkivoiteilla. TYKKÄÄN. :-)

Mousse / Kivipuuteri-kosmetikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Kaunis pakkaus houkutti minua kokeilemaan näitä kaupassa, mutta vaaleinkin sävy vaikutti liian tummalta.

Saara S.
Saara Sarvas

Hmm..  Mun pitää katsoa, onko mulla sitä vaaleinta ollenkaan! Jos on niin lupaan pistää siitä swatchin seuraavaan juttuun kaikille verrattavaksi :)

Mia / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Sait mut kyllä niin vakuuttuneeksi tämän erinomaisuudesta, että aion antaa tälle mahdollisuuden ;) Viime vuosina oon käyttänyt pääasiassa luonnonkosmetiikan ja selepuolen BB-ja CC-voiteita, joten tämä olisi taatusti jäänyt multa ostamatta, jos en olisi tätä postausta klikannut auki. Kiitos siis vinkistä! :)

Saara S.
Saara Sarvas

Tämä on muuten siinäkin tapaa meikkivoidemaisempi kuin BB:t ja CC:t, ettei samanlaisia kosteutustehoja luonnollisestikaan löydy! Samalla tämä on kasvoilla omasta mielestäni miellyttävämpi, kuin moni muu meikki :P  Kerro ihmeessä mitä tykkäsit! :)

Hanna-K (Ei varmistettu)

Aah ihanaa, kun markettikosmetiikastakin löytyy joitain helmiä, jotka kauneusbloggaajatkin hyväksyvät! Itse kun elelen opiskelijabudjetilla niin tällaiset vinkit ovat kullan arvoisia :) Kauneusblogeja lukiessa tulee joskus pieni meikkialemmuuskompleksi, kun blogeissa esitellään kaiken maailman hienouksia ja oma meikkipussi on täynnä Lumenea ja Maybellineä yms :D

Saara S.
Saara Sarvas

Haha, tiedän mistä puhut! Yritän kyllä pitää myös markettivalikoiman vahvasti edustettuna, sillä en todellakaan ole kometiikka-snobi. Tuotteen pitää toimia niin kuin se lupaa ja mieluummin paremmin, hinnasta viis! 

Moni ei ehkä tajua sitä, että esim. L'Oréalin kaltaisessa valtavassa firmassa ne selektiivisen puolen megainnovaatiot ilmestyvät hieman edullisemmassa muodossa kauppojen hyllyille hyvin nopeasti :D 

MissP (Ei varmistettu)

Nyt haluan lisäkuvailua: miten Maybellinen ohuus ja peittävyys vertautuvat MUFEn Face&Bodyn ominaisuuksiin?

Saara S.
Saara Sarvas

Nämä kaksi eivät ole oikein millään mittarilla verrattavissa :D 

Mufe on vesiohenteinen ja jättää ihon melkeinpä meikkaamattoman näköiseksi ja vähäksi sikaa hieman "tahmeaksi", varsinkin jos iho on kosteutettu.

Maybellinessa pohjatuotteen nestemäiset osat ovat alkoholeja ja silikoneja, eli se asettuu iholle täysin eri tavalla. Lopputulos on selkeästi mattaisempi ja kevyesti puuteroidun näköinen voiteen asettuessa.

Paksuus on mufen ohuimman levityksen luokkaa, mutta peittokyky parempi. Sanoisin, että maybellinea käytän varmasti omaan naamaani ainakin nämä testipurnukat, mutta töihin niiden koostumus ei ole sopiva, sillä voiteen ominaisuudet menevät hieman hukkaan jos sitä ei levitä sormin :)

MissP (Ei varmistettu)

Kiitos, tämä oli ihan loistava vastaus! Olen melkein jo myyty, mutta pitänee käydä vielä räpläämässä testereitä :)

Vaikuttaa tosi kivalta! kiitos vinkistä :)

Ja ps. aivan mieletön banneri sinulla!! Saanko kysyä, miten olet tehnyt? 

Saara S.
Saara Sarvas

Voi kiitos! Banneria väänsin yötä myöten erilaisia läikkiä kuvaamalla, photoshopia liikakäyttämällä ja mainostoimistossa työskentelevää kälyäni konsultoimalla :D

ELINA TUOMINEN - Blog (Ei varmistettu) http://elinatuominen.weebly.com

Ei nyt liity kyseiseen meikkivoiteeseen, vaan garnierin misellaariveteen. Onko kyseinen tuote jo kauppojen hyllyllä? Kävin nimittäin tänään useat kosmetiikkaliikkeet ja drug storet läpi, eikä vaan mahda löytyä:D

tiippa (Ei varmistettu)

On jo kaupoissa. Kannattaa varmaan käydä katsomassa ihan marketeista. Prismassa hintaa oli alle 7 e.

Saara S.
Saara Sarvas

Se on mielestäni ollut valikoimissa jo vuoden verran! suosittelen myös visiittiä suurempiin marketteihin tai vaikka Sokokselle tai Stockalle tai Anttilaan! :)

jenjey (Ei varmistettu)

Misellaarivesistä puheen ollen, oletko käyttänyt ainakin Sokokselta löytyvän Ziaja- merkin misellaarivettä (tai muitakaan tuotteita)? Suosittelen ehdottomasti tutustumaan! Merkillä on mielenkiintoinen sensitive-sarja jossa tuo misellaarivesikin on. Itse osti veden ja spf:n sisältävän sensitive päivävoiteen muutama vk sitten, nyt kokeilussa että miten näpyherkkä ihoni tykkää tuotteista. :) Teki mieli myös ostaa goat milk - sarjan voide, niin kreisiltä nimi kuulosti :D

jenjey (Ei varmistettu)

Ai niin ja tuotteita ei ollut hinnalla pilattu, ostin omani jostain s-korttialennuksesta ja taisi maksaa viiden tai kuuden euron paikkeilla..

Jaana B (Ei varmistettu)

Kiitos tästä vinkistä! Juuri olen pähkäillyt mitä (edullista) meikkivoidetta voisin kokeilla seuraavaksi. Olet lyömätön!

Saara S.
Saara Sarvas

Raportoihan, mitä tykkäsit! :)

Pau
P.S C'est moi!

Sopiiko tuo pintakuivalle/kuivalle iholle? Muistaakseni kokeilin tuota jossain ja vaikutti hiukan siltä, että jäisi kuiviin kohtiin kiinni eli ei olisi tarpeeksi kosteuttava? Kiinnostaisi kyllä testata :)

Saara S.
Saara Sarvas

joo, koostumuksen ollessa näin "haihtuva", on kosteuttavista ominaisuuksista pakko hieman karsia. Hyvän kosteutuksen päälle uskoisin tämän toimivan loistavasti, mutta selkeästi kuiviin ja kiristäviin kohtiin tämä saattaa napata kiinni. Mä yritän tehdä testin omalla pienellä atoopikollani asap!

mjai (Ei varmistettu)

Kävin hypistelemässä tätä kaupassa ja tää kyllä erittäin maagisesti "hukkui" ihoon :D Mutta ehkä pinnasta jäi kuitenkin turhan mattainen mun makuuni ja epäilen että kuivat kohdat korostuvat :/ Ainakin toistaiseksi jäi siis kaupan hyllylle.

Saara S.
Saara Sarvas

No hei, jää sinäkin kuulolle kun testaan tämän! ^_^

annulu (Ei varmistettu)

Itse olen ihastunut Lumenen uuteen Nude -meikkivoiteeseen, joka aivan ihanan ohut, mutta peittävä. Joten oletko päässyt sitä testaamaan...onko eroja tähän maybellinen meikkivoiteeseen?

bbb (Ei varmistettu)

Haluasin kans kuulla eroja jos joku on noita molempia testaillut. Itellä toi Lumenen meikkivoide rasvottuu todella nopeasti pohjustusvoiteenkin kanssa :/

Saara S.
Saara Sarvas

Minäpä testaan! Olen kokeillut Lumenea viime vuonna kerran kämmenselkään, joten nyt en uskalla kommentoida mitään :D

Jezba (Ei varmistettu)

Munkin piti hehkuttaa tota lumenen uutta nude-voidetta. Livboksissa tämmöinen tuli ja ajattelin sitä testaa, yleensä olen vannoutunut lancomen käyttäjä ja tuskin olisin tätä tullut itse ostaneeksi. Yllätys oli tosi positiivinen, ja voide oli jopa keveämpää kuin nyt käytössä ollut lancomen teint miracle air (jossa on niin VAMMANEN systeemi se tippahommeli että oon ainakin 3 valkeaa toppia sotkenut käyttökelvottomaksi).
Niin ja ei mulla ainakaan ole mitenkään rasvoittunut tai sotkeutunut, enkä käytä mitään pohjustusvoidetta. Hyvin se kesti kun aamulla joskus kuudelta mätkin sitä naamaan, ja illalla kasilta töiden, yleisen touhuamisen ja päikkärien jälkeen se oli ihan kauniisti.

lt (Ei varmistettu)

Onkohan tämä hajustettu?

Saara S.
Saara Sarvas

Nyt ei ole INCIä käden ulottuvilla, mutta veikkaan kyllä, että on. Ei mitenkään huomattavasti, mutta kuitenkin. Tarkistan! 

HannaKK (Ei varmistettu)

Herkkäihoisille ja muille alkoholin välttelijöille tiedoksi, että tässä on Alcohol Denat neljäntenä incissä. Itse ostin tämän hetken mielijohteesta ja tajusin lukea incin vasta kun tuote hieman kihelmöi iholla. Ihan nätin matta-pinnan jätti kuitenkin iholle, itse pidän hieman kuultavammasta lopputuloksesta.

Saara S.
Saara Sarvas

Jes, hyvä selkokielitarkennus, yritin infota samaa myös postauksen alussa kun kerroin koostumuksen sisältävän haihtuvia alkoholeja ^_^

HannaKK (Ei varmistettu)

Ah, lukasin ilmeisesti vähän sunnuntaisilmillä jutun läpi kun en huomannut tuota alkoholimainintaa :)

Veera1 (Ei varmistettu)

oi kuulostaapa hyvältä, toivottavasti löytyy vain tarpeeksi vaaleita sävyjä!

Osaisisto Saara muuten kertoa, kun hiuksissani on yksi tummempaa kohta värinpoiston seurauksena ja nyt olen laittamassa uuden kestovärin päälle, niin tasoittuvatko värierot vai pitääkö ne saada ensin pois? Kampaaja toki olisi varteenotettava vaihtoehto..;)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Tällä hetkellä tää ei ikäväkseni mulle taida sopia kun kuivia kohtia on parit etenkin tuossa poskessa ihan random-kohdassa. Ja tällä ei kyllä taideta meitin akne-arpia peittää, vaikka puolipeittäviä meikkivoiteita arkikäytössä käytänkin. Ehkä sitten joskus ;)

hanna
www.hannamariav.com

erika12 (Ei varmistettu)

Muuten hyvä juttu, mutta kosmetiikkapakkaksissa käytettävä lasi kuuluu sekajätteeseen. http://www.kiitoskunlajittelet.fi/jatelaji/lasi/

titti (Ei varmistettu)

Mä ostin tämän sattumoisin viime viikolla ja oikeesti - ihan mahtava meikkivoide! Paras ikinä. Harrastan myös kovaa urheilua monta kertaa viikossa, ja treenien jälkeen naama on ihan hikinen ja punainen - mutta tuntuu, että tää meikkivoide pelastaa senkin punaisuuden. Naama näyttää hikiseltä mutta hyvältä! :D Koostumus on myös ihan unelmankevyt levitettäessä. Ihan ihmevoide, sanoisin!

tahma (Ei varmistettu)

Kosmetiikkapakkausten lasi on tosiaan käsiteltyä lasia, jota ei saa lajitella lasinkeräykseen. Se lajitellaan sekajätteeseen eikä täten ole tosiaankaan pakkausmateriaalina ekologisimmasta päästä. :)

Spes:ial (Ei varmistettu) http://hopefromearth.blogspot.com

Hmm, Saara oliko sinun mielestä meikkivoiteessa vähän tahriva koostumus? Itse testasin tuotetta kämmen selälle useaan otteeseen ja se ikäänkuin lähti puuterin tavoin kun hieman pyyhkäisin!:O Tämän hintaluokan tuotteesta ei varmaankaan voi saada näytettä mistään?:/ En haluaisi kuitenkaan ostaa purkkia mikäli se ei ole riittävän hyvää:( Olen jäänyt kaipaamaan Lorealin matte morphose meikkivoidetta, joka oli mahtava!<3

Saijatuulia (Ei varmistettu)

Nyt on ihan pakko tulla kiittämään sua sun mahtavasta blogista ja etenkin tän meikkivoiteen esittelystä! Oon viime vuodet kiertänyt maybellinen meikkivoiteet kaukaa sillä ne ei oo sopinu mulle ollenkaan. Lisäksi mulla on tälläkin hetkellä 8 avattua meikkivoidetta kaapissa, sillä en oo voinut mitään käyttää loppuun, kun ei oo vaan miellyttänyt. :D Nyt tänään tän sun esittelyn takia ostin ja mun ensireaktio oli oikeesti ihan "what the hell", sillä tää peitti jo yhdellä kerroksella mun oikeesti punasen nenän. Mulla on myös tosi rasvottuva, mut pintakuiva iho ja tää ei ottanut yhtään kuiviin kohtiin kiinni, eikä myöskään naama ole rasvottunu, vaikka en laittanu edes puuteria. Ahhhh niin ihanaa, kiitos vaan vielä. <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.