3 + 1 asiaa, joiden takia rakastut Maybellinen Dream Wonder Nude -meikkivoiteeseen!

 

maybellin5.jpg

maybelline4.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Maybelline New York

Istuin alkutalvesta koulutuspäivän INCI-luennolla, jossa kouluttaja paloitteli YSL:n uutuusmeikkivoiteen ominaisuuksia ainesosaluettelon perusteella. Haihtuvia alkoholeja, öljyjä ja silikoneja jotka tekevät tuotteesta ohueksi mutta hyvin tasaiseksi levittyvää. Työstöaika on melko nopea, mutta asetuttuuaan iholle tuote pysyy hyvin paikoillaan. 

YSL:n voiteen testaus jäi testeritasolle, mutta arvatkaas, mistä löytyisi selektiiviselle lompakkoystävällisempi vaihtoehto? En yhtään arvaa.. Mistä voisi olla kyse… Hmmm… MYSTISTÄ!

Maybelline New Yorkin Dream Wonder Nude -meikkivoide on lasipulloon (kierrätysmahdollisuus, you know :P) pakattu nestemäinen meikkivoide, joka on samaan aikaan samettisen mattaista ja täysin läpikuultavaa. Kyseessä on ehdottomasti kokeilemistani tämän hintaluokan meikkivoiteista (ja oikeastaan myös selektiivisistä) ohuin, mutta silti yllättävän peittävä. 

Koska teidät todennäköisesti toi tänne houkutteleva klikkiotsikko (kiitos vaan elämäni pilaamisesta ampparit.com ja facebook..), käydään asiaan! Olen sivunnut suurimman osan rakastumisen syistä jo aiemmassa tekstissäni, mutta jos et jaksanut lukea ylempiä lätinöitä, nappaa vinkit ja rakastumisen syyt talteen tästä:

1. Paksuus tai siis… Ohuus

maybelline3.jpg

maybelline2.jpg

Vaikka tiesin, mitä odottaa pullon avatessani, yllätti meikkivoiteen juokseva koostumus minut silti. Minimaalinen määrä levittyy ohuemmaksi kuin aikanani testaamani Armanin Maestro, mutta se ei jätä jälkeensä samaa kevyen öljyistä tunnetta vaan lopputulos on samaan aikaan kuultava ja mattainen. Peittävä ja ohut… Niin outo, niin siisti!!!!

Tuotteessa on pakko olla älytön määrä todella hienojakoisia pigmenttejä, sillä tämä levityskokemus ja iholle jäävä tunne ovat kevyemmät kuin monessa sävyttävässä päivävoiteessa tai BB-voiteessa, mutta peittokyky on silti huomattava.

Aluksi Dream Wonder Nuden valuvuus ärsytti, mutta sitten muistinkin, mitä minulle oli vinkattu… Toinen syy rakastua, onkin vastaus hetkelliseen ärsytykseeni!

 

2. Levitystapa

maybelline7.jpg

Kuten ylemmästä kuvasta näkyy, levitin kämmenselkääni valtavan määrän tuotetta.. Se johtuu siitä, että levitin tuotetta ensin kuvausalustalle, mistä kahmaisin sitä esimerkkiä varten käteeni. Tämä oli tietysti aivan typerää, sillä yksi tuotteen erityisominaisuuksista on hieman hupsun mallinen tippa-annostelija! 

Koska meikkivoidetta tarvitaan niin vähän, on pulloon kehitetty tämä hyvin spesifi tippatikku. Tämän ansiosta tuotetta ei tule turhaan käytettyä liikaa, sillä kuten aiempi kohta osoittaa, vähempikin riittää.. Eivätkä levitystapaan liittyvät uutiset oikeastaan tähän vielä loppuneet!

Tämä meikkivoide on nimittäin tehty sormin levitettäväksi! Suurimman osan meikkivoiteista voi tietysti levittää sormin, mutta Dream Wonder Nude on suunniteltu sorminäppärät naiset mielessä. Koostumuksen jo muutenkin ohut jälki korostuu ja parantuu entisestään, kun se saa avukseen sormien aiheuttaman kitkan ja lämmön.

Älä siis turhaan imeytä tätä ohutta ja nestemäistä nektaria meikkisieneen vaan käytä sormiasi, hyvä ihminen! Kun teet sen, ymmärrät myös viimeisen rakastumisen syyn.

 

3. Lopputulos

maybelline1.jpg

Tässä taas kerran suoraan kamerasta photariin siirretyt ja leikatut kuvat ilman muokkausta. Vaikka Dream Wonder Nude -meikkivoide on ihan tajuttoman ohutta, se peittää oman ihoni epätasaisen värin ja pintarakenteen. No, kuva puhuu tässä tapauksessa mielestäni jo puolestaan. Oikeastaan näitä kuvia ottaessani puuhiani seurannut ystäväni kävi hakemassa toisen värisen pullon itselleen ja alkoi ihmetellä, mikä meikkivoide näyttää noin hyvältä noin pienellä vaivalla 😀 

Suurimmalla osalla kasvoistani on yksi ohut kerros, joka riitti täydellisesti tasoittamaan ihon pinnan sävyn ja nenänpielissä ja epäpuhtauksien kohdalla kerrostin tuotetta kevyesti. Käytin itse tuotteen sävyä 20 Cameo Beige Eclat.

Meikkivoiteen kerrostaminen on ehdottoman mahdollista peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kerrostuksen voi tehdä halutessaan joko kostean, tai kuivuneen tuotteen päälle, mutta tästä ja muista kikoista lisää sitten toisella kertaa 😉

 

maybelline.jpg

+1 Ilokseni lisään, että tämä meikkivoide kuluu kasvoilta todella luonnollisesti pois. Ideaalitilanteessa meikki toki säilyisi koskemattomana iltaan asti, mutta jos on meikannut aamuviideltä ja tulee töihin yli 12h työpäivän jälkeen jonka aikana itkee ja nauraa, voi olla onnellinen siitä että naama ei ole kirjava ja raitainen. Dream Wonder Nuden kanssa en joutunut pettymään, vaan näytin huolitellulta jopa pienten päiväunien jälkeen 😀

Onko joku jo ehtinyt kokeilla tätä meikkivoidetta, joka lanseerataan nyt helmikuussa?

kauneus meikki
Kommentit (43)
  1. Saijatuulia
    7.3.2015, 20:14

    Nyt on ihan pakko tulla kiittämään sua sun mahtavasta blogista ja etenkin tän meikkivoiteen esittelystä! Oon viime vuodet kiertänyt maybellinen meikkivoiteet kaukaa sillä ne ei oo sopinu mulle ollenkaan. Lisäksi mulla on tälläkin hetkellä 8 avattua meikkivoidetta kaapissa, sillä en oo voinut mitään käyttää loppuun, kun ei oo vaan miellyttänyt. 😀 Nyt tänään tän sun esittelyn takia ostin ja mun ensireaktio oli oikeesti ihan ”what the hell”, sillä tää peitti jo yhdellä kerroksella mun oikeesti punasen nenän. Mulla on myös tosi rasvottuva, mut pintakuiva iho ja tää ei ottanut yhtään kuiviin kohtiin kiinni, eikä myöskään naama ole rasvottunu, vaikka en laittanu edes puuteria. Ahhhh niin ihanaa, kiitos vaan vielä. <3

  2. Hmm, Saara oliko sinun mielestä meikkivoiteessa vähän tahriva koostumus? Itse testasin tuotetta kämmen selälle useaan otteeseen ja se ikäänkuin lähti puuterin tavoin kun hieman pyyhkäisin!:O Tämän hintaluokan tuotteesta ei varmaankaan voi saada näytettä mistään?:/ En haluaisi kuitenkaan ostaa purkkia mikäli se ei ole riittävän hyvää:( Olen jäänyt kaipaamaan Lorealin matte morphose meikkivoidetta, joka oli mahtava!<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *