3 x kulmapuuteri

Saara Sarvas

Muhkeat kulmat, liukuvärikulmat, geelatut kulmat.. Kulmakarvat alkavat päivä päivältä olla silmissäni tärkein osa meikkiä! Hätäisinä klo 05:24 starttaavina meikkihetkinäni saatan kellon juostessa pikavauhtia eteenpäin keskittyä vain kulmakarvojeni meikkaamiseen ja hieraista pohjalle vain hieman kevyttä meikkivoidetta aurinkorasvatekniikalla. Se on se, missä voide hierotaan käsiin ja siitä suurpiirteisesti naamaan >:D

Oli muun meikin taso mikä tahansa, kannattaa kulmille uhrata tarpeeksi aikaa. Tänään päätin testata teille kolme uutuus-puuteria, jotka on tarkoitettu kulmakarvojen muotoiluun. Puuterikulmat olivat dominoiva osa useassa tulevan kauden muotinäytöksessä ja ne ovat suora jatkumo viimeisten vuosien aikana tuuheiksi kasvatetuille kulmille. Nyt ne meikataan samaan tapaan, kuin ohueksi nypityt otsaviikset vuonna 2004.

Tässä oman kasvatuksen ja muotoiluni tulos, oikea kulmakarvani. Kulman yläosa on hieman turhan harva vasempaan verrattuna ja niiden loppuosa kaipaisi siistimistä.. Tykkään vahvistaa kulman yläosaa reilusti, sillä se tasapainottaa kasvojeni ilmettä melko paljon. Tiirailkaapa vaikka joskus meikkikuviani, oikeat kulmani ovat hieman eri korkeuksilla :P

Kulmien puuterilla meikkaaminen on tismalleen samanlaista puuhaa, kuin kynällä värittäminenkin. Hahmottele ensin muoto ja täytä aukot vaaleammalla sävyllä ja vahvista karvoitusta sen jälkeen tummemmalla sävyllä. Jos haluat testata trendikkäitä gradient-kulmia, väritä kulman loppuosa reilusti tummemmaksi ja häivytä väri kohti kulman alkuosaa. Ihan oma tutorialinsa näistä, ehkäpä?

Yritin testata kaikista tuotteista vaaleinta sävyä, sillä sen väri on aina tärkein. Tumma on aina tummaa, mutta vaaleissa väreissä punaiset sävyt korostuvat helposti ja kulmat saattavat näyttää liian oransseilta. IsaDoran Perfect Brows -puuterista minulla sattui olemaan vain tumma versio.

Tämä tuote on niin peruskauraa, kuin mahdollista. Talkkia, mineraalipigmenttejä, silikoneja ja muita sidosaineita. Ei mitään turhaa, eikä mitään mitä jäisin kaipaamaan. Perushyvä tuote, joka on todella pitkäikäinen. Plussaa peilistä.

Tuote toimii sekä kuivana että kosteana, jälkimmäinen vaihtoehto tarjoaa tietysti skarpimpaa jälkeä, joka muuttuu kuivuessaan pehmeän näköiseksi.

Toisena testasin L'Orèal Parisin Brow Artist Genius Kitin sävyssä Light to Medium. Toisin kuin muissa testituotteissa, on toinen napeista vaaleaa vahaa ja vain toinen puuteria. Vahan ja puuterin kerrostaminen saa aikaan huomattavasti kestävämmän lopputuloksen, kuin pelkkä puuteri. Todella hauska idea!

Minikokoiset pinsetit ovat hauska idea, mutta melkoista metallin tuhlausta.. Tosin, mitäs tässä muovikonkurssissa sellaisia murehtimaan........... :B

Vaha on melko kovaa ja levittyy siveltimen kanssa hieman epätasaisesti, jos sitä ei lataa siveltimeen tarpeeksi. Pienen treenin jälkeen vahan käyttäminen on kuitenkin helppoa ja kestävyys kyllä kiinnostaa.

 

Käyttö on yhtä simppeliä kuin edellisessäkin, ensin muoto ja aukot täyteen vahalla ja sitten puuteria päälle. Lopuksi kulmat harjataan läpi, jolloin tuotteet viimeistään tasoittuvat ja karvat pysyvät paikoillaan vahan ansiosta. Erittäin kiva!

Molempia tuotteita voi tietysti käyttää erilläänkin, mutta en oikein tiedä miksi joku tahtoisi näin toimia. Ehkä joskus on vaikka tosi kiire.

Viimeinen testituotteeni oli oikeastaan kaikista tutuin, viime vuoden puolella lanseerattu Lumenen Long-Wear Eyebrow Powder. Kahden sävyn kevyesti tavallista kiinteämpi hybridipuuteri, joka on todella hyvä ja toimiva. Tätä tuotetta olen käyttänyt ja testannut useimmin, kun kynät ovat olleet kadoksissa.

Lopputulos on luonnollinen, joskin kehoitan tekemään kulman loppuosan hieman skarpimmalla siveltimellä, kuin paketin mukana toimitettu.

En oikeastaan osaa sanoa minkäänlaisia megalomaanisia eroja tämän kolmikon välillä. L'Oréalin konsepti on ehkä itselleni kiinnostavin, mutta käyttäisin mitä tahansa näistä kolmesta tarpeen vaatiessa mielelläni. 

Mitkä ovat teidän kulmameikkisuosikkinne?

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Mun suosikit ovat olleet Rimmelin vaalea kynä jossa on harja toisessa päässä, sekä kesällä Lumenen ruskea kulmageeli. Make Up Storen kulma-trio on myös aika hyvä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itselläni käytössä tällähetkellä lumenen kulmakynä, mutta sekin on aika oranssihtava.
Vois koittaa jos joku näistä olisi parempi :)

Osaatko ehdottaa jotain todella vaaleaa kevyempää meikkivoidetta? En tajua miksi lumenenkin meikkivoiteet ovat kovin tummia vaikka suomalainen merkki onkin.. Käytän tällä hetkkellä maybellinen fit me meikkivoidetta vaaleilmassa sävyssä mutta haluaisin jotain kevyempää nyt kevään tulle :D

nansk

Käy kurkkaamassa ne uusimmat Lumenet, yllättivät ainakin mut vaaleimmilla sävyillään! Ohkaisimman niistä pitäisi vissiin olla tosi kevyt (: Joku Nude se saattoi olla nimeltään.

Santsumantsu (Ei varmistettu)

Lumenen klassikko kulmakynä sävy 2 ja Oriflamen kulmavärisetti. Jälkimmäinen on enemmän käytössä ja sillä saa kyllä loistavan lopputuloksen. Vaalea sävy on tarpeeksi vaalea mulle ja vahalla siihen sää pysyvyyttä.

Riia Meikkipää

Täällä toivotaan kulmaväripaletteihin selkeästi vaaleampaa sävyä tai punapäille sopivaa vivahdetta.  Tuntuu että nämä vaaleammatkin sävyt duo paleteissa on aina aika tummia silti. Täydellisiä kulmatuotteita on Anastasia sarjalla ja hamstraan niitä aina reissusta. 

Hallahalla (Ei varmistettu)

Anastasia Beverly Hillssin kulmatuotteita saa Suomestakin! Kicksit ainakin myyvät niitä, joskin hyvin pientä valikoimaa :/ Bangerheadilta saa myös tilattua Anastasiaa. Valikoima on paljon monipuolisempi bangerheadilla vaikka sinnekin uutudet tulevat varmasti hyvin hitaasti. Hinta tasosta, toimituksesta tai palvelusta en tiedä mitään sillä en ole koskaan tilannut mitään kyseisestä puljusta :D Anastasian sävyt on kyllä parempia kuin millään muulla valmistajalla. Kaikki muiden värit kun tuntuvat olevan kovin oranssisia/mahonkisia kun itse kaipaan aikalailla tuhkaan taittavia sävyjä.

Neiti Minttukihara (Ei varmistettu) http://neitiminttukihara.blogspot.fi/

Tuo Lumenen kulmapuuteriduo on käytössä ja siitä olen kovasti tykännyt :)

Halla (Ei varmistettu)

Vanha kunnon Make Up Storen kulma-trio (vaalein sävy on niiin hyvä) ja koska väritykselleni sopii hitusen lämpimämpi lopputulos käytössä on myös MAC Strawberry blond kulmakynä. :)

iidami
Bambino

Mulla on pääasiallisessa käytössä Lumenen joku ikiaikainen vaaleanharmaanruskea kulmakynä. Lisäksi löytyy jonkun halpismerkin (oisko se Sleek tai MUA tai joku vastaava) värillinen kulmageeli, jonka ostin kun oli niin hyvän värinen. Sitä tulee sudittua jos on hirveä kiire, ja joskus tuon kynänkin kanssa.

Ewel (Ei varmistettu) http://ewelsworldofmetalandkittens.blogspot.fi/

Luonnista lookkia havitellessa piirrän kulmat pelkällä viileän ruskealla luomivärillä ja ohuella siveltimellä, sitten jos silmämeikki on vähän tummempi niin tykkään laittaa vähän kulmakynää alle kulman korkeimpaan kohtaan.

Tiedän että nyt on vasta maaliskuu ja on hieman aikaista puhua ylioppilasjuhlista mutta olis kiva nähdä tässä kevään edetessä postaus erilaisista kampausvaihtoehdoista, mitkä sopii myös yo-lakkia juhlapäivänä pitävään päähän :)

Ruska (Ei varmistettu)

Joitakin vuosia sitten kehitin pienen pakkomielteen kulmien sävystä kun aloin ylläpitää tuhkaista sävyä hiuksissa. Vastaus oli kaikkien kulmatuotekokeilujen jälkeen e.l.f-merkin kulmapaletti, jossa on tuon lorealin tapaan vaha ja puuteri. Sävy ash ei oikeasti ole yhtään punainen :)

Batman (Ei varmistettu)

Tutorial gradient-kulmista olis ihan mahtava!

Robin (Ei varmistettu)

Niin olisi! :)

Lullah

Mun ehdoton suosikki on Lumenen kulmakynä sävyssä 2. Se sopii täydellisesti mun kulmin. Vähän oon miettiny et pitääkö ettiä vaaleempi kaveriksi, kun on vaaleemmat hiukset ku ennen. Make Up Storen kulmatrioa oon teatterimaskeerauksen parissa suosinu, mutta omaan käyttöön tuo kynä on mukavin. 

Riina M. (Ei varmistettu)

Mä oon nyt pari vuotta käyttänyt Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiziä ja Dip Browta, toimii. Mulla on myös Lumenen ja Makeup Storen kulmakynät joita käytän harvemmin, mutta nekin on ihan hyviä.

moi&elisabeth (Ei varmistettu) http://moietelisabeth.com

YSL:n harjallinen kulmakynä no. 05 on aivan täydellinen, sekä Bobbi Brownin kulmapaletti sekin korvaamaton jeesi meikkipussissa. Näitä kahta suosittelen lämpimästi :)
http://moietelisabeth.com

Peach (Ei varmistettu)

Ehdoton suosikki on Inglotin kulmakynä! Sattumalta ostin Jumbon liikkeestä kun ei meinannut löytyä oikean väristä kulmakynää. Kerran kokeiltuani jäin koukkuun. Yksi kynä kestää tosi pitkään! Vuoden verran olen käyttänyt ja vielä on vähän jäljellä. :)

Omat kulmakarvani on tosi itsepäiset niin ei oo löytynyt sellaista kulmageeliä joka pitäisi karvat ojennuksessa. Kokeilin hiuslakkaa ja se toimii! Suihkutat vähän kulmaharjaan ja harjaat kulmat. Pysyy tosi hyvin paikallaan!

Mä liputan ehdottomasti Anastasian tuotteiden puolesta, paras lopputulos mulle on kulmien alkupuoliskoon brow wiz taupe-sävyssä, ja loppupuoli dipbrown medium brown -sävyllä, eli juuri sellainen hienovarainen ombre efekti. Brow wizissä vaan on tooodella vähän itse tuotetta ollakseen suht kallis tuote Suomeen tilattuna :( arkikulmat tein parin kuukauden ajan pelkällä brow wizillä ja se kului tuon parin kuukauden aikana loppuun.

Hyödyllinen postaus, kiitos :)

Kommentoi