3 x kulmapuuteri

kulmatkulmat.jpg

Muhkeat kulmat, liukuvärikulmat, geelatut kulmat.. Kulmakarvat alkavat päivä päivältä olla silmissäni tärkein osa meikkiä! Hätäisinä klo 05:24 starttaavina meikkihetkinäni saatan kellon juostessa pikavauhtia eteenpäin keskittyä vain kulmakarvojeni meikkaamiseen ja hieraista pohjalle vain hieman kevyttä meikkivoidetta aurinkorasvatekniikalla. Se on se, missä voide hierotaan käsiin ja siitä suurpiirteisesti naamaan >:D

Oli muun meikin taso mikä tahansa, kannattaa kulmille uhrata tarpeeksi aikaa. Tänään päätin testata teille kolme uutuus-puuteria, jotka on tarkoitettu kulmakarvojen muotoiluun. Puuterikulmat olivat dominoiva osa useassa tulevan kauden muotinäytöksessä ja ne ovat suora jatkumo viimeisten vuosien aikana tuuheiksi kasvatetuille kulmille. Nyt ne meikataan samaan tapaan, kuin ohueksi nypityt otsaviikset vuonna 2004.

kulma.jpg

Tässä oman kasvatuksen ja muotoiluni tulos, oikea kulmakarvani. Kulman yläosa on hieman turhan harva vasempaan verrattuna ja niiden loppuosa kaipaisi siistimistä.. Tykkään vahvistaa kulman yläosaa reilusti, sillä se tasapainottaa kasvojeni ilmettä melko paljon. Tiirailkaapa vaikka joskus meikkikuviani, oikeat kulmani ovat hieman eri korkeuksilla 😛

Kulmien puuterilla meikkaaminen on tismalleen samanlaista puuhaa, kuin kynällä värittäminenkin. Hahmottele ensin muoto ja täytä aukot vaaleammalla sävyllä ja vahvista karvoitusta sen jälkeen tummemmalla sävyllä. Jos haluat testata trendikkäitä gradient-kulmia, väritä kulman loppuosa reilusti tummemmaksi ja häivytä väri kohti kulman alkuosaa. Ihan oma tutorialinsa näistä, ehkäpä?

kulmat1.jpg

Yritin testata kaikista tuotteista vaaleinta sävyä, sillä sen väri on aina tärkein. Tumma on aina tummaa, mutta vaaleissa väreissä punaiset sävyt korostuvat helposti ja kulmat saattavat näyttää liian oransseilta. IsaDoran Perfect Brows -puuterista minulla sattui olemaan vain tumma versio.

Tämä tuote on niin peruskauraa, kuin mahdollista. Talkkia, mineraalipigmenttejä, silikoneja ja muita sidosaineita. Ei mitään turhaa, eikä mitään mitä jäisin kaipaamaan. Perushyvä tuote, joka on todella pitkäikäinen. Plussaa peilistä.

kulmatuto3.jpg

Tuote toimii sekä kuivana että kosteana, jälkimmäinen vaihtoehto tarjoaa tietysti skarpimpaa jälkeä, joka muuttuu kuivuessaan pehmeän näköiseksi.

kulmat3.jpg

Toisena testasin L’Orèal Parisin Brow Artist Genius Kitin sävyssä Light to Medium. Toisin kuin muissa testituotteissa, on toinen napeista vaaleaa vahaa ja vain toinen puuteria. Vahan ja puuterin kerrostaminen saa aikaan huomattavasti kestävämmän lopputuloksen, kuin pelkkä puuteri. Todella hauska idea!

Kulmatuto4.jpg

Minikokoiset pinsetit ovat hauska idea, mutta melkoista metallin tuhlausta.. Tosin, mitäs tässä muovikonkurssissa sellaisia murehtimaan……….. :B

Vaha on melko kovaa ja levittyy siveltimen kanssa hieman epätasaisesti, jos sitä ei lataa siveltimeen tarpeeksi. Pienen treenin jälkeen vahan käyttäminen on kuitenkin helppoa ja kestävyys kyllä kiinnostaa.

 

kulmatuto5.jpg

Käyttö on yhtä simppeliä kuin edellisessäkin, ensin muoto ja aukot täyteen vahalla ja sitten puuteria päälle. Lopuksi kulmat harjataan läpi, jolloin tuotteet viimeistään tasoittuvat ja karvat pysyvät paikoillaan vahan ansiosta. Erittäin kiva!

Molempia tuotteita voi tietysti käyttää erilläänkin, mutta en oikein tiedä miksi joku tahtoisi näin toimia. Ehkä joskus on vaikka tosi kiire.

kulmat2.jpg

Viimeinen testituotteeni oli oikeastaan kaikista tutuin, viime vuoden puolella lanseerattu Lumenen Long-Wear Eyebrow Powder. Kahden sävyn kevyesti tavallista kiinteämpi hybridipuuteri, joka on todella hyvä ja toimiva. Tätä tuotetta olen käyttänyt ja testannut useimmin, kun kynät ovat olleet kadoksissa.

Kulmatuto1.jpg

Lopputulos on luonnollinen, joskin kehoitan tekemään kulman loppuosan hieman skarpimmalla siveltimellä, kuin paketin mukana toimitettu.

En oikeastaan osaa sanoa minkäänlaisia megalomaanisia eroja tämän kolmikon välillä. L’Oréalin konsepti on ehkä itselleni kiinnostavin, mutta käyttäisin mitä tahansa näistä kolmesta tarpeen vaatiessa mielelläni. 

Mitkä ovat teidän kulmameikkisuosikkinne?

kauneus meikki testit meikki
Kommentit (19)
  1. Hyödyllinen postaus, kiitos 🙂

  2. Mä liputan ehdottomasti Anastasian tuotteiden puolesta, paras lopputulos mulle on kulmien alkupuoliskoon brow wiz taupe-sävyssä, ja loppupuoli dipbrown medium brown -sävyllä, eli juuri sellainen hienovarainen ombre efekti. Brow wizissä vaan on tooodella vähän itse tuotetta ollakseen suht kallis tuote Suomeen tilattuna 🙁 arkikulmat tein parin kuukauden ajan pelkällä brow wizillä ja se kului tuon parin kuukauden aikana loppuun.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *