A little glitter never hurt nobody part. 1

FOLIO3.jpg

Tajusin otsikkoa kirjoittaessani, että lisäsin kynsiini kerroksen Lumene Natural Code -glitterlakkaa vasta kuvien ottamisen jälkeen 😀 Ei se mitään, osat 2-24 seuraavat perästä! 

Ihastuin yli vuosi sitten Ciatén foliokynsikoristeisiin, mutta hieman tyyris paketti saattoi jäädä monelta ostamatta.. Nyt tiimarin melko tehokkaasti korvannut Tiger on kuitenkin tuonut valikoimiinsa muutaman euron arvoisen paketin, josta löytyy neljä erilaista folionauhaa jotka toimivat pelkän kynsilakan kanssa. JEE!

 

FOLIO5.jpg

FOLIO4.jpg

Kaikki foliot ovat mielestäni cooleja ja ne toimivat niin yksinään, kuin toistensa päälle kiinnitettyinä. Suosikkini on ehkä ylimmäinen sateenkaarikuosi.

Näiden värikkäiden folioiden käyttö on superhelppoa – paitsi jos tahdot koko kynnen kattavan tasaisen foliopinnan.. Kyllä sekin onnistuu, mutta kannattaa varautua paikkailemaan lakkausta muutamissa kohdissa. Itse viehätyn kaikesta hieman rempallaa olevasta, joten yritin hakea kynsiini inspiraatiota tuhoutuneista varastorakennuksista 😉

FOLIO2.jpg

Lakkaa kynsiin ensin haluamasi pohjalakka ja anna sen kuivua. Lisää tämän jälkeen lakkaa ohuesti niihin kohtiin, joihin haluat foliokoristeen.

Anna lakan kuivua noin 10 sekuntia ja paina folio sen jälkeen kiinni kynnen pintaan niin, että pintapuoli on edelleen päälimmäisenä.

Vetäise nauha irti, jolloin koriste jää kynnen pintaan suojamuovista.

Lakkaa kynsiin lopuksi päälyslakka ja LOISTA!

 

FOLIO7.jpg

 

Mmmmm – Funky.

kauneus meikki
Kommentit (7)
  1. Mä kerkesin ostaa, mutta en osaa käyttää sitten millään. Kynsilakka jää vaan kiinni paperiin eikä toisin päin. Pitäisikö folion antaa olla kynsissä useammankin minuutin? Pitääkö foilota painaa kovaa tai raaputtaa? Tuntuu että mikään ei auta!

    1. Mullakin oli aluksi ongelmia pysyvyyden kanssa, mutta lopulta auttoi se, että antoi sen liimana toimivan kynsilakan kuivua lähes kosketuskuivaksi. Lakasta riippuen siihen menee enemmän aikaa kuin tuo blogiteksteistä mainittu 10 sekuntia. Sitten kun kuivuusaste on kohdillaan, niin folio tarttuu pelottavan tehokkaasti.

      Tampereen tigerissa noita vielä muuten oli!

  2. Tigerista sanottiin että noita ei enää saa 🙁 olivat korvanneet jollain toisella tuotteella juuri

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *