A little glitter never hurt nobody part. 2

Kynsiglitter3.jpg

Tänään esittelemän glitter-mani on niin helppo toteuttaa, etten tehnyt siitä edes tutorialia. Sen lisäksi lakkauksen voi toteuttaa, jos sinulla on ainakin 3 erilaista kirkaspohjaista gliterlakkaa ja päälyslakka.

Kutsun näitä kynsiä ”nude-glittereiksi”, koska oman kynnen väri saa paistaa hileiden seasta ja luonnossa kynnet näyttävät huomattavasti upeammilta. Nude-glitterit on myös helpompi puhdistaa kynnen pinnalta, kun koko kynttä ei ole kuorrutettu – niin ja eipä haittaa sekään, jos lakka hieman lohkeilee ja irtoaa, tämä tyyli toimii erittäin hyvin sellaisena heroin-chic -versiona.

Jos ja kun sinulta ei todennäköisesti löydy juuri samoja glittereitä kuin minulta, yritä valikoida muutama eri värinen suuriglitterinen lakka ja yksi pienempää hilettä sisältävä.

Omat valintani olivat:

Kynsiglitter6.jpg

Essie, tietysti Luxeffectsinä, Mavalan Magic Circus, joka on niin ikään ollut suosikkinani joulun jälkeen, sekä Color Clubin Surprise, joka on todellinen yllättäjä! Pullossa lakka näyttää siltä, että glittereitä ei ikinä saa poimittua siveltimeen ja että heksagonit vääntyilevät miten päin sattuu – miten väärässä taas olinkaan. Lakasta saa pikemminkin tiputella ylimääräisiä glittereitä takaisin pulloon.

Jos satutte törmäämään tähän seuraavaan päälyslakkaan jollain reissuillanne (Seppälässä voisi olla?), kertokaa! 

Kynsiglitter.jpg

Mun uusi suosikkini glitterien pinnalle on nimittäin Models Own -merkin Hyper Gel -päälyslakka. Paksun, geelimäisen ja todella kiiltävän pinnan kynsiin jättävä lakka on kaiken lisäksi edullinen – omani ostin Ruotsista alle 100kr.

Noniin, mitä siinä vielä jahkailet, etsi glitterlakka ja lähde leikkimään!!

 

Kynsiglitter2.jpg

Kynsiglitter4.jpg

kauneus meikki
Kommentit (4)
  1. Mistä noita Color Clubin lakkoja sais? Ei oo sattunu silmään ja näyttää meinaan ihanalta!

  2. Briteissä noita ModelsOwneja saa joka puodista.

    Mulla on niitä pari mutta noi HyperGel -versiot ei tunnu kuivuvan ikinä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *