Ammattisalaisuus: Vauvojen hiusharja

 

harja.jpg

Katsotaan, tuleeko tästä yksi juttusarja joka herää henkiin ja kuolee sitten kituen ;D Toivottavasti ei, koska musta tuntuu että juuri tällaisia vinkkauksia monet siellä ruutujen takana kaipaavat! 

Ajatuksena olisi jakaa silloin tällöin mieleen pompahtavia ”ammattisalaisuuksia”, eli erilaisia tuotteita ja tavaroita joiden käyttötarkoitus on heitetty päälaelleen, tai jotka ovat muuten vaan killerihyviä. Ensimmäisenä vuoron saa vauvojen ja pikkulasten hiuksille tarkoitettu harjakaksikko.

 

harjat.jpg

Löysin nämä harjat pienen ranskalaiskaupungin ekomarketista (reissupostausta Agenista on tulossa heti kun löydän oikean muistikortin….). Pidin näppini muuten koko reissun ajan kurissa, mutta upottaessani sormet pehmeisiin harjaksiin tajusin välittömästi millainen aarre käsissäni pyöriikään!

 

harja2.jpg

Kiikutin kassalle lopulta sekä vauvojen että pienten lasten harjant, joiden erona on pieni jäykkyysero harjaksissa. Tällä vauvojen harjalla voisi periaatteessa harjata vaikka koko naaman ihon ja se tuntuisi silti vain ihanalta ja pehmeältä.

 

harja1.jpg

Pikkulasten harja on hieman jämäkämpi, mutta erittäin pehmeä sekin.

No mikä salaisuus näissä harjoissa nyt muka oikein piilee?? Kampaukset ja niiden pinnan käsittely.

 

Molempia harjoja voi hiustyypistä ja halutusta lopputuloksesta riippuen käyttää joko kampauksen pinnan silottamiseen, tai rähjäistämiseen. Pehmeät harjakset vain silittävät ja silottavat kampauksen pintaa joka vedolla, eivätkä ne takerru yksittäisiin suortuviin ja nosta niitä vahingossa sotkemaan lopputulosta. Varsinkin hentohiuksisten siisteihin ponnareihin tai kireisiin nutturapohjiin tämä on ihan killerihyvä. Katso vaikka:

harja8.jpg

 Entäs se toinen suunta?? Huomasin alkuviikon Sokoksella hiusdemoja tehdessäni, että mä olen aivopessyt itseni rakastamaan sellaisia vähän räjähtäneitä, käytetyn näköisiä lookkeja.. Tähän mun superliukkaaseen ja piikkisuoraan skandinaavihiukseen ei sellaista rentoa pöyheyttä ja epäsiisteyttä saa kun vasta kolmantena päivänä pesun jälkeen, mutta onneksi keinot ovat monet 😉

Pesun jälkeen levitän hiuksiin nykyään melkein aina pari suihkausta Balmainin suolasuihketta. Föönauksen jälkeen hiuksissa on täten mukavasti pitoa erilaisten kampausten solmimista varten!

Kun haluamasi kampaus on päässä, käteen napataan hiuslaadusta riippuen pehmeämpi tai jämäkämpi harja, ja pyöritellään ja harjaillaan koko kampauksen pinta läpi. Lopputuloksen ja silmpiinpistävän cooliuden voi tsekata näistä vertailukuvista:

harja5.jpg

harja6.jpg

Kaiva siis kaapin pohjalta vanha vauvaharjasi, tai varasta naapurin piltin vastaava (älä oikeasti varasta, se on tosi ilkeää) ja ryhdy leikkimään kampaustesi pintarakenteen kanssa ^_^

p.s. Juttusarjaa koskien otetaan vastaan toiveita spesifeihin ongelmiin / tuotteisiin liittyvistä vinkeistä!

 

kauneus hiukset testit
Kommentit (27)
  1. Oi ihana kampaus! Tekisitkö sen teosta postauksen, kun sitä on muutkin toivoneet? 🙂

  2. Ihan huippuhyvä idea! Vauvaharja on heti seuraavana ostoslistalla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *