Arvonta & Tutorial: Remington Elliptical Styling Wand

ellipsi2.jpg

Luulitteko, että eilinen oli jo tarpeeksi? No ei tietenkään. Ultimate Stylerin lisäksi Remingtonin Silk-sarjasta nousi mun käytössä toinen supertähti – ellipsipuikko. Kuulostaa vähän joltain intiimihygieniatuotteelta 😀 Ellipsipuikko on mun ehdoton suositus kaikille pitkähiuksisille, joiden päässä kiharat tuntuvat lässähtävän ja roikkuvan vain latvoissa.

Näitäkin rautoja arvotaan 2kpl!

Monelle saattaa herätä kysymys: Miten tuo eroaa tavallisesta kiharapuikosta? No minäpä kerron käyttäen apunani visuaalista magiaa. Nyt seuraa nimittäin illustraatio sarjassa ”pro”:

vertaus.jpg

Kuten lähes 3D-animaatiota hipovasta kuvasta näemme, vasemmanpuoleinen kuva imitoi tavallisen, eli pyöreän, kiharruspuikon jälkeä. Kun hiusosio on kihartunut pyöreäksi, se tippuu varsinkin pitkässä ja raskaassa hiuksessa tietyllä (vähän tylsällä) tavalla, jolloin kihara painottuu latvaan. 

Oikeanpuoleinen kuva taas imitoi ellipsipuikon tekemää kiharaa, jossa kiharan ”käännöskohta” on huomattavasti tiukempi, ja pitkän sivun ansiosta hius tippuu kauniimmin, varsinkin jos siinä on pituutta ja sen tuomaa painoa.

Oliko tää ihan selkeä? 😀 Hyvä.

 

ellipsi4.jpg

ellipsi.jpg

Ellipsipuikossa on sama mainio silkkipinnoite kuin muissakin Silk-sarjan laitteissa, se kuumenee 210 asteeseen ja johto on pitkä kuin nälkävuosi. Mainio paketti, ja kuten joka välissä toitotan, nappivalinta varsinkin pitkähiuksisille.

Mukavasti valuvat kiharat saat sillä aikaan näin:

ellipsi3.jpg

 1. Kieritä hiukset puikon ympärille. Itse tykkään jättää littanan puolen päänahan myötäisesti. Kihara laskeutuu tällöin hieman kauniimmin.
 2. Puolipitkät hiukset kannattaa pyörittää tällä tavoin mahdollisimman leveälle alueelle, jotta kiharasta ei tule mallia puudeli.
 3. Jotta kiharasta tulee laskeutuvampi, vedä osio kevyesti suoremmaksi heti kihartamisen jälkeen. Jos haluat oikein tiukkaa kiharaa, skippaa tämä!
 4. Kun koko pää on kiharrettu ja kiharat jäähtyneet n. 5min ajan – möyhi. 
 5. Siis oikeasti, MÖYHI. Jos se ei ole sanavarastoosi kuuluva termi, se tarkoittaa maataloustermistön lisäksi hiusten perinpohjaista mylläämistä kahta viisipiikkistä käyttäen.
 6. Haro lopuksi latvat suoriksi, ja suihkauta hiuksiin lakkaa jotta kiharat myös säilyvät.

Puolipitkässä hiuksessa ellipsikihara toimii oikein mainiosti, mutta todelliset kyntensä se näyttää pitkien hiusten kanssa. Tässä melkoista huomiota herättänyt kuva parin viikon takaa:

juuliasilkcurl.jpg

Oi kyllä, pitkät ja paksut hiukset rakastavat tätä rautaa! Näiden kiharoiden taituroimiseen meni n. 10min, ja Juulia hymyilee ihan syystä. Kaikille sitä pohtiville ja arvonnan lopputulosta malttamattomana odottaville: Ellipsikihartimia on myynnissä ainakin Giganteissa, ja ilmeisesti ne saapuvat muuallekin hiljalleen!

Ja sitten taas siihen tärkeimpään 😉

Osallistut arvontaan näin:

Jätä tämän postauksen kommenttiosioon viesti, jossa kerrot milloin hiuksesi ovat näyttäneet tasan tarkkaan täydellisiltä! Lisää kommenttisi perään sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni voiton osuessa kohdalle. 

Vastausaikaa on sunnuntaihin 10.11.2013 klo 22:00 asti. Vastausajan umpeuduttua arvon kaksi (2kpl) laitetta eri kommentoijille. Suosittelen osallistumista varsinkin pitkähiuksisille lukijoille 😉

 

HUOM! Sähköposiosoite täytyy lisätä kommenttikenttään, ei pelkästään sille tarkoitettuun omaan kenttään nimimerkin alle. Voittajaviestin etsiminen kommenttiarkistosta on tuhottoman aikaavievää, ja joudun arpomaan laitteen uudestaan, jos ensimmäiset arvat osuvat kommentteihin joissa sähköpostiosoitetta ei näy.

 

p.s. MUISTA SE SÄHKÖPOSTIOSOITE!!!!

kauneus hiukset testit
Kommentit (1075)
 1. Juuri silloin kun olin vain kotosalla ja olin laittanut hiukset hutaistulle nutturalle. Avatessa avautuivat täydelliset kiharat.

  salla.hietanen@gmail.com

 2. Moikka Saara! Nyt tarviin apua! Koska onni ei suosinut arvonnassa täytyy tätä kiharrinta toivoa joulupukilta. Etsin sitä jo Gigantin nettisivuilta, mutta en löytänyt ja kaikki googlettamani kihartimet, jotka ovat melkein samalla nimellä ovat eri näköisiä kuin se mikä sulla on.
  Onko se tämä: http://www.remingtonproducts.com/womens/haircare/CurlingIrons/TStudio-Pearl-Ceramic-Professional-Styling-Elliptical-Wand.aspx?utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default

  Kiitos avusta jo etukäteen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *