Arvonta & Tutorial: Remington Ultimate Styler

remington1.jpg

Enpäs ole pitkään aikaan arponut teille mitään, joten nyt pistetään parin päivän arvontaputki käyntiin!

Tänään arvonnan kohteena on 2kpl Remington Ultimate Styler -muotoilurautoja, joita testailin ensimmäisen kerran tässä videopostauksessa. Tuon postauksen jälkeen olen käyttänyt rautaa todella paljon, ja se on NIIN kätevä, että pyysin niitä ihan omine nokkineni teille arvottaviksi. 

 

remintonultimate.jpg

Kyseessä on siis muotoiluraudan ja kiharruspuikon hybridi, jolla varsinkin omien hiusten muotoilu on kanssasisariaan reilusti helpompaa. Tällä välineellä onnistuu minkäsorttinen muotoilu hyvänsä, ja se sopii esim. lyhyiden hiusten kihartamiseen paljon paremmin, kuin muut kokeilemani välineet. Laitteella on myös helppoa käsitellä pään takaosaa, koska saatuasi hiusosion levyjen väliin, tarvitset muotoiluun vain yhden käden. 

Ultimate Styler pitää hiukset levyjen välissä, eikä sinun tarvitse keskittyä puristamiseen ja kääntämiseen ja hiusten paikoillaan pitämiseen alun jälkeen sekuntiakaan.

Laite lämpiää 230-asteiseksi, eli se pureutuu paksuunkin hiuskuontaloon kuin kuuma veitsi voihin. Kaksi pyöristettyä levyä joustavat toisistaan kevyesti, joten käsiteltävä hiusosio on helppo liu’uttaa niiden väliin. Levyt on käsitelty keraamisella silkkipinnoitteella, joka luistaa hiuksen pinnassa todella kevyesti. Laitteen johto on ihan älyttömän pitkä, ja se pyörii kätevästi perän ympärillä esim. kiharoita käännellessä. 

Mä olen alkuepäilyden jälkeen ihan myyty, ja siksi mä tahdon jakaa ilosanomaa myös teille.

Kuvat kertovat kuitenkin tuhat kertaa enemmän kuin nämä virkkeet, joten lue ja katsele postaus läpi, niin ymmärrät miksi sinäkin tarvitset tällaisen vehkeen!

 

 

remington4.jpg

Ultimate Stylerin mukana tulee tällainen kätevä suoja, jonka kiinni napsauttamalla kiharoiden koko muuttuu ja tyvikohottaminen on helpompaa. Suoja kuumenee raudan mukana, mutta ei päästään. Näppejään pelkääville paketista löytyy myös lämpösuojahanska, mutta kuka nyt sellaisia…….

t. 2 viikkoa kämmenselän palohaavaa parannellut

 

Suoristus

suoristus.jpg

Hieman pörröisen ja laineelle kihartuvan hiuksen suoristaminen onnistuu US:n kanssa mainiosti. Koska laite tekee kaiken työn lämmön avulla (levyjä ei voi painaa yhteen), muista liikuttaa rautaa hitaasti tyvestä latvaan. Jos teet suoristuksen lisäosan kanssa, voi latvat helposti kääntää pehmeälle kaarelle sisään- tai ulospäin.

 

Tyvikohotus

remingtontuto1.jpg

Tämä on ihan killerihyvä juttu varsinkin polkkapituisille, ja sitä lyhemmile hiuksille, mutta toimii myös pidempään hiukseen. Aseta laite leveän, mutta ohuen osion tyveen ja nosta se muutamaksi sekunniksi ”pystyyn” kuvan mukaisesti. Muotoile loppu osio haluamallasi tavalla. 

Kun näitä kohotuksia tekee jakauksen molemmin puolin 3-4 osioon, näyttävät hiukset reilusti tuuheammilta! 

Lyhyisiin hiuksiin saman voi tehdä ilman lisäosaa, mutta varo ettet polta päänahkaasi.

 

Puikkokiharat

remingtontuto4.jpg

Ilman lisäosaa laite toimii kuin tavallinen puikkokiharrin, ja sen halkaisijalla saa aikaan kauniin tippuvia kiharoita.

 

Ultimate-kiharat

remingtontuto.jpg

Tämä on laitteen ”signature style”. Hiusosio kannattaa ensimmäisenä kiepauttaa kevyesti itsensä ympäri (kuva 1), jolloin laite on helppo liu’uttaa sen ympärille. Avaa kiepautus samalla, kun liu’utat laitteen hiusten tyveen, ja ala sen jälkeen kääntää sitä haluamaasi suuntaan.

Ainoa asia, mikä saattaa vaikuttaa lopputulokseen ja raudan liukumiseen on se, että käännät alkukiepautuksen auki, ja heität hiukset oikealle puolelle pois pyöritysliikkeen tieltä (ks. 3-kuva).

Keraamiset levyt ovat niin sileät, että voisin periaatteessa vain pyörittää laitetta paikoillaan ilmassa, ja hiukset liukuisivat sen läpi muodostaen oikein tiukan kiharan tyvestä latvaan saakka.

 

Ultimate-laineet

remingtontuto3.jpg

remington5.jpg

Sama homma, paitsi lisäosan kanssa ja vain yhdellä kiepautuksella. Lopputuloksena todella löysä, ihanan rento laine – lemppari!

 

Merenneitolaineet

remingtontuto2.jpg

Ja sitten ne aikaavievimmät, mutta ihanimmat. Merenneitolaineet saat aikaan ohuella, mutta jakauksen myötäisesti leveällä hiusosiolla, jonka käyt läpi kääntämällä rautaa aina 360-astetta edellistä päinvastaiseen suuntaan. Älä vedä laitetta hiusten läpi, vaan anna kääntöliikkeen tehdä vetäminen puolestasi. 

Tämän kiharamallin treenaamisessa kuluu hetki, mutta se on todellakin sen arvoista. Nämä laineet näyttävät kaikista luonnollisimmilta, vaikka sitä ei ensivilkaisulta arvaisikaan.

 

remington2.jpg

Ainakin sellaisia eri kiharoita saa aikaiseksi Ultimate Stylerilla! Ja nyt siihen osioon, mikä teitä varmaan kiinnostaa enemmän 😉

Osallistut arvontaan näin:

Jätä tämän postauksen kommenttiosioon viesti, jossa kerrot mikä on ollut suurin ongelmasi eri muotoilurautojen käyttämisessä. Lisää kommenttisi perään sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni voiton osuessa kohdalle. 

Vastausaikaa on sunnuntaihin 10.11.2013 klo 22:00 asti. Vastausajan umpeuduttua arvon kaksi (2kpl) laitetta eri kommentoijille, jotka pääsevät vääntelemään hiuksiaan alta aikayksikön.

HUOM! Sähköposiosoite täytyy lisätä kommenttikenttään, ei pelkästään sille tarkoitettuun omaan kenttään nimimerkin alle. Voittajaviestin etsiminen kommenttiarkistosta on tuhottoman aikaavievää, ja joudun arpomaan laitteen uudestaan, jos ensimmäiset arvat osuvat kommentteihin joissa sähköpostiosoitetta ei näy.

 

p.s. Muistithan sen sähköpostin myös kommenttikenttään!

kauneus hiukset testit
Kommentit (1018)
  1. Wow! Superhienon väriset hiukset sul :)!!!Ja noi valkoset hampaat:O Gasshh

  2. Mulla ei ole kunnon muotoilurautaa onnistuisinkohan sillä loihtimaan näyttävän kampauksen pitkiin hiuksiini?

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *