Arvonta: Vita Liberata pHenomenal - Pitkäkestoinen itseruskettava

Saara Sarvas

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Vita Liberata

Mitkä ovat ärsyttävimmät asiat, jotka itseruskettavista keksit? Minun listallani on vuosien varrella ollut ainakin:

  • Huonon värinen lopputulos. Tästä ollaan ykkössijalla varmasti yhtä mieltä?
  • Epätasainen lopputulos, vaikka levitit tuotteen kuinka hyvin. Ne iänikuiset raidat....
  • Ikuisuudelta tuntuva kuivumisaika. Tunti alastomana X-asennossa ei enää kiinnosta, varsinkaan kun lopputulos on silti oranssi ja epätasainen.
  • Karmiva haju, joka ei tunnu irtoavan ihosta edes saippualla.
  • Laikullisena ihosta irtoava väri - dalmatian much?
  • Vain joitakin päiviä intensiivisenä pysyvä väri, mikä ärsyttää varsinkin, kun myös kaikki yllä mainitut kohdat täyttyvät..

Muistinko kaiken ikävän?

Itse olen päässyt laadukkaiden tuotteiden avulla eroon kaikista, paitsi viimeisestä kohdasta. Itseruskettavien uusi nousu on virallisesti täällä!

Olen tehnyt toukokuun ajan yhteistyötä Irlantilaisen Vita Liberatan kanssa, ja merkin itseruskettavat ovat tehneet minut niin tyytyväiseksi, että olen aurinkoisina päivinä puistoissa makaillessani siirtänyt oman vilttini iloisesti varjoon. 

Antaa muiden grillata - oma rusketukseni näyttää paremmalta, vaikka se on peräisin purkista.

Aiemmissa postauksissa kävin laajasti läpi itseruskettavien perusominaisuuksia, sekä suihkurusketuksen ihanuutta. Tänään postauksen aiheena on Suomen markkinoiden upouusi tulokas: Vita Liberata pHenomenal 2-3 Week Tan Mousse. Nimensä mukaisesti kyseessä on upouusi, pidempää kestoa lupaava vaahtomainen itseruskettava.

Mistä oikein on kyse, ja toimiiko se?!

 

Tavallisesti itseruskettavat kehittävät värin ihon pintakerrokseen, ja väri irtoaa kun iho uusiutuu. Kun iho kuoritaan ennen ruskettamista, haetaan paitsi tasaisempaa lopputulosta, myös pidempää kestoa. Erona pHenomenalin ja tavallisten itseruskettavien välillä on uusi ja patentoitu pHen02 teknologia, joka luovuttaa rusketuksen iholle muodostavaa DHA:ta hiljalleen.

Kun iho uusiutuu ja rusketus tavallisesti irtoaa, jatkaa tämä nerokas pikku keksintö ruskettamista. Lopputuloksena on luonnollisesti pidempikestoinen rusketus, joka irtoaa ihosta vielä tasaisemmin. Sopii minulle!

Jokaisen henkilökohtainen rusketuksen kesto riippuu käyttäjän oman ihon pH-arvosta, ja ihon uusiutumistahdista. Karkeasti heitettynä tavallinen kesto ainakin triplaantuu. Itse taidan pitää pHenomenalin jatkossa erityisesti jalkojen ilona, koska niistä rusketus katoaa aina ensimmäisenä. 

 

pHenomenalin käyttäminen on melkein yhtä yksinkertaista, kuin tavallisenkin rusketusvaahdon levittäminen. Ylhäältä löytyvästä videosta löytyy esimerkki omasta tavastani levittää tuote iholle. Jotta ihoon saadaan pakattua tarpeeksi aktiiviaineita, levitetään pHenomenal iholle kaksi tai kolme kertaa. Kolmella levityskerralla lopputulos on tietysti kestävin.

Oma rutiinini sujui jotakuinkin näin:

  1. Kuorin ja rusketin ihon illalla ennen nukkumaan menemistä.

  2. Aamulla huuhtelin vartalon pelkällä vedellä, ja levitin uuden kerroksen pHenomenalia.

  3. Illalla kävin vielä kerran suihkussa, ja levitin kolmannen kerroksen.

Tämä saattaa kuulostaa työläältä, mutta superhelposti levittyvä ja minuuteissa imeytyvä vaahto tekee hommasta erittäin siedettävän. Yleensä useita työstökertoja vaativat kauneudenhoitorutiinit saavat minulta heti nuhteita, mutta tällä kertaa en ehtinyt edes ärsyyntyä :D Kannattaa muistaa, että ihoa rusketuskertojen välissä suihkutettaessa ei käytetä suihkusaippuaa, vaan pelkkää vettä.  Iholle voi pesun jälkeen suihkuttaa Skin Plumping Peptide Mist -suihketta ennen jokaista rusketuksen levityskertaa, ja olen itse huomannut selkeästi kevyemmän itseruskettavan tuoksun niillä kerroilla, kun olen käyttänyt tätä esihoitoainetta! Magiaa, pH-kikkailua vai placeboa? En tiedä, mutta jatkan samalla linjalla. Jos ihosi on erittäin vaikeasti ruskettuva, suosittelee maahantuoja 12-24h vaikutusaikaa ennen vesipesua ja uutta levitystä. Koska tuotteen pääraaka-aine on aloe vera, ja koostumuksessa on paljon muitakin kosteuttavia ainesosia, ei veden kanssa läträäminen kuivata ihoa, vaan itseruskettava myös kosteuttaa ja hoitaa vartaloa.  

Itselläni on ollut testikäytössä sävy Dark, jonka levitin iholleni ensimmäisen kerran reilut kaksi viikkoa sitten, ja tein yhden päivityslevityksen viikko sitten. Koska Vita Liberatan itseruskettavat katoavat omalta iholtani niin luonnollisesti, rusketin testimielessä kroppani lisäksi vain vasemman jalkani :D 

 

Tässä kuva jalkojen sävystä tänään aamulla - kuvassa oikealla rusketettu jalka. Kuten kuvastakin näkee, tummin väri ei missään nimessä ole liian tumma, edes kolmen levityskerran jälkeen. Lähtökohtana toki on melko vaalea ja varsinkin jaloista huonosti ruskettuva iho, jolle suositellaan aina tumminta sävyä. 

Periaatteessahan minkä tahansa itseruskettavan kestoa voi pidentää levittämällä iholle muutaman päivän välein asteittain päivettävää voidetta. Ideana kuitenkin on, että pHenomenalia käyttäessä voit unohtaa ruskettamisen pariksi viikoksi kokonaan!

Omalla ihollani rusketus pysyi selkeästi päivettyneenä viikon ajan, jonka jälkeen huomasin värin lähentyvän vertailujalkaani. Lisäsin yhden kerroksen rusketusvaahtoa testijalkaan, ja olen ollut sävyyn tyytyväinen tähän päivään asti, vaikka huomaankin sen hiljalleen haalistuvan. Muualta vartalostani rusketus ei haalistunut viikon jälkeen, joten ehkä kyseessä on myös jalkojen ihon vaikeus? Jalathan ovat aina valkoisen näköiset, vaikka makaisin kaksi viikkoa portugalissa...

 

Rehellisesti sanottuna epäilen hieman, kestääkö tämäkään rusketus kenenkään iholla yli kahta viikkoa muuttumattomana, mutta kesto on selkeästi pidempi, kuin missään muussa kokeilemassani tuotteessa - Vita Liberatan rusketusvaahdot ja suihkurusketus mukaan luettuna.

Lisäksi sanoisin, että pHenomenalin antama lopputulos on huomaamattomampi ja luonnollisempi, kuin muissa tämän testin aikana kokeilemissani tuotteissa!

Todella jännittävä uutuus, joka löytää varmasti omat faninsa. Onko joku muu ehtinyt jo testaamaan pHenomenalia? Jos ette, niin kannattaa kurkata seuraavan kuvan alle ^_^

 

Ja nyt siihen hauskaan osuuteen.

Kolmella teistä on nimittäin mahdollisuus voittaa itselleen pullollinen pHenomenal-vaahtoa ja rusketuskinnas! Tällä paketilla saat täydellisen ja kestävän rusketuksen jo kesäloman alkumetreillä, eikä shortseja ja hameita tarvitse piilottaa kaapin perukoille valkoisen olemuksen verukkeella.

Voittajat saavat valita haluamansa sävyn pHenomenalista, Suomessa myytävien Mediumin ja Darkin välillä.

Osallistu kilpailuun jättämällä tämän postauksen kommenttiosioon tarina itseruskettavasta. Kävikö joskus hassusti ja vannoit ettet enää koskaan koske itseruskettaviin, vai oletko pahemman luokan tanorektikko? 

Jätä kommenttisi perään myös sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden voiton osuessa kohdalle! En malta odottaa tarinoiden lukemista :D

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 1.6.2014 klo 23 asti! 
 

p.s. Muistathan kirjoittaa sähköpostiosoitteen myös kommentin perään, eikä vain sille tarkoitettuun omaan ikkunaan - kiitos!

p.p.s. Kommentissa saa toki kertoa myös, mitä mieltä olette olleet tästä yhteistyökampanjasta! 

Kommentit

Annemaris

Tätä on odotettu<3 Oon aina ennen ollut itseruskettavia vastaan koska ne on suoraan sanottuna pelottaneet mua :D Mutta nyt oon valmis ottamaan haasteen vastaan! Vähän kyllä mietityttää että onko toi dark-sävy liian tumma näin valkoiselle iholle... Arvonnassa mukana! sayittwice ät gmail.com

Annnnnni (Ei varmistettu)

Kirkkaimpana mieleen nousee nämä epäonnistuneet rusketushetket - tottakai. Muistan sen epätoivon hetken, kun joskus nuorempana ostin mielenkiinnosta itseruskettavia liinoja kasvoille, ja näitä sitten jännittyneenä kokeilin. Tulos ei tietenkään näkynyt heti, joten kärsimättömänä käytin samaan syssyyn vielä toisenkin liinan - unohtaen tietysti kaulan ja dekolteen. Seuraavana aamuna peilissä odotti kirkkaanoranssi järkytys, jossa näkyi kaiken kukkuraksi selvästi raja leuassa. Samana päivänä oli luvassa kesäfestarit, joille sitten nolona menin. Selittelin tietysti, että otin eilen koko päivän aurinkoa ja unohdin rasvata kasvot.... Kaikki varmasti uskoivat, not :D

ghosst_@hotmail.com

maiuli (Ei varmistettu)

Mun ja itseruskettavien elämä ei ole ollut auvoista, joten en ole niitä muutamaan vuoteen edes yrittänyt käyttää. Muutama vuosi sitten sain ensikosketuksen itseruskettaviin, kun rupesi oma valkoinen iho tympimään ja aattelin että no purkistahan se on väri saatava, mikä voi mennä pieleen. Eipä ollut silloin Saara Sarvasta kertomassa että kaikki :D
Ostin purkin Doven Summer Glowta sekä vartalolle että naamalle, tummimmassa mahdollisessa sävyssä tietenkin. Ensinnäkin, ajattelin että se kuorinta on ihan arsesta, miksi pitäisi? Koulupäivän jälkeen illalla sitten rupesin levittämään iljettävän hajuista voidetta kropalle, hinkutin ja hinkutin eikä se näyttänyt heti miltään. Lisäsin noin kolme kerrosta päällekkäin, kunnes rupesi vähän näkymään jotain. Sama käsittely naamalle, ja sit vaan katteltiin peilistä että jes, pieni päivetys, perfect!

No eipä se aamulla enää näyttänyt yhtä hyvältä. Luonnollisesti väri oli tummunut yön aikana, ja osa siitä oli onneks hinkkautunut lakanoihin. Rusketuksesta ei luonnollisestikaan tullut järin hyvän näköistä, vaan laikkuja oli siellä täällä puuttuneen kuorinnan ansiosta, ja olin unohtanut voidella kaulan alueen, joten kaula paistoi valkoisena dekolteen ja yliruskean naaman välistä.. Kaiken lisäks en ollut pessyt käsiä luonnollisestikaan kunnolla, vaan sormien välissä oli ruskeat viirut. Näytin tosi kauniilta, not. Mutta kestävyys olikin eri luokkaa, vietin käytännössä kaks päivää himassa kuuraten itteäni jotta sain rusketukset haalenemaan. Toisella kerralla kokeilin sitten pelkästään kasvoruskettavaa, hoidin kuorinnat sun muut, mutta suun ympäriltä rusketus haaleni niin pikkuhiljaa, että loppujen lopuks huulten ympärillä oli semmoinen oranssihtava rinkula, jonka takia pysyin taas pari päivää himassa..
Sen jälkeen heitin kaikki purkit ja purnukat menemään, enkä ole niihin sen jälkeen vilkaissutkaan kaupoissa. Tämä vaikuttaa niin hyvältä tuotteelta, että olis superia päästä kokeilemaan ja haudata sotakirves purtiloiden kanssa :D

maiuli (Ei varmistettu)

niin ja se maili! hazelnut-(at)hotmail.com

KAL (Ei varmistettu)

Omat kokemukseni rajoittuvat Doven vaiheittain ruskettavaan voiteeseen, ja urheillessa se kului sukkien alueelta pois. Ruskeat jalat ja valkoiset jalkaterät eivät näyttänyt kovinkaan luonnolliselta..

josku (Ei varmistettu)

Minulla kävi ensimmäisen ruiskurusketuksen kanssa niin että unohdin kastelukiellon ja aloin tiskaamaan. Ehdin upottaa kämmenet veteen kun kiellon muistin. Matkalle olikin sitten kauniit luonnolliset valkoiset "hanskat" :D
josefina.m@luukku.com

sikkuralla (Ei varmistettu)

Muutamia vuosia sitten innostuin hieman liikaa läträämään itseruskettavien voiteiden kanssa, eikä lopputulos kovin luonnollinen ollut. Eräs hyvänpäiväntuttuni kyllä luuli minun käyneen ulkomailla. En kehdannut myöntää totuutta.
s.kansakoski(at)luukku.com

Laurs (Ei varmistettu) http://melkeinkuinblogi.blogspot.fi/

Olen kyllä yksi kalkkilaivan kapteeni - en pala, enkä kyllä oikeastaan rusketukaan. Olen niin kateellinen ystävilleni, jotka muutaman aurinkoisen päivän jälkeen ovat kauniin ruskeita. Ja jos totta puhutaan, en ole koskaan uskaltautunut itseruskettavienkaan maailman, koska olen varma, että tuloksena olisi täysi katastrofi! Mutta nyt! Nyt näyttää siltä, että voisin onnistua. Tai ainakin uskaltautua epäonnistumaan ;) laurar.saramaki@gmail.com

Elde (Ei varmistettu)

Vou! Mulla yleensä käytössä itseruskettava juhlia varten, kun haluan näyttää normaalia ruskettuneemmalta. Oma ihoni ruskettuu kyllä hyvin auringossa, mutta itseruskettavista tulee sellainen kiva intensiivisempi sävy. :-)

Niin ja sitten tarinaan... Ensimmäinen kesä itseruskettavien parissa ja käytin voiteita ahkerasti, niin kasvoille kuin vartalollekin. No, kaikki kehuivat, että miten voit olla noin ruskettunut. En kertonut käyttäväni itseruskettavia ja se karu totuus sitten kun tuli syksy ja annoin värin hiipua. Enhän mä ollut ruskettunut yhtään sen kaiken itseruskettavan alla ja olin valkoinen kuin lakana. Ainakin totuus tuli selville... :-D

aivo (Ei varmistettu)

No mun tarina on vain se että itseruskettavaa on tullut käytettyä paljon! Ja ongelmana ehkä eniten on ollut se että väri on keltainen. Tää itseruskettava vaikuttaa lupaavalta! joten oliisi kiva päästä testailemaan. aippe87@hotmail.com

Annimaria (Ei varmistettu)

Kesäisin häpeän kalpeaa vartaloani ruskettuneiden kavereiden vierellä joten kesä asuni koostuvat kuumuudesta huolimatta täyspitkistä farkuista sekä tavallisita t-paidoista joilla peitän mahdollisimman paljon valkoista ihoani. Ihoni on todellatodella herkkä aurinkoihottumalle joten sen ruskettaminen luonnollisesti on mahdotonta. Markettien itseruskettavista en 2 vuoden etsintöjen jälkeen ole löytänyt sitä itselleni sopivaa tuotetta vieläkään (kalliit ovat olleet etsinnät opiskelijabudjetilla). Tahtoisin esittelyjesi johdosta kovasti kokeilla Vita Liberatan itseruskettavaa, mutta omat opiskelijavarani eivät siihen riitä (&amp;olisi tyhmää laittaa viimeiset roposet tuotteeseen jonka sopivuudesta itselle ei ole varmuutta) :(

Loppuun vielä pakko kehua kaikkia yhteistyö postauksiasi, en ole vielä törmännyt yhteenkään joka ei minua kiinnostaisi tai olisi muuten vaan ärsyttävän kaupallinen. Olet muutenkin aivan mahtava!

Annimaria.vuo@gmail.com

Morsio
Mennään vaan!

Ekoja kertoja itseruskettavia käyttäessäni naureskelin kanssasisarille, jotka ovat saaneet rasvat laikuille tai unohtaneet jonkin osion. Minä luulin tehneeni homman loistavasti... Kunnes seuraavana aamuna heräsin "valkoisen hanskat kädedssä". Olin siis pessyt kätöset niin tehokkaasti, että ranteessa näkyi selkeä raja.! Sittemmin olen oppinut rasvaamaan kämmenselät lopuksi :D

mennaanvaan (at) gmail.com

pahokas (Ei varmistettu) http://tallipaivakirja.blogspot.fi

Äiti oli ostanut Body Shopista tms aurinkorasvaa, kun oltiin lähdössä Kosille joskus reippaasti viime vuosituhannen puolella. Pakkasin matkaan tietenkin uuden heppapaitani, palkintona hyvästä todistuksesta saatu, jossa ihan Stockmannilla asti omasta valokuvasta (silloinen lempihevoseni) painettu printti. Hi-tekkiä kuule ysärinä, ja herätti kovasti kateutta kanssaratsastusleiriläisissä! Paita toki väriltään valkoinen. Tämä aurinkovoide paljastuikin sitten käytössä myös auringolta suojaamisen lisäksi ruskettavaksi, huomattiin ikävästi niin, että hihansuut uudessa ihanassa paidassa oli aivan oranssinruskeat. Itkupa pääsi, kun illalla hotellilla tämän huomasin, eikä väri tainnut oikein kunnolla pesussa koskaan lähteä. Tämän jälkeen olen suhtautunut hyvin skeptisesti itseruskettaviin viime hetkiin asti, kun olen todennut, että ratsastushanskanrajat tai ratsatussaappaan tekemä aurinkosuoja säärille ei ehkä kuitenkaan ole se kaikista nätein juttu kesässä :D

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Näin tuotteesta hetki sitten lehdessäkin mainoksen, ja kiinnostuin heti! Tosin en ole vielä hankkinut omaan testiin kyseistä purnukkaa, joten kokemusta ei vielä tästä ole, mutta monista muista kylläkin :) Perussettiä on se, että levittelet ahkerasti ja mahdollisimman tunnollisesti itseruskettavaa joka paikkaan, mutta silti seuraavana päivänä löydät ennen H-hetkeä keltaisen sotkun valkoisella pohjalla :D Sitten sitä yrittää epätoivoisesti korjata tätä (yleensä nilkasta tai ranteesta) löytyvää epämääräistä läikkää, mutta yleensä tuloksetta! Ei enää tätä, joten osoite on: fisu12@gmail.com 

andree (Ei varmistettu)

Joskus vuosia sitten yläasteella innostuin kokeilemaan itseruskettavia ja lopputulos oli karmiva... Palan auringossa helposti ja rusketus ei ole ikinä tasainen, jos sitä edes on. Vita liberata kuulostaa siis liian hyvältä ollakseen totta :D saan aina ihmetteleviä kommentteja kesäisin siitä miten voin olla niin valkoinen ja aina tulee vähän paha mieli. Haluaisin kerrankin olla ruskea.

julia.hirvonen1@luukku.com

ElinaTammi (Ei varmistettu)

Täällä kirjoittelee yksi kalpeanaama. Olen onnistunut saamaan geeniperimälläni sen kaikista pahimman vaihtoehdon, eli en rusketu - mutta palan todella helposti. Tietenkin kun ruskettunutta ihoa kaipaa, on tullut kokeiltua jos jonkinlaista itseruskettavaa tököttiä nuorempana niiin hienoilla rajoilla että en edes kehtaa ajatella. Pahimpana esimerkkinä kuitenkin kesätöissäni jäätelömyyjänä eräänä kuumana päivänä olin kokeillut itseruskettavaa juuri samana aamuna ja fiksuna tyttösenä laittanut valkoiset pellavahousut jalkaan. Kun kioskille tuli perhe pienen (n. 5v) pojan kanssa ja tein jätskipalloa toisellapuolella olevasta tiskistä (selkä asiakkaisiin päin) - kuiski poika kuuluvasti äidilleen että "kato äiti mikä tolla on pepussa?". Äkkiä asiakkaiden lähdettyä hätäisesti peiliä käteen ja huomaan että selkäpuolelta on valkoisiin housuihin valunut hikoillessani kunnon ruskea viivamainen jälki... voitte vaan kuvitella miltä se näytti?
Onneksi kojussa oli ylimääräinen essu niin virittelin sen selkäpuolellekin peittämään - mutta sen jälkeen en kyllä ole itseruskettaviin kovinkaan uskaltanut koskea..

Olisiko tässä sellainen tuote jota uskaltaisin jo kokeilla? Varmasti tökötit ovat kehittyneet jo paljon tuosta keissistä (taisi olla 8v sitten), mutta en ole halunnut kokeilla kun koskaan ole saanut noita leviämään tasaisesti! Tässä voisi olla poikkeus sääntöön?

Sira (Ei varmistettu) http://ssirau.blogspot.fi

Tätä on pakko saada!! Ihailin jo aikaisempia postauksia tän merkin itseruskettavista :--) ois kyllä huippua voittaa nyt tällänen omaksi!

ssirau@gmail.com

empsis (Ei varmistettu)

mukana arvonnassa :) emmi.saali a luukku.com

olen käyttänyt pääasiassa vain sävyttäviä voiteita, joten mokia ei ole pahemmin tullut. mutta toki ei myöskään yhtä hyvää rusketusta.

piipaa (Ei varmistettu)

En ole ikinä onnistunut itseruskettavien kanssa, mun akilleen kantapää on kämmenselät jossa on niin kuiva iho et vaikka kuinka laittaa muuta rasvaa alle tulee niistä aina ruman epätasaisen ja likaisen väriset...vaihtoehtohan taas on "valkoiset hanskat" joita moni jo kommentoikin...mahtaisko toi ihmeaine pelastaa tältä? :) riikka.piipaa(at)hotmail.com

Heynin (Ei varmistettu)

Mä oon aika huonosti ja hitaasti ruskettuvaa sorttia ja oon kokeillu jos jonkinlaista tuotetta. Sellaset asteittain päivettävät ei oo ollenkaan mun juttu, kun joka ilta pitäis olla rasvaamassa ja tuntuu, ettei sitä väriä tule, vaikka viikon läträis aineella. Kerran sain lahjaks jonkun vähän arvokkaamman itseruskettavan (merkkiä en muista millään), joka toimi ihan hyvin ja ruskettikin kivasti, mutta siinä oli mukana jotain glitteriä! Kiva hehkua tuolla ulkona kun mikäkin diskopallo, eikä kimallus lähtenyt pois muuten kuin kuorimalla koko rusketus pois. Nyt tälläinen pysyvä, tasainen ja vähemmän kimaltava rusketus purkista vois olla melko kiva :)

heiniii@hotmail.com

annq (Ei varmistettu)

Lyhyestä virsi kaunis ja tarinani olkoon se, etten koskaan ole itseruskettavalla lätrännyt vaikka mieli olisikin tehnyt! Syy siihen on se, että turhan monta kertaa oon nähnyt kauniin oransseja flikkoja "valkoiset hanskat kädessä" ja oon niin huonotuurinen, että kuitenkin saisin itseruskettavasta aikaan vain dalmatialaisefektin.
Nyt kuitenkin innostuin, ja haluaisin saada tähän "tarinoita itseruskettavista" -kategoriaan omalle kohdalleni sen ensimmäisen tarinan, sen verran helpolta (ja idioottivarmalta minua ajatellen) tuo levitys näytti!

ann.ni@hotmail.com

Olyah (Ei varmistettu)

Ite tykitin doven ekaa versiota siitä asteittain päivettävästä voiteesta ja joku garnierin (?) naamalle tarkoitettua itseruskettavaa ties kuinka kauan nuorempana, n. 13-14 vuotiaana. Rusketus oli oranssi ja laikukawnja haisi niin jäätävälle, mut olinpahan tyytyväinen! Itseruskettavat on vissiin tullu aika pitkän matkan siitä, lopetin sit niiden käytön kun ekaa kertaa kosmetologilla käydessäni mun ongelmaihon kanssa. Täti kysyi että käytänkö itseruskettavaa naamaan, johon meikätyttö vastas että tottakai, höh! Ja sieltäpä tuli samantien käsky, lopeta! Ilmeisesti kasvot ei tykännyt yhtään.. Halua olis kokeilla ihan hirveästi itseruskettavaa näiden vuosien jälkeen, mutta pelkään sitä lopputulosta ja hajua ja sitä että miten iho reagoi siihen :D

Olyah-@hotmail.com

HannaB (Ei varmistettu)

Meillä oli la lähtö laivalle tyttöporukalla. Edellisenä iltana päätin vähän testata itseruskettavaa. Aamulla iho muistutti enemmän dalmatiankoiraa kun kaunista rusketusta. Pilkkuja ja läikkiä siellä täällä. Silloin ei kyllä naurattanut. Hankasin ihoa suihkussa kuorintavoiteen kanssa. Kyllä jäi sen jälkeen itseruskettavat ostamatta :D

HannaB (Ei varmistettu)
inamaria (Ei varmistettu) http://inaylisirnio.blogspot.fi

Ai että, kyllä kelpaisi minullekin pidempään kestävä rusketus! Olen käyttänyt itseruskettavia tuotteita vuosia, suosikkini tähän mennessä on Garnierin. Näitä Vita Liberatan olisi kiva kyllä kokeilla, vielä en ole raaskinut itse ostaa. Mulla on kyllä monesti sattunut lipsahduksia IR:ien kanssa, mutta mitään katastrofia ei tule mieleeni. Sen sijaan tuli mieleen, kun kerran jossain illanistujaisissa kaveriporukassa (tyttöjä ja poikia) puhuttiin näistä, ja syntyi kova väittely siitä onko itseruskettavien nimi; itseruskettava, ITSESTÄÄNruskettava, ITSEÄÄNruskettava ja mitähän muita ehdotuksia oli... :D

inamaria (Ei varmistettu) http://inaylisirnio.blogspot.fi

Voi ei luinpas huolimattomasti! s-posti unohtui kommentin perästä... Tässä uudestaan!

Ai että, kyllä kelpaisi minullekin pidempään kestävä rusketus! Olen käyttänyt itseruskettavia tuotteita vuosia, suosikkini tähän mennessä on Garnierin. Näitä Vita Liberatan olisi kiva kyllä kokeilla, vielä en ole raaskinut itse ostaa. Mulla on kyllä monesti sattunut lipsahduksia IR:ien kanssa, mutta mitään katastrofia ei tule mieleeni. Sen sijaan tuli mieleen, kun kerran jossain illanistujaisissa kaveriporukassa (tyttöjä ja poikia) puhuttiin näistä, ja syntyi kova väittely siitä onko itseruskettavien nimi; itseruskettava, ITSESTÄÄNruskettava, ITSEÄÄNruskettava ja mitähän muita ehdotuksia oli... :D

inamari4@gmail.com

eep. (Ei varmistettu)

Se iänikuinen tarina: itseruskettavakokeiluni päättyi siihen, kun ikuisuudelta tuntuvan kuivumisajan jälkeen menin nukkumaan ja kun aamulla heräsin, kroppani oli täynnä oransseja raitoja, jotka ei tietenkään lähtenyt pesussa pois. Samana päivänä rannalle, kiva!

johanna.holmsten@gmail.com

Ninnni (Ei varmistettu)

Hah noh kerrotaanpas sitten... Kasi kesää sitten juuri tavattuani silloisen poikaystäväni olimme lähdössä porukalla ulos Helsingin yöhön istumaan iltaan. Siinä kotona laittautuessani äkkäsin peilistä jokseenkin kalpeat säääreni jotka eivät aivan sopineet puuterinväriseen hameeseeni. Noh nappasin käteensi St. Tropezin rusketus moussen muistaen kuinka myyjä oli kaupassa hehkuttanut sen antavan luonnollisen ja tarpeeksi tumman rusketuksen heti. Siinä parin kuohuviinilasillisen jälkeen käärin hameen helman riittävän ylös, levitin reilusti moussea jalkoihini ja tarkistin lopputuloksen joka oli oikein hyvä, toimii! Siitä sitten ulos illanviettoon kauniistii ruskettuneiden jalkojeni kanssa. Seuraavana aamune heräsimme silloisen poikaystäväni kanssa ja hän ratkesi järkyttävään räkänauruun. Peiliin vilkaisu ja huomasin rusketuksen loppuvan kun seinään aivan reiden yläosassa- olin maalannut itselleni tyylikkäät ruskeat stay up sukat..
nni-na@hormail.com

laurakatriina (Ei varmistettu)

Ensimmäinen (ja tähän mennessä viimeinen) itseruskettavakatastrofi kävi noin 4 vuotta sitten, kun olimme lähdössä kaveriporukalla etelänmatkalle. Jostain syystä halusin olla jo valmiiksi ruskettunut,(?) todennäköisesti koin nolona ajatuksena kulkea rantakohteessa vitivalkoisena. Ostin spray-itseruskettavan, ja illalla sitä suihkuteltuani olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Kuitenkin aamulla huomasin olevani aivan oranssi ja laikukas ja itkuhan siinä meinasi tulla. Lentokentällä ja -koneessa peittelin käsivarsiani villapaidoilla enkä kehdannut perille päästyämme kulkea hiattomissa paidoissa tai sortseissa. Ensimmäinen lomapäivä menikin suihkussa ravaamiseen ja värin epätoivoiseen hinkkaamiseen. Sen jälkeen en ole itseruskettaviin koskenut :D mutta tää kuulostaa kyllä niin toimivalta että jos sitä vihdoin olisi uuden yrityksen aika.
laurakatriinajj@gmail.com

kirsikkainen

Hassua kyllä asuttuani auringon alla Meksikossa pari vuotta marssin markettiin ostamaan itseruskettavaa kasvoilleni. Koko kroppahan ihan ilman aurinkon palvontaa pysyi ihanasti tasaisen paahtuneena, koska aurinkoa nyt ei vaan voinut välttää, mutta tuossa vaiheessa kasvoja halusin ruveta suojaamaan rypistymisen pelossa korkean suojakertoimen voiteilla ja toiseksi aurinkolasien käyttökin jätti ikävät sankojen rajat. Päätin siis turvautua kasvojen osalta itseruskettavaan, jotta ei tulisi mitään värieroa kasvojen ja muun kropan välillä. Kasvojen rusketus suojavoiteilla ja kuorinnalla hävisi kohtuu nopeasti ja tilalle hiipi se itseruskettavan sävy. Sainpahan sitten eräisiin juhliin oranssit kasvot, jotka nyt eivät ihan mätsänneet muuten ruskettuneen ihon kanssa. Ja juhlissa uudet tuntemani ihmiset ihmettelivät suomalaisten ihon väriä...

kirsikka__@hotmail.com

puke (Ei varmistettu)

Silloin kun itseruskettavat olivat juuri tulleet markkinoille, levitin päivää ennen päättäjäisiä Doven itseruskettavaa koko keholle, että saisin nätin rusketuksen päättäreihin. Aamulla heräsin oranssina ja pilkukkaana, tämä kyseinen itseruskettava ei toiminut ihollani oikein. Piti sitten mennä pitkähihainen päällä päättäjäisiin.. Sen jälkeen en ole Dovea laittanu, mutta muut itseruskettavat ovat kyllä toimineet. Nyt haluaisin kokeilla tätä Vita Liberataa!

pauliina.m@windowslive.com

Oon ehkä Suomen valkoisin nainen, kavereiden kesken olmi, ja säälittävän kalpea vaikka kuinka otan aurinkoa - on muuten yritetty. Jotenkin syö naista ettei ikinä voi näyttää kauniin päivittyneeltä kuten muut kaverini ja perheeni ja olen kyllästynyt peittelemään kalkkunakoipiani. Aikaisemmat itseruskettavakokeilutkin ovat aiheuttaneet lähinnä raivoa - yllä esittelemäsi lista on kuin suoraan omista kokemuksistani :D Olen jo pitkään jättänyt itseruskettavat katkerana kauppaan, mutta nyt täytyy tunnustaa että sait mielenkiintoni heräämään! Olisin valmis koekaniiniksi, toivotavasti tällä kertaa seepra- ja dalmatialaisefektit voisin välttää ;) 

Rusketushakusessa (Ei varmistettu)

Jee! Tätä arvontaa oon odottanu, sen verran on alkanu vita liberata tuotteet houkuttaa, että muutaman kerran oon jo melkeen hankkinu ite. Mä en oo itseruskettavia käyttäny sen jälkeen kun yksi aamu heräsin oranssi kädenjälki naamassani ja elin sen kannsa pari päivää, mutta nyt houkuttais kyllä kokeilla taas! Vähän vieläkin pelottaa, mutta kaunis kesärusketus on täällä hakusessa:)

Lode (Ei varmistettu)

Ihan "oikeeta" itseruskettavaa en oo ikinä ees koittanu. Näitä kosteusvoiteita, joissa on ruskettajaa mukana on tullut käytettyä välillä. Ärsyttävintä on, jos joku kohta on jäänyt kuivaksi korpuksi niin se sitte imasee hirvittävästi väriä. Tosin tässäkin tilanteessa on kyse käyttäjän viasta. :D Mielelläni koittaisin tuollasta hyvältä kuulostavaa (ja näyttävää) tuotetta.

Lode (Ei varmistettu)

Niin ja se sähköposti.... lotta.ahlholm(a)gmail.com

Tantan (Ei varmistettu)

Ensimmäinen kokemukseni itseruskettavista on 25 vuotta sitten 15-v teininä Prismasta ostamani Ellen Betrixin rusketustuubi. Taisi olla tuolloin markkinoiden ainokainen. Lopputulos oli tietenkin oranssit viirut. No, tuollakin tuubilla päästiin kivaan lopputulemaan loppukesästä, kun oma rusketus oli pohjalla. Nykyään edelleen ruskettavat ovat aktiivikäytössä ja ihana todeta kuinka tuotteiden toimivuus laatu on parantunut vuosien varrella.

Kalkkilaivan kapteeni (Ei varmistettu)

Olen itseruskettavan vannoitunut käyttäjä! En rusketu sitten yhden yhtään ja kaverit tykkäävätkin kesäisin verratakkin minun ihooni omaansa, koska olen juuri se kalkkilaivan kapteeni :( Mukava kuitenkin, että ihoni tuo hyvää fiilistä edes muille. Ärsyttävin piirre itseruskettavasti mielestäni on juuri tämä kestävyys! Suurempia mokia en ole itseruskettavan kanssa onnistunut tekemään, mutta koen ristiselkään levittämisen yksin todella vaikeaksi! Siksi olisi mahtavaa voittaa tuo rusketushanska ;) Voin luvata, että parampaa voittajaa et löydä! ;D Ja kiitos tuhannesti, kun jaat vinkkejä itseruskettavan käytöstä blogissasi :)

KatariinaLa@hotmail.com

Hehela (Ei varmistettu)

Yritin joskus teinivuosina hankkia luonnollista päivetystä kalkkunan vaaleaan ihooni Doven peruspäivettävällä voiteella.
Väristä tuli laikukas ja epätasainen sekä kaiken lisäksi sain siitä vielä jonkun hemmetin allergisen reaktion. Olin siis muutaman päivän laikukas sekä pilkullinen... &gt;:D

Myöhemmin olen tyytynyt Lumenen päivettäviin/ poispestäviin tuotteisiin, sillä niillä saa pienen värin pintaan suhteellisen turvallisesti.
Mutta niitä aineita joutuukin läträämään sitten joka toinen päivä.

Luulen, että tasaisempaan lopputulokseen pääsisi käyttämällä värikarttaa sekä levityshanskaa - niin kuin olet aikaisemmissa postauksissasi maininnut. Ja vaikkei voitto tänne napsahtaisi, niin luulen, että nuo tuotteet menevät tilaukseen enivei! :--)

weppe (Ei varmistettu)

Joskus yläasteella sain yhtenä yönä ajatuksen, että voisin kokeilla äidin kaapista löytyvää itseruskettavaa. Niimpä hiivin pimeässä vessaan ja otin purkin huoneeseeni. Purkissa luki ohjeena, että levitä niin kuin rasva ja anna kuivua. Näin myös toimin. Kuivumista odotellessa taisin vahingossa kuitenkin nukahtaa ja aamulla heräsin lakanat oransseina, ja vartalo laikukkaana. Onneksi oli kesäloma joten aamulla oli aikaa pestä pyykkiä ja seistä suihkussa.
veera.t96@gmail.com

Ellajeee (Ei varmistettu)

Heh, kyllä sillon tuli läträttyä sillä oranssilla tavaralla ja koko yläkroppa oli ihan porkkanan värinen. Harmi vaan että jalat oli ihan valkoset tai läikikkäät jos sinne uskalsi aineen kans ruveta läträän. Pahinta oli se että rupesin itseruskettavia testaileen keskellä talvee eli sillon varmasti jokainen vastaankävelijä huomas mun oranssista naamasta että toi tyttö on kyllä käyny itsaripurkilla xD tää on ollu yks mun lemppari yhteistyö ja kyllä oon paljon uutta oppinut ja aionkin varmasti käydä vita liberataa ostaan jos ei arpaonni suosi :) ellamaria.mikkola@gmail.com

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Olen aikojen alussa kokeillut yhden kerran itseruskettavaa, ja se jäikin pitkäksi aikaa vain juuri tuohon kertaan. Alkukesän kynnyksellä halusin raa'an kalkkunan väriseen nahkaani pikemminkin grillatun broilerin sävyn (okei, en siis mitää oranssia tietenkään), ja pitkän aikaa marketin itseruskettavien taka-etikettejä lueskeltuani päädyin suihkutettavaan versioon. Ja lopputulos on oli jotain varsin järkyttävää! Kuten arvata saattaa, laitapa ensikertalainen asialle suihkepullon kanssa, niin tulos on kaikkea muuta kuin kaunis ja tasainen :D. Oransseja länttejä, tummaa, vaaleaa; kaikki mahdolliset sävyt oli nähtävissä kropassani. Itkue nieleskellen ja hammasta purren oli pitkä aika odotella, että kaikki värit olivat vihdoin ja viimein kuluneet pois. Traumatisoiduin niin paljon, että itseruskettavien kanssa pelleily sai jäädä siihen..

..Kunnes viikko sitten uskaltauduin kokeilemaan Vita Liberatan voidetta, ja yllätyin todella positiivisesti niin itse tuotteesta kuin lopputuloksestakin! Tarkempia kokemuksiani löytyy blogistani, jos haluaa käydä kurkkaamassa :). (http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi/lue/2014/05/kesan-kosmetiikkaa...). Eli tämä on todella kiva arvonta, ja todella mieluusti voittaisin tuon moussen omakseni :).

blackpluswhiteisgrey ät gmail.com

huhhui (Ei varmistettu)

ensimmäistä kertaa isosiskon itseruskettavapurkilla.. paljaalla kädellähän siinä levitettiin kroppa täyteen viiruja. tietenkin naamasta aloittaen.. :D ruskeiden säärien sijaan sainkin kevätjuhlaan naaman, joka näytti väritykseltään jokseenkin tiikeriltä.

haurasjahaavoittuva@gmail.com

ellaossi (Ei varmistettu)

Mulla ei ole mitään hienoa tarinaa, koska en ole käyttänyt ikinä itseruskettavaa, lukuunottamatta paria kertaa tässä viimeisen kuukauden aikana (kiitos sun itseruskettavapostauksen!). Väri on ollut tasainen ja hyvä, mutta se kuivumisaika.... Parhaimmillaan oon kekkuloinut alasti parikin tuntia ja sen jälkeen pukenut yökkärin päälle heräten aamulla ruskettuneeseen vartaloon - ja paitaan.

Ois niin siistiä voittaa ja saada kerrankin nätti rusketus tälle valkoiselle iholle!

ella.ossi@hotmail.fi

Minnieee (Ei varmistettu)

No tästä irtoaakin melko nolo tarina:D... Muutama vuosi sitten, kun serkkuni piti kesähäitä lainasin kaverini nuden sävyistä mekkoa. Tajusin vasta juhlien aamuna, että mekko ja ihoni ovat täsmälleen saman värisiä ja näytin maailman kalpeimmalta... No minä sitten reippaana tyttönä menin ostamaan jotakin oisko ollut Dove-merkkistä halpaa itseruskettavaa ja levittelin kiireessä iholle. Se ei tietenkään kerennyt tekeytyä, enkä tietenkään käynyt suihkussa...:s Sen lisäksi, että ihosta tuli oranssi ja laikullinen värjääntyi kaverini vaalea mekko varsinkin sisäpuolelta, eikä väri lähtenyt kunnolla edes pesussa..:D Siinä sitä oli selittelemistä. Ja kuvat häistä ovat aina yhtä ihanaa katsottava.......
morrisonxd@hotmail.com

buy seo backlinks (Ei varmistettu) http://oregonpeaceworks.org/component/k2/itemlist/user/232025

Similarly to Back-link tip #5, this action will bring you a lot more visitors from the social internet.
A portion of these visitors may end up relating back to you.

One way link tip #7: Track your competitors’ hyperlinks

Any back-link tool will be able to tell you who may be linking for your competition, yet
very few of them sort these types of links simply by freshness.

Cognitive SEO has a tool that will shows you the particular freshness of those links.
Put simply, it’ll explain to you who lately linked to your competition. All you have to do is choose “Fresh Links” within the
dashboard.

fresh links

From this article you can see, the Cognitive SEO supplies
a list of the most recently found backlinks.

You can then take that will list and manually strike up each of those sites
with an email like this one:

Hey there [insert their name],

I was simply reading your website post on [insert the blog post title and link to it]
and noticed that a person didn’t connect to [insert your URL].

I’m unsure if you are familiar with it, however it can teach your
own readers about [insert the value their own readers will get].

For every 100 this kind of emails a person send out, you’ll typically produce 7 in order to 10 hyperlinks.
It’s not lots of links, however it adds up.
Conclusion

Creating a good product or service or writing excellent content doesn’t guarantee that individuals will link to
you. If you need to build links and, more importantly, generate visitors, you have to be positive.

If you check the methods I mentioned above, you’ll observe that in addition to obtaining more inbound links (and ultimately more lookup
traffic), you’ll also see a raise in your recommendation traffic.

What are some other positive ways to gain backlinks?

L. S. If you need building organic links which will boost your traffic go here.

SaanaH (Ei varmistettu)

Yhteistyösi Vita Liberatan kanssa on herättänyt mielenkiinnon ja ehdottomasti käyn purkin ostamassa kotiin, vaikka luottotuotteenani onkin suihkurusketuslaitteissakin käytettävä liuos.

Itseruskettavat ovat kuuluneet elämääni jo useamman vuoden ajan ihan niistä oransseista alkukokeiluista asti. Hauskin muisto itseruskettavista ei ole sattunut minulle, mutta minun "pakottamalle" poikaystävä paralle! Sain hänet suostuteltua testaamaan koppisuihkurusketusta ennen kesän festareita, kun herra oli kuin kalkkilaivan kapteeni. Yrityin varata meille suihkusurketusta ja kerroin mahdollisista "vatsalihasten varjostuksista" yms, mutta koska kaikille suihkuruskettajille jonot olivat pitkät ehdotin koppirusketusta. Kerroin, ettei ole mitään pelättävää vaa tulos tulee olemaan tasainen ja ruskea, nouhätä. Noh, kävimme kopissa ja neuvoin poikaystävääni levityksessä ja kaikki tuntui menevän ihan nappiin..... Kunnes seuraavana aamuna herätessämme festarimeinigeissä edessäni seisoi, no niin "porkkana" -oranssia sielä oranssia täällä. Koska minulla oli alla jo rusketus ja kokemusta aineista, ei lopputuloksessa ollut valittamista, mutta samaa ei voi sanoa hänestä. Voi kamala... Hän sai tietenkin kauhean raivarin, ihme kyllä ei minulle, vaan rusketuskopille. Soitti liikkeeseen ja suht kovaan ääneen antoi tulla mitä kuuluu. Noh, ei muuta kuin sauna päälle ja herra löylyihin hinkkaamaan väriä pois. Noin 2h saunomisen ja kuorimisen jälkeen iho oli jo siedettävä ja uskallauduimme lähteä festareille. Kukaan ei ainakaan sanonut huomaavansa mitään, vaikka tietenkin tytöille asian heti meninkin juoruamaan! ;-)

saanaharjula@hotmail.com

velmu (Ei varmistettu)

pahin moka itseruskettavan kanssa oli aivan niitä ensimmäisiä kertoja, kun sitä iholle levitti. jostakin syystä vesihuuhtelu ei riittänyt ja iho jäi tahmeaksi, valuvaksi. siinä sitten kieltä purren pidätteli itkua kun seuraavana päivänä oli tuttavan häät, johon oli varattuna valkoinen mekko. valuva itseruskettava iholla kuumana kesäpäivänä... ei kiva!

pihlamarjavirtanen@luukku.com

Marieeveliina (Ei varmistettu)

Oon käyttänyt esimerkiksi Kicksin omaa itseruskettavaa, se on edullinen ja ihan ok mutta sävy ei niin luonnollinen kun toivoisin. Joskus oon mokannu unohtaen levittää tuotetta kämmenselälle, jolloin ranteeseen tuli hirvee raja ja myöskin se, että kämmenet nappaa väriä levittäessä enemmän kun muut osat kropasta, eikä lähde kunnolla pois vaikka pesisi hyvin kädet levityksen jälkeen :D Just kattelin näitä tuotteita mut hinta vähän arveluttaa vaikka miten laadukkaita olis... Ehkä vakuuttuisin jos tälläsen voittaisin kokeiluun ensin :)
marie.muukkonen@hotmail.com

Kämppiksen purkilla (Ei varmistettu)

Olin opiskeluaikoinani erittäin koukussa kaikkiin mahdollisiin itseruskettaviin ja sain tartutettua addiktioni myös kämppikselleni. Purkkeja ja purnukoita löytyi asunnosta jos jonkin moista ja voin sanoa, että lopputuloksia löytyi laidasta laitaan. Päällimäiseksi jäi mieleen se karmea haju, joka voiteista jäi... Jonkin ajan kuluttua voiteita ja rasvoja alkoi kuitenkin kulua normaalia enemmän ja ennen kuin tajusinkaan oli kämppiksen poikaystävä muuttunut oranssiksi! Hän oli löytänyt ne meidän testeissä jo pois jääneet purkit! Taisi jäädä herra sille linjalle, mutta me naispuoliset olemme onneksi lopettaneet noiden halpojen haisevien litkujen käyttämisen, joskin testilu jatkuu ja olisikin mahtavaa päästä testaamaan näitä! Vaikuttavat oikein lupaavilta. Addiktio on siis vieläkin olemassa, mutta sitä "täydellistä" ruskettajaa ei ole aidon auringonlisäksi löytynyt, ainakaan vielä, josko siis nyt?!?

sannamk@hotmail.fi

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissaamma.blogspot.fi

Aarrgghh. Kaksi vuotta itserusketuskoukussa ja pääsin viimeinkin siitä eroon tän vuoden alussa. Tosin nyt kun hellekelit palasivat enkä vaan SIETÄNYT valkoisia koipiani, niin tässä sitä taas mennään...Ja tää uutuus kyllä kiinnostaa ERITTÄINKIN PALJON. Itserusketusmokia on kyllä sattunut useampiakin, eli just niitä ihan hirveitä keltaisia viiruja ja läikkiä ympäri kroppaa, mutta mousse-ruskettajat etenkin nykyään ovat tosi hyviä ja just tuollaisen kintaan kautta. Mutta kyllä mulla silti käsissä ihon uudistuessa ja kuoriutuessa tulee sellaista järkyttävää kusenkeltaista settiä...Käsien itseruskettamista yritän nyt välttääkin, mutta jalat on pakko!

kissaamma@gmail.com

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.