Budjettimeikkaajan varjostusväri: Maybelline Fit Me Bronzer

fitme3.png

Aion tehdä vielä tässä kesäkuun aikana laajemman postauksen eri aurinkopuutereista, mutta ihan pakko vinkata tästä nytheti. Kuvattiin tämä Maybellinen FIT ME -sarjaa täydentävä aurinkopuuterikaksikko Trendin kesäkuun uutuus-palstalle ja mä toivon, että ne jäävät valikoimiin pitkäksi aikaa! Molemmat aurinkopuuterit on saatu maahantuojalta.

Olen tähän asti suositellut edulliseksi varjostuväriksi jotain kylmän ja vaalean sävyistä ruskeaa luomiväriä, mutta täten julistan, että suositukseni vaihtuu tähän tuotteeseen kertaheitolla.

Edullinen, loistavan sävyinen ja kauniisti levittyvä, mitä muuta sitä osaisi kaivata?

Kuten paketeista ehkä näkyy, kaksikko on ollut kovassa käytössä niin arjessa, kuin työtilanteissakin.. Olisi ehkä pitänyt lainata Trendistä ne viralliset tuotekuvat näiden sijaan! Ainakin tästä näkee, että mä ihan oikeasti testaan ja käytän kaikkia suosittelujani ^_^

 

fitme1.jpg

Vaaleampi sävy 100s on älyttömän hyvä myös vaaleimmilla ihonsävyillä, joskaan ihan vampyyrihipiälle en ole saanut sitä kokeilla.. Myös tummempi, 200s -sarjan väri, on perinteisempiä aurinkopuutereita neutraalimpi ja viileämmän sävyinen. 

Kummatkin värit ovat täysin mattaisia ja sen verran kiinteitä, että väriä ei tule vahingossa liikaa. Jonkun mielestä niukemmin väriä irrottava nappi on varmaan ärsyttävä, mutta itse tykkään rakentaa varjot sipaisu kerrallaan. 

Oikein innokas varjostaja ostaa molemmat sävyt ja tekee varjot kahdessa eri kerroksessa. Ensin laajemmalla kädellä 100s -sävyllä ja sitten syvimmät kohdat 200s -sävyllä.

Pitäisikö tehdä pitkästä aikaa myös kunnon varjostuksen how-to -postaus? Pitäisi.

Tässä vielä kuva tuotteesta kasvoillani. Käytin tummempaa sävyä, sillä sain viime viikolla mukavasti sävyä kasvoihin ja vaaleampaa voisin melkein käyttää kivipuuterina.

 

 

fitme4.png

 

Päivänvalon kadottua ukkospilviin, jouduin turvautumaan meikkipisteen turhan lämpimiin lamppuihin, jotka vääristävät sävyjä hieman. Kuvassa varjostusta on sivelty kasvojen oikealle puolelle ja lähempi lamppurivi on kasvojen vasemmalla puolella, eli sutimani varjostukset eivät ole ihan noin rajut.

Nyt ei ole enää yhtäkään syytä sportata niitä oransseja klommoposkia, tytöt!

Onko joku muu jo testannut näitä aurinkopuutereita?

p.s. Terkkuja kulttuurikeskuksen yhteispalvelupisteelle 😉

kauneus meikki iho meikki
Kommentit (20)
  1. Ostin ton tummemman sävyn itselle kokeiluun tän postauksen perusteella. Vaikuttaa oikein passelilta tuotteelta, mutta ilahduin entisestään paketin mukana tulevasta siveltimestä! Sillä oli tosi helppo tehdä varostuksista tarkat, jotka sitten pystyi isolla siveltimellä vielä pehmentää. 🙂

  2. Mitä mieltä oot Make up storen kobista varjostusvälineenä? Entä voiko sitä verrata maybellinen fit me:n tummempaan sävyyn?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *