Cutrin GREENsIM! Eikun iSM..

lores_greenism-group-500x319.jpg

Meinasin mennä ihan sekaisin, kun olin kirjoitellut valehtelematta JOKAISEEN mahdolliseen paikkaan greenSIM greenismin sijaan. Ei sen niin väliä! Paitsi varmasti Cutrinille 😀 

Cutrin on suomalainen Lumenen alaisuudessa toimiva hiustuotteita valmistava yritys, joka on uudistanut imagoaan muutaman viime vuoden aikana. Uusin lanseeraus on firman GREENiSM -sarja, mihin kävin tutustumassa Cutrinin studiolla.

Käytimme aikoinaan koulussa Cutrinia, mutta siitä ei tullut mitään kovin vahvaa suosikkimerkkiäni. Nyt meininki alkaa kuitenkin olla myös minua – kosmetiikan suurkuluttajaa – miellyttävä!

Uusi sarja on riisuttu mahdollisuuksien mukaan kaikesta turhasta ja luontoa kuormittavasta jokaisella kehitysasteellaan. Mukana on mm. metsätalouden sivutuotteena valmistuva kuusen oksatyviuute, joka on ilmeisesti mediaseksikkyytensä lisäksi hyvin tehokas antioksidantti!

 

Olen nyt pessyt tukkani tunnollisesti muutaman viikon ajan vain greenismillä, enkä voi valittaa! Shampoo vaahtoaa hyvin todella likaisessakin tukassa ja tehohoidon jälkeen hiukset ovat todella kiiltävät. 

Omat hiukseni ovat niin räkäkunnossa, että ottaisin näiden rinnalle käyttöön jonkun vieläkin tehokkaamman viikottaisen hiusnaamion.

 

p.s. Pieni miinus siitä, että sekoitan aina shampoon ja hoitoaineen, sillä oletan jostain syystä shampoon olevan se vihreä- ja hoitoaineen valkokorkkinen, eikä toisin päin 😀

kauneus hiukset testit
Kommentit (12)
  1. Vaihda pullojen korkit! 😉

  2. Kun sanoit että shampoo vaahtoaa hyvin likaisessakin tukassa, niin mua kiinnostaisi tietää että miksi se on tärkeää? Tai siis mihin se vaikuttaa?
    Itse olen ollut sellaisessa käsityksessä, että luonnonsaippua itsessään ei muodosta minkäänlaista vaahtoa, mutta niin hiustenpesuaineisiin, käsi- tai vartaloisaippuoihin kuin hammastahnaankin lisätään kemikaaleja jotka aikaansaavat vaahtoamisen, sillä ihmisillä on illuusio vaahdon puhdistavasta vaikutuksesta. Onko tämä mun käsitys siis ihan huuhaata? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *