Dior 5 couleurs – Trafalgar

Trafalgar6.jpg

Tuotteet saatu maahantuojalta

En saa päähäni, miksi näytän tässä kuvassa niin uskomattoman paljon joltain muulta kuin itseltäni… Tai ehkä mä näytän tuolta ja omakuvani on vääristynyt 😀 Hahah, no, oli syy mikä tahansa, meikki on mielestäni erittäin onnistunut! Kuten eilen lupasin, on tänään vuorossa esittely ja tutorial syksyn uutuuspaletista, Trafalgarista. Tein meikin lookin mainoskuvan inspiroimana: 

Kuvankaappaus 2014-8-15 kello 20.51.21.png

Kuva: Steven Meisel

I love it. Syvästi rakastan. Rakastatko sä? Hyvä, sitten voidaan olla kavereita.

 

Trafalgarpaletti2.jpg

Paletin trendisävy on uskomattoman upea, syvä, kirkas ja hieman violettiin taittava punainen. Sen seuraksi on valikoitu neljä monipuolista sävyä jotka tekevät tästä hieman rajumman kulmakiven meikkipussin pohjalle.

Lookin mainoskuva oli yksinkertaisesti niin upea, että tahdoin kokeilla samanlaisen meikin kopioimista. En löytänyt paletista ihan 1:1 sävyjä kuvassa toistuvien vastineiksi, mutta syynä saattaa olla pelkästään erilaiset valaistusolosuhteet.

Ja nyt siihen tutorialiin:

 

TrafalgarTutorial.jpg

 • Levitä ensin pohjustetulle luomelle kultaista väriä liikkuvan luomen keskiosaan, silmän sisäkulmaan ja pitkin alaluomea.
 • Lisää sitten tummanruskeaa sävyä liikkuvan luomen sisä ja ulkokulmiin täyttämään puhdasta luomea. Muotoile ulkokulma oalle silmällesi sopivaksi.
 • Väritä sitten alaluomi ripsien tyvestä samalla tummanruskealla ja häivytä kevyesti kultaisen päälle.
 • Aloita luomivaon punaisella häivyttäminen varovasti aiemmin hahmottelemaasi muotoa korostavasti.

 

Trafalgartuto2.jpg

 • Häääivytä häivytä häivytä. Häivytä. Ja häivytä. Ota vähän lisää punaista ja häivytä. HÄIVYTÄ!
 • Lisää tummanruskeaa luomivakoon ja luomen ulkokulmiin korostaaksesi kolmiulotteista efektiä.
 • Rajaa sisäluomi kultaisella tai nuden sävyisellä kajal-kynällä ja häivytä punaisen yläreunaa vielä  vaaleanpunaisella sävyllä kohti kulmakarvoja.
 • Levitä lopuksi reilusti ripsiväriä kehystämään luomustasi ja hommma on paketissa!

Tykkään lopputuloksesta niin, että tungen sen teidän naamaane jättikokoisena:

Trafalgar3.jpg

Vähän ärsyttävä tuo yksi kulmakarva…. Zoomataan ulos!

 

trafalgar.jpg

Toimii kivasti. Erityisen hauska on tuo kultaisen ja pronssin yhdistyminen kirkkaampaan punaiseen. Ehkä vielä vähän zoomia?

 

Trafalgar2.jpg

Pidä muu meikki kuulaana ja ohuena. Tässä kasvoillani on 7 tuntia kulutettu ja kevyesti korjattu Star -meikkivoide! Pohjan kunto oli melkoisen loistava!

Niin ja tiedätte varmaan, mistä seuraavaksi kirjoitan? Älkää nyt huijatko, ettette olisi huomanneet tuota huulimeikkiä!

 

TrafalgarBaume.jpg

Dior Rouge Baumehan se siellä! Uuden suosikkihuulivoiteeni sävy 128 Star näytti puikossa puistattavalta ja muistutti minua 4. luokan vappunaamiaisista.. Se oli se vuosi, kun emme saaneet pukeutua koulupäivän ajaksi naamiaisasuihin.. Miten lapsilta voidaan riistää sellainen ilo?! Lapsuuteni loppui silloin kuin seinään… Onneksi tämä huulivoide osottautui täysin toisenlaiseksi yllätykseksi!

Huulilleni jäi pinta, jota voin kuvailla vain huulten kuultovoiteeksi. Voidemaiseksi versioksi kuolettavan täydellisestä M.A.C.:in Lightscapadesta. Iiihaaaana. IHANA! Paljon toistoa tässä postauksessa, mutta olin todella innoissani 😀

 

Trafalgarbaume2.jpg

Mmm-hmm. Katsotaanpa sitten miltä kokonaisuus näyttää!

 

Trafalgar7.jpg

Trafalgar8.jpg

Trafalgarpaletti.jpg

Trafalgaria taitaa ilmestyä myyntiin tämän ja seuraavan viikon aikana ja paletin hinta on tuttu 69,50€. Näitä paletteja ja seuraavien viikkojen nuudeli-tonnikala -illallisia ostaessa tosin kannattaa muistaa, että keräilykappaleiden osto on vähän kuin rahan pankkiin laittaminen… Parin vuoden päästä nämä voi myydä hurjalla korolla….. ;D 

Ovatko tällaiset palettikohtaiset tutorialit mielenkiintoisia?

Mistä paletista tahtoisitte seuraavan ohjeistuksen?

p.s. Apua, oli pakko tehdä yhdestä old-school galtsuversio :’D NYT TUNNUSTAKAA!! Ketkä on olleet Irc-galleriassa ja millä nickillä? Kuva olis kiva!

trafalgargaltsu.jpg

 

kauneus meikki testit
Kommentit (28)
 1. Oh, IHANA silmämeikki! Upea. Samoin huulipuna on kyllä niiiiin kaunis….

  Ihan eniten kuitenkin olen kiinnostunut tuosta Star -meikkivoiteesta: osaatko verrata Foreveriin? Olen käyttänyt Foreveriä kauan ja se on vain paras meikkivoide mulle. Aina välillä olen testannut jotain tuollaista ”loistavampaa” eri merkeiltä, mutta vaikka niillä tekee superkauniin pinnan, lähtevät ne kokemukseni mukaan rullaamaan päivän aikana. Niin että pohdiskelen seuraavaksi tuon Starin testaamista ja mietin että kannattaako hyvää vaihtaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *