DIY Työhuone – Where the magic happens..

tuohuone12.jpg

Voi muistatteko, kun muutin työpisteeni uuteen paikkaan? Viime viikolla sain jonkin inspiraationpurskahduksen ja pistin koko höskän uuteen uskoon, kuten tervehdysvideolla kertoilin. Nyt tarvitsen naurettavuutta lähentelevään Palaset-torniini enää kaksi boksia, ja koko roska on valmis!

Olen myös vihdoin voittanut positiivisen sotani testikosmetiikan kanssa – minulla on toimiva järjestelmä jo olemassa oleville tuotteille, ja uusillekin on tilaa ^_^ Voi onnea, voi autuutta. Kyllä sitä kosmetiikkaa edelleen löytyy jopa varpaiden väleistä joka aamu, mutta nyt ainakin luulen olevani niskan päällä 😀

 

tyohuone2.jpg

Työtilani on yksinkertaisuudessaan kaksi IKEAn Expedit -hyllyä, joiden päälle hain Bauhausista melamiinilevyn tarvittujen mittojen mukaan. Levylle tuli hintaa noin 20€, eli koko pöytäsysteemi maksoi noin 90€. 

Peilin kehykset olivat lahja ystävältäni Markulta, ja peili niiden sisällä maksoi n. 35€, Bauhausista sekin.

 

tyohuone1.jpg

Olen katsellut kateellisena Pinterestistä ja Instagramista ihmisten ja meikkaajien työpisteitä ja magneettitauluja. Ryhdyinkin ajatuksista tekoihin, ja askartelin itselleni oman!

Kävin ostamassa Starkista maalarinteippiä, pienen telan ja puoli litraa Tikkurilan Magnete -maalia (n. 60€), jonka laskin riittävän kolmeen kerrokseen haluamani kokoiselle alueelle.

Yön pikkutunteina sitten teippasin silmämääräisesti mukavan kokoisen alueen seinästä ja lätkin menemään.

Maali oli ilmeisesti seisonut hyllyssä pitkään, koska jouduin aloittamaan homman sekoittamalla sitä 30min… Rautahippuja täynnä oleva maali pitää sekoittaa todella huolellisesti, koska painavat hiput tuppaavat painumaan pohjalle.

Päällemaalausta olisi pitänyt odottaa 24h, mutta koska olen kärsimätön ja luulen tietäväni kaikesta kaiken, maalasin toiset kerrokset, kun oma fiilikseni niin käski. Ja hyvä tuli 😀

 

tyohuone3.jpg

Tilasin Supermagnete -verkkokaupasta satakunta eri kokoista tehokasta magneettia, jotka sitten viime yönä kuumaliimasin valitsemieni tuotteiden pohjaan. Vaikka tilaamani magneetit olivat todella tehokkaita, yllätyin siitä miten hennosti ne nappasivat kiinni kuivuneeseen maaliin. 

Pienet pito-ongelmat olivat siis enemmän maalin, kuin magneettien vika, eli erilaiset magneettitaulut saattaisivat olla maalia parempi vaihtoehto?

Lopputulos kuitenkin toimii juuri niin kuin toivoinkin, ja tuotteiden loputtua magneetit saa tietysti irti ja liimattua uusiin purkkeihin.   

tyohoune5.jpg

On ihanaa, kun kaikki lempisävyt näkee yhdellä silmäyksellä! Samalla huomaa, minkälaisia värejä saisi olla enemmänkin 😉

 

tyohuone11.jpg

Palaset-sarjan purkit on kiinnitetty seinään 2kg kannattelevilla kiinnitystarroilla, jotka saa irrotettua ilman liimajäämiä. Tyhjistä purkeista tarran näkee, mutta kun siveltimet ovat paikoillaan ne vain leijuvat ilmassa maagisesti 😉

 

tyohuone14.jpg

tyohuone7.jpg

Uusin lisä setissä on lähipostini naapurissa sijaitsevasta sisustusliikkeestä bongattu kierrätyspuulaatikko, johon sain kasattua erilaiset meikkipalettini, ja muut omaa paikkaansa etsivät irtorojut. Täydellinen löytö!

 

ryohuone2.jpg

Paikalla ovat tietysti myös vanhat Nomess:in pikkukalusteet, joiden wannabe-versioita muuten löytyy Tigeristä muutamalla eurolla! Huulipunien tilanne on vielä hieman auki, mutta taisin viime yönä tilata kiinasta parilla kympillä säilytysratkaisun noin sadalle punalle.. Katsotaan mitä sieltä aikanaan ilmestyy 😀

 

tuohuone4.jpg

Nämä näppärät laatikostot ovat siis Palaset -sarjaa, joka on klassikkotuote kaukaa menneisyydestä. Parhaan hinnan olen löytänyt näille Etolasta, jossa yksi kuutio maksaa 15,50€ (vrt. Stockmann melkein 19€). Olen kasannut omani hiljalleen, yhden tai kaksi kerrallaan ostettuna. Koko tornini yhteishinnan voitte laskea ihan itse, minä en halua 😀 

Kaksi laatikostoa odottaa vielä noutoa, ja sitten tornini on valmis! 

Olen kiinnittänyt laatikot toisiinsa karusti läpinäkyvällä teipillä, jota ei huomaa melkein mitenkään.

 

tyohuone6.jpg

Kabukit, sienet, pinsetit, sakset, ripsentaivuttimet jne. säilyvät palaset-laatikoissa, jotka olen piilottanut vetolaatikkoon piiloon pölyltä. 

Siinä ne tärkeimmät sitten olivatkin! Paitsi..

 

tyohuone10.jpg

Päivän spontaani hömppäostos – pumpulipupu Tigeristä, 3€. Mitäköhän kollegani Pumpulipupu on tästä mieltä? 😀

 

tyohuone13.jpg

tyohuone15.jpg

tyohuone16.jpg

tyohuone17.jpg

tyiohhuone3.jpg

Kyllä sitä nyt kelpaa blogata ja luoda ja askartaa, kun on puitteet viimeisen päälle kunnossa.

Olen äärimmäisen onnellinen! ^_^

Kommentit (49)
  1. On kyllä ihana järjestys. Kelpaisi itsellekin tuollainen työhuone.

  2. Voi valtava tuo on HIENO!! Varmasti tuo lisäpotkua työhön! Ja kiitos inspiraatiosta, ostoksille se on lähdettävä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *