Ekokauneushoitolat esittelyssä: Liinu’N Organic Beauty

liinu5.jpg

Testihoito saatu veloituksetta

Laiskana persoonana olen aina ollut melko laiska käymään kasvohoidoissa ja viime vuosina olen turvautunut oikeastaan pelkkiin Hydrafacial-hoitoihin niiden selkeän ja välittömän vaikutuksen vuoksi. Koska puolen tunnin pituinen kasvo-imurointi ei kuitenkaan ole se kaikista hemmottelevin kokemus, on mielessäni muhinut ajatus tutustumisesta PK-seudun ekohoitoloihin.

Olin Liinu’N Organic Beautyn luotsaajan Karoliinan kanssa yhteydessä hänen maahantuomansa RMS beauty -sarjan tiimoilta ja vinkatessani tästä ajatuksesta johti yksi asia toiseen nopeammin, kuin ehdin itse tajuta. Muutamaa päivää myöhemmin makasin euforisen pöhnäisessä olotilassa Karoliinan hoitopöydällä, Helsingin Kalliossa.

 

liinu3.jpg

Liinu’N Organic Beauty, eli näin nettikavereiden kesken LOB, on käytännössä yksi suuri hoitolahuone, joka on osana useamman ihmisen työhuonekompleksia. Tämä voi hämmentää ensimmäisen kerran paikalla vierailevaa asiakasta, mutta syvemmällä tilassa työskentelevien henkilöiden läsnäoloa tuskin huomaa. Viimeistään hoitolahuoneeseen astuessa olo on kuin toiseen maailmaan hyppäisi.

Hoitolan valikoimasta löytyy vain kolme erilaista kasvohoitoa, mutta jokainen niistä räätälöidään tuotteiden ja tekniikoiden puolesta juuri asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Kasvohoitojen lisäksi valikoimassa on myös vartalo-, sekä käsi- ja jalkahoitoja.

Omalle, kosteuskuivalle ja hieman elottomalle, iholleni Karoliina ehdotti varovaisesti Anti-Age -hoitoa, johon suostuinkin ilomielin. Varsinkin luonnonkosmetiikassa ikääntyneen ihon hoidoissa ideana on ylläpitää ja virkistää ja käytän monesti ikääntyvän ihon tuotteita kuuriluontoisesti.

 

liinu.jpg

Vaivuin yli tunnin kestäneen hoidon aikana syvään transsinomaiseen tilaan ja ehdin jo toivoa, etten ikinä joutuisi nousemaan ja kohtaamaan maailman pahuutta.

Hoitoihin käytetään Sukin, Patykan ja Sacred Naturen luonnonkosmetiikkasarjoja, mutta kuten aiemmin jo kerroin, Karoliina sekoittaa surutta eri sarjoja tehokkaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Useiden sarjojen kouluttajanakin aiemmin toimineen naisen jokaisesta eleestä huokuu rautainen ammattitaito, mutta samalla tyyppiä tekisi mieli vain halata, kun kevyesti murretta soljuva puhe on niin ihanan rauhallista ja rentouttavaa. 

 

liinu6.jpg

Ihan ensimmäisenä asiakkaan käteen lykätään tuttuun tapaan taustatietolomake, jonka ideana on kartoittaa ihonhoitorutiineja ja ihon reaktioita muutenkin, kuin juuri käsillä olevalla hetkellä. Tämän jälkeen rauhallisen huoneen valot sammutetaan ja asiakas saa rauhassa poistaa päällysvaatteita ja siirtyä pehmeän pyyhkeen alle odottamaan hoidon alkua.

Hoitoaikaa varatessa kannattaakin varata omasta kalenterista noin 15-20min ”ylimääräistä” aikaa hoidon keston lisäksi, koska liukuhihnatyöskentelyn sijaan Karoliina todella paneutuu asiakkaidensa tarpeiden selvittämiseen.

Kuten totuttua, kotiin voi ostaa hoidossa käytettyjä, tai niiden vaikutuksia pitkittäviä kotihoitotuotteita erilaisista luonnonkosmetiikkasarjoista. Itse ostin välittömästi pullollisen Patykan Iris Wood -suihkusaippuaa, joka on ollut hetken ajan loppu Joliesta. Olen virallisesti koukussa tähän 😀

 

 

liinu8.jpg

Minulle valikoituneessa Feel like I’m seventeen again -nimisessä anti-age -hoidossa on puhdistuksen jälkeen kolme päävaihetta.

Kasvojen ja kaulan alueen omaa kollageenin- ja elastaanintuotantoa tehostava rullaava ja reilusti tavallisesta kasvohieronnasta poikkeava sidekudoshieronta, jonka jäljiltä kasvoille jää ihanasti kihelmöivä ja lämpöä hehkuva tunne. Tämän jälkeen kasvoille levitetään hedelmähappokuorinta, jonka vaikuttaessa voi nauttia joko pää-, hartia- tai käsihieronnasta hoitoloissa tavallisesti tapahtuvan yksinään makoilun sijaan.

Kuorinnan jälkeen kasvoille levitetän vielä hoitonaamio, jonka aikana hieronnasta saa nauttia vielä uudemman kerran. Viimeisenä silauksena ihoon hierotaan hoitovoiteita, joiden imeyttämisen jälkeen Karoliina herätteli minua varovasti horroksestani heräilemään.

Hieman etikkaisen tuoksuista hedelmähappokuorintaa lukuun ottamatta kaikki iholleni levitetyt öljyt ja voiteet olivat . Epätodellista olotilaa vahvisti huoneessa soinut ayurveda-henkinen musiikki ja hämmentävimmän ajatusmatkani aikana olin vakuuttunut siitä, että silmät avatessani olisin siirtynyt muinaiseen temppeliin jonnekin päin Etelä-Amerikkaa 😀

 

liinu10.jpg

Vaikka oletin hoitopöydältä noustessani käveleväni päin kaikkia seiniä, oloni olikin virkeä ja äärimmäisen rentoutunut. Muistin pitkästä aikaa, minkä takia tällainen fyysistä kontaktia sisältävä hoito on niin ihana kokemus. Oli onni, että osuin juuri Karoliinan pöydälle hoitola-comebackin tehdessäni. Tämän naisen hoitofilosofiassa ja otteissa on jotain maagista.

Vaikka sain tämän hoidon veloituksetta, merkkasin itselleni samoin tein kalenteriin hälytyksen muutaman kuukauden päähän uuden hoidon varaamista varten. Anti-age -hoidon hinta on 102€. Muiden hoitojen hinnat ja sisällöt voit kurkata hoitolan nettisivuilta.

 

 

liinu2.jpg

Karoliinan varmat ja asiantuntevat otteet syrjäyttivät ainakin toistaiseksi koneellisesti toteutetun ja futuristisen tehokkaan HydraFacialin, varsinkin sen perusteella, miten kokonaisvaltaisen hyvä olotilani hoidon jälkeen oli.

 

iho.jpg

Sieluni kokeman hoivan lisäksi myös ihoni on ollut hoidon jälkeen entistä tasapainoisempi (kiitos siitä myös kotihoitoon saamani Sukin hoitoöljyn) varsinkin viime viikolla, eli heti hoidon jälkeen, oloni oli erityisen hehkuva. Anti-age -hoitoon kuulunut reippaasti rullaava hieronta todella pisti kasvojen alueen nesteet kiertoon ja kasvonpiirteeni korostuivat selkeästi. Voisikohan sen tekemistä opettaa poikaystävälle?

Ekohoitoloihin tutustuminen jatkukoon läpi syksyn ja talven, jolloin meidän suomalaisten iho kaipaa tavallista enemmän kosteutusta ja hellintää. Ensi viikolla kuitenkin hylkään luonnonkosmetiikan ihonhoidossani hetkeksi erään yhteistyökampanjan tiimoilta. Mitäköhän siitä oikein tulee!?

 

liinu12.jpg

p.s. Ensi viikolla ensipuraisu myös RMS Beautysta, jonka tuotteita olen testannut nyt vajaan parin viikon ajan!

Kuinka usein käytte kasvohoidossa?

Kommentit (15)
  1. Täytyy myöntää, etten ole koskaan käynyt. Tarkoitus olisi, mutta olen viimeiset 2kk yrittänyt saada aikaiseksi ajan varaamista. Ei ole helppoa. 😀 Tämä kyllä kuulosti hyvältä!

  2. Hei! Aiheeseen liittymättä haluaisin esittää sinulle kysymyksen liittyen hiusten C-vitamiinivaalennukseen. Olen vuosien värjäyskierteen jälkeen alkanut haaveilemaan omasta hiusväristäni, ja edellä mainittu menetelmä kuulostaa muutamien kuulemieni/lukemieni kokemusten perusteella paljon turvallisemmalta kuin normaali värinpoisto (johon en nyt ainakaan ole ryhtymässä). Mietityttää vain, että tehoaakohan vaalennustapa useista peräkkäisistä kerroista huolimatta hiuksistooni, kun sitä on värjätty kestovärein ja kevytvärein onnellisesti jo ainakin kuuden vuoden ajan säännöllisesti? Sävymaailma on tosin pysynyt tunnollisesti tummanruskean ja mustan välillä. Osaisitko siis sanoa, saanko hiukseni C-vitamiinin voimalla luonnolliseksi? Kiitos, jo etukäteen… toivon, että kertoisit mielipiteesi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *