Halloween 2014: Helppo Leopardi

miau1.jpg

Aloitetaan Halloween-tutorialien julkaisu kerrankin hyvissä ajoin!! Tälle viikolle on luvassa tämän lisäksi vielä vähintäänkin toinen tutorial ja loput teen ja julkaisen ensi viikon alkupuolella. Päätin aloittaa klassikkoasusta, johon otin hieman naisellisemman kulman. Juulia muuttui muutaman simppelin stepin kautta kuumaksi puumaksi (lue: pantteri), jonka meikkilook on erittäin helposti kopioitavissa.

Jos tahdot patsastella perinteikkäämpänä kissanaisena, kokeile tätä vanhaa tutorialia!
 

Miau5.jpg

Tärkeimmät kulmakivet tässä lookissa ovat:

 • Kultainen, pronssinen tai vaikka hopeinen jauhemainen metalliväri
 • Musta ja jokin toinen haluamasi värinen kasvomaali
 • Suippopäinen maalaussivellin

MiauTuto.jpg

 • Aloita levittämällä kasvoille ja kaikille näkyville ihoalueille hieman tavallista tummempi meikkivoide ja kevyet varjostukset aurinkopuuterilla
 • Levitä sen jälkeen kasvojen reunoille, valokohtiin ja koko liikkuvalle luomelle kulmakarvoihin häivyttäen valitsemaasi metallisävyä. Ajatuksena on tehdä ihosta kevyesti metallinhohtoinen, mutta ei kokonaan metallinen.

 

MiauSilmat.jpg

 • Silmämeikki on erittäin simppelisti pohjan kultaisen värin päälle mustalla kasvomaalilla maalattu kissamaisen siipimäinen muoto.
 • Maalaa ensin koko luomi mustaksi ja tee sen jälkeen sisä- ja ulkokulmiin pienet siivekkeet, joita voit kasvattaa oman fiiliksen mukaan
 • Lisää musta kajal sisäluomelle
 • Kun haluamasi muoto on valmis, lisää sisäkulmaan metalliväriä ja häivytä
 • Liimaa molempiin silmiin lopuksi vähintään yhdet irtoripset ja levitä ripsiväriä sekä omiin, että irtoripsiisi
 • Seuraavaksi otetaan käteen maalisuti!

 

miauu.jpg

Kaiken rehellisyyden nimissä, tein leopardikuosia täysin ulkomuistista ja heti väärin päin….. Sisällä täplä ruskeaa ja ulkona musta 😀 Ei se kuitenkaan ole niin justiinsa! Pelkällä ruskealla mallatut muodot näyttivät jo yksinään melko hauskoilta – paniikkitilanteessa pärjäät siis vaikka yhdelläkin värillä.

Mallaa ja asettele täplät kasvojen ulkoreunoille ja varjostusten mukaisesti. Itse keskityin tekemään kasvojen alueella hieman suurempia täpliä kasvojen reunoille ja pienensin niiden kokoa hieman sisemmällä rivillä.

Helpoin tapa saada oikean mallisia täpliä, on ottaa avuksi cheat sheet. Googlaa ”leopard print” ja kopioi hauskimman näköiset täplät.

Jos ja kun teet tämän vaiheen oikeassa järjestyksessä, on helpointa ensin painella iholle yksittäisiä täpliä ruskealla ja maalata niiden kuivuttua ylemmässä kuvassa näkyviä kuvioita täplien päälle. Silloin lopputulos näyttää samalta, kuin lopullisissa kuvissa.

Sitten hiukset!

 

MiauTuto4.jpg

Juulian päästä löytyy hiuksia kolmen ihmisen tarpeisiin, joten sain rakennettua korvat suoraan hiuksista. Tein ensin saparot pään etuosaan ja kieputin sen jälkeen kevyesti tupeeratun osion itsensä ympärille tiukalle twistille. Tämän jälkeen vain käänsin osion tyven ympäri ja pinnitin ja nyin hiuksia, kunnes ne näyttivät korvan muotoisilta.

Helpoin tapa lienee kuitenkin ostaa tai askarrella erikseen pantaan kiinnitettävät korvat, jotka voi piilottaa hiusten sekaan.

Lopuksi vain huuliin hieman kiiltoa, ja pantteri on valmis! 

 

Miau2.jpg

Miau3.jpg

Miau4.jpg

Tämän simppelin leopardimaskin tekemiseen uhrautuu pienen treenin jälkeen korkeintaan 30min.

Kommentit (5)
 1. Upea look! Itse aion olla halloweenina eräs antiikin rooman jumalatar, ja mieleeni tulikin että voisin hyödyntää tätä postausta siinä pohjan osalta. Tarkoitus on siis tehdä ihosta kullanhohtoinen. Voiko mielestäsi käyttää kultaiseen taittavaa luomiväriä (inglot) yhdessä aurinkopuuterin ja hieman omaa sävyä tummeman meikkivoiteen kanssa? Kiitos etukäteen :3

 2. Mä en kestä!!!! I H A N A, ihana, ihana!!! Oi oi oi!! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *