Halloween 2014: Pop art!

PopArt2.jpg

No NYT on kuulkaa taas helppoa ja näyttävää maskia luvassa. Itse käytin maskin tekemiseen tietysti Cameleonin vesivärejä, joita saa muuten ostettua vielä tänä lauantaina Töölöstä klo 12-16!! Hätätapauksessa hommaan sopii vaikka huulipuna ja rajauskynät. Ei se ole niin justiinsa ja varsinkin bileisiin suunnatessa meikki rähjääntyy jossain vaiheessa 😀 Jos päädyt paniikin edessä käyttämään huulipunaa, muista levittää se vasta meikkivoiteen päälle ja puuteroi pilkut hyvin!

Vesiliukoisia kasvomaaleja ei tarvitse niiden kuivumisen jälkeen noteerata juuri mitenkään, mutta kevyt Fix-spray ei tee maalauksille ainakaan mitään huonoa 😉

Tämän tutorialin pilkut voi toteuttaa periaatteessa millä värillä tahansa, mutta oma suositukseni on: 

  • Kalpealle iholle punaisia pilkkuja
  • Ruskettuneelle ja tummalle iholle valkoisia pilkkuja

Musta toimii kaikissa tapauksissa rajausvärinä.

Tämän meikin alkuperäisenä inspiraationa on klassinen Roy Lichtensteinin 60-luvulla tutuksi tekemä sarjakuvatyyli, jossa varsinkin eri ihosävyjä ja niiden tummuuksia merkitään eri kokoisin ja värisin pistein. Muistan, kun kokeilimme joskus kuvataidekoulussa erilaisia sarjakuvatekniikoita ja rakastin sitä, kun erilaisia varjostuksia sai hangata paperiin siirtokuva-arkeista. 

Niiin siistiä

Edellisen pohjustuksen pointtina oli se, että ihon pilkkuja mallatessa kannattaa muistaa, että niiden on tarkoitus olla painotyötä. Ota siis käyttöön sivellin tai muu ase, jolla saat helposti mahdollisimman säntillisen kokoista jälkeä ja paina väriä ihoon riveissä tasaisin välimatkoin. Tällöin lopputuloksesta tulee ammattimaisen näköinen helposti.

Koska tätä hommaa varten viivat on helpointa hahmottaa kuvina, napsin teille sellaisia pitkin matkaa. Sen kummempia selittelyjä kertomatta suosittelen halukkaita toistamaan stepit:

PopArtTuto2.jpg

PopArtTuto3.jpg

PopArtTuto4.jpg

  • Koko kasvojen alueen voi tietysti pilkuttaa samalla värillä, mutta mä ajattelin olla ihan kreisi

 

PopArtHuulet.jpg

  • Ainoa hieman hankala kohta voivat olla huulet, mutta eivätköhän nekin tällä kaaviolla selviydy! Viimeisen kuvan valkoiset pisteet ovat ehkäpä ainoa osa meikkiä, joka on vaikea kopioida ilman kasvomaaleja. 

Tämä meikki on melko helppo toteuttaa, mutta pisteiden tökkimiseen kannattaa varata reilusti aikaa ja treenata vaikka ensin kämmenselkään (eikä suoraan kasvoille, kuten minä tein ;))
 

PopArt3.jpg

PopArt5.jpg

Kommentit (16)
  1. Tää on aivan mielettömän hieno!

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  2. Järjettömän hieno maski!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *