Hiuskuulumisia, sekä ilmakiharrin ja harjafööni testissä!

tucca.jpg

Uusista kuvista ja instagramista olettekin varmaan huomanneet, että kuontaloni on kokenut taas muutoksia. Yksisarvishiukset olivat ihanimmillaan aina värjäyksen jälkeiset viikot, mutta sen jälkeen kulahtanut väri ja tyvikasvu alkoivat risoa aika tavalla.

Kaipasin siis hiuksiini helppoutta. Sateenkaarihiuksistanikin vastannut Hanna Mäkinen A.K.A. Luovasta ideoi kanssani värin, joka olisi jossain luonnollisen ja übercoolin välimaastossa. Onnistuttiinkohan? 

Edellisiin hiuksiini oli kertynyt tyvikasvua sen verran, että saimme hyvän idean omien hiusteni tämänhetkisestä sävystä. Imitoimme sitä mahdollisimman tarkasti tyvialuetta värjätessä, ja lopputulos onnistui yllättävän hyvin! Kuultava ja vivahteikas Illumina-väri sai aikaan pelottavan luonnolliselta näyttävän värin, ja Color ID:n kanssa kevyestä liukuvärjäyksestä tuli täydellinen.

 

tucca4.jpg

Vaaleaan yleismaailmaan tottuneena en tahtonut täräyttää koko pituutta tummaksi, joten liu’utimme tyven värin latvaan, joka sävytettiin kylmäksi hiekanvaaleaksi. Ensimmäiset päivät pohdin sävymaailmaa ja outoa tummuutta, mutta nyt olen tykästynyt siihen valtavasti. Hiukset on otettu myös lähipiirissä lämpimästi vastaan 😉

Suosittelen edelleen lämmöllä Hannan penkkiä, nainen on värinero niin yksisarvisten, kuin tavallisten kuolevaistenkin värikarttoja tutkiessa. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, vaan tyytyväisen asiakkaan mielipide.

 

tucca1.jpg

Koska täyskäännös oli muutenkin edessä, hupsuttelin ja ostin Rapunzelilta testiin European Remy -hiusnauhaa, jonka kävin ompeluttamassa päähäni luottopidentäjälläni, jonka kalenteri on valitettavasti syksyyn asti bookattuna – en siis mainosta häntä sen enempää..

Olen huomannut ompelupidennyksen itselleni sopivimmaksi, ja tiesin että jos joskus vielä kaipaan hulmuavan pitkää harjaa, valitsisin sen. Nyt takaraivollani kulkee kolme pienenpientä lettiä, joihin lisähiukset on ommeltu tukevasti kiinni. Omia hiuksia rasittuu minimaalinen määrä, ja lettien paikkaa voi vaihtaa jokaisella huoltokerralla. 

Edellisellä kerralla kasvatin omat hiukseni lettien alla pitkiksi, tällä kertaa en tiedä mihin matkani vie! Ajatuksena on kait kasvattaa omaa väriä takaisin ja tsekata, mitä omille hiuksilleni kuuluu.

 

tucca6.jpg

Pidennysten kanssa elävät tietävät, miten tuskaista niiden hoito voi välillä olla. Hyvälaatuinen hius auttaa, mutta hiusten kuivuminen ja suoristaminen kestävät ikuisuuksia. Päätinkin kaikkien meidän yhteiseksi hyväksi testata, saisiko hiukset kiiltäviksi ja suoriksi yhdellä laitteella ja helposti! 

Kuten aina, pesun jälkeen hiuksiin levitetään lämpösuojaa tai sellaisen sisältävää hiusöljyä, ja sitten vaan kuivailuhommiin! Fiilikset ja todellisen tehon näkee mielestäni parhaiten videolta:

//www.youtube.com/embed/aPBLmhx6omY

edit. NOUUUUUU yhteen kohtaan on jäänyt toisen klipin ääniraita…. Sry guys – katsotaan jos saan uuden version renderöityä asap. Joskus mä vielä onnistun….. -__-

kauneus hiukset testit meikki
Kommentit (20)
  1. Moikka! Montako hiusnauhaa pidennykseesi on käytetty? kiitos jos viitsit vastata.

  2. Video oli loistava, hyvin näkyy mitä laitteet tekee!

    Laittaisitko vielä laitteiden tarkemmat tiedot, niin voi vertailla itsekin faktoja ja hintoja? En tainnut videosta/postauksesta löytää…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *