Ikea pelasti mielenterveyteni... ja meikkini

Saara Sarvas

 

Perheeni sai viime viikolla kaksi uutta jäsentä. Koko poppoo on ollut tästä lisäyksestä silminnähden onnellinen ja kaikki tulevat keskenään toimeen täydellisesti. Koska uskon vahvasti adoptioon, ovat nämä ruotsalaisjuuriset sisarukset saapuneet luokseni haikaran nokassa. Kaksoset ovat melkolailla identtiset ja niiden strategiset mitat ovat:

  • Pituus: 35 cm
  • Korkeus: 78 cm
  • Leveys: 45 cm

Sitä monesti sanotaan, että rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta tässä tapauksessa niitä on vain yksi: Råskog

Nämä siunatut kaksoset tulivat ja pelastivat minut mielipahalta, riittämättömyyden tunteelta ja lukuisilta muilta ongelmilta, jotka luurasivat ihan kulman takana.

 

 

Muistanette sen autuaan hetken, kun pistin meikkauspöytäni a.k.a. työhuoneeni uusiksi?

Olen ollut tilan suhteen tekemiini ratkaisuihin äärimmäisen tyytyväinen, mutta yksi ongelma vain toistui uudestaan ja uudestaan ja uudestaan - kapeahko pöytätila täyttyi silmänräpäyksessä meikkien sekametelisopaksi, kun liikkuvia palasia oli niin monta ja laskutilaa oi niin vähän.. Inspiraationi tukehtui yhtä nopeasti, kuin pöytä täyttyi ja odotin aina pelonsekaisesti sitä hetkeä, kun tulisin viskaamaan kaiken maahan ja huutamaan jotain todella dramaattista.

Sitten kaikki muuttui.

En tässä tunnekuohussa nyt oikein muista, mistä oikein bongasin tämän Ikean Råskog -kärryn pari viikkoa sitten.. Todennäköisesti se tapahtui Facebookissa. Sain siitä kuitenkin välittömästi aikaiseksi melko tehokkaan pakkomielteen. Kärry oli yksi niitä "tiedän että tarvitsen tuon asian ja tulen elämään sen kanssa onnellisena ikuisesti" -ostoksia. 

Avonaista laskutilaa kolmessa kerroksessa, pohjina pelkkää metalliritilää ja alla tukevat pyörät. Jokaisella pitäisi olla tällainen (tai viisi) kotona!

 

Tuote on Ikea-tyyliin koottava, mutta kasauduttuaan kärry tuntuu äärimmäisen tukevalta ja vankalta. Korit ovat suurehkot ja niihin mahtuu kätevästi pari noita niin ikään Ikeasta löytyviä pieniä laareja, jotka ovat kuin luotuja minun kaltaiselleni länttääjälle. Ylimmät korit pidänkin mahdollisimman tyhjinä juuri tätä tarvetta varten, kunnes ne täytyy tyhjentää tuotteista kun länttäystä on tapahtunut muutaman kuvauspäivän ajan. 

Tämä kärry sopii enemmän kuin hyvin kaveriksi kaikille meille kosmetiikkafriikeille, mutta jos kylpyhuoneeni olisi suurempi, ostaisin sinne vielä kolmannen kärryn kaikkia suihkukamppeitani varten. 

Ihminen on kyllä niin pöljä eläin.. Kuukausien tuskailut ja itseni epäjärjestelmällisyydestä sättimiset korjaantuivat yhdellä kauppareissulla. Tällä kertaa olen vahvasti sitä mieltä, että puhdas materia teki minut onnelliseksi. Toivottavasti nämä kärryt säilyvät vielä jonkinsorttisen ydintuhon jälkeiseen maailmaan, jotta tulevaisuuden eliötkin saavat nauttia niiden loistavuudesta.

I love you, Råskog <3

 

Normaalisti Råskog-kärry kustantaa 49€, mutta vielä viikko sitten sellaisen sai Family-alennuksella hintaan 39€. Värivaihtoehtoja on tämän minttuisan lisäksi kermanvaalea ja mustanharmaa.

 

P.S. Tuttu tunne?

 

 

Kommentit

Charkku
Charlotan silmin

Hahahha, todellakin tuttu tunne :D Ihanat uudet kärryt!

Enfant Terrible

Ehdottomasti tuttu tunne, enemmänkin jopa poikaystävälle - jostain syystä ensimmäinen asia joka kertoi, että nyt miehen asuntoon on tullut nainen oli järjetön kasa hiuspinnejä. Lattialla, tyynyn alla, vessassa, kahvinkeittimen vieressä, tietokoneen näppiksellä you name it. Joka paikassa. :D 

Charming Nails (Ei varmistettu) http://charmingnails.blogspot.fi

Aika hyvä idea! Näyttävät ihan sellaisilta sairaalakärryiltä ;D sisäinen siisteysfriikkini ei vaan kestäisi esillä olevia meikkejä vaan kaiken pitää olla hyllyjen tai laatikoiden sisällä :)

Eliiiiiina (Ei varmistettu)

Mä ajattelen ihan samoin että eihän tuollaisissa avonaisissa voisi pitää meikkejä, pöly ja eläinten karvat laskeutuisi siihen, yök.

(Ei varmistettu) http://matkalla-aitiyteen.blogspot.fi

Ahhhh mä oon haaveillut näistä samaisista telineistä kylppäriin. Ei muuta kun Ikeaan siis! :) Tosin näissä kärryissä omat meikit ja purnukat ois ihanasti tarjolla Elikselle kokoajan. :P

Kas (Ei varmistettu)

:DDDDDDD Hajosin tolle lopulle aivan täysin :D Fucking everywhere :D

Hempppa (Ei varmistettu)

Samma här, melkein tukehuin. Kiitos :D

CURIOUSNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.refashion.fi

Ihana Ikea! :D&lt;3 Mä sain kans vihdoin koruni ja _ne aivan liian monet_ kynsilakat järjestykseen, kun eteeni osui Ikeassa kolmen ja puolen euron Tjena-lokerikko. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! :D

Mulla käytössä kampaamossa,kärry toimii kun unelma :) ja kerranki rullat rullailee mukana ;)

// visuaalisestivaativa // (Ei varmistettu) http://visuaalisestivaativa.fi/

Mulla on samainen kärry töissä täynnä siveltimiä ja kyniä ja ties mitä spray-maaleja. Ihan paras! Pitäisi ostaa toinenkin!

Sra (Ei varmistettu)

Mä ostin tuommoisen aikanaan bongattuani kuvan jostain blogista... Paras ostos ikinä! Omassa kämpässä tuo majaili kylppärissä, mutta on yhteenmuuton jälkeen palvellut mm. kuivamuonan säilyttämisessä, astiatelineenä jne. Oon miettinyt, että pitäiskö ostaa tyyliin makkariin ja olkkariinkin oma, mutta en oo vielä kehdannut.Toisaalta, voiko minttuisia kalusteita olla liikaa? En usko!

Onnea perheenlisäyksestä! :)

tiiavain (Ei varmistettu)

Hahahaaa!:D Kiitos, viimeinen kuvazoomaus pelasti surkean päiväni!

Heippa! Halusin ilmoittaa vähän henkilökohtaisemmin, että lainasin sinun toisesta blogistasi treeniohjelman (jonka kopioin omaan blogiini, unohtamatta tietenkään mainita mistä treeniohjelma löytyi) ja laitoin muutaman linkin lukijoilleni blogisi PT-corneriin! :D Iso kiitos niistä!

mirmi (Ei varmistettu)

råskog &lt;3 pelasti kylppärini ja mieheni mielenterveyden.
Ja nuo pinnit... Sinä sen sanoit! Voin kertoa, että vaikein asia koiranpennun muuttamisessa taloon, oli oppia pitämään nuo saamarin pinnit yhdessä paikassa.
Pitihän niitä muutaman kerran sessen suusta kaivella ennenkuin opin....

Lullah

Ollaan ottettu erään miespuolisen kaverini kanssa, jonka luona tulee paljon vietettyä aikaa, että ilmotan hänelle pinnien tarkan määrän ja lasken ne vain ja ainoastaan yhteen paikkaan koskaan, jos otan pois. Sitten ne määrä tarkistetaan kun olen lähdössä. Ei pitäisi heti valloittaa kämppää pinneillä :D

Isseeeerrrr (Ei varmistettu)

Hei Saara mulla olisi postaustoive!
Oon katellu aina sun postauksia ja huomannu että sun kämppäs näyttää tosi kivalta mitä taustalta nyt näkeekään.. Etenkin toi sun työnurkkaus on ihan mieletön! Olis tosi kiva saada ihan kunnon asuntopostaus joka huoneesta että millanen mahtaapi olla! :)

Bannaani (Ei varmistettu)

Hahhah, hauska toi vika :D Ja ihanat kärryt! Alotin just kosmetologikoulussa ja meil on koulussa nuo samat kärrit :D Pitää varmaan hankkia kotiinkin. Mut entä nuo muovilaatikot hyllyillä? Mistä niitä saa? Näyttää olevan just passelit tohon kärryyn!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.