Ikea pelasti mielenterveyteni… ja meikkini

 

Tyohuone3.jpg

Perheeni sai viime viikolla kaksi uutta jäsentä. Koko poppoo on ollut tästä lisäyksestä silminnähden onnellinen ja kaikki tulevat keskenään toimeen täydellisesti. Koska uskon vahvasti adoptioon, ovat nämä ruotsalaisjuuriset sisarukset saapuneet luokseni haikaran nokassa. Kaksoset ovat melkolailla identtiset ja niiden strategiset mitat ovat:

 • Pituus: 35 cm
 • Korkeus: 78 cm
 • Leveys: 45 cm

Sitä monesti sanotaan, että rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta tässä tapauksessa niitä on vain yksi: Råskog

Nämä siunatut kaksoset tulivat ja pelastivat minut mielipahalta, riittämättömyyden tunteelta ja lukuisilta muilta ongelmilta, jotka luurasivat ihan kulman takana.

 

 

Tyohuone4.jpg

Muistanette sen autuaan hetken, kun pistin meikkauspöytäni a.k.a. työhuoneeni uusiksi?

Olen ollut tilan suhteen tekemiini ratkaisuihin äärimmäisen tyytyväinen, mutta yksi ongelma vain toistui uudestaan ja uudestaan ja uudestaan – kapeahko pöytätila täyttyi silmänräpäyksessä meikkien sekametelisopaksi, kun liikkuvia palasia oli niin monta ja laskutilaa oi niin vähän.. Inspiraationi tukehtui yhtä nopeasti, kuin pöytä täyttyi ja odotin aina pelonsekaisesti sitä hetkeä, kun tulisin viskaamaan kaiken maahan ja huutamaan jotain todella dramaattista.

Sitten kaikki muuttui.

En tässä tunnekuohussa nyt oikein muista, mistä oikein bongasin tämän Ikean Råskog -kärryn pari viikkoa sitten.. Todennäköisesti se tapahtui Facebookissa. Sain siitä kuitenkin välittömästi aikaiseksi melko tehokkaan pakkomielteen. Kärry oli yksi niitä ”tiedän että tarvitsen tuon asian ja tulen elämään sen kanssa onnellisena ikuisesti” –ostoksia. 

Avonaista laskutilaa kolmessa kerroksessa, pohjina pelkkää metalliritilää ja alla tukevat pyörät. Jokaisella pitäisi olla tällainen (tai viisi) kotona!

 

Tyohuone6.jpg

Tuote on Ikea-tyyliin koottava, mutta kasauduttuaan kärry tuntuu äärimmäisen tukevalta ja vankalta. Korit ovat suurehkot ja niihin mahtuu kätevästi pari noita niin ikään Ikeasta löytyviä pieniä laareja, jotka ovat kuin luotuja minun kaltaiselleni länttääjälle. Ylimmät korit pidänkin mahdollisimman tyhjinä juuri tätä tarvetta varten, kunnes ne täytyy tyhjentää tuotteista kun länttäystä on tapahtunut muutaman kuvauspäivän ajan. 

Tämä kärry sopii enemmän kuin hyvin kaveriksi kaikille meille kosmetiikkafriikeille, mutta jos kylpyhuoneeni olisi suurempi, ostaisin sinne vielä kolmannen kärryn kaikkia suihkukamppeitani varten. 

Ihminen on kyllä niin pöljä eläin.. Kuukausien tuskailut ja itseni epäjärjestelmällisyydestä sättimiset korjaantuivat yhdellä kauppareissulla. Tällä kertaa olen vahvasti sitä mieltä, että puhdas materia teki minut onnelliseksi. Toivottavasti nämä kärryt säilyvät vielä jonkinsorttisen ydintuhon jälkeiseen maailmaan, jotta tulevaisuuden eliötkin saavat nauttia niiden loistavuudesta.

I love you, Råskog <3

 

Tyohuone8.jpg

Normaalisti Råskog-kärry kustantaa 49€, mutta vielä viikko sitten sellaisen sai Family-alennuksella hintaan 39€. Värivaihtoehtoja on tämän minttuisan lisäksi kermanvaalea ja mustanharmaa.

 

P.S. Tuttu tunne?

TyohuonePinnit.jpg

 

 

kauneus meikki
Kommentit (17)
 1. Hahhah, hauska toi vika 😀 Ja ihanat kärryt! Alotin just kosmetologikoulussa ja meil on koulussa nuo samat kärrit 😀 Pitää varmaan hankkia kotiinkin. Mut entä nuo muovilaatikot hyllyillä? Mistä niitä saa? Näyttää olevan just passelit tohon kärryyn!

 2. Isseeeerrrr
  22.8.2014, 16:47

  Hei Saara mulla olisi postaustoive!
  Oon katellu aina sun postauksia ja huomannu että sun kämppäs näyttää tosi kivalta mitä taustalta nyt näkeekään.. Etenkin toi sun työnurkkaus on ihan mieletön! Olis tosi kiva saada ihan kunnon asuntopostaus joka huoneesta että millanen mahtaapi olla! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *