Joulukynnet vol. 1!

jouluglitter2.jpg

Yksi kappale mauttomia joulumanikyyrejä coming up! Tai siis, mauton on väärä sana.. Kitch! Sitä minä etsin. Nämä kuorrutuksenomaiset raapimet on loihdittu kermaisen creme-lakan pinnalle ja koristeltu moninaisin glitterein!

 

jouluglitter6.jpg

Käyttämäni lakat olivat kaikki eri laatuisia, Zoyalta löytyi täydellinen vihreä, OPIn Eurocentralen-kokoelmasta kerma, Luxeffectsistä hopea ja Mavalan kausiglittereistä joulua henkivä heksagonilakka.

Vaikka lakkaus on melko simppeli, täytyy mm. OPIn lakan antaa kuivua kunnolla – sitä kun tarvitsee ainakin peukaoihin kolme kerrosta. En siis suosittele tätä manikyyriä, jos olet juuri aloittamassa joulusiivousta! Jos joku muu taas on aloittamassa ja et halua syystä tai toisesta auttaa heitä, anna palaa. Tämän manikyyrin varjolla sinulla on itsellesi hyvä 25min vapaa-aikaa.

Homma koostuu parista vaiheesta:

jouluglittertutorial.jpg

 1. Aloita lakkaamalla kynsiin tasainen kerros vaaleaa pohjalakkaa ja anna sen kuivua kunnolla.
 2. Maalaa ja hahmottele yhteen kynteen efektiksi sympaattinen joulukuusi, joka havisee historian tuulessa vuoden 1500-luvun Saksaa henkien.
 3. Koristele puu dippaamalla siihen palloja ja aloita glitterlakkaus! Levitä ensin kerros hopeista lakkaa kynsien tyveen, mutta älä venytä lakkausta koko kynnen pituiseksi.
 4. Levitä lopuksi kuusikynnelle kerros päälyslakkaa, johon voit asetella timantteja valoiksi tai lisäpalloiksi. Lisää punavihreää glitteriä muiden kynsien tyveen, kunnes ne näyttävät sopivilta.
 5. Levitä kaikkiin kynsiin viimeisenä kerros pikakuivattavaa päälyslakkaa. Anna kynsien silti kuivua ainakin 5min. Tai jos siivous odottaa, 10.

 

jouluglitter1.jpg

jouluglitter3.jpg

 

Millaiset teidän joulukyntenne ovat? Huomenna julkaisen hieman erilaisen tutorialin!

Kommentit (6)
 1. Tällä kertaa joulukynnet tuli vain varpaisiin kirkkaan punaisella ja kultaglitterillä. Sormiin vain tylsät kirkkaat geelaukset pitämään kynnet ehjänä taas hetken aikaa..

  Jäin miettimään tuota (siivouksesta vapaata 😉 ) 25 minuuttia. Miten on mahdollista saada noin monta lakkakerrosta toimintakykyisen kuiviksi noin lyhyessä ajassa?! Olenko jäänyt paitsi jostain ultimaattisesta salaisuudesta, kun ohuet kerrokset ja pikakuivattava päällyslakka on jo käytössä?

  1. Mä mietin ihan samaa ton 25 min kohdalla! 😀 Itse oon vasta opettelemassa ohuiden kerrosten tekemistä selkeesti, ja kynsien lakkaukseen (viilaamisineen) varaan aikaa tunnista kahteen..

 2. Itse ajattelin laittaa joulunpunaista ja siihen päälle hopealla glitteröverit. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *