Juice Beauty – Mehukas rakkaussuhde puhdistustuotteisiin

JuiceBeauty.jpg

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Naturelle.fi

Tein viime vuonna Naturelle.fi -verkkokaupan kanssa yhteistyötä, jossa tutustuin Juice Beauty -merkin tuotteisiin muutaman tuotteen laajuudella. Ihastuin niihin sen verran, että viettäessäni vuodenvaihteen Losissa, ostin paikalliseen kempparin luonnonkosmetiikkaosastolta aimo kasan JB:n tuotteita. Niistä suosikeikseni nousi kolme tuotetta, joita minulle tarjottiin testiin myös tämän kampanjan käynnistyessä. 

Ihoni kunnon kehityskaari on ollut viimeisen vuoden aikana vaihteleva, mutta tällä hetkellä voiton puolella! Joku jopa toivoi meikkivoidepostauksen kohdalla, että testaisin meikkivoiteita huonompikuntoiselle iholle. Olen kyllä kokenut kaikki mahdolliset ihon katastrofitilanteet ja suhteutan erilaiset tuotearvioni myös niihin, mutta tänään ajattelin ilahduttaa kaikkia epäpuhtauksista, sekaihosta ja rasvoittuvan ihon ongelmista kärsiviä.

 

JuiceBeauty1.jpg

Mun ihossani on nimittäin pysynyt ensimmäistä kertaa vuosiin yllä tietty ”hyvyys” sen jälkeen, kun otin vuoden alussa käyttööni Juice Beautyn Blemish -sarjan puhdistus- ja kosteutustuotteet. Tämän postauksenkin ihokuvat on napattu suoraan raakafileina kamerasta, ne on ainoastaan pienennetty tätä juttua varten.

Postauksessa oli oikeastaan tarkoitus testata lähinnä Blemish -sarjan sinisellä viivalla merkattuja tuotteita, mutta jotenkin käteni ehkä sattui pari kertaa myös muille pumpuille ja tykkäsin testaamistani tuotteista sen verran paljon, että juttu nyt saattoi vähän venähtää :B

En tietenkään voi luvata, että samat tuotteet olisivat avain teidän onneenne, mutta suosittelen keskittymään hetkeksi varsinkin, jos ihosi on:

  • Samea
  • Pukkaa ulos satunnaisia tai säänöllisen epäsäännöllisiä finnejä
  • Rasvoittuu tarpeettoman paljon

Ja oikeastaan, onhan tässä myös vinkkejä kuivan ja tasapainoisen ihon hoitoon.. Mutta kaltaiseni rasvanaamat ehkä saavat tästä suurimman avun, tai ainakin niin todella syvästi toivon!

 

 

JuiceBeautyCleanser.jpg

Käytin täysin tavoistani poiketen Patykan piparminttupuhdistusta piirua vajaat kaksi purkkia, mutta Juice Beautyn Blemish Clearing Cleanser meni ja kiilasi sen ohi. Tämä on syvää rakkautta, joka pohjautuu tehokkaaseen vaikutukseen.

Rakastin piparminttuputsarissa sen tuoksua ja liukkaan saippuaista tuntumaa, mutta Blemish Clearing Cleanser meni tuntumassaan heittämällä ohi. Vaahtoutuessaan ihanan liejumainen ja muljuva koostumus houkuttelee vaahdottamaan tuotteen oikein kunnolla ennen kasvojen hieromista. Tuote poistaa loistavasti pohjameikit ja kevyen silmämeikin, vaikkei tätä jälkimmäiseen ehkä ole ihan tarkoitettukaan..

Ominaisuus, jota VIHAAN perinteisen kempparikosmetiikan epäpuhtaan ihon tuotteissa, on niiden liika pesevyys. Tiedätte kyllä, se narskuvan rutikuiva ja kiristävä tunne, jonka kokiessaan pesijä todella tietää että kyllä se tali ja muut on nyt oikein kunnolla kuurattu! BCC-putsarissa iho jää kyllä puhtaan tuntuiseksi, mutta puhdistustehon lisäksi tuotteessa on ihoa rauhoittavaa leväuutetta ja aloe veraa. Jes!

Epäpuhdas, samea ja oireileva iho nimittäin kaipaa hellää hoivaa, kuorintaa, kosteutta ja pohjatonta rakkautta, joita nämä tuotteet tarjoavat.

 

JuiceBeautyExfoliating.jpg

Toinen testaamani ja itselleni upouusi puhdistustuote on Exfoliating Cleanser, jonka saippuaton koostumus kuorii ihoa sekä mekaanisesti jojobahelmien avulla että ananasentsyymeillä. Pehmeästi kuoriva puhdistaja on niin hellävarainen, että uskaltaisin pestä sillä ihoni päivittäin. Kyseessä ei oikeastaan olekaan kuorinta, vaan kevyesti kuoriva ja hoitava puhdistusvoide, sillä mukana on myös edellisen putsarin tyyliin tehokkaasti kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe veraa. Lisäkosteutusta tarjoavat luomulaatuiset sheavoi, seesami ja jojobaöljy. 

Verrattuna geelimäiseen puhdistusvoiteeseen jonka käyttöä suosittelisin reilusti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, on tämä hellästi kuoriva putsari omiaan pintakuivalle- ja sekaiholle, mutta hellävaraisuutensa takia se sopii loistavasti myös kuivalle iholle joka kestää kevyttä mekaanista kuorintaa! 

Pesuteholtaan voidemaisempi tuote tuntuu häviävän geeliputsarille, mutta oikeasti tällä tuntemukella ei ole mitään totuuspohjaa 😀 Ihoni on aivan yhtä puhdas, putsarista riippumatta.

Oma suosikkini on edelleen geeli, mutta pesen kasvoni nykyään pari kertaa viikossa tällä ananasentsyymiherkulla, koska se ei millään tapaa jää kakkoseksi. Kyse on taas kerran enemmän siitä, mikä oma mieltymyksesi puhdistustuotteen koostumuksen suhteen on. Exfoliating Cleanserilla puhdistamisen jälkeen ihoni kyllä tuntuu kertaheitolla kosteutetummalta, kuin geelin kanssa leikkiessäni.

 

JuiceBeautyHydratingMist.jpg

Kosteutuksesta puhuttaessa päästäänkin toiseen suosikkituotteeseeni, kaikille ihotyypeille sopivaan kosteuttavaan kasvoveteen, Hydrating Mistiin. Olen Katja Kokon käännyttämä kasvovesiherännäinen ja toivon, että olen hiljalleen käännyttänyt myös ison osan teistä.

Veikkaan, että suurin yksittäinen ihonhoidossani muuttunut ja kehittynyt asia on useita kertoja päivässä tapahtuva kosteussuihkiminen, jota suosittelen ihan kaikille. Rasvoittuvan ihon rasvoittuminen hidastuu, tasapainoinen ja normaali iho kirkastuu entisestään ja pintakuiva ja kuiva iho puolestaan pysyvät kosteutettuina ja kauniimpina, eivätkä kuivat läntit näin talviaikaan pääse yllättämään.

Jos sinulla ei ole vielä yhtäkään kosteussuihketta, osta tämä. 25 euron arvoinen 200ml pullo on valtava ja valtavan hyvä. Se ei sisällä laisinkaan vettä, vaan suihkeen nestepohja on luomusertifioitua viinirypäle- ja aloe vera -mehua. Mukana on myös reilusti kosteutta sitovaa ja tuotteiden imeytymistä tehostavaa kasviglyseriiniä. Mukana on toki hirveä kasa muitakin ihoa kosteuttavia ainesosia, jotka voi tsekata suoraan Naturellen sivuilta.

 

juicebeauty3.jpg

Tämä suihke on itselleni nykyään ns. holy grail -tuote, jota ilman en suostu matkustamaan edes yhden yön reissuun. 

Käytän suihketta vähintään kerran päivässä, yleensä iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen, jolloin se sekä aloittaa kasvojeni kosteuttamisen että tehostaa iholle seuraavaksi levitettävien seerumeiden imeytymistä. Aamuisin saatan käyttää kasvot huuhdeltuani pelkkää hydrating mistiä kosteuttamaan ja virkistämään ihoani, joka kuulemma alkaa jo hieman harmaantua näistä aamuheräämisistä johtuen >:D

Hydrating Mistiä voi loistavasti käyttää myös meikin kiinnittämiseen ja meikkipohjan freesaamiseen pitkin päivää.

 

JuiceBeautySerum.jpg

Suihkemaisen kosteutuksen päälle levitän aamuisin joko suoraan meikkivoiteen, tai oikein hulluttelen ja levitän iholleni fysikaalisen aurinkosuojan sisältävän kosteusvoiteen, jonka imeydyttyä on meikkivoiteen vuoro. Kosteusvoiteena testasin JB:n suojakertoimellista Oil-Free SPF 30 Moisturizeria joka tulee olemaan kesän koittaessa aamujeni suurin salaisuus JB:n CC-voiteen kanssa. Nopeasti imeytyvää tehokosteutusta jo tutuksi tulleen aloe veran, granaattiomenan ja merilevän voimin ja suojakerroin 30. 

Jos en olisi niin samperin laiska käyttämään kosteusvoiteita, jäisi tämä tuote pidemmäksikin aikaa käyttöön ja ken tietää, ehkä se jääkin! Tykkään nimittäin sen iholleni jättämästä tunteesta, mutta minkä sitä seerumityttö mieliteoilleen voi…

Voiteita useammin tykkään siis käyttää kevyttä Blemish Clearing Serumia, joka puhdistaa ihohuokosia luonnollisten hedelmähappojen ja pajusta saatavan salisyylihapon voimin. Tykkään seerumin keveydestä ja jostain syystä tuntuu siltä, että saan siitä enemmän iloa öisin, jolloin en kaipaa kasvoilleni paksua voidetta, kuten moni muu.

 

juicebeauty2.jpg

Seuraavaa Juice Beauty -juttuani varten testaan paraikaa muutamia erikoishoitotuotteita, jotka keskittyvät tämän jutun tapaan epäpuhtaan ihon hoitamiseen!

Ja hei, kun kyseessä on näin ihana yhteistyökamppis, ilmoitan suurella riemulla että koodilla: SAARA15 , saatte Naturelle.fi -verkkokaupasta -15% alennuksen kaikista tuotteista, upouutta May Lindströmiä lukuun ottamatta. Koodi on voimassa aina 06.04. asti!! 

 

p.s. Tämän jutun piti tulla ulos jo eilen, mutta minäpä menin ja lankutin itseni melkein sairaalakuntoon.. Varoittava tarina suoritustekniikan ja arkiurheilun tärkeydestä seuraa huomenna 😀

Kommentit (12)
  1. Hei Saara, en tiedä luetko näitä vanhempien postauksien kommentteja enää, mutta kokeilen silti. Käytän itsekin tuota Patykan minttuvaahvoputsaria, vaikka itselläni on sekaiho ilman epäpuhtauksia. Vaahto on mielestäni tosi hyvä ja lisäksi tosi riittoisa. Siinähän on muana sulfaatteja, joten siksi olen ajatellut että on niin vaahtoava ja riittoisa. Tuo JB-puhdistus alkoi kiinnostamaan tosi paljon. Siinä ei näkynyt myöskään sulfaatteja. Onko se mielestäsi yhtä riittoisa ja ns. ylellisen tuntuinen kuin Patykan vaahto? Ymmärsin, että poistaa meikin yhtä hyvin ja iho jää samantuntuiseksi. 🙂 Kiitos jos ehdt vastata. Sokkona on aina kurja tilata uuta tuotetta.

  2. Mielenkiintoinen postaus, kiitos siitä! Minulla on käytössä meikin kiinnittämiseen Jane Iredalen Pommisst ja ilta- ja aamutoimien yhteydessä Tata Harperin kasvovesisuihke. Olet joskus maininnut käyttäväsi muitakin Janen suihkeita, minua kiinnostaisi kuulla, millaisia ne ovat tuohon pommisstiin verrattuna ja kannattaako niitä harkita? Ja millainen tämä JB:n suihke on näihin verratttuna? Minulla alkaa loppumaan pommisst ja mietin minkä suihkeen hankin seuraavaksi. Tatan suihke on sen verran arvokas (mutta ihana!) etten raaski suihkia sitä pitkin päivää ;)…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *