Kreisit kiharalaitteet

kiharat2.jpg

Helmikuuta on takana jo viikon verran, ja tämä bloggaaja on ihan myöhässä! Pari päivää sitten ilmestyneessä trendissä nostin uutuus-palstalle kolme tavallisesta selkeästi poikkeavaa ja ennen kaikkea jokaisen näpeissä toimivaa kiharrusvälinettä.

Mukana on jo monesti fiilistelty Remingtonin Ultimate Styler, joka on mun mielestä edelleen ihan huikea, Björn Axen Toolsin lämmitettävät kiharruspuikot ja kaikista hulluin – Babylissin automaattikiharrin.

Mitä, miten ja kenelle? Niihin kysymyksiin löydät vastaukset tästä postauksesta!
 

1. Remington Ultimate Styler

remington1.jpg

Ensimmäisen kohdan hoidan röyhkeästi linkkaamalla, koska tein Ultimate Stylerin käyttöön ultimaattiset ohjeet jo viime vuonna! Tästä näin klik klik.

 

2. Björn Axén Tools Flexi Curler Set

kiharat_patukat2.jpg

Yhdet ensimmäisistä tekemistäni kiharoista ovat syntyneet vaahtomuovisilla patukoilla. Patukkakiharat on klassisesti pyöräytetty aavistuksen kosteisiin hiuksiin illalla, jolloin lopputuloksena on aamulla valloittava kiharapehko. Patukoiden kanssa nukkuminen on kuitenkin tuskaista, ja koskaan ei voi olla ihan varma siitä, onko joku osio jäänyt vähän liian kosteaksi jne. jne.

Vastauksena tähän ongelmaan on kehitetty sähköpatukat! Siis.. Ei niitä, millä pamputetaan ja tainnutetaan riehuvia ihmisiä 😀

 

kiharat-patukat.jpg

Tässä vertailuna joskus suosikkivälineenä käyttämäni violetit patukat. Nämä lämpöversiot ovat halkaisijaltaan reilun sentin paksuiset, joten niiden jättämä kiharajälki on varsinkin ohuessa suomalaisessa hiuksessa toodella kiharaa. Kiharan kokoa voi kontrolloida osioiden koolla, ja sillä kauanko patukoiden antaa hiuksissa jäähtyä.

Patukoiden käyttö on hyvin iisiä:

 

kiharapuikot.jpg

 1. Suihkuta kuiviin hiuksiin kauttaaltaan lämpösuojaa ja laita patukat lämpiämään
 2. Ota hiukset käsittelyyn osio kerrallaan. Kampaa osio läpi, ja kieritä patukka tyveä kohti.
 3. Väännä patukka hevosenkengän muotoiseksi ja siirry eteenpäin, kunnes koko pää on käyty läpi
 4. Anna patukoiden jäähtyä 5-15min ja kieritä ne sitten auki.

 

 

kiharat3.jpg

Luonnonharjalla harjaamisen jälkeen aiemmassa kuvassa näkyvään tyyliin rullattu hius näyttää tällaiselta retropuudelilta/hattaralta 😀 Jos kiharan haluaa alkamaan lähempää tyveä, kannattaa rullattava hiusosio nostaa pystysuoraan päänahkaan nähden! Tällöin patukka asettuu lähemmäs tyvialuetta ja kihartaa myös enemmän.

Kaikista parhaan ja itseäni eniten miellyttävän lopputuloksen kuitenkin saa aikaan, kun kiharoihin suihkuttaa muutaman suihkauksen kosteus- tai hoitosuihketta, ja harjaa ne vielä kertaalleen läpi. Sen jälkeen hiukset näyttävät tältä:

kiharat1.jpg

Aika mukava laine!

Patukoita suosittelen jos:

 • Haluat tiukkaa kiharaa – näillä onnistuu vaikka afro!
 • Tykkäät patukkakiharoista 😉
 • Tahdot paksuihin hiuksiisi nopeamman kiharrustavan

 

3. Babyliss Miracurl

kiharat-2-babyliss.jpg

Tässä se VIHDOINKIN on. Helmikuun aikana näiden beibien pitäisi laskeutua kauppoihin. Kyseessä on siis automaattikiharrin!! Nyt ollaan kyllä todella vahvasti tulevaisuudessa ja avaruusajassa. Mitään ei tarvitse osata, kone hoitaa kaiken, ja lopputulos on mainio.

 

kiharat-babyliss.jpg

Laitteen kiharrustehoa saa vaihdettua sen mukaan, kuinka kauan hiuksia pitää sen sisällä (8, 10 tai 12sec), sekä lämpötilaa säätämällä (kaksi vaihtoehtoa). Kiharoista tulee kuitenkin joka kerta saman kokoiset, ja suurimman eron saa aikaan osioiden kokoa vaihtamalla.

Musta tuntuu, että tämä homma on parhaimmillaan videolla esiteltynä, joten avot:

//www.youtube.com/embed/sRcod4dtgC0

(Sormet ristiin, että video on ehtinyt prosessoitua ennen kuin postaus julkaistuu…. :D)

Ja millaiset kiharoista oikein tuli?

kiharat_miracurl.jpg

kiharat-miracurl.jpg

Mä kyllä tykästyin tähän täysin pomminvarmaan ratkaisuun! 

Automaattikiharrinta suosittelen jos:

 • Mikään kiharruslaite ei ikinä toimi, oli syynä sitten laite tai käyttäjä
 • Tahdot olla ajan hermolla
 • Tahtoisit kiharat, mutta olet aivan liian laiska kähertämään hiuksiasi
kauneus hiukset testit
Kommentit (49)
 1. I’ve seen articles on these topics a few times, but I think your writing is the cleanest I’ve ever seen. I would like to refer to your article on my blog and write it.
  먹튀검증

 2. Hei! Osaisiko joku sanoa, että mikä olisi paras kiharrin latvojen kääntämiseen? Siis klassinen kampaus pitkille hiuksille, jossa latvat on käännetty rennosti poispäin kasvoilta, nähty mm. Kim Kardashianilla (väh, tämä kuulostaa hirveältä näin sanottuna, mutta kaunis tukka sillä on). Omistan lämpörullat joilla saan kyllä kiharat ja sitten on suoritustus/muotoilurauta, mutta koen sillä kaiken muun kuin suoristuksen vaikeaksi. Olen ymmärtänyt, että 25 mm. tai jopa 30 mm. olisi hyvä tähän. Onko vinkkejä?

  1. Hiusten pituudesta riippuen suosittelisin suurta ilmakiharrinta, jossa on itsestään pyörivä pää. Tällaisella latvat saa helposti käännettyä, ja lisättyä hiuksiin myös volyymia! 🙂 

   Klik klik.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *