Löytö: Olay Essentials -silmämeikinpoistoaine

Saara Sarvas

Tämä on silmämeikinpoistoaine, joka meinasi jäädä kokonaan kokeilematta. Onneksi nappasin sen hätäpäissäni käyttöön, kun mitään muuta ei osunut käteen, siitä kun on tullut suosikkini :D Kuten niin monet muutkin blogissa näkyvät tuotteet, on Olayta maahantuova Nordic Cosmetics Oy on lähettänyt tämänkin minulle testattavaksi. 

En ole kovin suuri markettikosmetiikan ihonhoitopuolen fani. Käytän näiltä (Olay, Nivea, Simple, Garnier jne.) sarjoilta yleensä vain ihonpuhdistusliinoja, mutta niitä sitten muidenkin edestä. 

Tämä tuote on hyvin simppelisti tehokas, niin tavallisten kuin vedenkestävienkin tuotteiden poistoaine. Erillistä silmämeikinpoistoainetta ei varmasti löydy jokaisen kaapista, mutta puhdistaessasi silmämeikit omalla hellävaraisella tuotteellaan, suojelet silmänympärysihoasi turhalta venymiseltä ja rasitukselta.

En oikein keksi mitään nokkelaa ja nerokasta nippelitietoa Olayn ihmeellisyydestä, mutta ehkä on ihan tarpeeksi siistiä, että se maksaa n. 6€ / 100ml, sitä löytyy kaikkialta, ja se toimii.

 

Tuote on hajusteeton ja väriaineeton, ja saan siitä oikein syvään nuuskimalla irti korkeintaan perusvoiteen tuoksun. Koostumukseltaan voide on liukas ja melkein geelimäinen, mutta silti kermaisen voidemainen. Käyttömukavuus on erittäin korkea, koska herkkää silmänympärysihoa ei tarvitse altistaa kovalle paineelle ja hankaukselle, vaan rauhallinen pyörittely irrottaa meikin kuin meikin.

Todellinen ihastuminen tapahtui, kun poistin voiteella ensimmäistä kertaa vedenkestävän meikin, jonka irrottamiseen käytin aiemmin öljypohjaisia meikinpoistotuotteita ja useita vanulappuja, joiden jälkeen melko herkät simäluomeni huusivat armoa. No more! Kevyt hieronta ja vedellä huuhtelu riittivät puhdistamaan meikin yhdellä perusteellisella pesulla.

 

Tein tuotteen tehokkuutta esitelläkseni testinä erittäin vedenkestävän silmämeikin käyttäen seuraavia tuotteita:

  • Urban Decay Primer Potion
  • Diorshow Fusion Mono (rakastuin tähän sävyyn, pakko tehdä joku meikki tällä!)
  • Diego Dalla Palma -eyeliner (tuote, joka jäi ensitestauksella sekä minun, että kollegan kämmenselkään päiviksi)
  • Armani Eyes To Kill Waterproof Mascara

Tuotteet saivat olla testin vuoksi silmissäni reilun tunnin, jotta ne asettuivat varmasti aloilleen. Sitten poistohommiin:

Puhdasta tuli!

Aiemmin olen poistanut silmämeikit tuotteen kanssa vain vedellä huuhdellen, ja tämä tapa jätti silmät hieman herkemmiksi vanulappujen aiheuttaman hankauksen vuoksi. Käytin siis ensin ajattelemattomasti kuivaa vanua, joka tietysti hankaa turhan paljon.

Suosittelenkin käyttämään kunnolla kostutettuja vanulappuja, joihin ensipyyhkäisyjen jälkeen vaihdoin, tai mieluiten huuhtelemaan silmät sillä haalealla, juoksevalla vedellä.

 

p.s. Upeet kynnet parin päivän bodypaintingin jälkeen.. #winning

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikö siinä purkin kyljessäkin jo lue, että kostealla vanulla puhdistetaan..? Niin ainakin ennen oli!

Saara S.
Saara Sarvas

Purkissa lukee: "Remove using cotton wool". Itse tosin en lukenut tätä laisinkaan ennen kuin nyt ;)

No oho. Mä en taas saa tuolla vedenkestävää ripsiväriäni irti vaikka mitä tekisin. Joudun turvautumaan kookosöljyyn, joka kyllä toimii vaikka näkö sumeneekin kun silmään menee rasvaa :D Vika voi olla toki myös itsessäni tai ripsivärissä...

Saara S.
Saara Sarvas

No mitäs ihmettä! Mitä ripsiväriä käytät, ja miten käytät tätä tuotetta? Vedenkestävä ripsiväri vaatii hieman pidemmän työstöajan.

Se on ihan Maybellinen öö... Colossal Volume. Se jotenkin toimii meikäläisen ripsiin aivan täydellisesti, mutta on kytössä enää vain erikoistapauksissa tuon poistamisongelman takia. Kyllä se varmaan lopulta lähtisi tuolla Olayn aineellakin, mutta herkät silmät protestoivat kun joutuu hinkkaamaan. Nyt olen tykästynyt Isa Doran All Day Long Lash -ripsiväriin jonka saa pois oikeasti ihan vain vedellä, mikä on ihan käsittämätöntä kun ajattelee että se ei silti tuhraa eikä varise! 

Emma

Mulla on Colossal Volume lähtenyt tosi hyvin ihan jollain Nivean perus silmämeikinputsarilla, tollanen valkonen "gentle waterproof" -pönikkä! Viimeksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poistin, ja yllättävän tehokkaasti lähti vaikka käsittely ei ollut ehkä se maailman huolellisin ;)

KT (Ei varmistettu) http://kauneuskoetuksella1.blogspot.com

Kokeile Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoainetta. Toimii tuohon Maybellineen ja kaikkiin muihinkin.

uu (Ei varmistettu)

Miksi et ole marketti-ihonhoitotuotteiden fani?

Saara S.
Saara Sarvas

Lähinnä, koska olen hemmotellut itseni pilalle luonnonkosmetiikalla :D En koe saavani niistä kokonaisuuten yhtä paljon irti, kuin laadukkaammista raaka-aineista valmistetuista tuotteista, enkä sen takia testaile niitä kovin paljoa.

Pitäisi testata enemmän, koska joukossa on aivan varmasti helmiä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Bioderman putsari on ihan paras! Harmi et sitä ei kai saa Suomesta..? Oma purkki on pian loppumassa :(

Saara S.
Saara Sarvas

Joo, bioderman misellivesi on paras, mutta Suomesta sitä ei saa :/

vakilukija salli (Ei varmistettu)

Moi Saara! Oon teatterimaskeeraajaksi opiskelemassa, ja käytiin just mufen koulutuksessa. Hyviähän ne tuotteet on, mutta jäi hinta mietityttämään, kun maksavat esim Kuokkasen tukun tuotteisiin nähden - alennukset huomioiden - moninkertaisesti. Oot puhunut paljon mufesta, mutta onko niiden laatu mitä esim grimasiin tai kryolaniin verrattuna? Kun on kuitenkin opiskelijabudjetti, niin onko niissä eroa, ja jos on, niin onko niin suurta eroa että kannattaa maksaa nuo summat? :)

Saara S.
Saara Sarvas

Joo, niissä on kyllä ilmaa aika paljon, ja käsittääkseni osa tuotteista tulee samoilta tehtailta kuin kryolanitkin (tosin, niin tulevat monet muutkin, tehdas sinänsä ei kerro mistään mitään ;))

Itse käytän Kryolania ja MUFEa sekaisin, koska olen löytänyt molemmista itseäni miellyttäviä tuotteita. En sano, että toinen on toista parempi, vaan suosittelen etsimään ne tuotteet ja koostumukset, joista itse pidät eniten.

Itse esim. luotan MUFEn meikkivoiteisiin, kulmatuotteisiin, pigmentteihin ja erikoispuutereihin melko vankasti, mutta liimat, maalit, lateksit ja veret ostan aina Kryolanilta. MUFEa kauneusmeikkiin, Kryolania lavalle ja gore-juttuihin.. Se taitaa olla pääpiirteittäin mun oma jako.

Grimasista ja MUFEsta taas en puhuisi samassa lauseessakaan, ensimmäistä käytän vain muutamissa erikoismaskitapauksissa ja "hätätilassa", mutta tämä on vain minun mielipiteeni :) 

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Vakuutit! ;) Itsellä on herkät silmät, joten luulen, että tää sopii myös mulle.

Saara S.
Saara Sarvas

Kokeile ja kerro, miten toimi!

Elämäntapahaaveilija

Itse tykästyin samaiseen puhdistusaineeseen viime keväänä niin paljon, ostin peräti toisen paketillisen! (Mikä on siis mulle harvinaista...) Toimi kuin unelma, kunnes harhauduin vaihtamaan rispiväriä Maxfactorista IsaDoraan. Ei lähtenyt ei sitten millään ja turhautuneena sitten jätin ripsivärin kokonaan pois moneksi kuukaudeksi. Nyt palasin tuttuun ja turvalliseen False lash effectiin vai mikä lie ja johan lähtee kuin unelma. Silmäluometkaan eivät ole olleet niin kuivat kuin ripsivärittöminä aikoina, joten kaiketi tuote myös oikeasti hoitaa.

Ja ihan ilman vanua käytän, hyvin toimii niinkin!

Saara S.
Saara Sarvas

Hassua, että on noin selkeitä mascarakohtaisia eroja! Muistatko, mikä IsaDoran ripsiväri oli kyseessä?

Elämäntapahaaveilija

Piti ihan tarkistaa, mutta Precision se oli.

no enpä tiiä (Ei varmistettu)

mun mielestä tää oli todella huono ostos vedenkestävän ripsivärin poistoon. käytän max factorin 24h false lash effetc -ripsaria, ja ainakin sitä joutuu hankaamaan tällä putsarilla silmistä monta kertaa, vaikka tämä turtilo minulle myytiin sen kylkeen. en ikinä ostaisi tätä tuotetta uudestaan

Saara S.
Saara Sarvas

Ilmeisesti eroja eri ripsivärien kohdalla. Itseltäni tämä on irrottanut nyt hmm.. No lähemmäs 10 eri merkkistä ja koostumuksellista mascaraa ongelmitta :) Toivottavasti löydät itsellesi sopivan tuotteen, ja muut juuri tuota ripsaria rakastavat bongaavat tämän kokemuksen!

Mekotusta

Itsekin nappasin kyseisen putsarin kesällä mukaani poistokorista, ja hintaa taisi olla pari euroa. On toiminut hyvin! Erikoismaininta tuoksuttomuudesta ja koostumuksen käyttömukavuudesta.

Saara S.
Saara Sarvas

Jee, käyttökokemuksia on näköjään laidasta laitaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai tossa pitäis käyttää vanua? Mä oon pistellyt menemään vaan pelkällä vedellä ja sormilla :D no, joka päivä oppii jotain uutta...

Saara S.
Saara Sarvas

Itsekin tosiaan puhdistan useammin pelkän veden kanssa, kuten tuolla kirjoitinkin. Toimii mielestäni parhaiten :P

noraa (Ei varmistettu)

tätä varmaan kysytään sulta tosi usein, mutta mitkä koulut oot käynyt? ootko siis ihan meikkaaja-maskeeraaja ja ootko kokenut koulutuksen hintansa väärtiksi? haluaisin kovasti opiskella meikkaaja-maskeeraajaksi mutta rahaa ei yksinkertaisesti ole yksityiseen kouluun... toisaalta en tiedä onko mitään järkeä edes käydä jotain halvempaa mutta huonoa koulua. mitä sä pitäisit suomen parhaana kouluna jos meikkaaja-maskeeraajaksi aikoo? ymmärrän toki, jollet voi tuollaiseen kysymykseen vastata. olisin silti tosi kiitollinen vastauksista!

msr (Ei varmistettu)

Jaa että sais käyttää vähän ku saippuan tapaan.. taidanpa noutaa tämän assareilta, ei paljo jää hintaa ku tulee henksut päälle ;)

Onkos sulla muuten tietoo mikä shisheidon ripsari lähtee lämpimällä vedellä?:D sain näytteen mutta siinä ei lue ku merkki ja not for sale.:l

Sissi (Ei varmistettu)

Minulla on sitä sensain 38 asteisella vedellä lähtevää ripsaria, mutta sen poistaminen ei ole mitään maailman hellävaraisinta. Osaatko sanoa, saisiko sen poistettua helpommin jollain silmämeikinpoistoaineella? Pelkään silmänympärysteni puolesta :D

msr (Ei varmistettu)

Poistoainetta ei oo sanoo mut jos haluat helposti lähtevää ni vaiha 38 cliniquen ripsareihin.. lähtee tosi helposti :)

Sepeteus (Ei varmistettu)

Voiko tätä poistoainetta käyttää ripsienpidennysten kanssa? Jos ei, mitä poistoainetta suosittelisit? Itselläni on Xtreme lashesin pidennykset.

Sarppeli (Ei varmistettu) http://littletwistedsara.blogspot.fi

Ite oon tykännyt eniten Sephoran silmämeikinpuhistusaineesta! Mun käyttämä Lumene Natural Coden ripsari ei lähde mun ripsistä hirveen helpolla, mut Sephora toimii. Sitä vaan ei saa täältä suomesta, joten voisisin harkita tota Olayta :>

eem (Ei varmistettu)

Kiitti vinkistä! Tää kysymys sivuaa aihetta vähän, mutta onko puhdistusliinojen käyttö ok ihoa ajatellen? Sanoit käyttäväsi niitä paljon!

Kommentoi