Löytö: Olay Essentials -silmämeikinpoistoaine

olay1.jpg

Tämä on silmämeikinpoistoaine, joka meinasi jäädä kokonaan kokeilematta. Onneksi nappasin sen hätäpäissäni käyttöön, kun mitään muuta ei osunut käteen, siitä kun on tullut suosikkini 😀 Kuten niin monet muutkin blogissa näkyvät tuotteet, on Olayta maahantuova Nordic Cosmetics Oy on lähettänyt tämänkin minulle testattavaksi. 

En ole kovin suuri markettikosmetiikan ihonhoitopuolen fani. Käytän näiltä (Olay, Nivea, Simple, Garnier jne.) sarjoilta yleensä vain ihonpuhdistusliinoja, mutta niitä sitten muidenkin edestä. 

Tämä tuote on hyvin simppelisti tehokas, niin tavallisten kuin vedenkestävienkin tuotteiden poistoaine. Erillistä silmämeikinpoistoainetta ei varmasti löydy jokaisen kaapista, mutta puhdistaessasi silmämeikit omalla hellävaraisella tuotteellaan, suojelet silmänympärysihoasi turhalta venymiseltä ja rasitukselta.

En oikein keksi mitään nokkelaa ja nerokasta nippelitietoa Olayn ihmeellisyydestä, mutta ehkä on ihan tarpeeksi siistiä, että se maksaa n. 6€ / 100ml, sitä löytyy kaikkialta, ja se toimii.

 

olay3.jpg

Tuote on hajusteeton ja väriaineeton, ja saan siitä oikein syvään nuuskimalla irti korkeintaan perusvoiteen tuoksun. Koostumukseltaan voide on liukas ja melkein geelimäinen, mutta silti kermaisen voidemainen. Käyttömukavuus on erittäin korkea, koska herkkää silmänympärysihoa ei tarvitse altistaa kovalle paineelle ja hankaukselle, vaan rauhallinen pyörittely irrottaa meikin kuin meikin.

Todellinen ihastuminen tapahtui, kun poistin voiteella ensimmäistä kertaa vedenkestävän meikin, jonka irrottamiseen käytin aiemmin öljypohjaisia meikinpoistotuotteita ja useita vanulappuja, joiden jälkeen melko herkät simäluomeni huusivat armoa. No more! Kevyt hieronta ja vedellä huuhtelu riittivät puhdistamaan meikin yhdellä perusteellisella pesulla.

 

olay2.jpg

Tein tuotteen tehokkuutta esitelläkseni testinä erittäin vedenkestävän silmämeikin käyttäen seuraavia tuotteita:

  • Urban Decay Primer Potion
  • Diorshow Fusion Mono (rakastuin tähän sävyyn, pakko tehdä joku meikki tällä!)
  • Diego Dalla Palma -eyeliner (tuote, joka jäi ensitestauksella sekä minun, että kollegan kämmenselkään päiviksi)
  • Armani Eyes To Kill Waterproof Mascara

Tuotteet saivat olla testin vuoksi silmissäni reilun tunnin, jotta ne asettuivat varmasti aloilleen. Sitten poistohommiin:

olayputsaus.jpg

Puhdasta tuli!

Aiemmin olen poistanut silmämeikit tuotteen kanssa vain vedellä huuhdellen, ja tämä tapa jätti silmät hieman herkemmiksi vanulappujen aiheuttaman hankauksen vuoksi. Käytin siis ensin ajattelemattomasti kuivaa vanua, joka tietysti hankaa turhan paljon.

Suosittelenkin käyttämään kunnolla kostutettuja vanulappuja, joihin ensipyyhkäisyjen jälkeen vaihdoin, tai mieluiten huuhtelemaan silmät sillä haalealla, juoksevalla vedellä.

 

p.s. Upeet kynnet parin päivän bodypaintingin jälkeen.. #winning

Kommentit (31)
  1. Kiitti vinkistä! Tää kysymys sivuaa aihetta vähän, mutta onko puhdistusliinojen käyttö ok ihoa ajatellen? Sanoit käyttäväsi niitä paljon!

  2. Ite oon tykännyt eniten Sephoran silmämeikinpuhistusaineesta! Mun käyttämä Lumene Natural Coden ripsari ei lähde mun ripsistä hirveen helpolla, mut Sephora toimii. Sitä vaan ei saa täältä suomesta, joten voisisin harkita tota Olayta :>

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *