Lumene Blueberry Crystal -hohdeluomiväri

5_2.jpg

3_3.jpg

Lumene on kesän kynnyksellä lanseerannut uusia sävyjä Blueberry Crystal -luomivärisarjaansa. Myönnän, että olen ollut hyvin skeptinen Lumenen värikosmetiikan suhteen, mutta testattuani aiemmin keväällä näitä hohtotuotteita, ovat odotuksenikin nousseet. 

Nämä luomivärit ovat koostumukseltaan samankaltaista hybridimateriaalia, kuin em. hohtotuotteet. Ei puuteria, ei bakedia, eikä ihan mousseakaan.. Väri irtoaa paletista parhaiten sormella tai jämäkällä häivytyssiveltimellä, eikä se varise levitettäessä nimeksikään! Tuotetta on myös helppo häivyttää ja se sopiikin mainiosti yhden värin silmämeikkeihin. Suurehko nappi kestää myös käytössä pitkään.

Todella kätevä ominaisuus on värin kerrostamisen mahdollisuus. Toisin kuin talkkipohjaiset luomivärit, jotka jämähtävät aikalailla siihen, mihin ne ensimmäisen kerran levität, voi näiden värien intensiivisyyttä lisätä useammalla kerroksella, jotka tuntuvat sulautuvan toisiinsa yhtä ohueksi kuin ensimmäinenkin. 

Tässä sävyt yhden kerroksen swatcheina kevyesti meikkivoiteella pyyhkäistyllä kämmenselällä:

 

2_4.jpg

 

Ja näissä alempi rivi kahden värin häivytyksellä:

6_1.jpg

1_5.jpg

Sävyt sekoittuvat toisiinsa ihanan sulavasti ja eri värejä päällekkäin levittämällä saat aikaan aivan uusia efektejä.

Todella toimiva kesäuutuus, tykkään!

Kommentit (8)
  1. Mä olin yhdessä Anttilan tapahtumassa mallina ja maskeeraaja meikkas mut Lumene meikeillä ja käytti just noita luomivärejä ja nimenomaan KÄYTTI vettä niin tuli sellainen vahvempi ja voidemaisempi lopputulos. Ja mun mielestä joku Lumenetyyppi sanoi, että se on vähän noitten idea, että noita voi käyttää tolleen niin tulee just pehmeä ja vaahtokarkkimainen tai sit voi kastella siveltimen ja tulee vähän voimakkaampi ja kiiltävämpi. Kokeilin itsekin ja toimii! 🙂

  2. Vierailija klo 18:28: Ostin juuri viime viikonloppuna tuollaisen turkoosin ja kyselin myyjältä ohjeita juurikin luomivärin pysyvyyteen (mulla ei ikinä kestä mitkää luomivärit paikoillaan vaan valuu luomivakoon). Myyjä suositteli Lumenen Beauty Base-silmämeikinpohjustusvoidetta, ja tyrmistykseni oli suuri kun luomiväri oli vielä baari-illan jälkeenkin paikoillaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *