Lumenen Nude & Matt Control -uutuusmeikkivoiteet testissä

Lumenepullot.jpg

Tuotteet saatu valmistajalta

No nyt kyllä taas nämä värit, voi morjensta.. Mun oikea koneeni on juuri nyt hieman risana (tuuletin rikki), enkä ole ehtinyt viedä sitä hoitoon, sillä kakkoskoneella en voi tehdä tiettyjä blogin päivitykseen liittyviä juttuja. Nyt siis muokkaan kuvat yhdellä koneella ja kirjoitan jutut toisella ja avatessani ladatut kuvat tässä kakkoskoneella luulin maalanneeni ne sinisiksi…. ÄRR!!!!!! No, olkoon tämän päivän tunnelma sininen.

Onneksi tärkeämpi asia tänään ovat Lumenen uusien meikkivoiteiden aikaansaamat lopputulokset ja koostumukset. Parin viikon takaisessa Maybellinen-kampanjapostauksessa joku pyysi minua testaamaan ja vertaamaan Maybellinen uutuusmeikkivoidetta Lumenen uutuuksiin ja totean hyvin yksiselitteisesti, ettei niissä ole MITÄÄN samanlaista. Dream Wonder Nude on koostumukseltaan huomattavasti nestemäisempi  ja jättää ihon mattapintaisemmaksi, kuin kumpikaan näistä meikkivoiteista. 

lumenevertailu2.jpg

Tässä kuvassa vasemmalla Matt Control ja oikealla Nude -meikkivoide, molemmat sävyssä 2 Hunajapilvi. Molemmat meikkivoiteet levittyvät melko ohuiksi, vaikka ne ovat luvatulta peittoasteeltaan täydet ääripäät. 

Kämmenselän ihosta kun ei voi päätellä juuri mitään muuta, kuin voiteiden paksuuden ja valonheijastamisen kyvyt, siirrytään erittäin graafisiin  lähikuviin.

lumenemattavertailu.jpg

Todella kevyt, melko kosteuttavan tuntuinen ja todella kuultava Nude-meikkivoide on suositeltu normaalille tai sekaiholle, mutta omassa käytössäni se on tuntunut niin kosteuttavalta, että uskaltaisin kokeilla sitä myös kuivalle iholle, oikean kosteutuksen päälle tietysti! Oikeastaan termi meikkivoidekin on ajateltu tämän tuotteen kohdalla uusiksi ja kyseessä on kevytmeikkivoide, eli omanlaisensa hybridi, joka on lopputulokseltaan jotain BB-voiteen ja meikkivoiteen välistä. 

Ohuen ja todella hyvin ihoon sulautuvan lopputuloksen alta kuultaa oman ihosi sävy, joten neljän sävyn valikoima on joustavampi, kuin luulisi. 

Viimeiset viikot olen hieman päivästä ja lähimpänä olleesta pullosta riippuen käyttänyt sekaisin Dream Wonder Nudea ja Lumenen Nudea. Lumene on luonnollisemman ja ”minun” näköiseni, maybelline taas jotenkin hmm.. Mukavan utopistisen näköisen lopputuloksen 😀 

lumenematta.jpg

Täydellistä peittoa lupaava Matt Touch -meikkivoide oli myös melkoinen yllätys. Olen käyttänyt lumenen meikkivoiteita pienen ikuisuuden ja käynyt läpi varmasti vähintään kaikki viimeisen kymmenen vuoden aikana lanseeratut voiteet – aika vänkää 😀 Tämä mattameikkivoide poikkeaa vanhasta linjasta täysin!  

Puuterimaisen ja hieman kittisen meikkivoiteen sijaan tuubista hulahtikin lähes nestemäinen tuote, joka tuntui rasvojen imemisen sijaan kosteuttavan ihoa – ja niinhän tämä tekeekin!! Uudessa Matt Control -meikkivoiteessa on runsaasti kirkastavaa C-vitamiinia ja lakan siemenuutetta, josta löytyy antioksidantteja sekä ihoa puhdistavia ainesosia. Kosteutta puolestaan lisätään kasvisterolien avulla. 

Tämä meikkivoide peittää, mutta omalla tuoteskaalallani asettaisin sen peittonsa puolesta sellaiseen 75% peittoluokkaan ja ihon mattauttamisessa sanoisin sen olevan samaa luokkaa. Se siis peittää hyvin, muttei tee naamastasi maskia. Se on kiva juttu. Paitsi jos haluaa maskin.. No, silloin voi levittää kaksi kerrosta, tämän voiteen kerrostaminen nimittäin onnistuu oikein mainiosti. 

lumenematta4.jpg

Vertailukuvassa ihon ”mattaisuuden” näkee mielestäni hyvin. Iho ei kiillä rasvaisena, vaan siinä on sellainen nykyään niin kovin trendikäs kuulto, vaikka meikkivoiteen erikoishienot puuteripigmentit imevätkin samaan aikaan ihon omaa talia. Rajun mattaista lopputulosta hakevat eivät varmaankaan tästä hullaannu, mutta rasvoittuvan ihon kanssa kamppailevien kannattaa kokeilla! Meikkivoide lupaa  Ihon rasvoittumista ”yllyttävien” talkkisten ja aina pettävien meikkivoiteiden sijaan Lumenen Matt Control hoitaa ja hillitsee rasvoittumista ja tekee ihon pinnasta luonnollisen mattaisen näköisen. Lisäbonuksen Matt Control saa hyvästä pysyvyydestään, jota epäilin kuultavan lopputuloksen nähtyäni. Niin vain kävi, että ihoni oli testipäivien ajan meikatun näköinen myös töistä kotiin palatessani – en valita. Mainittakoon vielä, että vertailututkimuksessa 21 tuotetta käyttäneen naisen ihon rasvaisuus väheni 28,4% heidän käytettyään kyseistä tuotetta 28 päivää. Mittaukset on siis tehty laitemittauksina, ei mutu-tuntumalla 😛 Luettuani tämän, minun tekee mieli vaihtaa meikkivoide kuukauden ajaksi tähän, edes testimielessä..

 

lumenematta3.jpg

Tässä laajempi vilkaisu mattaiseen puoleen. 

lumenenude2.jpg

Ja tässä Nude-meikkivoiteella meikattuun ihoon. Näiden kahden kuvan välillä koostumuksen ja lopputuloksen eron näkee mielestäni selvästi, vaikka värit ovatkin hieman 50 shades of bluen suuntaan kallistuvat. 

Suosittelen toki käyttämään meikin kiinnittämiseen kevyttä puuterointia, joka tasoittaa myös Nude-meikkivoiteen kiiltoa. Itse en siihen lähtenyt, koska ajattelin näiden kuvien olevan informatiivisempia.

lumenenude5.jpg

Oletteko kokeilleet Lumenen uutuuksia?

Kommentit (15)
  1. Kiitos Saara!

    Sinun suosittelemana olen kokeillut Lumenen meikkivoiteista jo CC-voidetta, seerumimeikkivoidetta, Blur-meikkivoidetta ja viimeisimpänä tämä Matt Control. Kaikki toimii mutta matt control suosikkini tähän mennessä. Antaa mattaisen lopputuloksen, ilman sitä efektiä että näyttää maskatulta! JEs. Oikeasti tuntuu, että pitää kiillon kurissa ja näin ollen pysyvyyskin on eri luokkaa. Blur oli hyvä, etenkin talvella. Mutta tämä toimii nyt. Keväämmällä sitten testiin tuo Nude 🙂

  2. Amanda Matilda
    15.3.2015, 04:46

    Yllättävää tuo Maybellinen jättämä mattapinta. Itse olin harkinnut Lumenen mattavoidetta, mutta tämä postaus laittoi miettimään että jos sittenkin Maybelline… Itselläni ainakin Nude ja Blur kyllä kiiltävät paljon, vaikka ihoni ei mikään superrasvoittuva olekaan. Haluaisin nimittäin meikkivoiteen joka tarvitsisi puuteria mahd vähän, mieluiten ei ollenkaan. Levittyvyydeltään ja koostumukseltaan Lumenen cc on ykkönen, mutta ei kyllä anna mattapintaa ja sävykin (medium) on punertava. Nuden ja Blurin ykkössävy on täydellinen. Maybellinessakin pelkään, että sävyt ovat liian punakoita…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *