Maybelline Brocades – Yhden lakan juhlakynnet

brocades2.jpg

Kaikki postauksen tuotteet on saatu testiin maahantuojilta.

Lisää löytöjä – JEEE! Tämä lakkakavalkadi on niin herkullinen, juhlava ja sopivalla tavalla joulun aikaa henkivä, etten oikeastaan haluaisi tehdä muuta kuin näyttää teille kuvia. Mmm, aion ehkä olla koko loppuvuoden nämä lakat kynsissäni, tai ainakin kaikki pikkujoulut. 

Entäs mitä sanotte, kun kerron että kuvassa on neljää eri kynsilakkaa?

Syksyllä bongasin A Enlgandin kokoelmasta aivan ihanan platinaglitterlakan, jonka esittely on odotellut pikkujoulukautta. Yksi kerrallaan testilaatikkoon on kuitenkin tipahdellut samankaltaisia lakkoja ja mikäs sen kivempaa, kuin löytää 1:1 identtinen sävy luksuslakan ja markettimerkin väliltä? Aika moni asia, oikeastaan, mutta näin bloggaajana tämä on ilahduttanut mua jo päiviä 😉

 

brocades1.jpg

Maybellinen juhlakauden lanseeraus ovat Color Show -kokoelman Brocades -kausisävyt. Lakoissa on käytännössä sama fiilis, kuin viime kesän Polka Dots -lakoissa, ja nämä viedään aivan varmasti käsistä. Bongasin tänään lakat Anttilan standeissa, ja yhden lakan hinta vain oli 5,3€!

Tästä on vahingossa muodostumassa alle 10€ kosmetiikkavinkkien viikko.

Brocades-sävyjä on vain nämä kaksi, mutta molemmat ovat hyllystä poistamisen arvoisia One Shot -lakkoja. Säkenöivä punainen on yksi upeimpia ja uniikeimpia lakkoja, joita olen nähnyt vuosiin. Platinalakka taas on oman genrensä tähti! En nimittäin huomaa mitään sävyeroa A Englandin ja Maybellinen välillä:

 

brocades.jpg

Erot tulevat esiin kestävyydessä, mutta kukapa muutenkaan odottaa pikkujoulukynsiltä viikkokausien kestoa? 😉

Nyt selvillä on jo kolme aloituskuvan neljästä lakasta, mutta mikä puuttuu?

brocades6.jpg

No L’Oréal Parisin miniversio, tietysti! Lorkun lakka on selkeästi A Englandia ja Maybellinea hopeisempi, ja ruusukultaisten glittereiden sijaan kultahohtoiseen pohjaan on sekoitettu hopeisia kuusikulmioita. Lakka on siis samaa perhettä, mutta hieman eri sävyinen. 

Ero on hiuksenhieno, mutta miellyttää toisten silmää varmasti ruusukultaisia sisariaan paremmin:

brocades3.jpg

 

Ja sitten vielä ihania macrohupsutteluja joka sävystä:

brocades8.jpg

Punainen lakka kuvautuu kauniisti, mutta kuva ei mitenkään tee oikeutta luonnossa säihkyvälle lakkapinnalle! Tajuton.

 

brocades7.jpg

Koska lakkavarastoni on melko laaja, tykkään monesti yhdistellä eri sävyjä. Kokeile lakata molemmat kädet eri sävyillä, tai lakkaa efektinä vain toisen käden pikkurilli ja nimetön! Toimii loistavasti varsinkin tällä combolla, tsekkaa vaikka aloituskuva uudestaan, jos et usko.

 

brocades5.jpg

Hieman hopeisempi, ja omasta mielestäni tylsempi versio.. Tai ei tylsempi, vaan kylmempi! Tämä lakka tosin muistuttaa minua enemmän uudenvuodenaatosta ja sen juhlinnasta.. Ehkäpä pidän lämpimät punaiset ja ruusukullat jouluun saakka, ja vaihdan sitten tähän kreisibileversioon!

Olenko yksin lakkaihastukseni kanssa, vai ovatko nämä yhtä ihania kuin luulen?

 

p.s. MIKSI Suomessa ei ole myynnissä kaikkia näitä sävyjä?!+1!?!+11+!? Pitkästä aikaa tuli pakkomielle alkaa etsiä jotain kosmetiikkaa nettikaupoista.. Ja kaikista maailman brändeistä Maybellinea 😀

Kommentit (23)
  1. Minulla on ollut käytössä noin kolme kuukautta tota She Walks In Beauty ja rakastan sitä yli kaikkea (melkein)! 🙂

  2. Juuri tänään bongasin noita samaisia Maybellineja myös paikallisen drugstoren hyllyssä ja täällä nuo maksavat vain 1,95€ per lakka. Hullu hintaero! Ja olivat myös tehneet kauppansa, vain punaista jäljellä. Täytyy yrittää bongaa tuo kultaversio jostain muualta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *