Meikkaajan paras ystävä - Garnier Micellar Cleansing Water

Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Garnier

Muistan edelleen ensimmäisen päivän, jolloin kohtasin miselliveden. Olin meikannut aamulla erään Suomessa vierailleen artistin ja jäin vahtimaan hänen meikkiään hotellin aulaan. Paikalla oli myös artistin hiustaiteilija, joka poisti edellisen illan meikkejään eräällä legendaarisella ransakalaisella misellivedellä ja mä ihmettelin suu auki tuon taianomaisen ja erehdyttävästi puhtaalta vedeltä näyttävän tuotteen voimia.

Kyseistä misellivettä käytin tuon tapahtuman jälkeen kaksi suurta pulloa, mutta enää en joudu vaivaamaan Pariisiin lentäviä ystäviäni, koska olen löytänyt ihan CityMarketeista ja Tokmanneista löytyvän korvikkeen, joka toimii aivan yhtä hyvin - ainakin omien testieni perusteella.

Garnierin Micellar Cleansing Water on noin vuoden ajan myynnissä ollut tuote, joka on tiivistettynä yhden askeleen täydellinen vedetön puhdistus, joka poistaa kaiken meikin iholtasi. Se sopii rasvoittuvimmasta akneihosta aina herkimmällekin ihotyypille, eikä se vahingoita ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa.

Periaatteessa sinun ei tarvitse tietää tästä tuotteesta mitään muuta, kuin tämä: Se toimii. Jos kuitenkin tahdot ymmärtää uutta parasta ystävääsi misellivettä hieman pintaa syvemmältä, lue toki myös loput postauksesta. 

Kertaan nyt, ettei kenenkään tarvitse kysyä ja ihmetellä. Tuote puhdistaa jopa vedenkestävästä meikistä ja muusta liasta huulet, silmät, kasvojen ja vaikka vartalon ihon jos tarvis. Sitä ei tarvitse huuhdella, eikä se hankaa tai ärsytä ihoa edes tuoksullaan (jota siis ei ole), vaan päinvastoin rauhoittaa. 

 

Kuten jo kerroin, misellivesi puhdistaa iholta pienellä vaivalla raskaankin meikin ja se on yksi niistä syistä, jonka takia omassa pakissani on aina pullollinen tätä nimenomaista vettä tai sarjan uutuutta, misellivesiliinoja. En oikeastaan tiedä, onko muille tuotteille enää tämän jälkeen tarvetta, sillä miselliteknologia hoitaa ihan kaiken.

Mutta mikä onkaan miselli? No, se on erilaisista molekyyleistä muodostuva pallon muotoinen klusteri, jonka osasissa on hydrofiilinen ja hydrofobinen pää. Ne osaset ovat siis niitä molekyylejä ja molekyylit puolestaan kovalenttisten sidosten yhdistämiä atomeja. En nyt tällä lukiokemiallani mene sen syvemmälle protonien, neutronien tahi kvarkkien ominaisuuksiin ja funktioihin tässä tuotteessa :P

Misellin molekyylien fobiapää luonnollisesti pakoilee vettä ja fiilistelevä puolestaan hakeutuu sen suuntaan. Lopputuloksena on siis pallomainen miselli, jonka ulkopinnalle ovat asettuneet hydrofiliset ja sisään hydrofobiset päät. 

Selkeää? Hyvä.

Puhdistuksessa miselliveden tuhannet, sadattuhannet ja miljoonat BILJOONAT (ei mitään käsitystä oikeasta määrästä) misellit pääsevät iholle ja tekevät taikojaan. Yksinkertaistettuna klustereiden sisälle piiloutuneet, rasvaa ja likaa rakastavat, hydrofobiset osaset irrottavat lian ja pitävät sen tallessa pallon sisällä.

Tämän takia miselliveteen puhdistetulla lapulla voi pyyhkiä ja poistaa meikkiä tavallista pidempään, sillä tuote ei "vuoda" jo irroitettua väriä ja meikkiä juuri laisinkaan.

Oletteko jo rakastuneet maagisiin misellipalloihin?? Mä nimittäin olen. Nyt kun tämä kemiapuoli on hallussa, voidaan siirtyä käytännön kokeisiin.Näillä pitkillä ja analyyttisilla käytännön kokeillani tahdoin ennen kaikkea testata Garnierin miselliveden mahtavuutta hengessä: "WILL IT MICELL?!"

Tiedän, että micell ei ole minkään sorttinen termi, mutta se kuulosti hyvältä hokemalta.. Misellivesi on suoraan sanottuna NIIN idioottivarma ja helppo tuote, että voit velvoittaa kasvojesi puhdistuksen sen avulla vaikka kaksivuotiaalle lapselle. 

 

Kaada lappuun tuotetta (noin puolikas teelusikallinen per lappu, mutta ei sekään ole niin justiinsa) ja pyyhi naamasi. Toista, kunnes vanulappuun ei enää irtoa meikkiä. Älä turhaan käytä naamaasi lukuisia lappuja, kun ne näyttävät aluksi likaantuvan jo ensimmäisellä pyyhkäisyllä läpikotaisin.

Supersankarimaiset misellit ne vain siellä tekevät aiemmin selvitettyä tehtäväänsä ja lukitsevat lian sisäänsä. Voit siis pyyhkiä samalla lapulla sekä puhdasta että meikattua ihoa levittämättä meikkiä jo pyyhityille alueille.

 

Oman puolikkaan naamani puhdistamiseen käytin YHDEN melko kosteaksi kastellun lapun molemmilta puolilta. Pyyhkimisen jälkeen se näytti tältä:

 

Aika hyvältä näyttää - tai siis ällöltä. Ihollani oli tätä kuvausta varten aamulla levitetty Bobbi Brownin meikkivoide ja mineraalimeikkipuuteri vielä siinä päällä. Huulissa oli megapigmenttistä NYX-huulikiiltoa ja silmissä vedenkestävää mascaraa L'Oréal Parisilta. Eipä ole enää ;D

Tässä vaiheessa onkin täydellinen hetki testata, kuinka hyvin misellit toimivat. Niidenhän piti imaista lika ja rasva sisälleen ja pitää ne siellä, eikö? Ennen seuraavan kuvan räpsäisyä hieroin kämmenselkääni ylemmässä kuvassa näkyvällä vanulapulla ja sen huulipunaisella osalla. Lopputulos:

Täysin puhdas kämmenselkä ja syvemmälle lappuun hieman pistemäisesti imeytynyttä huulipunapigmenttiä. TAJUATTEKO MITEN SIISTIÄ AINETTA TÄMÄ ON?!?1+! Ah. Anteeksi. Voin ehkä tässä vaiheessa paljastaa, että olin suunnitellut ja luonnostellut tätä postausta jo ennen tämän yhteistyön sopimista. Kärpäset, iskut, mitä näitä nyt on :D

Oma vinkkini on siis se, että oikein kokeilet ja haastat miselliveden puhdistustehoa. Yleensä pyyhin itse kasvoni rajustakin meikistä miselliveden kanssa kahdella kierroksella silmämeikit mukaan lukien. Aloitan siis tavallisesti kahdella melko kostealla vanulapulla, joita pyörittelen rauhassa ympäri kasvojani, kunnes ne alkavat näyttää enemmän eltaantuneilta pringleseiltä, kuin valkoisilta vanulapuilta.

Yleensä kasvot ovat toisen, hieman kuivalappuisemman kierroksen jälkeen melko puhtaat. Jos haluaisin, voisin vielä tehdä tarkistuspyyhkäisyn kolmannella lapulla, mutta kenellä nyt sellaiseen olisi aikaa? 


Lopputuloksena on iho, jota ei kiristä, polttele tai tunnelmoi millään muullakaan ikävällä tavalla. Ja kaikki tapahtui alle kolmen minuutin!

Misellivesi on siis meikkaajan lisäksi myös laiskan ihmisen paras ystävä. Kolmanneksi tärppiryhmäksi nimeän vielä kuivasta, herkästä tai vesipesusta ärtyvästä ihosta "kärsivät". Koska misellivettä ei tarvitse millään tapaa huuhdella kasvoilta, suosittelen herkkäkasvoisia kokeilemaan aamu- tai iltapesun korvaamista misellivedellä. Joku saattaa tehdä jopa molemmat!

Vesipesu ei ole mikään ultimaattinen totuus, vaan monet saattavat huomata konkreettisen eron, kun kokeilevat ainakin talven kuivimpien kuukausien yli vedetöntä puhdistusta erilaisten misellivesien ja puhdistuspyyhkeiden kanssa.

Summa summarum: Misellivedet ovat paras asia ihonpuhdistuksessa sitten suklaakasvonaamion ja omalla listallani viidestä kauneudenhoitotuotteesta, jotka jokaisen naisen pitäisi ostaa ainakin kerran elämässään.

 

p.s. Suosittelen siis myös äääärimmäisen lämpimästi kaikkia kokeilemaan vaihtoehtoisesti misellivesiliinoja, joita löytyy samalta merkiltä. En oikein tiedä, kummasta tykkään enemmän.. Riippunee planeettojen asennosta.

Kommentit

AnnikaHeidi (Ei varmistettu)

Joskus kauan aikaa sitten oon itse ostanut apteekista Vichyn 3 in 1 puhdistusaineen, enkä sillon ollut kuullut vielä mitään miselleistä sun muista (paaljon myöhemmin kuulin misellivedestä ja huomasin tuon olevan juuri sitä). Siitä lähtien oon käyttänyt vaan sitä, kaksi kertaa päivässä kasvojen puhdistukseen. Se on toiminut ihan älyttömän hyvin! Iho on pysynyt hyvänä ja lisäksi so long talvinen ongelma nimeltä kuiva iho! Täydellinen siloposki ollut siitä lähtien ;) Tavallinen peruskasvorasva on riittänyt. Allerkirjoitan siis kaiken mitä kirjoitit!

Mitä luulet, toimiiko myös Kanebon 38-ripsarille? 

LiisaK (Ei varmistettu) http://inthispartoftown.blogspot.fi/

Kokeiltu on, ja Sensain ripsiväri ei ainakaan mulla lähtenyt misellivedellä kokonaan (tai niin kivuttomasti kuin sillä lämpimällä vedellä. :)

Mähän olen kolmoispuhdistaja (lue: hullu) ja vedän ensin misellivedellä, sitten öljyputsarilla ja sit vielä vaahtoavalla. Squeaky clean! :D

Noog (Ei varmistettu)

odotinkin jo tätä postausta, kiitos! Varmistelen vielä, inci-lista näytti öljyttömältä, sopinee siis myös ripsienpidennysten käyttäjille?

hk (Ei varmistettu)

Itselläni on ollut tuo kyseinen ihmeaine käytössä kesästä asti. Niin kätevä kun ei tartte monen eri purtilon ja aineen kanssa läträtä iltaisin (varsinkin myöhään venähtäneinä bileiltoina......)! Ja täytyy vielä mainita, että omassa päivittäisessä käytössä tuo 400ml pullo on kestänyt yllättävän pitkään. Ostin tuotteen siis joskus kesällä, taisi olla heinäkuussa ja siitä on vielä noin 1/3 osaa jäljellä. Eli riittoisaa tavaraa todellakin :)

Tee (Ei varmistettu)

Ostin tätä joskus elokuussa, mutta tajusin sen loistavuuden vasta pari kuukautta myöhemmin - nyt n 5 kuukautta lähes päivittäin käytettynä pullosta on kulunut reilu puolet. ^___^ Tykkään ja kovasti!

Mullakin on ollut kesästä asti käytössä ja nyt vasta antaa loppumisen merkkejä! Kestää tuommoinen pullo pitkään! Mutta niin tän kommentin pääpointti oli että atooppinen ihoni kiittää tätä tuotetta! Niin paras! 

marrsu (Ei varmistettu)

Mä olen ollut kovin tykästynyt Garnierin silmämeikinpoistoaineeseen, mutta tätä vois kyllä melkein uskaltaa kokeilla vaihtelun vuoksi! Onko tää muuten öljytön, uskaltaisko vinkata ripsienpidennyksiä käyttävälle kaverille? Mä en luota omaan inci-tuntemukseeni tarpeeksi:p

Hallahalla (Ei varmistettu)

Valekemistinä sanoisin että öljytön on! :) Siitä en sitten tiedä reagoisko jotkin muutkin kuin öljyt ripsiliimaan.

sl (Ei varmistettu)

Tämä tuote onkin jo testattu, ja jätti rasvaisen ihon ihan hiukan kiristeleväksi. Tykkään enemmän Nivean vastaavasta. Olisivatpa Garnierilla keksineet laittaa tuotteeseen mukaan vaikka sitrushappoa madaltamaan puhdistusveden pH:ta ihoystävällisemmäksi, niin kyseessä olisi aika nappi tuote.

Hallahalla (Ei varmistettu)

Vastaavissa "micellar wipes" sisältää muuten sitruuna happoa ainakin ainesosalistan mukaan. Oliskohan laitettu ihan säilöntäaineeksi tai jtn näihin. Mun rasvanaamaa ei jättäny kiristäväksi, melkeinpä jopa vähän nahkeaksi omaan makuun (tykkään kun iho kiristää koska rasvaisena se ei kiristele missään muodossa, call me crazy). Pitääki testailla iha mielenkiinnosta jossain vaiheessa sitä Nivean omaa minkä mainitsit. Mun iho kun on aika pH tarkka :)

Annis (Ei varmistettu) http://diadia-annis.blogspot.com.es

Mulla on ollu toi kaapissa venailemassa käyttöä, koska oon aina inhonnu sitä vanulappujen määrää, mitä oon luullu tohon kuluvan ja luullu vesipesun olevan toivottua, joten oon kokenu ton olevan ihan turha neste! Kärsin atopiasta ja tällähetkellä poden jonkin sortin aknevaihetta kasvoissani, joten yleensä talvisin oon käyttäny niitä lumenen meikinpoistoliinoja ilman mitään vesikosketusta ja aamuisin kasvovettä. Nyt vietän välivuottani aupairina ja täältä ei kyseisiä liinoja saa, ja ostin ton miselliveden niitä aamuyön hiljaisia tunteja varten, kun täytyy pestä meikit, mutta ei viitsi lorisuttaa vettä viittä minuuttia. Nytpä tiedän, että voin huoletta putsata naamani huoneessani ilman ylimääräsiä häirintöjä! Menee heti tänään testiin, kiitti avaavasta postauksesta!

jennymariae (Ei varmistettu)

Mä ostin Yves Rocherin jonkun kosteuttavan miselliveden ennenkuin tiesin tästä ja en kyllä tykkää Yrkän versiosta ollenkaan! Kyllähän sillä varmaan meikit saa hinkattua pois mutta sen jälkeen on pakko huuhdella kasvot, se jättää niin ällön nahkean tunteen kasvoille :( Tätä en ole siksi ostanut kun inci vaikutti niin vaatimattomalta mutta ehkä sait minutkin nyt rakastumaan misellipalloihin :D Kasvovesissä on se huono puoli että ei ikinä tiedä incistäkään onko tuote hyvä vai ei joten ne huonot jää sitten kaappiin pyörimään koska mun kohdalle on sattunut enemmän huonoja (mm. herbina ruusuvesi, huh mitkä allergiset reaktiot sain) mutta ehkä tosiaan yksi vielä mahtuu.. :D

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Suurarin lapsella ei ole kenkiä, ja meikkigurun äidillä ole misellivettä. Eikö tämä sovi aikuiselle iholle, vai oletko jo todennut äitisi niin tapoihinsa pinttyneeksi, ettei kannata edes ehdottaa... Huoh :)

Ola

Olen järkyttynyt, lähteekö vedenkestäväkin ripsarikin todella misellivedellä?!:O HETI KAUPPAAN! 

 Mun herkät silmät ei tykkää yhtään vedenkestäville ripsareille tarkoitetuista putsareista, mutta kun vedenkestävällä ripset pysyy niin paljon nätimmin kaaressa ja paikallaan koko päivän. Oonkin nyt iltaisin hinkannut tärkkiä silmistäni irti kookosrasvalla, mutta ei se mikään tehokas keino ole, puhumattakaan siitä, mitä hinkkauskitka tekee ripsiparoille.

Oi kiitos jälleen linkkivinkistä, super-Saara;D

Blargh (Ei varmistettu)

Jotenkin symppistä tämä misellien hypettäminen kun kyseisiä pallukoita on kuitenkin joka ikisessä saippuassa :D Tai siis koko saippuan toiminta perustuu niiden muodostumiseen ja tuohon kuvailemaasi likakönttien vangitsemiseen

Duh (Ei varmistettu)

No tietysti toimii, mutta eikö misellivedet siksi ole eri asia kun niissä on paljon niitä misellejä mutta ei kauheasti muita vaahtoavia aineita ja sellaisia? Eiköhän Saara tiedä muistakin inceistä ja aineista kun osasi tämänkin asian selittää tällaiselle maallikolle näin selkeästi :P Kiitos Saara!!! Tämä lukija lähtee nyt kauppaan.

Hallahalla (Ei varmistettu)

Mainoskikkakolmonenhan toi misellien hypetys selkeesti kun keksittiin taas jättivä uusi sana kemian puolelta :D "Misellitekniikkaa" on käytetty iät ja ajat pyykin pesussa. Toivon kuitenkin että nämä misellit/detergentit ei ole ihan perus käsienpesusaippuaa mitä voisi valmistaa kotonakin :D

Ipe (Ei varmistettu)

Iiihanaa että teit tästä postauksen!
Oon toki lukenut tästä jo muidenkin blogeista, mutta ensinnäkin blogiyhteistyö, eikä kirjoittajan oma hehkutus = ei niin vakuuttavaa. Toisekseen, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Niin ihanan helpon kuulosta tällaiselle laiskurille, jolle naaman pesu tuntuu joka ilta kohtuu raskaalta :-D
Mutta nyt uskon, nyt luotan, että tää oikeasti puhdistaa. Jeeee.

Saikku (Ei varmistettu)

MAHTAVAAA ostan varmasti kokeiluun!! Terv. Hajusteallerginen atoopikko ja atooppisesta ihottumasta kärsivä. :D

Taina L.

Käytössä on ja tyytyväinen olen minäkin ollut.

AnninaAlexandra (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä, lähdenkin kauppaan mars tuota metsästämään! :)

Itse nakkasin vajaan pullon roskikseen vastikään. Ostin joskus keväällä, mutta en oikein tullut sinuiksi kyseisen tökötin kanssa. Jätti inhottavan tunteen iholle, en jaksanut hangata ja hyi mikä maku, jos huulensa erehtyi pyyhkäisemään joten kuten meikittömäksi misellivedellä. Long story short: päiväys meni, ei tuu ikävä.

Merenwen

Tykkäsin tästä ihan hirveästi ja iso pullo on plussaa! Nyt kun muutin USA:han niin johan on vaikeaksi tehty KASVOVESIEN löytäminen. Suomessa niitä tuntuu löytyvän joka paikasta ja niin monia vaihtoehtoja ja tähän asti juuri tuo Garnierin Micellar-vesi on ollut parhain tuote kasvojen puhdistukseen. Kaikki kasvovedet, joita olen sattunut täältä löytämään ovat aina öljyiselle ja/tai akneiholle eivätkä yhtään sovi omalle iholleni. Nyt löysin viimein Simple-merkin Micellar-veden ja toivon sen olevan hyvä kasvovesi, jossa voisin pitäytyä. 

Cerp (Ei varmistettu)

Mitenköhän tää ihmeaine toimii kuukausipiilareiden kanssa? Jotkut puhdistusaineet kirveltää inhottavasti. Mutta toisaalta samapa se, aion ostaa tämän testiin joka tapauksessa :D

Saara L. (Ei varmistettu)

Luin postauksesi eilen, ja ihan vaan mielenkiinnosta minun oli tänään marssittava lähimpään kauppaan ostamaan tätä tököttiä.

Olen häkeltynyt. Vedenkestävää ripsiväriä, paksut rajaukset geelimäisellä tuotteella ja huulipunaa. Tämän kaiken perusteelliseen puhdistamiseen meni YKSI vanulappu molemmin puolin käytettynä. Kiitos tämän sinun hehkutuksesi, en ehkä ikinä halua käyttää meikkien poistamiseen muuta tuotetta. Kiitos. :)

E-S (Ei varmistettu) http://embosnails.blogspot.fi

Nyt alkoi kyllä kiinnostamaan misellivesi - tuote josta en ollut aiemmin kuullutkaan!

Loppuviimein jäin myös miettimään että ovatko myös suklaanaamiot "kova juttu" ihonhoidossa? Olenko missannut jotain oleellista tietoa?!

laura34 (Ei varmistettu)

Mistä tätä ihmeainetta löytää? Ainakaan Tampereen seudulla ei ollut Prismassa eikä Tokmannilla..

Nikka (Ei varmistettu)

Löytötavaratalossa, Cittarissa ja Tokmannilla oli ainakin Lielahdessa ja Ylöllä, joten varmasti muistakin toimipisteistä löytyy (:

Miz3893 (Ei varmistettu)

Kalevan prismasta löytyi ainakin Tampereella

Mamelukki (Ei varmistettu)

Oletko Saara kokeillut luonnonkosmetiikan puolelta Absolution L'Eau Soir et Matin -puhdistusvettä tai Supermoodin Egoboost Pure Micellar Foam Toner -kasvovettä, jotka kummatkin ilmeisesti misellivesiä? Puhtaammat raaka-aineet houkuttaisivat enemmän kuin Garnier, vaikkakin se on paljon edellä mainittuja halvempi.

guuyy (Ei varmistettu)

Hmmm en oikein ymmärrä tätä kaikkialla hehkutettua "laiskan ihmisen paras ystävä" viisi vanulappua tarvitaan että naama on puhdistettu ja silmiä saa hangata vaikka kuinka paljon ennenkun kaikki meikki lähtee enkä käytä edes vedenkestävää ripsaria. Vesipesulla ja puhdistusmaidolla nopeammib ja vähemmällä hankaamisella saa naaman puhtaaksi. Aamuisin tämä kyllä on loistotuote.

Helieli (Ei varmistettu)

Mitenhän, jos tätä käyttää puhdistusaineena, niin voiko vetäistä sit vaan kasvorasvan tämän päälle? Monesti tuntuu, että kasvovedenkin jälkeen tekisi mieli huuhdella kasvot ennen kasvorasvaa, ettei jää niin ikävä tunne naamalle. Tai entä jos käyttää aamuisin, niin voiko meikata suoraan tällä putsatun naaman päälle?

A Little Bit Dramatic (Ei varmistettu) http://albdramatic.blogspot.fi/

No voi helvetti kai sitä joutuu sitte ostaan. Tähän asti oon pystynyt välttään! :,D

kauppaan ----------->

HeidiA (Ei varmistettu)

Pakko saada! Mulla on tosi kuiva, punoittava, hilseilevä ja ärsyttävä atooppinen iho. Välillä iho on ok ja välillä ei todellakaan. Vesipesu saa yleensä aikaan sen, että ihottumat pahenee potenssiin sata :D Pakko kokeilla tätä, toivottavasti tässä olis mulle sopiva tuote!

Mulla ei kyllä ainakaa lähteneet ripsivärit tällä, vedenkestävä eikä vesiliukoinen :/ Myös kulmia (Anastasian dipbrow) sai hangata aika huolella. Ihan hyvä tuote jos jaksaa erikseen kaivaa esiin putsarin silmämeikille...

jäniini (Ei varmistettu) http://millamagia.kuvat.fi

Kiitos Saara tästä!

Mahtava löytö, ja vielä kukkarolle sopiva. Kiitos kun jaoit taas viisauttasi :)

Mulla olisi toivepostaus, linkkaatko pliis jos löytyy jo... Matkameikkaaminen. Olen lähdössä reppumatkalle Kauko-Itään, enkä ole sellainen travelleri joka viihtyisi täysin meikittä. Ihoa toivottavasti ei tarvitse juuri meikata matkalla, aurinko on tehnyt yleensä hyvää iholleni, mutta satunnaisiin finneihin tietty täytyy varautua. Jos kuitenkin tulee johonkin "hienompaan paikkaan" mentyä, niin mitäköhän sitä matkaan pitäis pakata, lähinnä kaipaan kai vinkkejä tuotteista jotka oikeasti kestää sitä lämpöä hyvin. Viime reissulla mulla oli just laitetut ripsienpidennykset jotka kesti hyvinä melkein 2 viikkoa, tällä kertaa taidan kuitenkin tyytyä Kanebon 38:n.

Toinen juttu on meikkien/ihonhoitotuotteiden pakkaus. Hirveää arsenaalia kun ei tee mieli pakata. Viimeksi mulla oli voiteet muovisissa täytettävissä purkeissa, toimi melko hyvin. Erillisiä matkapakkauskokoja kun en halua ostaa kun iteltä löytyy jo hyvät hoitotuotteet.

Toivottavasti tästä sai edes jotenkin selvää mitä haen, olisi ihanaa jos et postausta ehdi tehdä tai jos se ei inspiroi niin muutama vinkki saada.. :)

Sokolaatille terkkuja!

t. Toinen jänistyttö

outie

Suako saa kiittää siitä, ettei misellivesistä löytyy nyt Tampereelta vain tyhjiä hyllypaikkoja?? Sokos, Stocka, Anttila - kaikissa tyhjää. No, ootellaan seuraavia eriä. :D

Silkkimaki (Ei varmistettu)

Ei tosiaan poista vedenkestävää ripsaria. Ihan huijausta ja maksettu mainos tämä "blogi".

AaVee (Ei varmistettu)

En ollut kuullutkaan ko. tuotteesta ennen kuin luin siitä tästä blogista ja tänään on testattu nuo liinat.
Ei lähteny vedenkestävä ripsari ei, ennemmin irtosi ripset sillä hinkkaamisella, eikä mulla tänään ollut edes mitenkään "heavy" meikki naamassa :( Ei ollut siis mitään erityisempiä pohjustustuotteita silmissä, vain kahta luomiväriä, vesiliukoinen rajaus ja vedenkestävää ripsaria kaksi kerrosta. En ehkä tohdi edes kokeilla mikä on lopputulema kaikkien kunnon pohjustustuotteiden, neljän-viiden eri luomivärisävyn, vedenkestävän eyelinerin ja samoin vedenkestävän ripsarin (kolme tai neljä kerrosta) kanssa.. Jätän liinat suosiolla siis aamukäyttöön tai hätävaroiksi reissuille mukaan :/

kriisi (Ei varmistettu)

Sisältää muuten kiellettyä biosidiä. Ei kannattaisi mainostaa tuollaista tuotetta.

Tuulimarita (Ei varmistettu)

Kuulun ite just tuohon kastiin kenen naama kärsii vesipesusta. Se alkaa käytännössä otsasta alaspäin kuoriutua pois eikä siinä juuri mikään rasva auta. Mun iho on kuiva, rasvainen, herkkä ja akneakin on kaiken lisäksi. Ostin tän hetken mielijohteesta eilen ja aloin vasta jälkikäteen googlata koko miselliä. Kuulosti liian hyvältä ollakseen totta, mutta totta se on. Misellivettä naamaan, vain YKSI kerros rasvaa ja jumankauta mun iho ei oo koskaan pesun jälkeen ollut näin pehmeä ja kimmoisa. Siis wow!!

Kommentoi