Meikkileikkejä yömyöhällä

Saara Sarvas

Kauneusbloggaajan iltarutiineihin kuuluu ihan aina tällaista kevyttä uutuustuotteiden testailua, kauden trendilookkien imitoimista ja arkikäyttöön muokkaamista. Tänään fiilistelin suklaista smokey eyesia ihanassa, upeassa ja järjestelmällisessä eteissalongissani, jossa koen inspiraation pistoksia alituisesti!! Elämäni on kerrassaan niin auvoisaa, seesteistä ja upeaa.

Totuus: Hengaan ahdistuneena liian sotkuisessa eteisessä trailer trash -lookissa (minishortseissa ja napapaidassa ilman alusvaatteita - classy!!) ja yritän tuhlata aikaani leikkimällä meikeillä, vaikka mulla olisi aika paljon töitä, joita todellakin pitäisi tehdä s.t.p. eli sooner than possible :D. HUOH!

Nyt skarppaan ja alan hommiin. Ihan oikeasti! Onneksi huomenna ei tarvitse herätä, eli mulla on vaikka koko yö aikaa.....

p.s. Pöydällä on myös vähän fantasiakirjallisuutta, että hommat pysyy varmasti aitona!

Kommentit

Jmt (Ei varmistettu)

Tiedätkö, mistä olisi mahdollista hankkia itsellekin tuollainen peili?

Saara S.
Saara Sarvas

Jmt, Mun peili on bauhausista, lamput Ikeasta ja pöytätaso keittiön tasojen ylijäämämassiivipuuta :) Siitä vaan nikkaroimaan! ;)

MK (Ei varmistettu)

Heips, millaset lamput ois hyvät meikkausta ajatellen tai millaset noi sun lamput on? Ihan perus hehkulamput ei taida olla ne parhaat, kun eihän niiden valossa mitään näekkään värien vääristymistä puhumattakaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tekisitkö joskus postauksen luonnolliselle punapäälle sopivasta meikistä? Itse koen meikkaamisen hankalaksi, koska pisamien takia meikkipohja on jätettävä ohueksi ja olemattoman pohjan kanssa silmien vahvempi meikkaus baariin näyttää jotenkin epäsuhtaiselta. Muutenkin tuo värien käyttö kiinnostaa, lähinnä miten pitää tasapaino omien haljujen värien ja iltakäytön vahvojen värien välillä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hah, sooner than possible, otan kyllä käyttöön tuon s.t.p:n. Niin tuttua :D

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Vitsi mikä fitti beibi! Hyvältä näyttää!

Meikki on awesome myös, ihan mun makuun! 

 

emily in the sky (Ei varmistettu)

Oijoijoi sentään kuinka HYVÄLTÄ näytät! Upea :)

Mua kanssa kiinnostais tuo punapäiden meikkaaminen! Tästä (pa-ka+meikkaaja) kuitenkin ammattia aion niin olisi kiva tietää tarkemmin.. holleilla kun ei ketään punapäitä ole jolle pääsisi kokeilemaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisitkos mahdollisesti tehdä tosta tutoriaalin? Niin hyvältä se näyttää ja ajattelin että toi voi sopia konfirmaatioon meikiksi :)

pupa (Ei varmistettu)

Aaaa kaunokainen! Mitä sulla on huulilla näissä kuvissa? Superherkullisen näköinen väri! :-*

pau (Ei varmistettu)

Joo naturellien punapäiden meikkitutoriaalia kiitos! :)

Simpukka (Ei varmistettu)

Juu ois kiva saada ohjeita tommosen tekoon, kun oon ite jotenki yrittäny, mutta ei oo oikeen onnistunu :P

petuu (Ei varmistettu)

ihana silmämeikki! oisko mitenkään mahdollista saada jossain postauksessa hieman opastusta tuollaisen tekoon?:)

mmmm (Ei varmistettu)

hirveen vaarallisen näköisesti keikkuu sun iphone tuossa reunalla :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Saara!! Oletpa kaunis ja näytät hyvältä!

Shhh.. This is my life.

Toi on hyvä tuoksu siulla pöydällä etualalla.. Juuri eilen nuuhkin sitä innoissani töissä! Yllätti tosi positiivisesti!. 

Supu1 (Ei varmistettu)

Jos innostut noista Game of Throneseista ihan tosissaan niin suosittelen lämpöisesti, että kokeilet enkunkielisiä versioita. Suomennetuissa on ainakin mitä niistä loppupään osista vilkaisin, niin tosi hassuja käännöskukkasia hihi:D Plus että opit hyvin mielenkiintosia uusia sanoja in english..... ;D

Kommentoi