Meikkileikkejä yömyöhällä

leikki2.jpg

leikki1.jpg

Kauneusbloggaajan iltarutiineihin kuuluu ihan aina tällaista kevyttä uutuustuotteiden testailua, kauden trendilookkien imitoimista ja arkikäyttöön muokkaamista. Tänään fiilistelin suklaista smokey eyesia ihanassa, upeassa ja järjestelmällisessä eteissalongissani, jossa koen inspiraation pistoksia alituisesti!! Elämäni on kerrassaan niin auvoisaa, seesteistä ja upeaa.

Totuus: Hengaan ahdistuneena liian sotkuisessa eteisessä trailer trash -lookissa (minishortseissa ja napapaidassa ilman alusvaatteita – classy!!) ja yritän tuhlata aikaani leikkimällä meikeillä, vaikka mulla olisi aika paljon töitä, joita todellakin pitäisi tehdä s.t.p. eli sooner than possible :D. HUOH!

Nyt skarppaan ja alan hommiin. Ihan oikeasti! Onneksi huomenna ei tarvitse herätä, eli mulla on vaikka koko yö aikaa…..

totuus.jpg

p.s. Pöydällä on myös vähän fantasiakirjallisuutta, että hommat pysyy varmasti aitona!

Kommentit (17)
  1. Jos innostut noista Game of Throneseista ihan tosissaan niin suosittelen lämpöisesti, että kokeilet enkunkielisiä versioita. Suomennetuissa on ainakin mitä niistä loppupään osista vilkaisin, niin tosi hassuja käännöskukkasia hihi:D Plus että opit hyvin mielenkiintosia uusia sanoja in english….. ;D

  2. Toi on hyvä tuoksu siulla pöydällä etualalla.. Juuri eilen nuuhkin sitä innoissani töissä! Yllätti tosi positiivisesti!. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *