#Meikkipaikkahaaste

meikkipaikka1.jpg

Huh mikä päivä eilen oli käsillä! Aloituskuva kertoo hyvin mieleni sisällöstä eilisen aikana, mutta käydään ennen sen selitt.

Aamu alkoi töillä ja vanhoilla kunnon ASIOILLA juoksemisilla koko aamupäivän ajan ja sen jälkeen suuntanani oli Jolie, jossa aloin Emmin kanssa järjestellä blogihistoriani ensimmäistä lukijailtaa. Pureudun noin silmänräpäyksessä kuluneen illan tapahtumiin paremmin ensi viikolla, mutta ensihuomiona totean seuraavaa: Jos olin jo ennen torstaita vakuuttunut lukijoideni loistavuudesta, sain kaikkiin epäilyksiini vahvistuksen.

Vaikka yritin parhaani mukaan luoda kiusallista tunnelmaa, olivat paikalle haahuilleet naiset niin ilostuttavia, että poskiini sattui illalla kotiin ajaessani hymyilyn määrästä. Toivottavasti heillä oli yhtä hauskaa kuin minulla – tosin hyvin itsekkäistä ja uteliaista syistähän minä tämän pienen tapahtuman pistin alulleen. 😉

Kun höpöttelimme viimeiseksi paikalle jääneiden naisten kanssa blogeista, päädyimme melko yksimielisesti siihen lopputulemaan, että liika siloittelu alkaa pidemmän päälle puuduttaa. Puheeksi nousi mm. sisustusblogeissa kiertänyt haaste kuvata asuntoa ja se muistutti minun mieleeni kauneusbloggaajien facebook-ryhmässä silloin tällöin ilmoille heitetyn haasteen, missä meikkipaikka pitää kuvata sillä hetkellä, kun haaste osuu omaan nilkkaan.

Ajattelin nyt pistää haasteen kiertämään myös julkisesti (joku on varmasti tehnyt sen jo aiemmin, mutta jatko-osathan ovat aina parhaita… eikun?) ja aloitan tietysti itse 😀 Aloituskuvassa kaaoksen voikin jo aistia, mutta katsokaapa tätä koko komeutta:

 

 

meikkipaikka2.jpg

meikkipaikka3.jpg

Tässä siis ei juurikaan ole työmeikkejäni tai -tavaroitani, vaan ns. ”oman käytön” -tarvikkeita ja bloggaustuotteita. Noin parin viikon välein intoudun ja siivoan kaiken paikoilleen – kunnes kokonaisuus taas räjähtää, kun alan soveltaa ja säätää jonkun inspiraation seurauksena :D.

Eikös se luova kaaos olekin ihan kuvaavaa?!

Nyt mä olen paljastanut luurangot kaapistani ja on teidän vuoronne! Olet sitten kosmetiikkahiiri tai arkimeikkaaja, yhden pussin sisältöä paikasta toiseen raahaava zombi tai kylpyhuoneen kaapit täyteen tunkeva ihmisolento – haastan sinut kuvaamaan meikkauspaikkasi juuri sellaisena, kuin se nyt on!

Haasteeseen voi osallistua omassa blogissa, tämän postauksen kommenteissa tai vaikka instagramissa tunnisteella #meikkipaikkahaaste. 

Itse voisin haastaa mukaan muutaman kollegan, mutta taidan tehdä sen Instagramin puolella 😉

 

kauneus meikki
Kommentit (11)
  1. Minulla ei varsinaista meikkipaikkaa ole, joten meikkaan milloin missäkin. Meikit säilytän yleensä laatikossa, mutta kun rupean meikkaamaan meikkejä löytyy vessasta, eteisestä, olohuoneesta ja mm. lattialta. Onneksi en meikkaa kovin usein, mies ei ehkä kestäisi. 😀

  2. Huomasin, että meikkipaikkani on kutistunut vuosien varrella hyvin olemattomaksi tai oikeastaan sitä ei juuri ole.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *