Mitä meikkipakistani löytyy?

mus10.jpg

Moni hommia aloitteleva meikkaaja varmasti pohtii, mitä kaikkea omaan pakkiin pitäisi hankkia. Perusrakenne on varmasti selvillä: pohjatuotteet, silmämeikkejä, huulimeikkejä ja kaikkea kreisiä ja kivaa sen päälle. 

Jokaisen pakki muotoutuu työkeikkojen karttuessa juuri omin tarpeisiin sopivaksi ja ohjeistuksesta riippuen sen sisältö voi muuttua rajustikin. Tässä postauksessa kuitenkin käyn läpi, mitä kaikkea mä itse raahaan mukanani, jos saan kutsun ihan ”tavalliselle” keikalle ilman sen kummempia toiveita. 

Tämä kyseinen setti on rakennettu ennen kaikkea uuden meikkipakkini ulottuvuuksien mukaan, mutta tajusin juuri, että se on jopa hieman vanhaa valikoimaa laajempi – ja harkitumpi.

Paljon pienemmälläkin tavaramäärällä varmasti selviää, mutta olenpa joskus lähtenyt keikalle meikkejä lattiasta kattoon täyteen lastatulla autollakin. Painotan edelleen sitä, että jokaisella meikkaajalla on omat preferenssinsä ja suosikkituotteensa, eivätkä toiset ole toisia parempia! Kannattaa tehdä tuomio vasta, kun näkee mitä kasvoille meikkihetken lopuksi ilmestyy. 

Tässä joka tapauksessa oman meikkipakkini peruspilarit meikkien osalta!

 

laukku1.jpg

Tässä ensimmäinen puolikas pakista. Fiilistelen edelleen sitä, 

Ainoa tuoteryhmä, josta unohdin ottaa oman kuvansa – meikkivoiteet. Ellen tiedä että asiakas preferoisi mineraalipohjia, mukanani kulkee Make Up For Everin Face & Body -foundation 4-8 sävyssä ja sama kokoelma HD-foundationin kohdalla. 

 

Toim. huom. jo näin etukäteen: Yritin kovasti pyyhkiä paletit muovipinnoiltaan nätin näköisiksi, mutta myönnettävä se on, todellinen elämä jättää arpia, enkä tosiaan jaksanut alkaa vahata kovamuovisia pintoja kauniimpien kuvien toivossa 😀 Tämän suuren ja hurjan ”ongelman” takia kuvaan lähes kaikki testituotteet heti paketit avattuani, enkä vasta viikkojen käytön ja testin jälkeen. 

laukku25.jpg

Yksi ehdottomista suosikkipohjistani on Bobbi Brownin Foundation Stick, joka saa syksyllä upouuden ja entistä paremman koostumuksen – can’t wait!

Tästä paletista löytyy sopivat peittotuotteet jokaiseen tarpeeseen, mutta tiettyihin tilantesiin kaipaan jotain hieman tuhdimpaa. Silloin valitsen M.A.C.:in Pro Longwear Concealerin.

 

laukku12.jpg

Meikin pohjalle ja muihin ihon tarpeisiin lätkin näitä. Pari pohjustusvoidetta, pari kosteusvoidetta erilaisiin ihon tarpeisiin ja tehokasta huulirasvaa.

 

Laukku4.jpg

laukku3.jpg

Huulipunista suurin osa kulkee näissä bokseissa, joihin olen siirtänyt puikkoja, jotka meinasivat aina jäädä käyttämättä. Niiden kaverina kulkee kokoelma M.A.C.:in punia – ne ovat kyllä suosikkejani päivästä riippumatta. 

 

laukku13.jpg

Ennen raahasin mukanani hirveää kasaa huulikiiltoja, mutta totesin että useimmin käyttöä on vain muutamalle sävylle, varsinkin kun sain punia siirrettyä paletteihin.

 

laukku7.jpg

Meikkipohjan kiinnittämiseen käytän HD-puuteria, mutta sen lisäksi mukana pyörii yksi transclusent-irtopuuteri ja jengin uusin tulokas, hentoisesti pinkkiä ja persikkaa hohtava mineraapuuteri.

 

laukku8.jpg

Varjostukset ja muut kasvojen värittelyt hoidan tällä kolmikolla. Make Up For Everin aurinkopuuteri ja Skulpting Kit eli uudelleen löytynyt rakkauteni. Upouusi rakkaus puolestaan on M.A.C.:in voidemainen varjostusväri sävyssä Coffee Walnut.

 

laukku6.jpg

Highlight-hommiin käytän useimmiten puuterimaista Lightscapadea tai MUFEn voidemaista Uplightia.

 

laukku10.jpg

Suosikkiposkipunani ovat olleet ensikokeilusta asti Shu Uemuran valikoimaa. Hetkinen, olen ostanut ja käyttänyt näitä jo 6 vuotta?! Rakastan näitä syvästi.

 

laukku9.jpg

Lisäapuina kulkee satunnainen määrä muita sävyjä, yleensä voidemaisina.

 

laukku15.jpg

Jaaa sitten yleiskuvaa toisen puolen kamppeista.

 

laukku14.jpg

Käteviin läpinäkyviin pusseihin mahtuvat useimmin käyttämäni kynät. Huulipuolella muutama väritön rajauskynä korvaa pari puuttuvaa sävyä. En esim ole löytänyt täydellistä violettia silmä- tai huulimeikeille…

Toisella puolella perusväreinä kulkee aina: Musta, ruskea, ihon sävyinen, valkoinen, harmaa ja muutama kirkas erikoissävy.

 

laukku27.jpg

Luomiväripaletteja raahaan mukaan yleensä viisi, mutta käyttöä tulee ehkä yhdelle tai kahdelle 😀 Nämä ovat se kaikista pahoinpidellyimmän näköinen osa kokoelmaani.. Alemmasta kuvasta voi arvata, missä järjestyksessä pohjapaletit on ostettu 😉 

 

laukku24.jpg

Paljon neutraaleita sävyjä erilaisilla koostumuksilla, ja yksi paletti kreiseilyä varten. Katsotaan, jäävätkö nämä eläkkeelle ja omaan käyttööni, kun uudet Artist Eyeshadowsit lanseerataan.

 

laukku26.jpg

Toinen M.A.C. -paletti on tietysti Petran diilaama Cool Neutrals ja toinen itse kokoamani paletti. Painotan taas, että ahkerasti käytetty kiiltävä ja musta muovi ei ole salamavalojen ystävä.

 

laukku21.jpg

Luomet pohjustan melkein aina yhdellä näistä neljästä. Lancômen pohjustusvoide, Urban Decayn Primer Potion, NARSin pohjustusvoide tai Fyrinnaen Pixie Epoxy, jota käytän myös luomikiiltona.

 

laukku22.jpg

Jos en levitä pohjalle jotain edellisistä värittömistä pohjustuksista, aloitan meikin rakentamisen M.A.C.:in Paint Potien päälle.

Suosikkisävyni ovat Groundwork, Soft Ochre, Perky ja Tailor Grey.

 

laukku19.jpg

Ripsiin väriä näistä, pari vedenkestävää ja pari ihan tavallista. Joku muuten kyseli, miten ripsivärit pidetään hygieensinä! Samaan tapaan, kuin muutkin voidemaiset tuotteet. Väriä otetaan suoraan harjasta paletille tai puhtaalle kämmenselälle, mistä se suditaan ripsiin pienellä viuhkasiveltimellä tai erillisellä pyöröharjalla.

Ripsivärien suhteen en ole kovin kranttu, mutta vedenkestävän värin pitää oikeasti olla vedenkestävä.

 

laukku18.jpg

Kulmakarvafanaattisuuteni kulminoituu tässä. Kunnon sävyvalikoima Aqua Brow -värejä, pari puuterimaista kulmapalettia ja väritöntä sekä värillistä geeliä. Mm-mm!

 

laukku20.jpg

Rajauksiin vaihteeksi M.A.C.:ia… 😀 Fluidlinereita sateenkaaren eri sävyissä – useimmiten kulutan Blacktrackia.

 

laukku23.jpg

Ardellin tupsuripsiä Punanaamiosta, koska ne ovat aina ja ikuisesti suosikkejani! Tupsujen lisäksi raahaan yleensä muutamaa paria melko luonnollisia nauharipsiä.

 

laukku17.jpg

Ja koska ihoa on muuallakin kuin kasvoissa, kannan mukanani myös Benefitin Bathinaa, joka on kiinteän voidemainen, mutta helposti sulava kuultovoide koko vartalon iholle. Käytän tätä mm. aina, koska en jaksa aina olla tilaamassa törkeän kallista, mutta sitäkin ihanampaa, Prtty Peaushunia.

JEE! Siinä ne olivat!

Näiden lisäksi erillisessä kassissa on tietysti reilusti tarvikkeita, pikkutavaraa ja puhdistustuotteita, sekä hiustarvikkeet ihan omassa setissään. Pitäisiköhän nekin esitellä jossain vaiheessa? 😉

kauneus meikki meikki
Kommentit (21)
  1. Hahaa! Tässä kohtaa olisi varmaan hyvä mainita, että kuinka paljon ko. firmat sua sponssaa. MAC on munkin mielestä hyvä, mutta millä perusteella olet muut valinnut?

  2. Tekstissä kerroitkin jo ripsarien hygieenisestä käytöstä. Heräsi kysymys, että eikös joidenkin ripsarien se idea ole just siinä ”oikeanmuotoisessa” harjassa? näitä hyötyjä ei sitten saavuteta, jos se väri suditaan jollain muulla.

    Mutta kiva nähdä mitä sinulla on meikkiboxissa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *