MUFE: Sculpting Kit

SCULPTING-KIT.jpg

Tuote saatu testiin maahantuojalta

Edellisestä MUFE-postauksesta onkin vierähtänyt aikaa! Silloin juttelin melko pitkästi erilaisista silmämeikkituotteista, mutta tällä kestaa keskitytään perusasioihin, eli meikkipohjaan. MUFEn Sculpting Kit on ehkä legendaarisin varjostustuote, joka minulle äkkiseltään tulee mieleen. Klassikkopaletti on ensimmäisiä tuotteita, jotka valitsisin kuvaan ”Maskeeraajan perustarvikkeet”.

Varjostusväriä on saatavilla neljässä eri sävyssä, mutta suomessa useimmin käytetyt ovat 1 ja 2, joista omassa käytössäni on jälkimmäinen. Käytän tätä palettia lähes jokaisella asiakkaallani ja luotan siihen kuin kallioon. Pigmentin määrä on sopiva ja tuote levittyy hyvin, kunhan pohja on kuiva.

Tässä postauksessa opetan teille, kuinka kattavasti kasvoja voi varjostaa – mallinani toimii kuvankaunis Juulia.

Sculptingkit.jpg

Vaikka mallimme kasvot ovat perustilassaankin kauniisti piirtyvät, voi niitä varjostuksen ja korostuksen avulla muokata hyvinkin eri näköisiksi. Perusidea on aina sama: Varjostus häivyttää ja pienentää, korostus puolestaan no, korostaa.

Useimmin käytetyt varjostukset asettuvat poskiluun alle, leukaluulle ja kaulalle, kasvojen reunoille ja nenään. Kaikkia ei aina tehdä ja joskus taas tehdään vielä enemmän! 

Kaikista vahvimmat muutokset saadaan aikaan, kun käytetään sekä voidemaista että puuterimaista tuotetta, mutta arkikäyttöön kyseinen tekniikka on turhan työläs ja helposti raskaan näköinen.

 

Jullevi2.jpg

 

Tässä kasvojen toiselle puolelle on levitetty varjostus kohtiin, jotka aiemmin luettelin. Varjostusväri kannattaa aina levittää pehmeällä ja keskikokoisella siveltimellä, joka voi mieluusti olla myös hieman viistoon muotoiltu. Viistopäinen malli helpottaa meikattavan alueen koon hallitsemista varsinkin aloitteluvaiheessa.

Aloita mieluiten pienestä määrästä ja kerrosta väriä hiljalleen. Voit joka kerta väriä lisätessäsi keskittyä tummentamaan vain varjon syvintä kohtaa, kuten seuraavassa kuvasarjassa:

SculptingkitVarjostus.jpg

Muutos ei ole silmiinpistävän törkeä, mutta eron huomaa silti selvästi. Kaikissa kasvojen alueissa tätä tekniikkaa tosin ei kannata hyödyntää.. Puhun tietysti syksyn kuumimmasta uutisesta, nenävarjostuksen palaamisesta.

Nenän varjostaminen on yksi parhaista keinoista muuttaa koko kasvojen ilmettä, kulmakarvojen ohella. Onnistunut nenävarjo arkimeikissä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Kokeile seuraavaa tapaa seuraavalla kerralla, kun harkitset nenäleikkausta:

Sculptingkit1.jpg

  • Aloita puuteroimalla meikattu nenä hyvin kevyesti – näin varjostusväri levittyy tasaisesti
  • Pyöräytä suureen luomivärin häivyttämiseen tarkoitettuun siveltimeen vaaleinta käyttämääsi varjostussävyä ja taputa ylimääräinset kämmenselkääsi

Sculptingkit2.jpg

  • Pyyhkäise nenänpieltä kevyesti ylös alas aina kulmakarvasta nenänpäähän asti – varo leventämästä varjostusta sierainten kohdalta. Tällä tavoin saat helposti nuuskamuikkusnenän – ei sillä että siinä olisi mitään väärää.
  • Kun siveltimessä ei ole juurikaan väriä, häivytä varjostuksen reunoja ja lisää nenänvarteen korostussävyä viimeistelemään nenäleikkaus

 

Pakko nyt heti kärkeen myöntää, että Juulian nenä on mm. typerin tämän tepun esittelyyn 😀 Lainaan joskus Annaa tai teen tämän itselleni!

 

Sculptingkit3.jpg

Suosikkisiveltimeni tähän hommaan on Bobbi Brownin luomivärisivellin. Tykkään kyllä käyttää tätä pikkuista kaveria vähän kaikkeen muuhunkin varjostamiseen kasvojen alueella. Suosittelen! Mutta siveltimen lisäksi suosittelen myös Sculpting Kitiä. Kun kerran kokeilee hyvää varjoväriä, niin ei kyllä enää halua palata takaisin hieman oranssihtaviin aurinkopuuteereihin.. 

12169213602.jpg

 

MUFEa saa tuttuun tapaan tilattua vaikka suoraan Helsinginkadulla sijaitsevalta maahantuojalta postiennakolla ja sähköpostin välityksellä 🙂

Millä sinä varjostat kasvosi?

 

p.s. Toinen melkoisen houkutteleva varjostuspaletti on Anastasia Beverly Hillsin Contour Kit, jonka ajattelin arvostella vielä talven aikana.

kauneus meikki meikki
Kommentit (16)
  1. Osaatko sanoa paljonko paletilla on hintaa?:)

  2. Mitä ja minkä merkin voidemaisia tuotteita suosittelisit varjostamiseen ja korostamiseen?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *