Pikatuuheutus Balmainin suolasuihkeella

proffa.jpg

Mä innostuin eilen vähän freesaamaan hiuksia! Lopputuloksena on tällainen hieman edellistä lyhyempi pitkä polkka, sekä hiusten etuosan dippivärjäys turkoosilla. Hiukset käänsivät tänään Helsingissä kävellessäni aika paljon päitä – toivottavasti lähinnä hyvässä mielessä 😉 Olen ollut tuskaisen huono pitämään hiuksiani auki, ja nyt olen vihdoin ymmärtänyt miksi:

Kuolleet latvat ovat riippakivi. 

Hieman lyhyemmässä mallissa hiukseni näyttävät älyttömästi paksummilta, niihin saa helposti ja nopeasti rakennetta ja ne pysyvät suorina ja tuuheina minimivaivalla. Seuraavaksi pitää alkaa kokeilla kampauksia kaasoilutehtäviä varten! Ennen sitä ajattelin kuitenkin esitellä käytössä viime viikolla vinkkaamaani Balmainin Salt Spray:ta. Se on ehdoton hittituote tämän pituisiin ja paksuisiin hiuksiin!

 

polkka3.jpg

Lähtökohtana suorat ja sileät, jonkun mielestä varmaan aivan ihanat, hiukset. Päänahkani valitettavasti rasvoittuu nopeasti, takaraivon pyörteet tulevat esiin ja hiukset ovat helposti sietämättömät aukinaisina. Niihin on saatava enemmän rakennetta ja pitoa!

 

polkka5.jpg

Suolasuihke apuun. Kohta ollaan jo pullon puolivälissä.. KÄÄK! Itse tykkään käyttää suolasuihketta mahdollisimman ”valmiin” kampauksen muotoiluun. Kun hiusten latvat on taivutettu haluttuun malliin, tai kiharat on kiharrettu, saa muutamalla suihkauksella sen viimeisen muotoiluun tarvittavan rakenteen. 

Tuote toimii oikein hyvin myös pyyhekuivassa tukassa, mutta tällä postauksessa näytetyllä tavalla tehoa saa vielä enemmän irti.

 

polkka4.jpg

  • Alkaen jakauksesta, nostan kerrallaan n. 4cm levyisen hiusosion jakauksen toiselle puolelle, ja suihkutan tyveen 1-2 suihkausta tuotetta n. 40cm päästä. Tuotetta tulee kerralla reilusti, eli 2 suihkausta on ehdoton maksimi! Hiusten tyvi saa kostua selkeästi, mutta henkilökohtaista annostusta kannattaa hieman hakea ja tunnustella.
  • Siirryn alaspäin osio kerrallaan, kunnes tulen korvalle/takaraivolle.
  • Annan tuotteen jämähtää 15-30 sekuntia, ennen kuin käännän latvat takaisin alas. Tuote kuivuu nopeasti, mutta odota mieluummin vähän pidempään.
  • Viimeisenä pörrötän ja muhjaan hiuksia, jotta kova ”suolainen” pinta katoaa, ja muuttuu mukavan rouheaksi tyvikohotukseksi.

 

polkka6.jpg

Vasemmanpuoleisessa kuvassa vasta toinen puoli on valmis, ja ero on selkeä. Koko naamani näyttää isommalta, kun vieressä on siloisat suortuvat 😀 Voit seuraavaksi hoitaa joko toisen puolen kuten minä, tai kiertää pään systemaattisesti takaraivon kautta. 

 

 

polkka.jpg

Valmista, taas kerran! Tykkään itse tästä tuuheammasta ja rouheammasta versiosta hurjasti sliipattua enemmän. Tyvikohotus tällä suolasuihkeella pysyy paikallaan erittäin hyvin. Jos hiukset kuitenkin tuntuvat nuupahtavan päivän mittaan, työnnä vain sormet takaisin tyveen, ja tee muutama kohottava ja pörröttävä pyöräytys.

Tämä suolasuihke ei katoa taivaan tuuliin, vaan pysyy apunasi iltaan asti.

Mitä tykkäätte uusista hiuksista?

Kommentit (70)
  1. vitsit miten ihanat hiukset! oon kasvattanut nyt kohta 3 vuotta hiuksiani edellisen pätkäisyn jälkeen ja nyt ne ovat puoliselkään asti mutta nämä kuvat saivat minut vakaasti taas harkitsemaan leikkausta tuohon lievästi ylipitkään polkka -malliin!

  2. näytätpä hyvältä, oot niin kaunis + tosi makeet hiukset ! ( : ittellä hiusten kasvatus menossa, ja tää suihke toivottavasti tuo tuuheutta munkin hiuksiin sitten lisää, kun polkkamalli on kasvanut ohi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *