#Pinkitkynnet

lumene2.png

Seuraa lyhyt muistutus tärkeästä asiasta, erittäin miellyttävällä kulmalla.

Lokakuu on totuttuun tapaan omistettu rintasyöpätutkimuksen tukemiselle ja Roosa nauha -kampanja porskuttaa vahvana eteenpäin. Lähisuvussani on sairastettu rintasyöpää useassa polvessa (ja povessa…. heh….), joten asia on erittäin lähellä sydäntäni. Tämän takia tahdon omalta osaltani lahjoittaa rahaa keräykseen, jakaa tietoa ja osallistua Lumenen lanseeraamaan #pinkitkynnet -kampanjaan. 

Minä siis sporttaan koko lokakuun ajan erilaisia pinkkejä kynsiä ja haastan myös teidät lukijat tekemään samoin! Aloitin kuukauteni lakkaamalla kynsille Lumenen omaa Limited Editon Roosa Nauha -kynsilakkaa, joka on mallia to die for. Hiekkapintainen ja tismalleen täydellisen sävyinen syys-pinkki kynsilakka voisi yhtä hyvin olla O.P.I.:n tai Ciatén kokoelmaa. 

Erikoislakka peittää kynnet täydellisesti kahdella kerroksella, mutta helpoimmalla ja minimaalisella lakan kulutuksella pääset, kun levität sen alle yhden kerroksen pinkkiä creme-lakkaa! Kuka nyt tahtoisi, että tämä ihanuut kuluu loppuun ennen aikojaan?

Tätä erikoislakkaa ei voi ostaa yksittäin, vaan sen on voinut saada omakseen lokakuun LivBoxista, tai Lumenen erikoispakkauksesta, missä se myydään loistavan CC-voiteen kylkiäisenä! 

 

lumene3.png

CC-voide kynsilakkoineen ei tietenkään ole kampanjan ainoa erikoistuote, vaan erikoishintaisia ja tavallista edullisempia/riittoisampia Roosa nauha -tuotteita on suunniteltu taas hyvä liuta. Kaikki sarjan meikkituotteet ja -paketit maksavat 16,90€:

 • Touch of Radiance -valokyniä saa nyt 2 yhden hinnalla
 • Tuuheuttava mascara + silmänrajaustussi myydään edullisena pakettina
 • Roosa nauha irtopuuteri pinkillä kannella on syötävän söspö
 • Kuivan ihon Soft Touch -puhdistusvoidetta ja -kasvovettä saa nyt tavallisella 9,90€ hinnalla 50% enemmän
 • Time Freeze yö- ja päivävoiteet maksavat yhteensä 29,90€

Mukaan valitut tuotteet ovat selkeitä kestosuosikkeja ja paljon käytettyjä, eli niiden ostamiselle ei tarvitse turhia tekosyitä, vaan ne voi ihan oikeasti käyttää loppuun asti. 

Jokaisesta myydystä Roosa nauha -kampanjatuotteesta lahjoitetaan 1€ kotimaiselle syöpätutkimukselle ja -neuvonnalle. Nyt on siis hyvä sauma päivittää meikkipussia ja tukea suomalaista lähikosmetiikkaa sekä hyväntekeväisyyttä. 

Jee!

 

lumene1.png

Jos et innostu Roosa nauha -kampanjoinnista muuten, lakkaa kyntesi lokakuun ajan pinkillä sävyllä! Jos käytät instagramia, merkitse kuvasi #pinkitkynnet ja #Lumene -tagien alle 🙂

Kommentit (12)
 1. Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin tänään ostamaan tuon CC-meikkivoiteen. Olisin ehdottomasti halunnut tuon kynsilakan (varsinkin kun pelkkä meikkivoide maksoi 16,50!), suuri pettymys että tuossa paketissa oli vain medium, eli mulle väärä sävy 🙁

 2. Toi lakka on ihana, mutta yritän olla ostamatta sitä 😀 Eli lakkaan kynteni jollain noista miljoonasta pinkistä sävystä jotka on tuolla kaapissa!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *