Reissuripset!

Saara Sarvas

Reilun puolentoistavuoden tauon jälkeen sain yhtäkkiä päähäni, että tahdon taas kokeilla kestoripsiä! Luovuin ripsistä aikanaan kirjoittaessani Trendiin jutun kaikenlaisista lisäkkeistä luopumisesta, enkä ole niiden perään pitkään aikaan haikaillut.

Nyt kuitenkin teki mieli ottaa reissuripset ensi viikon Kanarianlomaa varten! Lennän siis huomenna Lanzarotelle, ja reissun tapahtumia voi seurata treeniblogini kautta. Ei kuitenkaan huolta, tänne puolelle on ajastettu yhtä jos toista kivaa ensi viikon varalle ;)

 

Mutta nämä ripset! Varattuani ajan ripsiteknikolle, ahdistuin ensin suunnattomasti, kunnes tajusin ettei mikään pakota minua pitämään pidennyksiä yllä. Tällä hetkellä suunnitelmana on pitää räpsyt päässä uudenvuoden yli, kun lähden vielä toiseen reissuun ja vietän uudenvuoden ystäväni kanssa Lontoossa. 

Tämä tuntuu ajatuksen tasolla siltä, kuin olisin lopettanut esim. tupakan polttamisen (jota en tosin ole koskaan aloittanutkaan :D), ja pitkän tauon jälkeen kokeilisin kerran viihteellä, voinko suhtautua asiaan sopivalla etäisyydellä. On jotenkin helpottavaa, kun nyt tuntuu siltä, että voin milloin tahansa käydä irrottamassa ripset ja jatkaa elämääni. Silloin aikanaan pidennyksistä luopuminen nimittäin ahdisti.

Fiilis on tällä hetkellä siis todella outo, ja peiliin katsoessa yllätyn edelleen joka kerta - onneksi positiivisesti. On ihanaa, että lomalla ei tarvitse tehdä muuta, kuin heittää BB-voide naamaan, ja lomakuvat näyttävät silti huolitelluilta.

 

Itse ripset ovat pääosin 11mm kuituja, mutta seassa on muutama 12mm karva tuomassa pientä "tähtiefektiä". Tein teknikkoa valitessani pitkän taustatyön, ja olen erittäin tyytyväinen löytööni. Tarkistan tyypiltä vielä saako hänen yhteystietojaan jakaa, jos joku teistäkin tykkää hänen työnjäljestään. Hyviä ja luonnollista jälkeä tekeviä ripsiteknikoita ei ole mitenkään liikaa.

Mikä teidän suhteenne kestoripsiin on tällä hetkellä?

Kommentit

idakristiina (Ei varmistettu)

Heh, tuo kuvaus ripsiin uudelleen palaamisesta! :D

Onko tuo lisäkkeistä luopuminen -juttu luettavissa jossain? Alkoi kiinnostaa!

Suhteeni kestoripsiin: en ole koskaan kokeillut, sillä olen ihan tyytyväinen omiin vaaleisiin, mutta pitkiin ripsiini. Hyvin tehdyt kestoripset ovat kauniit, mutta valitettavan usein ne näyttävät varsinkin irtoamisvaiheessa siltä kuin naamaan olisi liimattu hämähäkin jalkoja tai häpykarvoja :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuka oli teknikkona? Onko hänellä nettisivuj? Juuri on haussa hyvä laittaja :)

.Tiia

Olen monesti miettinyt, ettö ottaisin kestoripset, mutta uskallusta ei ole ollut tarpeeksi. Hyvin laitetut ja luonnollisen näköiset ripset ovat kauniit, mutta valitettavasti en voi sanoa samaa niistä ylipitkistä ja tökerön paksuista, auttamatta feikin näköisistä räpsyttimistä.

Mutta se miksi en ole uskaltanut ripsikierteeseen astua, on se, että pelkään mikä on omien ripsien kohtalo sitten, kun joskus kestoripsistä luopuisi.. Toisaalta eihän niitä tarvitsisi pitää pitkää aikaa, kuten itsekin sanoit :). Ja miltähän näyttäisi vaikka vain muutama highlight-tupsu silmän ulkonurkassa..?

Vierailija (Ei varmistettu) Http://justmylifemyway.blogspot.com/

Itselläni on täys riippuvuus ripsiä kohtaan ja oon jo melkein kaks vuotta yhteen putkeen näitä pitänyt! En osais kuvitella ollenkaan olevani ilman, kun mulla ei yksinkertaisesti mikään ripsari pysy paikoillaan vaikka olis vedenpitävää. Silmänaluset ois vain mustana ripsarista ja varsinkin kun on töissä mäkkärissä missä rasva leijailee kuumuudessa.

vierailija (Ei varmistettu)

kokeile lämpimällä vedellä poispestäviä ripsivärejä! itselläni on ollut rasvoittuvan ihon kanssa samaa panda-efektiongelmaa mutta hylättyäni vedenkestävät ja normiripsarit pääsin siitä eroon :)

Lillasin (Ei varmistettu)

Itsekkin nuorempana olin pitkälti kanebon orja, mutta nyt on kyllä jääny ostamatta ripsien kanssa. Varmastikkin kyseisiin tuotteisiin palaan jos/kun ripsistäni luovun. Oishan se ainakin reippaasti halvempaa touhua

Tiitula (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Ei ole ikinä ollut ja tuskin ikinä laitan. Tekoripset haluaisin joskus oppia laittamaan. Pari kertaa olen kokeillut eikä se oikein onnistu. Minulla on aika pitkät ripset, mutta suorat eikä niitä meinaa millään saada taipumaan. Pikemminkin ne taipuvat alaspäin esim. ripsivärin painosta.

eva-erica (Ei varmistettu)

mulla on ollut ripsienpidennykset muutaman kerran, ja fiilis on ollut aina vähän plaah. omissa ripsissä on väriä ja kiitettävästi pituutta, ja oikealla ripsivärillä niistä saa vallankin näyttävät, joten teknikon aikaansaama lopputulos on ollut aina mieleeni liiankin luonnollinen. nyt kuitenkin 2 viikkoa reissussa olisi edessä ja sama polte kuin sinulla saara! :) minä olen vain vähän huono 'pitämään' pidennyksiä ripsissäni, ja pelkään että 2 viikkoa kuumuutta, aurinkorasvaa ja meikittömyyttä saa pidennykset hetkessä rempalleen.. olin jo varaamassa aikaa, mutta luovuin jo ideasta, mutta kiitos sinun nyt taidankin varailla aikaa.. mukavaa reissua sinulle ja ripsille, laitahan päivitystä pidennysten voinnista ennen huoltoa/poistoa! :)

blank

Suhtautuminen on nyt se, että noi siun ripset on ihan törkeen hyvän näköset verrattuna moniin vastaan käveleviin silmäpareihin! Ei ole liian pitkät eikä harota joka ilmansuuntaan. En oo itse ripsiä kokeillut, mutta pienellä varauksella suhtaudun, kun tuntuu, että porukalta on aina välillä "ihan vähän" lähteny se pituus varsinkii käsistä.

Möörkö (Ei varmistettu)

Pakko nyt ripsiteknikkona sanoa sen verran, että pidennyksien lopputulos on "överi" vain silloin kun asiakas itse niin toivoo. Yleensä ennakkoluulot pidennyksiä kohtaan johtuu juuri siitä, että vain ne paksut ja pitkät ja luonnonripselle liian pitkien ja painavien kuitujen takia harottavat pidennykset hyppää katukuvassa silmään ja ne nätit luonnolliset versiot jää vain huomaamatta :D

tyolainen (Ei varmistettu)

Tosi kauniisti laitetut ripset! Luonnollisen nakoiset. Liian usein nakee liian pitkia hamahakkiripsia, jotka sojottaa rumasti joka suuntaan. Serkullani on tallaiset, ja mietin, etta kehtaako niista sanoa....

Itsella ei koskaan ole kestoripsia ollut, en ole kokenut tarpeelliseksi. Omat ripset on kohtuu pitkat ja tuuheat, ja pienella laitolla tosi nayttavatkin. Joskus jos on tarvetta saada viela enemman nayttavyytta, kaytan joko irtoripsinauhaa, tai ripsitupsuja. Harvemmin kuitenkaan jaksan vaivautua.

Mariana (Ei varmistettu)

Itselläni oli ripsienpidennykset noin kolmisen vuotta ilman taukoja, kunnes niistä luovuin. Pidennykset oli kivat ja hyvin laitetut, mulla kävi NIIN hyvä tuuri kun löysin Helsingistä taitavan ripsienlaittajan, ja kun lakkasin käymästä huolloissa, niin omat ripseni olivat parissa viikossa takaisin entisessä mitassaan. Ripsien kanssa oli ihanaa kun ei joka aamu tarvinnut huolehtia silmämeikistä ja sai nukkua aamuisin muutaman hetken pidempään jos siltä tuntui. Kuitenkin silloin, kun sotamaalausta tarvi, niin se silmämeikin poisto oli jotain ihan hirveää pidennyksien kanssa, ainakin itse aina iltaisin kiroilin vessassa. :D

Noi sun pidennykset näyttää hyviltä!
Enivei, nyt olen elokuusta asti ollut ilman pidennyksiä enkä ole tänä aikana kaivannut niitä oikeastaan ollenkaan. Voisin kuvitella, että rantalomalle voisin samalla tavalla laittaa väliaikaisesti, mutta muuten taidan olla ilman. Mun omat ripset on 10mm ja taivutettuina ne on ihan jees pituiset ja olen ihan tyytyväinen näin. :)

jenski (Ei varmistettu)

Ehkä yhet kauneimmista ripsistä mitä oon nähny!!

Eilisen lupaukset

Hyvännäköiset ovat.

itsekin joskus kokeilin. Koska omissa ripsissä on pituutta, haussa oli enemmän tuuheutta, ja toki väriä koska omien ripsien kärjet ovat vaaleahkot. Ripsarin kanssa omat räpsyttelemällä ovat siis ihan hyvännäköiset, mutta pidennykset olivat aina hyvännäköiset. Tai siis, hetken hyvännäköiset.

Jotta ne ripset olisivat olleet jatkuvasti hyvännäköiset, olisin joutunut käymään teknikolla 2 viikon välein. En tiedä, mutta päättelin että jos irtoripsen kiinnittää valmiiksi pitkään ripseen, ripsi irtoaa suht pian, ja jos sen kiinnittää kasvavaan ripseen, niin kohta se on siellä puolessavälissä sitä oikeaa ripseä ja on syytä ottaa pois koska seuraavaksi se on silmässä eikä se näytä hyvältä.

Tunnen muutaman ihmisen, jolla irtoripset on menneet överiksi. Yritä siinä sitten hymyillä ja nyökytellä, kun toinen kerjää kehuja tarantelloilleen. Ehkä tässäkin on sama efekti kuin pistoksissa ja huulitäytteissä. Ihminen sokeutuu omalle kuvalleen ja vähempi ei enää tunnu missään.

Räpsyttimet (Ei varmistettu)

Minkkiripsetkin ovat synteettisiä, eivät oikeaa minkkiä. Sen näkee tuoteselosteesta.

Minulla ripset sojottavat joka suuntaan, vaikka eivät ole kovin pitkät. Neljällä eri laittajalla olen käynyt, aina sama lopputulos.

1234 (Ei varmistettu)

Onko sulla jokin toinen blogikin? Saisko linkkiä? Mitä oot mieltä kauneuden asiantuntijana, onko ripsienpidennyksistä haittaa (mm. kärsiikö omat ripset siitä)?

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Kliikkaapa tuossa sivubannerissa kohtaa "Elämäni kunnossa" - siitä pääset oitis Saaran toiseen blogiin. Kolmeen osaan jaettu bannerikuva, jossa on keskellä mustikoita, Löytyy kohdasta "seu uraa myös täällä".

1234 (Ei varmistettu)

kiitos! :)

jjehna (Ei varmistettu)

voi mulla on niin ikävä pidennyksiä! itse pidin niitä tuossa parisen vuotta putkeen kunnes nyt elokuussa päätin antaa huilia omille ripsille (ja lompakolle). oon laitattanut ripsiäni jos jonkinlaisella tekijällä, ihan aloittelijoillakin, mutta omat ripset ei oo kärsineet oikeastaan yhtään, päin vastoin ne oli paremmassa kunnossa kuin nyt, ripsentaivutin tekee enemmän hallaa meikäläisen ripsille. kyselinkin tässä viikko sitten aikaa että laittaisin ripset taas päähän, loppuis ne joka aamuiset naamamorkkikset kun näyttäis edes että on silmät päässä! :-D

Tuutikkiii (Ei varmistettu)

Kaks kertaa mulla on ollut ripsien pidennykset. Molemmilla kerroilla taisin kaks kertaa huollattaa ne ja sit kyllästyin.. Nyt taas haikailen niiden perään. Eikä kaipuuta yhtään helpota se että melkein naapuriin avattiin uus liike missä tehään ripsien pidennyksiä ja sinne on vielä niiiiin kätevä nettiajanvaraus... ää!!

EmmyEverydayDreams (Ei varmistettu) http://everydaydreamsbyemmy.blogspot.fi

Upeat ripset!! Missä kävit laittamassa? :)
-Emmy

Vierailija (Ei varmistettu)

Neo iha kammoja ja epäluonnollisia

ritaaaaa (Ei varmistettu)

Voi vitsi miten hyvännäköset ripset! Itekin just puntaroin ja taistelen sen kanssa lähdenkö taas siihen kierteeseen.. Mulla oli pidennykset kaks vuotta putkeen ja viime keväänä päätin antaa omien ripsien "palautua" hieman.. Aluks en voinut kuvitellakaan elämää ilman niitä pidennyksiä! Nyt pimeellä syksyllä kaipaan ripsiä erityisesti. Helpottas aamuja ja sitä paitsi on tulossa tärkeitä juhlia.. :DVähän ahistaa mut selittelen itselleni et voin kyllä olla huollattamatta ja antaa sen jäädä siihen kertaan, mut jotenki veikkaan et ei välttämättä siihen jää. Ongelmaks koen ehkä sen että mun vakioteknikko muutti paikkakuntaa ja nyt täytyy etsiä uusi pätevä tekijä

Vierailija (Ei varmistettu)

http://vivas.fi/15-silmameikkia-joita-on-vaikea-uskoa-todeksi-pakko-katsoa/
Mitesköhän Saaralta sujuisi tuommoiset? 8) Aika huikeita!

Kommentoi