Reissuripset!

raps2.jpg

raps4.jpg

Reilun puolentoistavuoden tauon jälkeen sain yhtäkkiä päähäni, että tahdon taas kokeilla kestoripsiä! Luovuin ripsistä aikanaan kirjoittaessani Trendiin jutun kaikenlaisista lisäkkeistä luopumisesta, enkä ole niiden perään pitkään aikaan haikaillut.

Nyt kuitenkin teki mieli ottaa reissuripset ensi viikon Kanarianlomaa varten! Lennän siis huomenna Lanzarotelle, ja reissun tapahtumia voi seurata treeniblogini kautta. Ei kuitenkaan huolta, tänne puolelle on ajastettu yhtä jos toista kivaa ensi viikon varalle 😉

 

raps1.jpgMutta nämä ripset! Varattuani ajan ripsiteknikolle, ahdistuin ensin suunnattomasti, kunnes tajusin ettei mikään pakota minua pitämään pidennyksiä yllä. Tällä hetkellä suunnitelmana on pitää räpsyt päässä uudenvuoden yli, kun lähden vielä toiseen reissuun ja vietän uudenvuoden ystäväni kanssa Lontoossa. 

Tämä tuntuu ajatuksen tasolla siltä, kuin olisin lopettanut esim. tupakan polttamisen (jota en tosin ole koskaan aloittanutkaan :D), ja pitkän tauon jälkeen kokeilisin kerran viihteellä, voinko suhtautua asiaan sopivalla etäisyydellä. On jotenkin helpottavaa, kun nyt tuntuu siltä, että voin milloin tahansa käydä irrottamassa ripset ja jatkaa elämääni. Silloin aikanaan pidennyksistä luopuminen nimittäin ahdisti.

Fiilis on tällä hetkellä siis todella outo, ja peiliin katsoessa yllätyn edelleen joka kerta – onneksi positiivisesti. On ihanaa, että lomalla ei tarvitse tehdä muuta, kuin heittää BB-voide naamaan, ja lomakuvat näyttävät silti huolitelluilta.

 

raps3.jpg

Itse ripset ovat pääosin 11mm kuituja, mutta seassa on muutama 12mm karva tuomassa pientä ”tähtiefektiä”. Tein teknikkoa valitessani pitkän taustatyön, ja olen erittäin tyytyväinen löytööni. Tarkistan tyypiltä vielä saako hänen yhteystietojaan jakaa, jos joku teistäkin tykkää hänen työnjäljestään. Hyviä ja luonnollista jälkeä tekeviä ripsiteknikoita ei ole mitenkään liikaa.

Mikä teidän suhteenne kestoripsiin on tällä hetkellä?

Kommentit (25)
  1. http://vivas.fi/15-silmameikkia-joita-on-vaikea-uskoa-todeksi-pakko-katsoa/
    Mitesköhän Saaralta sujuisi tuommoiset? 8) Aika huikeita!

  2. Voi vitsi miten hyvännäköset ripset! Itekin just puntaroin ja taistelen sen kanssa lähdenkö taas siihen kierteeseen.. Mulla oli pidennykset kaks vuotta putkeen ja viime keväänä päätin antaa omien ripsien ”palautua” hieman.. Aluks en voinut kuvitellakaan elämää ilman niitä pidennyksiä! Nyt pimeellä syksyllä kaipaan ripsiä erityisesti. Helpottas aamuja ja sitä paitsi on tulossa tärkeitä juhlia.. :DVähän ahistaa mut selittelen itselleni et voin kyllä olla huollattamatta ja antaa sen jäädä siihen kertaan, mut jotenki veikkaan et ei välttämättä siihen jää. Ongelmaks koen ehkä sen että mun vakioteknikko muutti paikkakuntaa ja nyt täytyy etsiä uusi pätevä tekijä

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *