Right now: Valkoiset kynnet & Tummat huulet

allwhite5.jpg

Jos mun pitäisi nimetä tämän hetken houkuttelevimmat meikkitrendit, ne olisivat ruskeaan vivahtavat, ysäriä henkivät tummat huulet, sekä puhtaanvalkoiset kynnet. Nämä trendit toimivat myös yhdessä kuin tauti!

Huulille valitsin upouuden The Body Shopin Colour Crush -huulipunan sävyssä 125 Crazy Sexy Crimson. Väri on selkeän punainen, ja se sopii hyväksi porttipunaksi rusehtavampien sävyjen pariin. Itse skippasin silmämeikin kokonaan ja korostin huulten lisäksi vain kulmakarvoja. Uudet Colour Crushit ovat paitsi ihanan tuoksuisia, myös huulirasvamaisen kosteuttavia!

Hoitoteho on punan toisiksi tärkein ominaisuus tähän vuodenaikaan, heti hyvän koostumuksen jälkeen. Rohtuvat huulet ja kuiviin palasiin takertuva väri saavat kenet tahansa välttämään huulipunan käyttöä.. 

 

allwhite2.jpg

Kynsillä on klassikkovalkoinen Essie Blanc, jota vaaditaan peittävään lopputulokseen 3 kerrosta. Levitin päälimmäiseksi vielä kerroksen Ciatén mattalakkaa, koska valkoinen näyttää sen kanssa täyteläisemmältä, eikä värjäänny niin helposti. 

Valkoisen lakkauksen huonoin puoli on sen surkea kesto.. Paksu lakkakerros lähtee lohkeilemaan viimeistään kolmantena käyttöpäivänä, mutta meille konetta alituiseen näpyttäville yksikin päivä ehjillä kynsillä on saavutus.

Miksi ihanimmat jutut ovat aina a) vaikeimmin ylläpidettäviä b) helpoimmin kuluvia?? 

 

allwhite3.jpg

allwhite4.jpg

allwhite.jpg

Syksyistä, mutta raikasta.

Kommentit (18)
  1. Upeen näköstä toi lakka, drooool! Kysymys liittyen ripsientaivutin-postaukseen, ostin omat Shu Uemurani Vanoucverista (<3) ja myyjä muistutteli kovasti että sitä 'tyynyä' tai mikälie pitäisi vaihtaa aina x kuukauden välein tai muuten ripset joku kaunis aamu vain naps! katkeaa kun niitä taivuttaa :< Ajattelinkin kysäistä enemmän tietävältä että a) vaihdatko sinä omaasi ja kuinka usein ja b) mistä niitä varaosia saa? Ps. En ole ennen kommentoinut mutta olen suuren suuri fani ^_^

  2. Heh, katsoin juuri fiilistelymielessä Buffy vampyyrintappajan ekan jakson vuodelta 1996. Buffylla oli siinä valkoiset kynnet ja rusehtavanpunaista huulipunaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *