Saara <3 Aussie + salikaapin sisältö

Saara Sarvas

MOIKKA! Alkuviikon kuvausreissu venähti henkisesti ja oon palautunut koettelemuksista täällä tampereella mm. salilla juoksemalla. Salikaapin sisältö vaihtelee päivän mukaan, mutta tällä kertaa olin lähdössä tärkeään illallistapaamiseen ;). 

 

Mulla on aina tapana vallata 2 kaappia. Toisessa salikassi ja vaatteet ja toisessa kaikki heti treenin jälkeen ja suihkussa käytettävät tavarat.

 

C-vitamiini , koska antioksidantit ehkäisevät treenin jälkeen lihaksissa vellovaa hapettumista. Taai jotain siihen suuntaan, en nyt mitenkään jaksa googlata teille tarkkaa tapahtumaketjua :D Sheikkeri täynnä prodejauhetta vilahtaa C-vitskujen takana.

 

Tigin kampa on apuna hoitoaineen tasaisesssa levittämisessä ja klipsi pitää vaikutusajan aikana hiukset kasassa. Huulia suojaa pakkasella Jane Iredalen huulirasva ja ilta-aktiviteettaja varten taskuun sujahti Clarinsin lempihuulikiilto.

 

Mutta sitten siihen rakkaustuotteeseen! Postisetä toi pari viikkoa sitten testiin nämä Aussien Miracle Moist -tuotteet. Sehän passaa, sillä Aussieta löytyy kylppärin hyllystä jo entuudestaan. Luscious Long ja Take the Heat hoitoaineet ovat olleet kovassa käytössä, sillä vaikka hoitoaineet sisältävätkin monen hoitotuotteissa kammoamaa alkoholia, ovat ne toimineet omaan päähäni ja pidennyshiuksiini täy-del-li-ses-ti!

 

Ja mikä vielä sitäkin parempaa? NO AUSSIET ON NYT ISOISSA PULLOISSA!! Ainoa mieltäni ikuisesti piinaava kysymys on: Loppuuko kenelläkään teistä shampoo ennen hoitoainetta? Eli MIKSI shampoopullo on aina hoitoainepulloa suurempi??

 

Ja viimeisenä silauksena tuoksua pintaan. Ensin rasvataan TBS:n herkuilla ja päälle muutama suihkaus ihanan raikasta D&G:n L'imperatricea. Mm-hmm.

 

Mitä kaikkea te raahaatte mukaanne salille?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vaihtovaatteet, dödön ja harjan:DD Hyvällä tuurilla shampoot, mutta niitäki saa lainattua:DD Mutta joo, käynki meidän koulun kuntosalilla jonka jälkeen voi lähteä suoraan himaan:) Ihana toi sun pussi!&lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

shampoota varmaan kuuluisi kulua enemmän. Luin juuri lehdestä, että pitkä- ja paksuhiuksisen tulisi vaahdottaa hiuksensa jopa kolme kertaa. Hoitoainettahan kuuluu laittaa vain pieni määrä.

Minulla siis paksu- ja pitkähiuksisena kuluu 3 shampoopulloa yhtä hoitoainetta kohti! :D Ja shampoo on minulla varmaa 7dl kokoinen ja hoitoaine 2 dl :D Että minulle kyllä sopii tuo järjestely.

minä (Ei varmistettu)

Siis eiks hoitoainetta nyt kuuluki laittaa paljon vähemmän ku sahmpoota? : o Mulla ainaki loppuu aina ensin shampoo

Saara S.
Saara Sarvas

Siis shampoollahan vaahdotetaan vain hiuspohja, jossa tali ja lika on. Kaksi kertaa vaahdottaessakin shampoota lopulta kuluu itselläni aika vähän..

Hiusten läpi valuva shampoovesi huuhtoo kyllä mahdolliset liat sieltäkin. Tilanne on tosin täysin eri, jos käyttää paljon muotoilutuotteita.. Mutta siis hiusten pituuksien turha mekaaninen rasittaminen ja shampoolla hankaaminen vain kuluttaa suomukerrosta!

Itse läträän kyllä hoitoainetta ilmeisen surutta :B 

Mutta mahtavaa kuulla!!

Saara S.
Saara Sarvas

p.s. Olipas negan kuuloinen kommentti, ihan positiivisella touchilla huutelin :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä nuo Pikku Myy -kuoret on?! :D Ihanat!

kottarainen (Ei varmistettu)

Siis minulla loppuu ainakin nimenomaan aina shampoo ensin enkä kumpaakaan mielestäni läträä mitenkään tolkuttomasti. Olen aina harmitellut, että miksi ihmeessä ne myydään samankokoisissa pulloissa. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

vositko kertoa blogissasi treenaamisestasi? mikä ruokavalio ja millanen salitreeni jne?

Vierailija (Ei varmistettu)

mulla ainakin menee varmaan 2-3 hoitoainetta ennen kuin shampoo on loppu! :D

idappa (Ei varmistettu)

Mä olen miettinyt aivan samaa ! Multa loppuu hoitoaine aina ennen shampoota.. tuntuu että pitäisi olla kaksi pulloa hoitoainetta yhtä shampoopulloa kohden :D
Saattaahan toki olla, että oikeasti käytän hoitoainetta aivan liikaa, mutta kun omasta mielestäni on kivaa, kun hiukset ovat silkin sileät ja ihanan pehmeät :D

kriti (Ei varmistettu)

Mullakin loppuu hoitoaine aina ensin! Ärsyttävää. Vaikka käytän vielä hiuksiin jätettävää hoitoainetta normi-hoitoaineen lisäksi eli en mielestäni läträä sillä mitenkään erityisen paljon. Itse en kyllä saa hiuksiani edes suoraksi jos yritän pärjätä yhtä pienellä hoitoainemäärällä kuin mitä shampoota käytän, tosin usein vielä joudun pesemään hiukset kahteen kertaan shampoolla! Oon myös niin ihmetellyt mikä ihmeen suunnitteluvirhe tuo on.

Vierailija (Ei varmistettu)

Haaa eli siis Aussien Miracle Moist sopii myös pidennyshiuksille, ihana uutinen! :) Olen pitkään halunnut kokeilla Aussieta mutten ole uskaltanut, joten taidan käydä kotiuttamassa ainakin tuon shampoon vaihtoehdoksi Tigin tuuheuttavalle. :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Onpa hirmuinen määrä kaikkea sälää! Meidän salilla ei ole pukuhuoneita eikä kaappeja. Menen salille salivaatteissa ja kävelen ulos samoissa releissä. Kotona saatan pyöriskellä helposti parikin tuntia salivaatteet päällä, ennen kuin jaksan suihkuun. Kun pitää tehdä proteiinipirtelöä heti treenin jälkeen ja ruokaa jajajaja...

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon kelannut tota shampoo/hoitoaine järjestelyä myös. Ehkä joskus tää asetelma on päinvastainen, että hoitoaineista tulee isompia...! TreSemmellä onneksi on molemmat pullot samankokoisia, vaikka shampoota jää silti aina vielä hoitoaineen jälkeen... Ittellä on niin kuiva ja pitkä tukka, että hoitoainetta menee aivan sairaasti, ja itsekin vaahdotan oikeaoppisesti vain hiuspohjan, joskus vähän levittelen shampoota latvaan jos on ollut baarissa tai paljon lakkaa tms tuotteita päässä.

titi (Ei varmistettu)

Kun tukkani oli lyhyempi kuin nykyään, n hartiamittainen, mulla saattoi esim tigi tweenseistä kestää hoitsikkapullo vielä monta kuukautta shampoon loppumisen jälkeen. Nykyään tilanne on toki toinen kun tätä tukkaakin on enemmän..

Babies & Daydreams

Mä oon käyttänyt jo pitkään Miracle Moistia ja sitä käyttää myös mun tyttö, ainut shampoo tähän mennessä ja ei tuu takkuja. Ja pidennysten kanssa tosi hyvä! Love it!

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo, kyllä sellanen 200ml hoitsikka menee melkei kuukaudessa :D Ite en käy salilla ees suihkussa, varsinkin näillä keleillä ois iha hirveetä sit suihkun jälkeen lähtee pakkaseen :&lt; Asun kyllä aika lähellä saliani.

LeLe (Ei varmistettu)

Mulla käy aina niin, että shampoo loppuu ensin! Mutta usein laitankin hoitoainetta suht vähän, sillä se on aika tuhtia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla loppuu aina shampoo ennen hoitoainetta! :D Kaapista löytyy vaikka kuinka paljon sellaisia hoitoainejämiä, joiden shampoot on käytetty aikoja sitten.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hoitoainetta menee paljon enemmän kuin shampoota. Tosin hiukseni ovat pitkät ja vaativat hoitoa, niin se ei ole mikään ihme. Pieni nokare hoitoainetta voi riittää lyhyisiin tai hyväkuntoisiin hiuksiin, mutta jos minä laittaisin vaikka euron kolikon kokoisen läntin hoitoainetta päähän, niin silloin puolet pituuksista jäisivät täysin ilman hoitoainetta.

chloe (Ei varmistettu)

Miten jaksatkin noin laittautua salin jälkeen.. Itse tykkään usein käydä suihkussakin vasta kotona. Ei puhettakaan siitä, että alkaisin salilla meikkaamaan ja pesemään hiuksia. Se tekeekin kieltämättä treenaamisesta välillä vähän haastavaa. :/

Mimmi More To Love (Ei varmistettu)

Siis hitto mä mietin tota samaa just taas suihkussa, kun hoitsikat oli kaikki loppu ja samppoota vaan jäljellä. :D Ei mitään logiikkaa siis!!

Vierailija (Ei varmistettu)

HEI offtopic kysymys mutta too facedin shadow insurancea käyttäessä kuuluuko luomiväri levittää heti päälle vai pitääksen antaa kuivua ensin?

bubbs (Ei varmistettu)

Mullakin menee vähintään 2 hoitsikkaa shampoopulloa kohden, vaikka aika tiuhaankin käytän perushoitsikan sijaan tehohoitoja ym., ja vaahdotan shampoon kahdesti. Saatan käyttää hoitoainetta kyllä aika runsaalla kädellä, mutta minkäs teet, kun se tuntuu olevan ainut tapa saada pitkästä ja karheasta luonnonkiharasta suurinpiireinkään selvittämiskelpoinen ja nätti.

Ärsyttävää kyllä, että noissa Aussieissa tuo "iso" hoitsikkapullokin on noin pieni. Ehkä hoitsikan tuotanto on kalliimpaa, ja pienempi pullo hoitoainetta mahdollistaa tuotteiden pitämisen saman hintaisina shampoon kanssa?

SaraP (Ei varmistettu)

Mulla ainakin menee 1-2 sampoopulloa hoitsikkapulloa kohden, eli mun mielestä ne saa todellakin olla pienemmissä pulloissa :D Kuinka paljon ihmiset oikein läträä niillä hoitoaineilla, jos ne kuluu niin nopeasti? Mulla on nytkin joku miljoona hoitoainepulloa, sampoita ehkä vajaa kymmenen, kun ne loppuu aina ensin.

Urpo Nössö (Ei varmistettu)

Mie ostan aina kaks hoitoainetta ja yhen shampoon, ja silti hoitoaine loppuu ensin. Laitankin sitä kyllä noin pienen appelsiinin verran.

Maissi (Ei varmistettu)

Mulla menee pari pulloa shampoota ainaki ennen kuin hoitoaine ehtii loppua. Lisäksi musta tuntuu ettei kumpikaan niistä lopu ikinä. Noi Aussienki "pienet" pullot mitä nyt käytän on hoitoaine ainakin vuoden päivät mulla ollu käytössä eikä taida olla kun vähän päälle puolet kulunu. Shampoon oon ottanu uuden käyttöön tässä välissä, mutta uudempi pullo on melkeen täys. Pesen hiukset yleensä pari kertaa viikossa, joskus vaan kerran. En siis joka kerta suihkussa käydessä. Kumpaakaan ei näyttäs tukka kaipaavan enempää, pesua tai aineita.

Hanilo (Ei varmistettu)

Mulla kuluu varmaan kaksi hoitoainepulloa yhtä shampoopulloa kohden! Tosin mulla onkin tosi pitkät ja aika paksut hiukset. Uskon, että suurimmalla osalla suomalaisista on niin ohuet hiukset, että niihin ei kulu paljoa hoitoainetta. Mun hiuksiin sitä kuitenkin joutuu väkisinkin laittamaan enemmän kuin shampoota.

Pn (Ei varmistettu)

Hei Saara, voisitko vastata Kuvia kekseistä-pstauksen kommenttiini, kiitos!

Ps. Mulla on niiin uskomattoman paksut (vaaleat!), piiitkät hiukset, että hoitoainetta menee isoa shampoopulloa kohti useita.

Minun maailmani

Moi Saara, 

Miten voisin ottaa sinuun yhteytta työkeikan tiimoilta? Kyseessä olisi hääjuttu enkä haluaisi tässä kommenttiboksissa selvittää asiaa sen tarkemmin.

Kiitos jo etukäteen!

Emmi

pinpin (Ei varmistettu)

Mulla loppuu shampoo ennen hoitoainetta. Monesti ehtii käyttää toisenkin samanlaisen shampoopullon ennenkuin hoitoaine loppuu :DD Toisaalta nää on vain puolipitkät hiukset; ei tarvi hirveästi läträtä..
Salille meen jo valmiiks salikamppeissa, ainoastaan salikengät on kassissa ja vesipullo.

sennnu (Ei varmistettu)

Hei laitatko kuvia itsestäsi sieltä emma gaalsta tänne koskaan ? Olisi kiva nähdä millaisen asun kyhäsit ja millaiseksi olit muutenkin itsesi laittanut :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tai sitten simply ja miksei muutkin firmat kerää heille ilmaista "temppelitukkaa" (joiden luovuttaja ei siis saa mitään) kerää voitot ja kasvattaa Intian BKT:ta sekä omaa kassaa :)

Vierailikkkja (Ei varmistettu)

Nooo tuota minulla on ollut sama hoitoainepullo (normaalikokoa) jo puolentoista vuoden ajan... :D Shampoita on samaan aikaan mennyt varmaan 3-4, yksi jättikokoa. Onkohan mun hoitoaineen määrässä jotain uudelleen harkittavaa? :--D Hiukset olleet pitkät vielä viime syksyyn asti...

:) (Ei varmistettu)

Onpas sulla paljon tavaraa mukana, hui :D
Mä oon niin laiska, että yleensä meen salille millonminkäki näkösenä..yleensä "suoraan sängystä" lookilla colleget jalassa ja huppari päällä :D salikassissa mukana vaan salihousut, salikengät, pikkupyyhe, juomapullo ja pukukaapille avain+ salikortti :D käyn suihkussa vasta kotona, koska asun salin lähellä enkä muutenkaa tykkää käydä suihkussa ja varsinkaan pestä tukkaa tollasis paikoissa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

koska shampoota laitat koko päähän ja hoitoainetta latvoihin? :D

Vierailija1111 (Ei varmistettu)

koska sampoota laitetaan vain hiuspohjaan ja hoitoainetta koko päähän!!! näkee usein söheröpäisiä tyttöjä, jotka on jättänyt hoitoaineen pois pituuksistakin ja laittanut vain latvoihin--&gt; hiukset pörröiset mutta latvat sileät. näyttää hirveältä :D

edellinenVierailija1111 (Ei varmistettu)

itse ainakin tykkään sileistä ja kiiltävistä hiuksista, en tiedä teistä muista.

Eija (Ei varmistettu)

"Loppuuko kenelläkään teistä shampoo ennen hoitoainetta?"

Mietin samaa kysymystä just pari viikkoa sitten suihkussa ollessa kun AINA se hoitoaine vaan loppuu ennen. Hoitoaine on varmaan vaikeammin leviävää hiuksiin jolloin sitä sit käyttää enemmän kuin shampoota :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Olin jo sanomassa, että shampoo loppuu ensin, kunnes tajusin, että tuo poikaystävä käyttää samaa shampoota kuin minä, muttei tarvitse lyhyisiin hiuksiinasa hoitoainetta.. Eli luultavasti jos yksin asuisin niin hoitoaine loppuisi ensin :)

Sali, jossa käyn on minuutin kävelymatkan päässä, joten treenikamat on valmiina päällä ja laukkuun otan mukaan kengät, vesipullon ja palautusjuoman. Sitten treenin jälkeen juoksen kotiin suihkuun :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tekeeköhän Aussien hoitsikassa alkoholi sen että pidennystukkani menee hillittömälle syrhämälle..? Harmi sinänsä, omat hennommat haituvani nielee janoisena Miracle Moistia suurena herkkuna.

eva-erica (Ei varmistettu)

mä _vihaan_ sitä että hoitoaineet on pienemmässä pullossa! mä en jaksa suihkussa käydessäni rutistella pesun jälkeen tukkaa kuivaksi, vaan 'pyyhkäisen' enimmät vedet ja levitän hoitoaineen. tiedän, tästä syystä hoitoaine 'laimenee' ja varmaan siitä syystä hoitoaineetta kuluu tolkuttomia määriä.. urheilua koko elämäni harrastaneena oon liian tottunu että suihku= 5min ja kamat niskaan, enkä todellakaan voi kuvitella muhittelevani hoitsikkaan päässäni puolta tuntia (kuten esim suuresti arvostamani ostolakon virve) :D

salilla suihkussa käydessäni tykkään kuitenkin nautiskella 'ilmaisista' tuotteista joita sali tarjoaa asiakkaiden käyttöön, ja tällöin koko prosessi pesuineen, rasvauksineen ja föönauksineen on yleensä paaaljon aikaa vievämpi. meillä on myös ystävättäreni kanssa tapana yhdistää uusien lushin tmv suihku- ja hiustuotteiden testaus salireissujen päätteeksi, sillä harvoin muuten tulee ystävien kanssa käytyä suihkussa ;)

olen värjäillyt kotona tukkaani rankalla kädellä vaaleaksi viime aikoina, ja jos ei käteen ole katkeilleiden hiusten lisäksi jäänyt juurikaan muuta, niin ainakin värien mukana tulevia hoitoaineita! käytän niitä kyllä aina värjäyksen yhteydessä, ja joskus extra-siloitusta tarvitessani, mutta muuten en tiedä onko niistä mitään hyötyä.. mitä mieltä sinä saara olet värien mukana tulevista hoitsikoista; kannattaako niitä käyttää muulloinkin kuin värjäyksen yhteydessä, vai heittää sitten suoraan menemään?:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Täälläpäin taas hoitoaine AINA loppuu ennen shampoota, tosin läträänkin sitä aina aika kiitettävät määrät kun hiukset on aivan järkyttävässä kunnossa :')

Vierailija (Ei varmistettu)

Ompa tutun näköiset kaapit, paitsi sisällöltään :D (itse käyn säännöllisesti Tampereen Elixiassa)

Omaan salikassiini sujahtaa(ts.ovat oikeastaan aina sisältönä vakiona):
Treenivaatteet+hikipyyhe, ihan perus ei mitkään kalliit ja hienot, harmi :D
juomapullo, jos en osta shopista jtn tehojuomaa
uikkarit, infrapunasaunaa varten-lojuu aina kassin pohjalla
deororantti
pyyhe
jumppatossut koko 23, Juniorijumppaa varten
+iso purkki piltti-sosetta yleensä, jonka lämmitän lapselleni lapsiparkin jälkeen

Todella paljon tavaraa sinulla, menee jo tuo salikassin kanniskelu treenistä :D

Ja nuo Aussien hiustuotteet on kyllä hyviä! &lt;3 Itse myös suosin pidennysten aikaan (:

Kommentoi