Saara <3 Aussie + salikaapin sisältö

3.jpg

MOIKKA! Alkuviikon kuvausreissu venähti henkisesti ja oon palautunut koettelemuksista täällä tampereella mm. salilla juoksemalla. Salikaapin sisältö vaihtelee päivän mukaan, mutta tällä kertaa olin lähdössä tärkeään illallistapaamiseen ;). 

 

4.jpg

Mulla on aina tapana vallata 2 kaappia. Toisessa salikassi ja vaatteet ja toisessa kaikki heti treenin jälkeen ja suihkussa käytettävät tavarat.

 

5.jpg

C-vitamiini , koska antioksidantit ehkäisevät treenin jälkeen lihaksissa vellovaa hapettumista. Taai jotain siihen suuntaan, en nyt mitenkään jaksa googlata teille tarkkaa tapahtumaketjua 😀 Sheikkeri täynnä prodejauhetta vilahtaa C-vitskujen takana.

 

6.jpg

Tigin kampa on apuna hoitoaineen tasaisesssa levittämisessä ja klipsi pitää vaikutusajan aikana hiukset kasassa. Huulia suojaa pakkasella Jane Iredalen huulirasva ja ilta-aktiviteettaja varten taskuun sujahti Clarinsin lempihuulikiilto.

 

7.jpg

Mutta sitten siihen rakkaustuotteeseen! Postisetä toi pari viikkoa sitten testiin nämä Aussien Miracle Moist -tuotteet. Sehän passaa, sillä Aussieta löytyy kylppärin hyllystä jo entuudestaan. Luscious Long ja Take the Heat hoitoaineet ovat olleet kovassa käytössä, sillä vaikka hoitoaineet sisältävätkin monen hoitotuotteissa kammoamaa alkoholia, ovat ne toimineet omaan päähäni ja pidennyshiuksiini täy-del-li-ses-ti!

 

2.jpg

Ja mikä vielä sitäkin parempaa? NO AUSSIET ON NYT ISOISSA PULLOISSA!! Ainoa mieltäni ikuisesti piinaava kysymys on: Loppuuko kenelläkään teistä shampoo ennen hoitoainetta? Eli MIKSI shampoopullo on aina hoitoainepulloa suurempi??

 

8.jpg

Ja viimeisenä silauksena tuoksua pintaan. Ensin rasvataan TBS:n herkuilla ja päälle muutama suihkaus ihanan raikasta D&G:n L’imperatricea. Mm-hmm.
 

Mitä kaikkea te raahaatte mukaanne salille?

Kommentit (44)
 1. Ompa tutun näköiset kaapit, paitsi sisällöltään 😀 (itse käyn säännöllisesti Tampereen Elixiassa)

  Omaan salikassiini sujahtaa(ts.ovat oikeastaan aina sisältönä vakiona):
  Treenivaatteet+hikipyyhe, ihan perus ei mitkään kalliit ja hienot, harmi 😀
  juomapullo, jos en osta shopista jtn tehojuomaa
  uikkarit, infrapunasaunaa varten-lojuu aina kassin pohjalla
  deororantti
  pyyhe
  jumppatossut koko 23, Juniorijumppaa varten
  +iso purkki piltti-sosetta yleensä, jonka lämmitän lapselleni lapsiparkin jälkeen

  Todella paljon tavaraa sinulla, menee jo tuo salikassin kanniskelu treenistä 😀

  Ja nuo Aussien hiustuotteet on kyllä hyviä! <3 Itse myös suosin pidennysten aikaan (:

 2. Täälläpäin taas hoitoaine AINA loppuu ennen shampoota, tosin läträänkin sitä aina aika kiitettävät määrät kun hiukset on aivan järkyttävässä kunnossa :’)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *