Samurai-Sapen kampausvinkit

Samurai2.jpg

SAMURAI-PÄIVÄ!!! Tämä on taas tutorial sarjassamme: Niin helppoa, että itkettää kun en ole sitä aiemmin tajunnut.

Nyt muuten alkaa olla tuo oma väri sen verran pitkälle kasvanut, että pitänee alkaa tehdä vähän päätöksiä tämän vaalean hiusvärin järkevyydestä. Tulevissa postauksissa teitä saattaa viihdyttää hyvin eri värinen saapra….. Jaiks! Sitä ennen tuttua ja turvallista hölinää ja tutorialia videomuodossa, olkaa hyvät: 

//www.youtube.com/embed/_Dkrz5mBp5Q

Oma nutturani on videolla ja kuvissa melko keskellä päätä, mutta kolmion kärjen takaraivon tuntumaan siirtämällä kampauksesta tulee ehkä hieman helpommin sulatettava. Tai mistä minä tiedän, ehkä keskellä päätä oleva nuttura on se kaikista paras vaihtoehto, kun itsekin valikoin sen paikan niin! 😉 

 

samurai1.jpg

 

p.s. Terkkuja ja isoja suukkoja ihan tajuttomasti kaikille teille kymmenille valloittaville lukijoille, jotka tulitte moikkaamaan mua lauantaina ruisrockin riepotuksissa <3 Mun sydän on edelleen pakahtumaisillaan teidän takianne ja festaripäivä oli helposti yksi koko kesän parhaista.

Sen, että siellä ruutujen takana on niin hauskoja, fiksuja ja kaikin tavoin upeita tyyppejä, ei pitäisi hämmästyttää mua laisinkaan, mutta jotenkin se silti onnistuu yllättämään positiivisesti kerta toisensa jälkeen.

Vaikka minä olenkin täällä virtuaalimaailmassa se useimmiten äänessä oleva henkilö, on bloggaaminen omalla kohdallani puhtaasti vuorovaikutukseen pohjautuvaa toimintaa ja saan teidän kommenteistanne ja palautteestanne enemmän intoa, kuin mistään muusta. KIITOS! Ja moikataan kun tavataan taas ^_^

kauneus hiukset meikki
Kommentit (20)
  1. Hitsi, mä näin sut myös Ruississa mutta en kehdannut tulla juttelee. Mutta tuli kyllä hyvä fiilis kun näytit nii iloiselta ja sellaiselta tyypiltä millaiseksi olen sut tän blogin kautta kuvitellut.

    Vitsit tipuin tuolle Natan versiolle :’D

  2. Mulla olis yks kysymys, kun tiedät paljon hiusten hoidosta. Haluan poistaa metallikertymiä/parantaa hiusten kuntoa (vihreää väriä ei ole), latvat ovat karheat leikkauksenkin jälkeen eikä mikään tehohoito tai muu kikka toimi. Onko sulla kokemusta, mikä olis paras tapa korjata/pelastaa karheat ”metalliset” latvat? Kirjoitit joku aika sitten askorbiinihapon käytöstä metallikertymien poistossa. Tiedätkö miten se toimii? Google ei paljoa auttanut, mutta löysin jonkun tuotesarjan mikä poistaa metalleja.

    1. Askorbiinihappo+shampoo -kombo tosiaan kelatoi hiuksesta metalleja tehokkaasti, mutta jos ongelma on jatkuva, niin esim. SIM-finlandilta löytyy CX Corrector -tuotelinja, jossa on useampiakin metallien poistamiseen tarkoitettuja tuotteita. Niiden joukosta löytyy varmasti sopiva, jos olet varma että pulma on peräisin metallijäämistä 🙂
       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *