Suihkurusketus ja täydellisesti paahtunut iho

Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Vita Liberata

Ihanaa keskiviikkoa! Viime viikon tauko venähti hieman odotettua pidemmäksi, koska siinä vaiheessa kun pää ehdotti blogin ääreen palaamista, iski kroppa kapuloita rattaisiin.. Olen siis maannut maanantai-illasta asti todella ärsyttävän flunssan kourissa milloin sohvalla ja milloin täällä sängyssäni.

Oli muuten vähän pelottavaakin huomata, miten jumissa oma pää oli blogien ja muiden töiden kasaannuttua. Ihan kuin jotain kamalaa muka tapahtuisi, jos ottaa pari kipeästi kaivattua päivää itselleen. Kyllä sitä ihminen vaan osaa joskus olla tyhmä, ennen kuin ottaa asioihin hieman etäisyyttä :D Tästä lähtien tämä bloggaaja lomailee joka maanantai niin täysillä kuin mahdollista. Ensi viikolle on sovittuna esim. treffit kaninpoikasten kanssa!

Se hermolomailusta, ja takaisin tärkeämpien asioiden äärelle, kuten rusketukseen ;) Nälkävuoden pituinen juttu taas luvassa, lukekaa mitä lystäätte!

Edellisessä itseruskettava-postauksessa kerroin erilaisista Vita Liberatan kotona käytettävistä tuotteista. Osalla meistä on kuitenkin peukalo keskellä kämmentä, ja rajoja ja raitoja ilmestyy jostain aina. Vaikka olen vahvasti siinä uskossa, että näiden tuotteiden kanssa rajat olisivat teidänkin kotisalongeissanne historiaa, on tietysti olemassa toinenkin vaihtoehto: suihkurusketus.

Ammattilaisen tekemän palvelun jälki on takuuvarmasti tasaista, ja väri on brändille totuttuun tapaan pelottavan luonnollinen. Tähänhän voi jäädä koukkuun!

 

Suihkurusketus 101

Suihkurusketuksia on tehty Suomessa jo vuosikausia, mutta meiltä ei löydy tietääkseni ainoatakaan automaattista rusketuskaappia. Kaikki frendejä seuranneet varmasti muistavat, miten Rossille kävi Missisippiensä kanssa, eli ehkä tämä on vain hyvä juttu :D 

Hoitoloissa ruskettamisen hoitaa aina asiaan perehtynyt ammattilainen, joten sinun ei tarvitse huolehtia lopputuloksen tasaisuudesta. Jälkihoidon kanssa pätevät samat säännöt kuin kotituotteissakin, eli lopputulos on taattu ellet itse mene hölmöilemään jollain todella räikeästi ohjeistusten vastaisella tavalla - mutta miksipä kukaan niin tekisi?

Hoitolatuote on ainesosiltaan lähes identtinen kotituotteiden kanssa, ja sopii siis erittäin hyvin myös herkälle ja atooppiselle iholle. Ainesosien joukosta löytyy tuttuun tapaan mm. luomulaatuista Aloe Veraa, meloniuutetta, vadelmansiemenuutetta, lakritsauutetta ja nestemäistä silkkiä! 

En itse ole vieläkään ainesosalistojen kanssa hirveän kranttu, mutta myönnän, että tuotteet joiden ainesosaluettelon luettuani tekee mieli kaataa sisältö kurkusta alas vetävät vertailussa aina sen pidemmän korren. Varsinkin kun ne kerta toisensa jälkeen osoittautuvat myös muilta ominaisuuksiltaan erittäin laadukkaiksi.

Eri sävyvaihtoehtoja löytyy vaaleasta Extra Darkiin asti, ja omalla ihollani on näissä kuvissa tummuus dark. Väri ei ole omaan silmääni yhtään liian tumma, ja sävyn luonnollisuus yllätti minut taas kerran. Väri on jopa niin hyvä, että saatan mielenkiinnosta pyytää yhden lisäkerran suihkutusta ja kokeilla voiko extra dark näyttää yhtä luonnolliselta.. Lupaan kuvata ja raportoida tämänkin, jos kokeilen! :D 

Itselläni suihkurusketus säilyy selkeästi näkyvänä noin 5 päivän ajan, jonka jälkeen se häipyy todella huomaamattomasti seuraavien 4-5 päivän aikana. En tiedä onko kyseessä vain oman ihoni ominaisuudet, vaiko joku Vita Liberatan nerokkuuksista, mutten ole mitään tuotetta testatessani huomannut perinteistä laikukkuutta värin kuluessa pois ihon pinnalta.

Jos haluat iholle rusketuksen esimerkiksi ennen tärkeää tapahtumaa, suosittelen varaamaan ajan niin, että rusketuksen ja H-hetken välissä on kaksi yötä!


Esivalmistelu ja käytännön vinkit

Vaikka ammattilainen tekee suurimman työn puolestasi, voit itse vaikuttaa lopputulokseen ja palvelun mukavuuteen. Näitä kohtia seuraamalla saat palvelusta kaiken ilon irti:

  1. Poista tarvittavat ihokarvat vähintäänkin edellisenä päivänä. Samana päivänä ajeltujen karvojen karvatupet saattavat napata enemmän väriä, ja tällöin lopputulos muistuttaa dalmatialaista. Kaikille näin ei käy, ja olen itse poistanut karvoja myös samana aamuna - mutta teitä on täten varoitettu ;)

  2. Kuori iho. Samaan tapaan kuin kotirusketuksessakin, on ihon kuoriminen tärkeä osa tasaista ja kestävää lopputulosta! Jos käytät muuta, kuin Vita Liberatan kuorintaa, vältä tuotteita jotka sisältävät öljyjä. Tällaiset kuorinnat saattavat blokata DHA:n tehoa ja heikentää lopputulosta.

  3. Pukeudu rennosti. Mitä löysempi ja tummempi, sen parempi. Jos sinua ei haittaa liikkua ilman rintaliivejä, vielä parempi! Oma luottovaatteeni rusketuspäivinä on mustasta trikoosta ommeltu maksimekko. Täydellisen mukava, näyttää hyvältä ja ajaa asiansa loistavasti.

Hoitolassa homma on ohi alle puolessa tunnissa. Riisuttuasi vaatteet, saat jalkapohjiisi tarraliuskat jotka estävät jalkapohjien värjäytymisen. Voin kertoa, että itseruskettava ja jalkojen paksut ihoalueet eivät sovi yhteen. :D 

Tämän jälkeen kämmeniin, taivealueille ja jalkoihisi levitetään suojavoidetta, ettei mikään alue ylirusketu.

 

Jos haluat, saat paikan päältä hoitolasta kertakäyttöstringit, mutta myös omia alusvaatteita voi käyttää. Tummissa tekstiileissä karttaväri ei näy, ja se irtoaa vaatteista seuraavassa pesussa. Bikinien yläosan saa tietysti halutessaan pitää päällä, mutta itse pidän enemmän mahdollisimman rajattomasta rusketuksesta. 

Valittuanne ruskettajan kanssa yhdessä sopivan värin, alkaa itse suihkuttaminen. Yleensä ensimmäisenä suihkutetaan läpi selkä, sen jälkeen kyljet, ja viimeiseksi vartalon etuosa. Vita Liberatan laitteessa on äärettömän hienojakoinen sumu, eikä toimenpide varoittelusta huolimatta tuntunut tippaakaan kylmältä tai epämiellyttävältä. Vertaisin tunnetta siihen, kun iholle puhaltaa kuumana kesäpäivänä hieman viileähkö tuuli!

Rusketuksen tekevä ammattilainen ohjeistaa sinua jokaisessa käänteessä siitä, millaisessa asennossa sinun pitäisi seisoa, sekä siitä mitä seuraavaksi tapahtuu. 

Kun väri on valmis, kannattaa ihoa kuivatella muutama minuutti ennen vaatteiden pukemista.

Suihkutustapahtuma ja lähes alastomana toisen edessä hyppiminen voi tuntua joidenkin mielestä vaivaannuttavalta, mutta lukuisia alastomia ihmisiä maalanneena voin vakuuttaa, että se kannattaa unohtaa heti. Ammattilainen ei keskity siihen miltä jenkkakahvasi näyttävät, vaan siihen, miten tasaisesti väri on ihollesi suihkutettu!

 

Tässä kuva ihostani noin 5min suihkurusketuksen jälkeen. Askartelin kontaktimuovista tarran, jotta sävyn tummuus normaaliin ihooni verrattuna tulisi paremmin esiin. Hyvä niin, koska väri oli niin luonnollinen että ensimmäinen ajatukseni oli luokkaa: "No, tulikohan sitä väriä nyt ollenkaan, tää näyttää ihan mun omalta iholta.." 

Seuraavana päivänä sydän oli maagisesti kadonnut, joten oletan että väri leviää ja tasoittuu iholla vielä pitkään käsittelyn jälkeen. Hoitolasta lähtiessä iholla on siis näkyvissä vasta karttaväri, joka kyllä vastaa lopputulosta lähes 1:1. 

Koska sprayrusketus kehittyy iholla kotituotteen tavoin 7-8h, tulee saman päivän aikana hikoiluaveden kanssa lotraamista ja hankaavia vaatteita välttää. Ennen rusketukseen lähtemistä kannattaa siis muistaa, että loppupäivän ajan olosi on hieman tavallista tahmeampi, etkä saa riehua tai hikoilla ylenpalttisesti että väri kehittyy mahdollisimman tasaisesti!

Kun väri on kehittynyt ihollesi älä pelästy, koska se näyttää ennen suihkua todella ruskealta. Tämä johtuu vain siitä, että ihollasi on nyt sekä "oikea" rusketus, että karttaväri, jotka näyttävät yhdessä todellista tummemmilta. Todellinen väri tulee esiin, kun käyt ensimmäisen kerran suihkussa.

Vesipesu riittää hyvin ihon puhdistamiseen, eikä ihoa kannata turhaan hinkata liian pesevillä aineilla, eikä varsinkaan kuoria!

 

Lopputulos?

Seuraavana aamuna suihkun jälkeen näytin taas etelänlomalta palanneelta, eikä se tosiaan haitannut. Jos en olisi itse tiennyt mistä väri on peräisin, olisin helposti verrannut näitä kuvia viime kesänä Portugalissa kuvattuihin. Olin lopputulokseen aivan älyttömän tyytyväinen, ja suosittelen pientä visiittiä Vita Liberatan tekoaurinkoon jatkossa etenkin jokaiselle morsiamelle, tai muuta tärkeää päivää valmistelevalle.

Itselleni kaikista suurin shokki oli lopulta se, että ihoni ei missään vaiheessa alkanut haista DHA:lta. Tai siis, siltä miltä DHA alkaa iholla haista ;). 

Edellisessä postauksessa juuri kerroin, kuinka ihan kaikissa tuotteissa on jonkinlainen jälkituoksu vaikka purkki lupaa mitä, ja kuinkas sitten kävikään.. En tiedä, vaikuttiko tavallista tuoksuttomampaan lopputulokseen aamupäivällä tehty rusketus, jolloin väri sai kehittyä rauhassa pitkin päivää maksimekon alla.. Todennäköisesti, mutta kuinka paljon? Sitä en osaa sanoa. 

Onko joku muu kokeillut Vita Liberatan suihkurusketusta ja huomannut sen hajuttomammaksi kuin yleensä?

Vita Liberatan suihkurusketuksen hinta on hoitolasta riippuen yleensä 35-39€, ja oman paikkakuntasi hoitolat löydät tuttuun tapaan jälleenmyyjä- ja hoitolalistalta.

Seuraavassa ja viimeisessä yhteistyöpostauksessa esittelen teille Suomen markkinoilla upouuden ja melko mullistavan itseruskettavan kotituotteen, ja liittyypä juttuun myös arvonta! Sitä odotellessa palataan normaaliin postausrytmiin :)

p.s. Jos missasit aiemman postauksen itseruskettavista, pääset siihen tästä!

Kommentit

Marsublog

Näyttää hyvältä! Nestemäinen silkki muuten allergisoi todella montaa.

Saara S.
Saara Sarvas

Ai allergisoi? Tästäpä en tiennyt vielä mitään, kiitos infosta! Voikohan raaka-aineen laadussa olla jotain syypäätä ja perää? Monessa tapauksessahan huonolaatuinen aine X voi aiheuttaa reaktion, ja laadukkaampi valmiste ei.

Marsublog

En itse ole millekään muulle kosmetiikan ainesosalle (ainakaan vielä) allerginen ja sain tuosta joskus kamalan reaktion (näytin kartalta). Lääkäri sanoi että tosi yleistä. Varmasti on laadullakin väliä, mutta en ole testaillut!

Saara S.
Saara Sarvas

Ymmärrän kyllä, että jos kerran kosahtaa niin ei tee mieli toista kertaa kokeilla :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuli vaan tämä Frendit-pätkä mieleen:

http://www.youtube.com/watch?v=fvVT3N5dZq4

:D

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

- 715517 -

Mä kävin suihkurusketuksessa joskus ennen ylppäreitä (pieni ihmisikä sitten), eikä tullut koskaan sen ajanvarauksen yhteydessä puheeksi, että hikoilua tarttis välttää ja menin sitten muina mimmeinä burgerikeittiöön loppuillaksi. Korjailin seuraavana päivänä lopputulosta omin nokkineni ja päädyin ylppäripäivän aamuna itku silmässä hinkkaamaan jalkapöytiä sitruunalla.. Olis varmaan jo aika tehdä tälle traumalle jotain. :D

hejjj (Ei varmistettu)

Tämä nyt ei sinänsä näihin rusketuksiin liity, mutta eräs stressinhallintakeino, jota voin todella lämpimästi suositella on meditointi sekä erilaisten maisemavideoiden katselu juutuubista. Jos on mahdollista päästä luontoon, niin aina parempi. Siitä on tutkimuksiakin, että luonnossa oleminen laskee stressitasoa ja auttaa palautumaan. Tsemppiä ja muista pitää huolta itsestäsi :)

Hallahalla (Ei varmistettu)

Lintujen laulun kuuntelu on muuten ihanan terapeuttista! Suosittelen iltaisin laulavia lintuja kuten mustarastasta ja satakieltä. Riippuu mitkä linnut itselle on mieluisia, mä tykkään pöllöistä mutta joku muu voisi pitää pelottavana :D Toimii hyvänä unilääkkeenä myös :)

Bude (Ei varmistettu)

Sitä mie vaan, että onpa törkeen upeet bikinit! Saanen tiedustella mistä moisia saa?

lillukka (Ei varmistettu)

Primarkista, satuin nimittäin itsekin juuri ostamaan tuollaiset ja nyt katsoin sitten jo ensimmäistä kuvaa, että jopas näyttää tutulta. :D Ja nämä samat bikinithän ne lopulta olivatkin!

titti (Ei varmistettu)

Ross ja Mississipit, aivan!!! :D :D :D se vitsi ei vanhene :D

tiiavain (Ei varmistettu)

Onpas kaunis ja luonnollinen rusketus! Itse en ole vielä tekorusketuksia kokeillut, mutta olen miettinyt niiden ns. aurinkotablettien (esim. Karovit jne.) syömistä. Onko sinulla mitään kokemusta niistä? Jos on, niin olisi kiva saada niistäkin jonkinlainen postaus näihin rusketusasioihin liittyen! Löytyyhän niistä juttua tuolta netistä, mutta luotan suhun enemmän:D

Saara S.
Saara Sarvas

Sisäisesti nautittavat kapselit taitavat perustua puhtaasti siihen, että Beta-karotiini parantaa ihon ja rusketuksen sävyä, sekä toimii antioksidanttina joka suojaa ihoa auringon ikääntymiseltä. Parhaimmillaan oman ihon suojauskykyä voi nostaa muutamalla aurinkosuojakertoimella (spf 4 tms), mutta tällöin beta-karoteenia pitää syödä melko suuria annoksia useiden viikkojen ajan.

Kauniiman värin iholle saat aikaan ehkä jopa tehokkaammin, jos syöt reilusti karotenoideja sisältäviä kasviksia ja vihanneksia pitkin vuotta :) 

Runkosarja (Ei varmistettu)

Turussa on sellases hoitolas ku Kauniit ja Ruskeat sellanen rusketuskoppi. En suosittele, kävin kerran - iho jäi epätasaisen, vihreän laikukkaaksi!

Kävin korjauttamassa toisessa paikassa, Soul Sisters-hoitolassa just tolla Vita Liberatan rusketuksella. Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen ja ei tuoksunu miltään!

Essi--- (Ei varmistettu)

Halusin kommentoida, että Jyväskylässä eräässä kauneushoitolassa on rusketuskaappi. Tai ainakin oli keväällä 2009 kun päätin epäonnekseni lähteä sitä testaamaan: lattian päällä oli sellainen muovikalvo ja muovikalvo tuli siitä rusketusaineesta todella liukkaaksi. Kun nyt sitten olin jo valmiiksi sokaistunut rusketusaineen jouduttua silmiini, liukastuin siihen nuoviin ja lensin päin seinää. Hoidon jälkeen jäin (ylläri) laikukkaaksi, kosmetologin mukaan väri tasaantuisi automaattisesti. Uskalsin epäillä.. Ja niinhän siinä kävi että seuraavan viikon piilottelin kokovartaloasuissa ja yritin hinkata itseäni etikalla saunassa :D sellainen suihkukaappitarina..

Saara S.
Saara Sarvas

Hahahaha anteeksi, mutta kuolen näille kaappitarinoille, ootte parhaita kun jaatte kokemuksia!!! Ehkä niistä ei tämän takia ole kauheasti huudeltu.... :D

Mimimii (Ei varmistettu)

Olispa kiva kokeilla! Silmissä vaan välkkyy eräs kaverini joka kävi kerran kokeilemassa ja lopputulos oli valehtelematta samaa sävyä kuin tämä
http://way2tan.com/Tan-People/orange-tans-are-high-fashion.php
Mutta sulla näyttää ihanan luonnoliselta! Itse kun palan helposti ja vähän pelkäänkin sitä (ja solariumia myös) niin tässä olis kiva vaihtoehto.
Voiko suihkurusketuksen jälkeen mennä kotiin vaikka sohvalle pötköttämään, eli haittaako jos (rentoilu-) vaatteet ovat kokoajan kiinni ihossa istuessa/makoillessa?

Mimimii (Ei varmistettu)

Jäin muuten selaamaan tuota way2tan sivua, aika ihanaa inspiraatiota :D
http://way2tan.com/Tan-People/tanning-salons-are-run-by-orange-girls.php

Saara S.
Saara Sarvas

Mä menin ihan normaalisti kaupan kautta kotiin rötväämään - nahkasohvalle vielä - ja vietin loppupäivän hyvällä omallatunnolla rentoillen, eli ei haittaa vaikka vaatteet ottavatkin kontaktia! :)

Jonna L. (Ei varmistettu)

Voi jes Saara, et arvaa miten hyvään saumaan tämä postaus tuli! :) Itselläni on PÄIVÄÄ ENNEN LAKKIAISIAAA suihkurusketus (juurikin Vita Liberata -tuotteilla) ja tulikin mieleen, että kerkeeköhän väri tekeytyä hyväksi seuraavaan päivään mennessä....? Klo 12 perjantaina on rusketus ja 24h sen jälkeen on lakitus :D

Saara S.
Saara Sarvas

Kyllä ehtii!! Voit itse päättää, käytkö suihkussa myöhään illalla, vai säästätkö seuraavaan aamuun. Suihkun jälkeen vaan hyvä kosteusvoide vielä ihon pintaan, niin näytät hehkuvalta kaakaopavulta! :)

Jonna L. (Ei varmistettu)

Vielä sen verran tuosta suihkurusketuksesta, että olisiko tuohon kuorintaan jotain vastaavaa öljytöntä tuotetta (muu kuin Vita Liberata, mahdollisesti halvempaa..) ? The Body Shopin kuorinta-aineita löytyy useampaakin eri sorttia (Vineyard Peach, Shea Body Scrub, Honeymania) mutta pelottaa jos tuleekin epätasaista jälkeä tai tekee jonkun kalvon ihon pintaan? :/

kirsikkainen

Ensimmäinen Vita liberata postauksesi sai mut jo verkkokauppaan shoppaileen ja nyt jo harkitsin suihkutteluakin :) Loistavasti kirjoitettu siis, kiitos! Rahatilanne tosin taitaa säästää suihkurusketuskokeilut ensi talveksi ennen lomille lähtöä..

seeprallaraidaton (Ei varmistettu)

Moi Saara, olisi kiva kuulla sinun vinkkisi raskausarpien kanssa kamppailevalle naiselle. Miten niitä saisi vähemmän näkyviksi? Millaisilla toimenpiteellä niistä voi päästä eroon tai millaisilla tuotteilla ne saisi peitettyä? :) Olisi kiva kuulla. Mukavaa kesää sinulle!

Satu V (Ei varmistettu)

Mielenkiintoinen juttu. Minäkään en ole aikaisemmin uskaltautunut kauhutarinoiden takia. Poistuiko suihkurusketus tasaisesti vai tuliko sinulle läikkiä sen kuluessa pois? :)

IDDQD (Ei varmistettu)

pakko heti kysyä missä hoitolassa itse kävit ruskettumassa? (:

Merve (Ei varmistettu) http://namelesstargets.blogspot.fi

Hei Saara! En tiedä kuinka paljon luet vanhojen postauksien kommentteja tai kuinka paljon ehdit niihin vastailemaan, mutta kokeilen onneani. :) Eli siis olen menossa monen muun tapaan suihkurusketukseen omia YO-juhliani varten, mutta rupesin miettimään meikkivoidetta sen jälkeen. Voide joka sopii kuin nenä päähän jää auttamatta liian vaaleaksi suihkurusketuksen jälkeen, onko sinulla mitään vinkkejä tähän ettei tarvitsisi käydä ostamassa uutta meikkivoidetta vain yhtä päivää varten?

(PS. Juhlat ovat 31.5 ja suihkurusketus taas jo 28.5, ehtiikö väri haalistua kolmessa päivässä kun joutuu käymään ainakin kahdesti suihkussa?)

repsukka (Ei varmistettu)

En ole Saara, mutta kipaise pyytämään esim. Sokos Emotionilta näytepurkkiin samaa meikkivoidetta, mutta tummempana. :-) Nätisti kun pyytää, niin antavat kyllä, kotonahan sen vasta lopullisesti näkeekin, onko väri varmasti passeli (myymälöiden valaistus on hyvin hämäävä). Mulla ainakin näytepurkki riitti moneen käyttökertaan!

Hosuli
Hömppäblogi

Onpa kaunis sävy, ei yhtään tekorusketuksen näköinen. Omalla paikkakunnallanikin näköjään saa suihkurusketusta, pistän harkintaan... Tuota olisi varmaan helppo pidentää itseruskettavilla? Luulisi, ettei silloin olisi niin suurta laikkuriskiäkään. Ehkä?

meow (Ei varmistettu)

Kiitos, tämä todella herätti mielenkiinnon erityisesti eräitä myöhemmin kesällä olevia suuria juhlia ajatellen :)

HeidiP (Ei varmistettu) http://heidi-facetomorrowtoday.blogspot.fi/

Kiitos Saara kun jaoit kokemuksesi suihkurusketuksesta sekä hyvät vinkit, mitä pitää tehdä ennen ja jälkeen toimenpiteen! Jaksoin kivutta lukea tämän "nälkävuoden" pituisen oppaan. :) Itse en rusketu (punapigmenttini vuoksi) vaan ennemminkin olen punakka ja epätasainen auringon valovoimaa saava.
Kokemusta minulla on useista itseruskettavista ja itselevitettynä nehän eivät ole koskaan olleet tasaisen jälkitulos, onneksi olen saanut apua levitykseen etenkin selkäpuolelle. Suihkurusketus on ollut mielessä usein. Mietinkin että kuinka siitä voi saada pitkäkestoisen. Voisiko sen vajaan viiden päivän aikana alkaa levittää itseruskettavaa?¨
Ihanaa kesää Oulusta! <3

zara (Ei varmistettu)

Hei Saara, kiitos hyödyllisestä postauksesta! Missä hoitolassa kävit?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Saara tai joku muu joka ehkä tietää. Minulla on vähän ehkä kummallinen kysymys, tietämätön kun olen tässä asiassa :D Onko ruskettumisella ominaistuoksu? Koska jos olen ollut auringossa niin mielestäni iho tuoksuu makealle ja kun ostin sävyttävää kosteusvoidetta niin mielestäni siitä tuli sama tuoksu. Tuoksuuko siis ruskettumisen kemiallinen reaktio jollekin?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm. Kävin Vita Liberata -hoitolassa, ja en saanut jalkasuojia tai voidetta taivealueille. Nyt mulla on mustat jalkapohjat, oranssit kämmenet ja bruna muutenkin epätasainen (mm. puolesta säärestä nilkkaan ei ollenkaan väriä). Luin ohjeet huolellisesti ja jopa seisoin pari tuntia suihkutuksen jälkeen, mutta nyt kävi näin.

Saara S.
Saara Sarvas

>:( No onpa ikävää!! Pistäpä maahantuojalle viesti kyseisestä hoitolasta. Ideana tällaisen brändin kohdalla on tietysti, että kaikki jälleenmyyjät toteuttavat palveluita tasalaatuisesti, ja huonoista kokemuksista pitää ehdottomasti kertoa! :)

Elle (Ei varmistettu)

Minulla sama kokemus! Näen jo nyt että väri ei ole tarpeeksi tumma ja jalat täynny laikkuja:( Onkohan kyse samasta hoitolasta.... Jännittää minkä näköisenä herää aamulla. Aion olla yhteydessä sekä hoitolaan että maahantuojaan,

jonde (Ei varmistettu)

Olen menossa huomenna aamusta ruiskurusketukseen. Saako ihoa kosteuttaa kosteusvoiteella kuorinnan jälkeen? Googlesta yritin ettiä vita liberata ohjeita mutta joissakin sanotaan että pitää kosteuttaa iho hyvin ja joissakin ehdottomasti kielletään rasvaaminen ennen rusketusta..mihin sitä pitäs uskoa? Tekis mieli vaan rasvata iho kuorinnan ja suihkun jälkeen kun on niin pintakuiva iho

Nyunu (Ei varmistettu)

Mitä käy jos menee suihkurusketuksesta 4h päästä suihkuun? Minulla on lähtö nimittäin 5h rusketuksen jälkeen ja sitä ennen pitäisi päästä pesemään karttaväri pois kun myöhemmin ei ole siihen mahdollisuutta kuin vasta seuraavana päivänä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.