Suosikkiseerumi x 2

seerumi5.jpg

Mä olen seerumifanaatikko. Seerumit ovat mun mielestä parhaista parhain asia ihonhoidossa. Ne ovat kuin ihon oma superfood, tehoaineista tiivistetty superliuos joka tarpeen mukaan kosteuttaa, ravitsee, kirkastaa ja hellii ihoa syvemmältä ja tehokkaammin, kuin tavalliset voiteet tai naamiot. Parhaimmillaan seerumit voivat muuttaa ihon luonteen täysin, kunhan valitset oikeat tuotteet!

Tänään esittelen teille kaksi suosikkiseerumiani, jotka ovat keskenään todella erilaisia. Molemmat ovat luonnonkosmetiikkaa, johon olen omissa ihonhoidollisissa asioissani melko vahvasti kallellaan.

 

seerumi.jpg

Nämä kaksi tuotetta ovat loistavia minun rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvalle sekaiholleni. Kummatkin seerumit kosteuttavat ihoa, toinen öljyjen ja toinen hyaluronihapon voimalla.

 

1. Patyka Biokaliftin Night Repair Serum

seerumi3.jpg

Mun ykköstuote. Mun kauneudenhoitoni pyhä graalin malja. Ihanin seerumi ikinä. Hieman hirvittävän hintainen, mutta tämäkin on niitä tuotteita, joita ostan omilla rahoillani lisää 😀 Ensimmäisen pulloni sain Joliesta testiin ja samasta paikasta olen hakenut myös täydennystä. Night Repair Serum on osa Patykan hoitavampaa ”aikuisemman ihon” Biokaliftin-sarjaa. Aina välillä erkaannun tästä tuotteesta, kun alan testata jotain muuta, mutta aion palata taas suurimman rakkauteni luokse kesälomani aikana. 

Stressin ja epäsäännöllisen elämän turmelema ihoni huutaa tätä koko parin neliömetrin pintansa edestä.

Öljyseerumi on sekoitus mm. ruusunmarjaöljyä, seesamiöljyä, vehnänalkioöljyä ja erilaisia eteerisiä öljyjä, joista sekoittuu huumaava tuoksu. 

Paras osa tätä tuotetta onkin ehkä ihoni positiivisen reaktion jälkeen sen ylellisyys. Rakastan öljyjen sekoituksen tuoksua ja sitä pehmeää tunnetta joka iholle sen levittämisen jälkeen jää. Oma ihoni ei jälleen kerran kaipaa tämän tuotteen päälle mitään erillistä voidetta, enkä usko että kovin moni muukaan kokee sellaista tarpeelliseksi.

 

seerumi2.jpg

Ruusunmarjaöljy voi aiheuttaa joillekin epäpuhtauksiin taipuvaisille uusia näppyjä, mutta omalla ihollani seerumi toimii lähes päinvastaisesti. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomaan selkeää pehmentymistä ja muutamassa päivässä iho rauhoittuu ja sen kosteustasapaino paranee. Tätä kirjoittaessani podin entistä enemmän, miksi aina kokeilen jotain muuta paria viikkoa pidempään….. 😀

Öljy on pakattu valonpitävään pumppupulloon, eli se ei pääse pilaantumaan helposti. Yksi pumppaus riittää omille kasvoilleni hyvin, mutta jos ihoni tuntuu oikein kuivalta, otan varmuuden vuoksi 1,5. Tällä tyylillä yksi purkki kestää noin 2kk.

Pieni varoituksen sana tähän loppuun lienee tarpeellinen… Tiedän ainakin yhden pienen delfiinin, joka jäi totaalisesti koukkuun yhdestä kokeilusta 😉

 

2. Mia Höytö Lumous

seerumi4.jpg

Yllättävää kyllä, toinen suosikkini on aivan erilainen kuin muut koskaan käyttämäni seerumit. Liukas ja vaahtoava koostumus humahtaa ihoon lähes sekunneissa ja talviaikaan kaipaisin tämän päälle ehkä vielä toisen kosteusvoiteen. Koska olen näpyttänyt aiheesta jo kerran melko tyhjentävästi, lainaan itseäni törkeästi:

Useat luonnonkosmetiikkaseerumit ovat selkeästi öljyisiä. Lumous on ihan erilainen. Ihoa ravitsevan ja kosteuttavan seerumin liukas ja geelimäinen koostumus muistuttavat enemmän jotain selektiivisen merkin uutuus-innovaatiota täynnä silikoniliukasteita, mutta kasvoille taputellessa se imeytyy lähes silmänräpäyksessä! 

Mystistä. 

Iho tuntuu mukavan napakalta ja ehkä hieman viileältäkin? Todella koukuttava kokemus! 

Vaikka tuote vaikuttaa todella kevyeltä, se riittää itselleni mainiosti kosteutukseen. Supernopeasti imeytyvä seerumi on kyllä mahtava juttu myös kaikkien seerumin päälle kosteusvoidetta levittävän kannalta. Tuotetta suositellaan erityisestikuivalle ja pintakuivalle iholle, ja se sopii antioksidanttisuutensa puolesta mainiosti myös ikääntyneen ihon hoitoon. 

Koko arvostelun voi lukea tämän linkin takaa.

 

seerumi1.jpg

Lumous näyttää oikein säihkyvän jotain maagista voimaa 😀

Mitkä teidän suosikkiseeruminne ovat?

Kommentit (12)
  1. Jos kaksi pitäisi valita, niin ehdottomasti Samparin C-Rum ja Bioderman Hydrabio. Melko lähellä perässä tulee Clarinsin HydraQuench ja Body Shopin e-vitamiini.

  2. Chanelin Hydra Beauty seerumi on kuin kesäkukka-kimppu pullossa! Se tuoksu on jotain uskomatonta ja mun normaalille, vähän rasvottuvalle iholle se sopii 🙂 hinta onkin sitte kaikkea muuta kun ihana… Viimeksi pyysin iskää tuomaan mulle sitä tuliaisiksi lentokentältä, tax-freenä hieman edullisemmin ja nyt levittelen sitä taas hoitokuurina naamaan iltaisin kuin jotain kultaseerumia 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *