SYNTTÄRIT! (+ mystinen syntymäpäiväkilpailu)

Saara Sarvas

Nyt on kauneusbloggaajan synttäripäivä, kukaan ei tarvitse minua tänään!

Olen viettänyt nyt 26 vuotta tämän maapallon päällä ja pidän siitä vuosi vuodelta enemmän. Olen tämän ajan aikana oppinut elämästä paljon, kiitos lukuisien tärkeiden ihmisten ja omien hölmöilyjeni ympäri Suomea ja maailmaa. Vaikka ehdottomasti suurimman osan ajastani olen viettänyt yhden neliökilometrin sisällä, on maailmalla seikkailu laajentanut elämänkatsomustani eniten.

Åmål, Lontoo, San Diego, Las Vegas, Korso..... Enemmänkin olisi voinut sekoilla, mutta ehkä pysyin juuri ja juuri karmamittarissa plussan puolella :D Tärkeimmät asiat, jotka olen elämästä tähän mennessä oppinut eivät mahtuisi yhteen postaukseen, joten näpytän niiden sijaan ensimmäiset kymmenen, jotka tulevat mieleen:

  1. Yhtään mikään ei ole koskaan vamaa. Maailma voi loppua vaikka huomenna - miksi siis huolehtia liikaa?

  2. Aikuisena on todella kivaa. Siis silloin, jos elämästä tajuaa nauttia! Sori kaikki vauvat, teillä on vielä pitkä tie kuljettavana..

  3. Kaikki on parempaa suolaripauksella.

  4. Intuitio on paras kompassi, joka markkinoilta löytyy.

  5. Äidit.. Mitä nopeammin niitä oppii arvostamaan, sen parempi.

  6. Todella harva työ on niin tärkeä, etteikö sitä voisi siirtää seuraavaan päivään jos ystävä tarvitsee apua.

  7. Niin kauan kuin voit katsoa peiliin ylpeänä, ei muiden mielipiteistä kannata välittää liikaa.

  8. Elämä on paljon parempaa, kun jokaiseen aamuun herää pehmeistä lakanoista.

  9. Sekä fyysinen että psyykkinen nälkä saavat ihmisen tekemään melkein mitä tahansa.

  10. Pitää uskaltaa uskaltaa!

Hmm.. Piti kirjoittaa 10 hölmöä elämänohjetta, mutta näistä saa ehkä jopa koottua aika kokonaisen kuvan siitä, millaiset elämänarvot minulla on ^_^ Näin vähän pidempään pohdittuna tuo kuvakin taitaa syvällisen tekstin seurana olla hieman haikean näköinen... :D 

Krhm.. Tarkoituksenani oli vain kertoa, että tämä "ikääntyminen" ei ole ainakaan vielä alkanut pelottaa, tai antaa yhtäkään merkkiä huonosta tulevaisuudesta. Mä aion tänään lähteä Särkänniemeen (en delfinaarioon, vaikka kulkenevatkin aika käsi kädessä kassavirtoineen......), jonnekin ihanaan ravintolaan viinipullon ja ystävien kera ja mennä nukkumaan juuri silloin kun siltä tuntuu.

Mulla on ihan rehellisesti sanottuna kaikkea ja vähän liikaakin, joten en useinkaan toivo mitään syntymäpäivälahjakseni. Mä tahtoisin kuitenkin tehdä nyt käänteisen syntymäpäivätoiveen ja heittää myös itseni kehään. Seuraa yllättävä syntymäpäiväkilpailu!!

Piirrä tai askartele minulle Saaramainen syntymäpäiväkortti ja lataa sen kuva kommenttiosioon sähköpostiosoitteesi kera. Kyseessä voi olla digitaalinen tai paperinen kortti - antakaa luovuutenne kukkia!

KOLME ilahduttavinta korttia voittavat yllätyspaketit ^_^ Osallistumisaikaa on 30.7.2014 klo 23:59 asti!

Kommentit

edgybeauty
Edgy Beauty

Tossa lakanakohdassa on vaan sellainen ongelma, että sitten sieltä ylösnousu hankaloituu entisestään :D

Ei näköjään minulta onnistu kuvan lisääminen sitten millään.

santtu20 (Ei varmistettu)

https://www.facebook.com/nurturinglifeinfuturegenerations/photos/a.43227... Mahtavalle Bloggarille Ihanata Syntymäpäivää ja superisot Onnittelut sekä Kiitokset ihanasta blogista,(olen oppinut Sinulta paljon!:)<3

santtu20 (Ei varmistettu)

https://www.facebook.com/nurturinglifeinfuturegenerations/photos/a.43227... Mahtavalle Bloggarille Ihanata Syntymäpäivää ja superisot Onnittelut sekä Kiitokset ihanasta blogista,(olen oppinut Sinulta paljon!:)<3

santtu20 (Ei varmistettu)

https://www.facebook.com/Happinessinyourlife/photos/a.124058584341541.31... ..vielä vähän aforismeja kun tänään chillailet ja nautit synttäreistä..Onnea Hurrrjasti vielä Sinulle!!!!:)

santtu20 (Ei varmistettu)

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10330317_61608... Nauti siis tästä päivästä täysillä ja olkoon mielesi iloinen tänään!!!!!! ps.tuli tässä muutamat onnittelut iloisin terkuin Santtu20, ja se sähköpostiosoite oli siis sandi.osterlund@luukku.com:)

ThreeCats (Ei varmistettu)

En ole rekisteröitynyt, joten laitan linkin kortillesi:
http://ak1.polyvoreimg.com/cgi/img-set/cid/130149878/id/hkTiTukW5BG5gJZj...

Hyvää syntymäpäivää!

Seregi
Sekaisin Seregistä

Loistavat elämänohjeet! Miten multa on mennyt ohi, et sulla on nykyään "normaalin" väriset hiukset? Katotaan, jos saan aikaiseksi töiden jälkeen askarrella :P

LA (Ei varmistettu)

https://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/588866176.jpg?1338294077

Hyvää syntymäpäivää! Toivottavasti kortti on sopivan mystinen :)

Jezba (Ei varmistettu)

Jos voisin antaa Saaralle kortin, se olisi tällainen: http://www.notonthehighstreet.com/zoebrennan/product/unicorn-card

Ja tarviihan synttäreinä olla lahjoja! Lahjaksi antaisin tämän, koska se olis vaan niin hyvä ton kortin kanssa: http://inflatethemall.com/toys/view/19494
Tietysti tarvitaan myös jokin kauneustuote: https://www.etsy.com/listing/85884024/unicorn-farts-lip-balm
Ja tämäkin sopisi vallan mainiosti teemaan: http://www.zazzle.co.uk/unicorn_crazy_funny_t_shirt-235032008353991013

suvi83.mail@gmail.com

Roona (Ei varmistettu)
laura-
Meanwhile in TRE

Aivan huikeen mageeta ja yksisarvista synttäriä!!!!! :-------) Aamen sille että töissä on hiljaista koska kesä joten oli aikaa väsätä sinulle photarissa tälläinen aivan todella personoitu kortti! Ehkä käyn myös kiikuttamassa näitä lähi k-kaupan seinälle (Tampereen Tammelan torin k-market) koska se on paikka mihin oon suhun törmänny mutta en oo uskaltanu sanoa mitään ^_^

Syndehalein Laura

loora258@hotmail.com

Mansikkamaa

Onneksi olkoon Saara <3

Täällä blogisi lukija ja sinulla on myös kaksi lapsifania, jotka innoissaan ihailivat juuri graffiti taidettasi ja muita poneihin liittyviä kuviasi. Sivutukankin kuulemma haluavat, toiselta puolelta siili... ;) Tytöt ovat ponien lisäksi innokkaita Hayao Miyazaki faneja ja Totoro ja Ponyo ovat meidän perheen suosikkeja. Sofia luovutti oman synttärikorttinsa suhteen, koska päästä tuli liian iso. Krista halusi piirtää lempparihahmonsa Rainbow Dashin, koska tietää, että pidät My Little Poneista. <3 Halusi tehdä pyöreän Ponyn, koska meitä ihmisiäkin on kaikenlaisia. :)

 

Eli suuret onnittelut syntymäpäivänäsi! Krista&Sofia ja äiti Tiia (tiia68@gmail.com

 

msr (Ei varmistettu)

Tuli niin hyvä mieli näistä kuvista :-) toinen lukijakin kiittelee kun jaetaan tällaisia päivän piristyksiä :)

Jezba (Ei varmistettu)

Mustakin tää oli aivan ihana. :D Ai että jos munkin äiti olis väsänny tommosen ponikakun kun olin pieni.
Toivon koko sydämestäni, että saatte jonkun yllärin. &lt;3

thesunglasses89

Saaralle aurinkoiset synttärionnittelut! :) (suomileijona89@hotmail.com)

 

joelerant (Ei varmistettu)

Voi harmi kun aikaa olisi enemmän, tämän väkertäminen oli nimittäin superhauskaa! Mutta jos alkaisin viimeistelyhommiin, saisin tämän valmiiksi vasta ensi jouluna....näin hitaana piirtäjänä kuin minä ei voi olla pikkutarkka :D Ja onpa muuten ensimmäinen photoshop-kokeilu! Oikein paljon onnea syntymäpäivänäsi! <3

 

Ja se sähköposti!

hen-nzu(at)hotmail.com

Tää oli liian iso tiedosto lisättäväksi suoraa tähän näkymään nii toivottavasti käy tälleen linkkinä :) Meinas tulla aika täyteen tuo ku halusin sinne avaruusteemaa, glittereitä, my little ponyja, yksisarvisen, ja vaikka mitä mistä oon huomannu sun tykkäävän :D mutta vielä kerran onnea! 
http://aijaa.com/MpADbW

Ja sähköposti unohtu, eli siis sara.holappa(at)hotmail.com

kmkt (Ei varmistettu)

http://imgur.com/iKpv87D

kirsi.89 at luukku piste com

Kielpi (Ei varmistettu)
Leenu (Ei varmistettu)
sedu (Ei varmistettu)
tantziki (Ei varmistettu)

Bloggarille jolta olen saanut yhdet parhaimmat neuvot niin hius- kuin naamakriisiinkin :) Ja sainpahan jonkun syyn maalata yksisarvisen jälleen, haha!

http://tantziki.tumblr.com/image/93254351431

s-posti: henna.m.hakulinen@gmail.com

Solu
Solun elämää

Tälleen oikeen hillitysti ja aikuismaisesti (?) onnea parhaimmalle yksisarviselle!

 

anma.k.1991 (at) gmail.com

Seregi
Sekaisin Seregistä

PRKL työt väsyttää niin paljon, etten jaksa/ehdi askarrella oikeasti. Eikä töissä ole photoshoppia. Joten Googlasin sulle tälläisen kuvan. Ei tällä mitään voita, mut ainakin tulee viesti perille :)

123 (Ei varmistettu)

http://imgur.com/a/MhuBG

Sait animemaiset piirteet, koska jotenkin onnistuin tänään piirtämään vaan pelottavan psykohymyn muuten :D Njoo selittelyt sikseen, ja isot onnittelut! :)

neviscar_@hotmail.com

Oon sitä mieltä, että jokainen nainen ansaitsee syntymäpäivänään tuntea itsensä prinsessaksi tai kuningattareksi. Tai no, rehellisesti sanottuna ansaitsisi ihan joka päivä! Siksipä synttärikortin mielikuvitusleikki lähti siitä millainen olisi sun kuningatarkunnan lippu! Salaa vähän toivon, että tällainen valtio olisikin jossain oikeasti... Hyvää syntymäpäivää :)

Olin niin tohkeissani luomuksestani, että unohdin: empyreum(at)luukku(dot)com

iiiij (Ei varmistettu)

Hihi.. yksisarvinen muumi =)

Tälläsen My Little Pony -aiheisen synttärikortin tein sulle. Hyvää syntymäpäivää Saara! Siellä Rarity, Twilight Sparkle ja Pinkie Pie juhlii Saaran synttäreitä.

laura19994@hotmail.com

peitonmutka- (Ei varmistettu)

Osallistun tällä kertaa kahdella akvarellilla. Toivottavasti tykkäät! Sen verran vielä haluan sanoa, että olet yksi lempibloggaajistani, tulen aina imemään inspiraatiota postauksistasi. Ihanaa syntymäpäivää, perhosia ja sateenkaaria päivääsi!

http://aijaa.com/54muVA
http://aijaa.com/xrY37r

-Mimmi

peitonmutka- (Ei varmistettu)

Oivoi, nyt vasta hoksasin toisesta postauksestasi, että sähköpostikenttään laitettava sähköpostiosoite ei välttämättä menekään perille. Osoitteeni on siis mimosa-anna-lyydia@luukku.com. Tulihan tämä nyt hieman myöhässä, mutta ehtii jos ehtii. :)

xod (Ei varmistettu)

Mahtavaa synttäriä Saara.Inspiroiduin tästä ihan himona ja kaivoin kuluneet lyikkärini esiin.Aikarajoitus esti projektin lapasesta lähtemisen.Pöh.Tässäpä siis onnentoivotus piirustuksen muodossa:)

No kyllähän mä ne ohjeet luin, mut unohtu silti, sanetsi@jippii.fi

tanja (Ei varmistettu)

En saanut ladattua korttia tänne millään ilveellä, joten sinulle on onnittelupostia facebookin "muut"-viestilaatikossa.

 

Toivottavasti ilahduttaa, sä kun oot puolestas ilahduttanut suunnilleen siitä asti kun oon alkanut meikata...! Huippua synttäriä :---)

lotta.ylinen@hotmail.com

sapsu (Ei varmistettu)

Heippa:)
Pikainen kortti aamuselta. Skanneri vei värejä vaan turhan paljon :/ Toivottavasti pidät tästä!

http://aijaa.com/b3MqCA

sapsu (Ei varmistettu)

Harvan pään huonoja puolia.. Suvis91@hotmail.com!

lottaroosa (Ei varmistettu)

Teknisiä vaikeuksia, skanneri sekosi eli omani tulee myöhässä! Voihan tööööööt että ärsyttää! Oman harkintasi mukaan katsot lasketaanko tekele vielä mukaan vai ei :) Jos ei niin ei se mitään, ajatus on tärkein! :) Stay tuned! Pitääkin jättää kaikki aina viimetippaan..!

lottaroosa (Ei varmistettu)

Juu, eipä tunnu toimivan vaikka kaikki ajurit olen uudelleen asentanut :D Nyt en enää jaksa säätää koneen kanssa, joten ohessa kännykällä napattu kuva. Toivottavasti saan kuvan näkyviin koodiviritelmällä :D

Onnea Saara!

<a href="http://i.imgur.com/h8NMlwv" title="" rel="nofollow"></a>

Ja sähkis (eri kun vain sulle näkyvä, en halua levitellä omaa henk.koht. postia): muhkotti@gmail.com

lottaroosa (Ei varmistettu)

Jahas, en siis saanu kuvaa suoraan tähän. Ja kuvaakaan ei löydy. Toimiskohan tämä:

http://imgur.com/1EGIcgK

Nyt jos ei toimi ni mä en ala :D

muhkotti@gmail.com

jjeenni (Ei varmistettu)

Se tunne kun myöhästyt bussista ja tulet kotiin ja saat koneen auki klo 00:00:15...

terhik (Ei varmistettu)

Tää kilpailuhan on jo mennyt, mutta hieman jälkijunassa tulin kertomaan mitä antaisin sulle lahjaksi. Oon päiväkodissa töissä ja yhdellä lapselle oli tällainen juomapullo...tulit heti mieleeni! https://www.sigg.com/en_int/unicorn.html harmi kun tuo on vähän pieni, mutta ihana kuosi korvaa kaiken (varsinkin kun pyöriskelee nestehukassa näiden helteiden keskellä, voi ainakin kattella ihanaa pulloa)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.